cdcd_x Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σκεφτομαι να το παρω αυριο το κινητο.Εχω το HTC HD 2 rooted με android λειτουργικο, αλλα το ...βαρεθηκα. -Ειναι η οθονη του τοσο καλη οσο φαινεται ? :D - τα μενου ειναι γρηγορα? -Ποσο κραταει η μπαταρια σε κανονικες συνθηκες χρησης? Γιατι μεχρι τωρα με το HD2 ποτε σχεδον δεν εβγαλα 2 μερες -Απο σημα πως παει και απο ποιοτητα ομιλιας? Αν καποιος εχει το χρονο να μου απαντησει , ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλωσορίζω την κοινότητα…. Μόλις πριν από λίγες ώρες αγόρασα το black ..από Saturn Θεσσαλονίκης 333 Ε.. και από ότι φαίνεται δεν έχει και πολλά κομμάτια… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Αν σε κινητο με "ελληνικο" ΙΜΕΙ φορτώσουμε την V10e σημαίνει ότι και οι επόμενες αναβαθμισεις θα πρέπει γίνονται "χειροκίνητα" και όχι μεσω LG Updater...σωστά;;; To ρωτάω γιατί υποψιαζομαι οτι το LG Mobile Update θα αναγνωρίζει την αναντιστοιχία ανάμεσα στο ΙΜΕΙ της ελληνικης αγοράς και το firmware που δεν προορίζονταν για την Ελλάδα! Η έκδοση 10Ε έχει Ελληνικά κανονικά από μόνη της είναι European Open. Ενδεχομένως και να αναγνωρίζεται κανονικά και να γίνονται updates αφού προορίζεται για όλη την Ευρώπη, δεν το γνωρίζω απλά τη σκέψη μου γράφω (να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο μου είναι Ελληνικό)!!!!!!! Σημείωση μετά από δοκιμή: Πριν από λίγο το σύνδεσα μέσω καλωδίου και ο updater το είδε κανονικά και έγραψε τα παρακάτω: Στη δεξιά πλευρά του προγράμματος: Χώρα: Greece Μοντέλο: LGP970 Έκδοση: V10E και Στην αριστερή: ''Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.'' Edited August 19, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Ναι αλλα, η LG στους servers της δεν εχει συνδυασει την V10e με τα ΙΜΕΙ που διεθεσε στην ελληνικη αγορα μεσω της LG Hellas. Αλλοιως θα την ειχε διαθεσει και για τα ελληνικης εισαγωγης Black. Το ιδιο συμβαινει και με τα Samsung που δεν αναβαθμιζονται πλεον μεσω Kies οταν υπαρχει αναντιστοιχια μεταξυ ΙΜΕΙ και firmware, κι ας εχει το λογισμικο Ελληνικα. Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω σοβαρη υποψια, γι' αυτο και ειμαι επιφυλακτικος στο να περασω την V10e. Aυτο παντως που σου εβγαλε ειναι ενθαρρυντικο. οκ μπορείς άμα θέλεις αργότερα που θα βγει η εξειδικευμένη έκδοση για τα Ελληνικής εισαγωγής τηλέφωνα να την περάσεις και να είσαι εντάξει. Άλλα σου λέω πως η 10Ε είναι πραγματικά φοβερή αναβάθμιση και αξίζει τον κόπο κάποιος να την δοκιμάσει και μάλιστα έχοντας τη δυνατότητα να βάλει αν δεν του αρέσει ξανά αυτή που είχε πάρα πολύ εύκολα. Edited August 19, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 για όποιον ενδιαφέρεται το plaisio το έχει προσφορά για τα μέλη από 399 στα 319 ευρώ με δώρο χάρτες ndrive...φαντάζομαι ελληνικής αντιπροσωπείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σκεφτομαι να το παρω αυριο το κινητο.Εχω το HTC HD 2 rooted με android λειτουργικο, αλλα το ...βαρεθηκα. -Ειναι η οθονη του τοσο καλη οσο φαινεται ? :D - τα μενου ειναι γρηγορα? -Ποσο κραταει η μπαταρια σε κανονικες συνθηκες χρησης? Γιατι μεχρι τωρα με το HD2 ποτε σχεδον δεν εβγαλα 2 μερες -Απο σημα πως παει και απο ποιοτητα ομιλιας? Αν καποιος εχει το χρονο να μου απαντησει , ευχαριστω . Φιλε μου η οθονη απο θεμα φωτεινοτητας ειναι εξαιρετικη..Το κακο στο κινητο ειναι η πολυ φορτομενη stock rom που κανει το κινητο να σερνεται(σε συγκριση με το nexus s που επισης εχω).Η μπαταρια επισης του δινει αυτονομια μικροτερη του nexus δηλαδη αν ψιλοασχολησαι με το κινητο απο το πρωι το βραδυ θελει φορτιση..Αλλα ισως να ειναι κ απο τις πολλες stock εφαρμογες..Με root και μια custom rom ισως ειναι πολυ καλυτερο..Παρολα αυτα παντως οι μικρες διαστασεις-βαρος και η οθονη με εχουν κερδισει και το nexus ειναι πια το δευτερο κινητο μου..Ελπιζω να σε καλυψα αν θες κατι αλλο ρωτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 για όποιον ενδιαφέρεται το plaisio το έχει προσφορά για τα μέλη από 399 στα 319 ευρώ με δώρο χάρτες ndrive...