Jump to content

YannisB99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by YannisB99

  1. Αν δεν την πάρουμε ενώ το έχουν υποσχεθεί μάλλον αυτό θα είναι το τελευταίο LG για μένα ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Μετά μόνο Nexus συσκευές για να έχουμε σίγουρες αναβαθμίσεις που όπως όλοι γνωρίζουμε δίνουν αξία σε βάθος χρόνου.
  2. Γεια σας. Το κινητό το έχω εδώ και τρεις μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που με χαλούσε πολύ.. πολύ όμως, ήταν το ότι παρουσίαζε καποια lag- κολλήματα κατά την εγγραφή βίντεο. Περίμενα λοιπόν την αναβάθμιση σε 2,3 μήπως και διορθωθεί. Είχα όμως διαβάσει και στο XDA ότι ίσως είχε να κάνει με την κάρτα μνήμης. Χτές λοιπόν μου παρουσίασε πρόβλημα λέγοντας πως η κάρτα μνήμης ήταν κατεστραμένη. Μπόρεσα με ένα Card reader να αντιγράψω τα περιεχόμενα της στο PC, και ήμουν έτοιμος να την κανω format- διαμόρφωση μήπως και αρχίσει να την βλέπει πάλι το κινητό. Στις επιλογές υπήρχε η δυνατότητα για 2024, 4048, μεχρι και 64ΚΒ. Ειπα να δοκιμάσω στα 2024 και μετά ξαναπέρασα τα περιεχόμενα που ειχα αντιγράψει στο PC. Όλα καλά μόνο που στην εγγραφή βιντεο κολλούσε πολύ περισσότερο. Ετρεξα και το Antutu benchmark και μου έβγαζε ταχύτητα read στην SD 10 MB/sec και write 2,3MB. Να μην σας κουράζω πολύ ... Με αρκετές δοκιμές κατέλληξα να κάνω format στην κάρτα στα 32ΚΒ. Στο Antutu ταχύτητα read στην SD 9,8 MB/sec και write 8,1 MB.Το βίντεο δεν κολλάει πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος για' αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Να προσθέσω μόνο πως κατέβασα και το fast restart widget και τις τελευταίες δοκιμές τις έκανα αφού πρώτα το έτρεχα για να ελαφρύνει η μνήμη. Δέν είμαι σίγουρος αν κάνει κάτι, το λέω επειδή ειχα δοκιμάσει αρκετά από αυτά και έχω άποψη. Η διαφορά με το format προέκυπτε ετσι κι αλλιώς εγώ ήθελα καθάρισμα της μνήμης για πιό σωστές μετρήσεις. Αυτά από μένα παιδιά. Τώρα στην αναμονή της αναβάθμισης αν και τώρα το κινητό αποδίδει παντού τέλεια και δεν πιστεύω να έχω κάποια σημαντική πλέον βελτίωση. Ισως λίγο στην μπαταρία.. θα δούμε.
  3. Απλά τέλειο Unlock with G button or volume controls I don't know how many of you know this already, but anyway i found a way to unlock my OB with G button and volume controls. Here's what I did: 1) Downloaded an app called No Lock from the market. Then I disabled the lock entirely. And there it is, no lock screen anymore and you can open your phone with the G spot
  4. Παιδιά, Εχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μπαταρία? http://viewitem.eim.ebay.gr/1900MAH-BL44JN-HIGH-CAPACITY-BATTERY-LG-OPTIMUS-BLACK/130557211195/item Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις και αν γίνεται πιο βαρύ το κινητό.
  5. Παιδιά, εδώ http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2708&view=1&c=lg_p970_optimus_black αναφέρει πως εγγραφή βίντεο μπορεί να κάνει και σε 3G2, και σε MPEG4. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει και ναι, πως κάνουμε την επιλογή σε ποιό format θα γράψουμε?
  6. Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτά που μου περιγράφεις για τον ήχο κλήσης τα έχω κάνει και αρνείται '' πεισματικά'' να συνεργαστεί :). Κάποια άλλη πρόταση?
  7. Γεια σας και από 'μένα. Το κινητό πολύ καλό αλλά έχω ένα μάλλον χαζό πρόβλημα και νομίζω πως μπορέιτε να με βοηθήσετε. Δεν μπορώ να βάλω σαν ήχο κλήσης mp3 από την κάρτα μνήμης... Εχω μπεί στα σωστά σημεία στις ρυθμίσεις, έχω ορίσει αυτά που θέλω και για όλες τις κλήσεις, και για κάποιες επαφές ξεχωριστά αλλα επιμένει να μου παίζει ήχο του συστήματος. Θα σκάσω... Χρησιμοποιώ App Launcher Pro, Sanity, DialerOne, και αναρωτιέμαι μήπως κάποιο από αυτά δημιουργεί κάποιο conflict.. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...