Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ειχα περασει το v10d αλλα επειδη δεν γινοταν ρουτ με gingerbreak 1.2 και ηθελα να το κανω ρουτ αποφασισα συμφωνα με τις οδηγιες της 1ης σελιδας να περασω το v10a

αφου κλικαρα το launch software update μου εβγαλε δεν αποκρινεται και τωρα μου βγαζει MOD UpTestEX MFC Application σταματησε να λειτουργει

το κινητο ειναι συνδεδεμενο με usb , χωρις μπαταρια και γραφει στην οθονη περιπου 20 λεπτα s/w upgrade please wait while upgrading...

βοηθεια!!

Edited by timos1968

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια κατι δεν κανω καλα μαλλον. πηρα στη γυναικα μου το κινητο και οταν το συνδεω στο pc δεν το βλεπει ως συσκευη usb. εχω τικαρει την επιλογη mass storage στις ρυθμισεις και εχω δοκιμασει και χωρις αυτην . καμια ιδεα κανεις?

για δοκίμασε:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ->ΑΝΑΠΤΥΞΗ->εντοπισμός σφαλμάτων usb (tik) :ninja:

• Administrators
παίδες hard format με τα πλήκτρα κατά το άνοιγμα της συσκευής γίνεται; ή μόνο μέσα από το λειτουργικό;

http://www.connectionstringexamples.com/freerepairguide/how-to-hard-reset-lg-optimus-black.html

Modpic.gif

παιδια καλημερα...

τελικα το εν λογω κινητο εχει 300 ή 400 ευρω???

στις πρωτες σελιδες διαβαζα γ 300 ευρω ενω στις τελευταιες γ 400 και εχω μπερδευτει...

αν παντως εχει οντως 300 ευρω σιγουρα αξιζει περισσοτερο απο το htc wildfire s στα ιδια λεφτα...

θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση απο καποιον που ειναι σιγουρος :D

παιδια καλημερα...

τελικα το εν λογω κινητο εχει 300 ή 400 ευρω???

θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση απο καποιον που ειναι σιγουρος :D

Διαλέγεις και παιρνεις ;)

http://www.skroutz.gr/s/329734/LG-Optimus-Black-P970.html

"Lakedaimonas : τελικα το εν λογω κινητο εχει 300 ή 400 ευρω???

στις πρωτες σελιδες διαβαζα γ 300 ευρω ενω στις τελευταιες γ 400 και εχω μπερδευτει...

αν παντως εχει οντως 300 ευρω σιγουρα αξιζει περισσοτερο απο το htc wildfire s στα ιδια λεφτα...

θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση απο καποιον που ειναι σιγουρος"

Στα παρακατω εχει 399 αυτη τη στιγμη σιγουροτατα : Πλαισιο, public, wind. Στον armao ενα καταστημα ηλεκτρονικο που συνεργαζεται με wind 290 + εξοδα και βλακειες 299 πες! Σε απειρες αγγελιες στο ιντερνετ και σε ευκαιριες 300 ολοκαινουργιο η με ελαχιστοτατη χρηση! Στις πρωτες σελιδες υπηρχε μια "ανεπισημη προσφορα" η καποιο λαθος της wind και για το διαστημα 2-9 Ιουνιου το εδινε στα 299 χωρις να το ξερουν καν οι υπαλληλοι της, 399 σου λεγανε. Το χα ψαξει παρα πολυ επειδη με ενδιεφερε!

παιδια κατα ποσο ειναι ασφαλεις οι αγορες απο skroutz κτλ?

ρωταω γτ δεν θελω προφανως να παρω στα χερια καμια μουφια και να χασω τα 300 ευρω μου.

υπαρχει περιπτωση να μου πασαρουν μουφα κινητο ή κανενα προβληματικο?

• Administrators
Οι αγορές δεν είναι από το skroutz αλλά από καταστήματα που προτείνει ο skroutz. Τα καταστήματα αυτά είναι αξιόπιστα ως προς αυτά που πουλάνε. Απλά αρκετά από αυτά (τα φθηνότερα) φέρνουν τις συσκευές από το εξωτερικό και υπάρχει το ενδεχόμενο το εδώ service να μη δεχθεί μια συσκευή ως παραεισαγωγή (για ορισμένες εταιρίες).

Modpic.gif

καλησπερα.

συγγνωμη αν εβαλα λαθος θεμα σε λαθος κατηγορια αλλα δεν εβρισκα καποια ηδη υπαρχουσα ,αν ενοχλει ας μεταφερθει.

θελω να ακουσω σχολια απο πελατες του αρμαου.

η διαφορα των 100 ευρω στο εν λογω κινητο σε σχεση με γερμανο wind κτλ με προβληματιζει και σκεφτομαι μηπως παιζει κατι ,θα μου ηταν πολυ χρησιμες οι αποψεις σας και οποιαδηποτε πληροφορια γ τον εν λογω καταστημα θα βοηθουσε.

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=459&category_id=15&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

να σημειωσω οτι η διαφορα των τιμων του αρμαου με τα υπολλοιπα καταστηματα κινητης ειναι της ταξεως των 20-30 ευρω ενω στο κινητο που αναφερω ειναι 100,ισως να προμηθευεται σε χαμηλοτερες τιμες ,αλλα δεν βλαπτει και λιγη καχυποψια:happy:

ευχαριστω προκαταβολικα γ τον χρονο σας

"Lakedaimonas : τελικα το εν λογω κινητο εχει 300 ή 400 ευρω???

θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση απο καποιον που ειναι σιγουρος"

Στα παρακατω εχει 399 αυτη τη στιγμη σιγουροτατα : Πλαισιο, public, wind. Στον armao ενα καταστημα ηλεκτρονικο που συνεργαζεται με wind 290 + εξοδα και βλακειες 299 πες! Σε απειρες αγγελιες στο ιντερνετ και σε ευκαιριες 300 ολοκαινουργιο η με ελαχιστοτατη χρηση! Στις πρωτες σελιδες υπηρχε μια "ανεπισημη προσφορα" η καποιο λαθος της wind και για το διαστημα 2-9 Ιουνιου το εδινε στα 299 χωρις να το ξερουν καν οι υπαλληλοι της, 399 σου λεγανε. Το χα ψαξει παρα πολυ επειδη με ενδιεφερε!

καλησπερα λοιπον το πηρα πριν 3 ημερες απο wind στα299 ευρω και με την επιδοτηση που ειχα το πηρα 114:p

τωρα κατι ασχετο ειχα το htc desire, root & s-οff τι γινεται με το ΟΒ δεν βλεπω πολυ υποστηρηξη απο xda ?

και δεν μπορω να το κανω ρουτ εχω κανει update σε v10d τι γινεται? ξερει κανεις?

Εδω και εναμισο μηνα στη Wind πωλειται προς 399 ευρω! Εσυ πως το αγορασες 299; :confused:

στο καταστημα της wind στον πειραια στην αγια τριαδα το πηρα 114,50 με την επιδοτηση που ειχα, λοιπον στην αποδειξη βλεπω τωρα μικτη αξια 324,39

Edited by timos1968

324.39 + 23% ΦΠΑ (74.61) = 399 και όχι 299!!!

μαλλον μπερδευτικα λογω του οτι η αποδειξη γραφει ''μικτη αξια'' 324,39

τωρα οσο αφορα το ρουτ τι γινεται?

καλησπερα.

συγγνωμη αν εβαλα λαθος θεμα σε λαθος κατηγορια αλλα δεν εβρισκα καποια ηδη υπαρχουσα ,αν ενοχλει ας μεταφερθει.

η διαφορα των 100 ευρω στο εν λογω κινητο σε σχεση με γερμανο wind κτλ με προβληματιζει και σκεφτομαι μηπως παιζει κατι ,θα μου ηταν πολυ χρησιμες οι αποψεις σας και οποιαδηποτε πληροφορια γ τον εν λογω καταστημα θα βοηθουσε.

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=459&category_id=15&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

να σημειωσω οτι η διαφορα των τιμων του αρμαου με τα υπολλοιπα καταστηματα κινητης ειναι της ταξεως των 20-30 ευρω ενω στο κινητο που αναφερω ειναι 100,ισως να προμηθευεται σε χαμηλοτερες τιμες ,αλλα δεν βλαπτει και λιγη καχυποψια:happy:

Κανενα θεμα για μενα! Προσεξε, το χρονικο διαστημα 2-9 Ιουνιου η wind το εδινε 299, το ιδιο ΚΑΙ ο αρμαος που συνεργαζονται. Πουλησαν οσα πουλησαν (ελαχιστα για μενα, πχ Γλυφαδα μολις το 1 απο τα 3 που ειχαν κι αυτο αφου γνωστοποιησα εγω στον υπαλληλο της wind την προσφορα, φαντασου!) και αδικαιολογητα το ξανανεβασαν 399. Προφανως ο αρμαος ειδε κι αποειδε οτι στα 399 υπαρχουν και πολλες αλλες επιλογες και καλυτερες μη σου πω και το ξαναεβαλε στην τιμη που το χε πριν 2 μηνες! Αρα το περιεργο δεν ειναι που το κατεβασε το εν λογω καταστημα αλλα που το χουν ακομα 399 τα υπολοιπα. Ελπιζω να βοηθησα!

Υ.Γ. @timos1968 Μπα παναθεμα σε λεω κι εγω το ξαναβαλαν 299 και δεν το μαθα να τσιμπησω 2 για φιλους μου που χουν ζηλεψει το δικο μου!

καλησπερα.

Μην το ψαχνεις το θεμα.Απλως ρωτησε τους για επιβεβαιωση αν δινουν 2 χρονια εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και χτυπα το.

Υ.Γ. Εγω στην θεση σου θα εδινα τα 60 ευρω παραπανω και θα επαιρνα το Optimus 2X ;)

Edited by sakiss

παιδια ευχαριστω πολυ ,εξαφανησατε εν μερη την καχυποψια μου!

αν αλλαξω κινητο μαλλον θα παρω το optimus ,

αυτο που θελω να εξασφαλισω ειναι οτι

1) ερχεται με εγγυηση που ισχυει στα κατστηματα της ελλαδας

2) οτι δεν ειναι ''πειραγμενο '' με οποιοδηποτε τροπο και μου εμφανησει καποιο προβλημα

εξακολουθω να αναζητω πελατες του αρμαου προς καταθεση εντυπωσεων.

γ βα μην σπαμμαρουμε οποιος θελει ας μου στειλει ενα πμ με την αποψη του εαν εχει αγορασει κατι απο κει.

οσο γ τα 60 ευρω παραπανω που ειπωθηκε ,αστο φιλε θα ψαχνω παλι αλλο εναν μηνα και θα μπω σε αλλες σκεψεις :p

να στε καλα !

• Administrators

Αυτό πάντως που αναφέρει...

"SERVICE ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΣ!"

σημαίνει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν υποστηρίζεται από το service της LG Hellas.

Modpic.gif

ελεος το κατεβασαν και ετσι το συγκεκριμενο κινητο δεν υπαρχει στην λιστα με τα διαθεσιμα προιοντα...

κατι τετοια ειναι που δεν μ αρεσουν

Παιδες μια ερωτηση μονο, αν και σιγουρα εχει αναφερθει... υποστηριξη flash εχει το εν λογω; Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια, εχει μια φιλη μου το Optimus Black και τις προαλλες τις εβγαλε ενα εικονιδιο με τον αριθμο (1) πανω στο notification bar. Το κοιταξα αλλα δεν μπορεσα να βρω απο που προερχεται ωστε να το απενεργοποιησω. Μηπως εχεις καποιος καμια ιδεα?

Εδω το'χω βγαλει φωτογραφια να δειτε για να καταλαβετε ακριβως τι εννοω (Διπλα απο τη μπαρα σηματος):

http://i1114.photobucket.com/albums/k522/arlinkolljiov/iphone1stout024.jpg

Coolpad F1 (8297W)

• Administrators
Καλησπερα παιδια, εχει μια φιλη μου το Optimus Black και τις προαλλες τις εβγαλε ενα εικονιδιο με τον αριθμο (1) πανω στο notification bar. Το κοιταξα αλλα δεν μπορεσα να βρω απο που προερχεται ωστε να το απενεργοποιησω. Μηπως εχεις καποιος καμια ιδεα?

Φαντάζομαι η φίλη σου θα έχει Cosmote, λογικό είναι μην σε απασχολεί.

Modpic.gif

δεν υπεθεσα οτι ηταν κατι "κακοβουλο" η οτιδηποτε που να επηρεάζει την λειτουργια του, απλα ρωτησα αν γινεται να σβηστει γιατι ειναι καπως ενοχλητικο

btw, τι ειναι αυτο με την Cosmote? τι αντιπροσωπευει εκει περα το (1)?

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

• Administrators
btw, τι ειναι αυτο με την Cosmote? τι αντιπροσωπευει εκει περα το (1)?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3356673#post3356673

Modpic.gif

Για να μειώσετε κατα πολύ τον χρόνο που απαιτείται για τον προσδιορισμό της θέσης σας μέσω ενός λογισμικού

navigation καθώς και για να βελτιώσετε την ακρίβεια προδιορισμού αυτης της θέσης, μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ρυθμίσεις που βρήκα βέβαια απο το xda forum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111771 και απλά κάνω έναν Ελληνικό οδηγό.

1) Μπαίνετε στο κρυφό μενου της συσκευής πληκτρολογώντας απλά στο dial(στο αρχικο μενού κάτω αριστερά τηλέφωνο-κλήση) 3845#*970#

2)Βρίσκετε την επιλογή GPS Test και την επιλέγετε.

3)βρίσκετε την επιλογή System Settings και την επιλέγετε.

4)βρίσκετε την επιλογή ΜΟLR Protokol και στις επιλογές που σας βγάζει επιλέγετε User Plane.

5)βρίσκετε την επιλογή System Settings-SULP Setting-SLP Auto Provision και την τικάρετε.

6)βρίσκετε την επιλογή SULP Setting και στις επιλογές που σας βγαζει επιλέγετε SLP Server Setting και αμέσως μετά στις άλλες επλογές τικάρετε LGE SUPL.

7) Επαννεκινείται το τηλέφωνο και κάνετε δοκιμή.

8) Λειτουργεί καλύτερα αν απο τις ρυθμίσεις-Τοποθεσία και Ασφάλεια -τικάρετε την επιλογή -Να χρησιμοποιούνται δίκτυα κινητής και WI-FI.

Δοκιμασμένο σε NDrive- IGO8-SYGIC MOBILE.Kλειδώνει θέση σε λιγότερο απο 10 δευτερόλεπτα με ακρίβεια πολύ καλή.

Edited by GIESPI
Διόρθωση

Παιδιά, εδώ http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2708&view=1&c=lg_p970_optimus_black αναφέρει πως εγγραφή βίντεο μπορεί να κάνει και σε 3G2, και σε MPEG4. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει και ναι, πως κάνουμε την επιλογή σε ποιό format θα γράψουμε?

Για να μειώσετε κατα πολύ τον χρόνο που απαιτείται για τον προσδιορισμό της θέσης σας μέσω ενός λογισμικού

....

Ευχαριστούμε...προστέθηκε στην πρώτη σελίδα :)