φαντάζομαι ελληνικής αντιπροσωπείας.:) http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-%CE%92lack-LGP970-AGRCTL.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Παίδες αξίζει τελικά το root? Παίρνω αφορμή από αυτό που πε ο φίλος frastrg ότι με root και custom rom, δεν θα ''σέρνεται'' το κινητό (πράγματι το χω 2 μέρες και βλέπω κάπω πως ''κολάει'' χωρίς να να χω δει όμως πως θα μπορούσε να ταν με μια άλλη ρομ..). Αυτά που λέτε για 101,10b kai 10e να φανταστώ είναι οι εκδόσεις? Και για πείτε και σε μας τους ψιλοάσχετους..Πως μπορώ να το κάνω ροοτ και να περάσω custom rom? Με τον πιο εύκολο τρόπο αν γίνεται..πχ βρήκα αυτό -->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154882 Να το επιχειρήσω? Φοβάμαι γενικά επειδή είναι καινούργιο το κινητό..επίσης μπορώ να βγάλω apps που δεν θέλω χωρίς να ναι root?? Δώστε μου ένα μπούσουλα αν έχετε χρόνο για να ακολουθήσω Edit: Το πήρα 290 από Κρήτη το κινητό ;) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Παίδες αξίζει τελικά το root? Παίρνω αφορμή από αυτό που πε ο φίλος frastrg ότι με root και custom rom, δεν θα ''σέρνεται'' το κινητό (πράγματι το χω 2 μέρες και βλέπω κάπω πως ''κολάει'' χωρίς να να χω δει όμως πως θα μπορούσε να ταν με μια άλλη ρομ..). Αυτά που λέτε για 101,10b kai 10e να φανταστώ είναι οι εκδόσεις? Edit: Το πήρα 290 από Κρήτη το κινητό ;) Τσεκαρε την πρωτη σελιδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Τα χω δει αλλά έχω μπερδευτεί.. Αυτά έχω: FIRMWARE=LG-P970_V10a (άρα 10a) Kernel=2.6.32 Android=2.2.2 3 αρχικά ερωτησούλες.. 1) Αυτό που είδα στην 1η σελίδα (Root στο Optimus Black (by GIESPI, με τα 6 βήματα) στην δικιά μου έκδοση με firmware 10a μπορώ να το κάνω άφοβα? 2) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το LG B2CTool? Η σελίδα είναι στα γερμανικά και δεν είμαστε γερμανόφωνοι.. 3) Για αυτό εδώ με τους δορυφόρουσ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732377#post3732377, πρέπει το κινητό να ναι rooted? Thanks:) Edited August 20, 2011 by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 για όποιον ενδιαφέρεται το plaisio το έχει προσφορά για τα μέλη από 399 στα 319 ευρώ με δώρο χάρτες ndrive...φαντάζομαι ελληνικής αντιπροσωπείας. Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν…. Τώρα το πήρα από saturn Να ρωτήσω κάτι..πάνω πάνω στην μαύρη μπάρα στην άκρη φαίνεται ότι χάνει τον μαύρο φόντο (σαν να ξεθωριάζει ) είναι φυσιολογικό? Επίσης στην lg world μου έβγαλε αναβάθμιση ..να την κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν…. Τώρα το πήρα από saturn Χθες βγήκε. Να ρωτήσω κάτι..πάνω πάνω στην μαύρη μπάρα στην άκρη φαίνεται ότι χάνει τον μαύρο φόντο (σαν να ξεθωριάζει ) είναι φυσιολογικό? Κάποιο screenshot; Επίσης στην lg world μου έβγαλε αναβάθμιση ..να την κάνω? Να την κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Αυτά φίλε τα λένε ποιο πριν… όταν μου έστειλε το plaisio e-mail το ανέφερα :wacko: είπα να ενημερώσω γιατί αν και προσωπικά το κινητό αυτό δεν με ενδιαφέρει, θεώρησα ότι θα ενδιαφέρει πολλούς. Edited August 20, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Χθες βγήκε. Κάποιο screenshot; Δεν ξέρω εάν είναι screenshot ….σαν να φωτίζει μια λάμπα φθορίου από πάνω και το μαύρο του ξεθωριάζει..το ρωτάω για να δώ εάν και σε άλλους παρουσιάζεται αυτό ή ή μόνο στο δικό μου… Edited August 20, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 κατα τα άλλα παιδια το κινητό είναι άπεχτο.....έχω ενθουσιαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, το πηρα το κινητο , εκανα αναβαθμιση στο τελευταιο firmware,θα δοκιμασω το european αργοτερα , αλλα ενα περιεργο bug ειναι οτι στις επαφες , τα διαχωριστικα γραμματα , δηλαδη Α-επιθετα απο Α-Β-επιθετα απο β-Γ επιθετα απο Γ-κτλ δεν ειναι σωστα !!! Δηλαδη ειναι Α-επιθετα απο Α-Β-επιθετα απο Α +επιθετα απο β-Γ επιθετα απο β +επιθετα απο Γ-κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τα χω δει αλλά έχω μπερδευτεί.. Αυτά έχω: FIRMWARE=LG-P970_V10a (άρα 10a) Kernel=2.6.32 Android=2.2.2 3 αρχικά ερωτησούλες.. 1) Αυτό που είδα στην 1η σελίδα (Root στο Optimus Black (by GIESPI, με τα 6 βήματα) στην δικιά μου έκδοση με firmware 10a μπορώ να το κάνω άφοβα? 2) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το LG B2CTool? Η σελίδα είναι στα γερμανικά και δεν είμαστε γερμανόφωνοι.. 3) Για αυτό εδώ με τους δορυφόρουσ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732377#post3732377, πρέπει το κινητό να ναι rooted? Thanks:) Κάτι γι αυτό παίδες? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τα χω δει αλλά έχω μπερδευτεί.. Αυτά έχω: FIRMWARE=LG-P970_V10a (άρα 10a) Kernel=2.6.32 Android=2.2.2 3 αρχικά ερωτησούλες.. 1) Αυτό που είδα στην 1η σελίδα (Root στο Optimus Black (by GIESPI, με τα 6 βήματα) στην δικιά μου έκδοση με firmware 10a μπορώ να το κάνω άφοβα? 2) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει εδώ το LG B2CTool? Η σελίδα είναι στα γερμανικά και δεν είμαστε γερμανόφωνοι.. 3) Για αυτό εδώ με τους δορυφόρους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732377#post3732377, πρέπει το κινητό να ναι rooted? Thanks:) 1.Στην πρωτη σελιδα δινω 2 root.Για μετα v10d και πριν. 2.Εβαλα το ελληνικο link.Τhanks για την παρατηρηση. 3.Καλη αναγνωση :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) 2.Εβαλα το ελληνικο link.Τhanks για την παρατηρηση Μιλάς για το B2CAppsetup.exe? Edited August 20, 2011 by sakiss Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Μιλάς για το B2CAppsetup.exe? Οχι ειχα δωσει την σελίδα με το LG B2CTool στα γερμανικα και το αλλαξα στα ελληνικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπερα και απο μενα..ειμαι κατοχος του optimus black εδω και κανα μηνα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος..το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι θελω να περασω την v10e apo v10d και δεν μπορω ουτε απευθειας απ το κινητο ουτε απο lg mobile update..γνωριζει καποιος γιατι και αν μπορει να με βοηθησει να την περασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπερα και απο μενα..ειμαι κατοχος του optimus black εδω και κανα μηνα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος..το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι θελω να περασω την v10e apo v10d και δεν μπορω ουτε απευθειας απ το κινητο ουτε απο lg mobile update..γνωριζει καποιος γιατι και αν μπορει να με βοηθησει να την περασω.. καλησπερα θα την κατεβασεις απο εδω http://luivit.altervista.org/firmwareP970/ και θα την περασεις συμφωνα με την 1 σελιδα με τον οδηγο αναβαθμησης του Firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οχι ειχα δωσει την σελίδα με το LG B2CTool στα γερμανικα και το αλλαξα στα ελληνικά :) Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το LG B2CTool αρχείο γιατί μάλλον είμαι χαζός και δεν το βλέπω..:X:X Και άλλη μια ερώτηση: Θέλω να βάλω την 10e κατευθείαν και όχι την 10d. Φοράω 10a. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθησω? Να βάλω πρώτα την 10d, να κάνω root στο κινητό και μετά να βάλω την 10e?:wacko: έχω μπερδευτεί ας πει κάποιος ... Με λίγα λόγια με έχει μπερδέψει το ροοτ και το φλασάρισμα..Για το 1 πρεπει να υπαρχει και τ αλλο?:worry::worry: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το LG B2CTool αρχείο γιατί μάλλον είμαι χαζός και δεν το βλέπω..:X:X Και άλλη μια ερώτηση: Θέλω να βάλω την 10e κατευθείαν και όχι την 10d. Φοράω 10a. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθησω? Να βάλω πρώτα την 10d, να κάνω root στο κινητό και μετά να βάλω την 10e?:wacko: έχω μπερδευτεί ας πει κάποιος ... Με λίγα λόγια με έχει μπερδέψει το ροοτ και το φλασάρισμα..Για το 1 πρεπει να υπαρχει και τ αλλο?:worry::worry: φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις. το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 φλασαρεις κατευθειαν την 10e,δεν χρειαζεται να κανεις ροοτ ,το κανεις οποτε θελεις. το LG B2CTool το κατεβαζεις απο εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp κανεις download το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile Και την 10e που την βρισκουμε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts