dimkit Δημοσιεύτηκε January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2011 (edited) Επειδή δεν έχω συμπεραίνει ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης, σκεφτικά να κάνουμε μια δημοσκόπηση να δούμε τι πιστεύουν οι περισσότεροι χρήστες.απο τα προγράμματα sygic aura, ndrive και navigon που έχω δοκιμάσει, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το navigon.Μπορεί το sygic να είναι πιο εφετζίδικο αλλά από άποψη ακρίβειας και υπολογισμού προτεινόμενης διαδρομής υστερεί. Edited January 4, 2011 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το Navigon έχει τις καλύτερες δρομολογήσεις και το έχω συνηθίσει και ως εφαρμογή γενικότερα και από το 70 Premium που έχω. (και το 2100max παλιότερα) Το Sygic θα μπορούσε να είναι το καλύτερο, όταν φτιάξει τις δρομολογήσεις του και το σύστημα εύρεσης POI γίνει πιο εύκολο. Στα γραφικά είναι άπαικτο, αλλά τα προβλήματα που ανέφερα προς το παρόν με αποτρέπουν από το να το χρησιμοποιώ. Έχω δει και τα NDrive, MotoNav. Το Motonav συμπαθητικό, αλλά βαρύ και του λείπουν πολλά από το να γίνει το κλασσικό iGO που συμπαθούμε. Navigon από εμένα λοιπόν. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 ndrive..:) μου αρεσει πολυ και σαν εμφανιση και σαν λειτουργεια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!! εγω πιστευω πως το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης,με διαφορα ειναι το copilot,υστερει ομως σε χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) εμενα παλι παιδια , το NDRIVE δεν με εχει βολεψει καθολου , το θεωρω πολυ δυσχρηστω Edited January 5, 2011 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Προς το παρον Sygic aura!μεχρι να δουμε και το navigon στην gingerbread γιατι δεν το ανοιγει Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 προσωπικα επειδη τα εχω δοκιμασει ολα θεωρω ως καλυτερο απο τα προγραμματα πλοηγησης που υπαρχουν για android το igo. το ndrive με απογοητευσε εντελως στις δρομολογησεις (οτι ναναι σε παει!!),copilot και sygic τα εχουν τα <θεματακια> τους ενω με το navigon..ουτε κρυο,ουτε ζεστη!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μετακινήθηκαν αρκετά post στο επίσημο topic για την πλοήγηση και τα ταξίδια. Συγχωρέστε με που δεν έστειλα πμ για να σας ενημερώσω για τη μετακίνηση αλλά ήσασταν αρκετοί. Θα παρακαλέσω σε αυτό το topic να συζητάμε ποιο κατά τη γνώμη μας είναι το καλύτερο πρόγραμμα navigation. Οτιδήποτε άλλο αφορά την πλοήγηση (προβλήματα, σχόλια, tips, ερωτήσεις) να γίνονται στο topic που υποδεικνύω παραπάνω. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το igo απο όσο έχω ψάξει δεν έχει και τους πιο ενημερωμένους χάρτες.σε μια έκδοση που είχα δοκιμάσει είχε χάρτη του 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το igo απο όσο έχω ψάξει δεν έχει και τους πιο ενημερωμένους χάρτες.σε μια έκδοση που είχα δοκιμάσει είχε χάρτη του 2009. ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεις χαρτη και να βαλεις τον τελευταιο. αν ειχες ποτε wmobile θα καταλαβαινεις τι λεω, ειναι ακριβως ο ιδιος τροπος. εγω π.χ. χρησιμοποιω τον τελευταιο της navtec.;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Γεια σας παιδιά και από εμένα και καλή χρονιά..Εγώ θα προτιμήσω το sygic γιατί μου αρέσει η απεικόνηση του χάρτη στην πλοήγηση...Έχω δει το navigon και παρατήρησα ότι αργεί πολύ στο υπολογισμό διαδρομής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πραγματικά απορώ με την προτίμηση που δείχνετε στο sygic aura.Μπορεί το πρόγραμμα απο άποψη γραφικών να είναι πραγματικά το πιο κορυφαίο, αλλά θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί.πχ η ακρίβεια του στίγματος δεν είναι και η καλύτερη,οι προτεινόμενες διαδρομές το ίδιο και αρκετές φορές μου κολλάει. Τι να πω ; η η δικιά μου έκδοση φταίει επειδή είναι σπασμένη, η στο galaxy s είναι προβληματικό το πρόγραμμα ,η οι ψήφοι που έχει πάρει είναι μόνο για τα γραφικά και οι χρήστες δεν το έχουν δοκιμάσει αρκετά στην πλοήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Πραγματικά απορώ με την προτίμηση που δείχνετε στο sygic aura.Μπορεί το πρόγραμμα απο άποψη γραφικών να είναι πραγματικά το πιο κορυφαίο, αλλά θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί.πχ η ακρίβεια του στίγματος δεν είναι και η καλύτερη,οι προτεινόμενες διαδρομές το ίδιο και αρκετές φορές μου κολλάει. Τι να πω ; η η δικιά μου έκδοση φταίει επειδή είναι σπασμένη, η στο galaxy s είναι προβληματικό το πρόγραμμα ,η οι ψήφοι που έχει πάρει είναι μόνο για τα γραφικά και οι χρήστες δεν το έχουν δοκιμάσει αρκετά στην πλοήγηση δικιο εχεις, μια φορα το δουλεψα και σε καθε εξοδο στην εθνικη μου ελεγε να βγω ενω ειχα σωστες ρυθμίσεις δρομολογισης. ασε που το στιγμα με πεταγε εξω απο το δρομο πολλες φορες, μαυρα χαλια.. igo για μενα με κλειστα ματια.. και σαν δευτερη επιλογη navigon. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papandonisepp Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Λοιπόν, για iPhone σίγουρα το navigon και το tom-tom. Τα καλύτερα σε UI αν και το navigon υστερεί ελάχιστα στους χάρτες. Για android το sygic και ξανά το navigon. Και πάλι το navigon υστερεί λίγο σε χάρτες αλλά έχει το καλύτερο UI. Όσοι έχετε προβλήματα με το galaxy s μην ανυσηχείτε φταίει το sygic και όχι η συσκευή σας. Είτε είναι σπασμένο είτε αγορασμένο δουλεύει πολύ αργά στο galaxy s. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Το απόλυτο site για ξεκλείδωμα δικτύου σε κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου unlocks.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Igo από μένα. (Έχω δουλέψει τα πάντα). ΠΟΛΥ παραμετροποιήσιμο ειδικά εάν πιαστείς με τα config files του, και παίρνει χάρτες από 4 διαφορετικές εταιρίες..! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Navigon και ndrive που δοκίμασα έχουν ένα βασικό πρόβλημα δεν μπορείς να δώσεις οδό χωρίς να δώσεις πόλη πρώτα. Υπάρχει κάποιο που το κάνει; Το destinator αν και είχε το χειρότερο gui είχε τους καλύτερους χάρτες και αν θυμάμαι καλά έβρισκε κ οδό χωρίς να δώσεις περιοχή πρώτα. Αλλά σε 2.2 δε δουλεύει πλέον. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 NDrive απο εμενα το εβαλα ητανε αψογο σε ολα χαρτες οδους χτυπασ 2 γραματα και σου βγαζει ολες τις οδους απο κατω και μαρκαρης αυτη που θελεις απο πλοηγηση ακριβεστατο για μενα το εχω σε joy845 τοgps λιγο αργει να δωσει στιγμα οταν λεμε αργει <10-15 > δευτερολεπτα σημα καμπανα σε λειβαδεια που το δουλευω... βασιλης........ Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 για μενα το navigon ειναι τοπ.οχι οτι εχω λειτουργησει πολλα.μονο το navigon και το ndrive.αλλα κανω τη δουλεια μου παρα πολυ καλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 iGo με skin MotoGiS :cool:, το καλύτερο! Χάρη στον MotoGiS βελτιώνεται συνεχώς. Προς το παρόν μόνο για αναλύσεις 800x480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλό το igo σαν λογισμικό, είναι εύχρηστο αλλά εκεί που υστερεί είναι ότι η εταιρία δεν δίνει πολλές αναβαθμίσεις για Ελλάδα αλλά επικεντρώνεται περισσότερο στις άλλες χώρες της Ευρώπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Ωχ κατάλαβα...πρέπει να ξηλωθώ...το Navigon ή το Igo θεωρείτε καλύτερο?:confused: Edited January 30, 2011 by zxr Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ωχ κατάλαβα...πρέπει να ξηλωθώ...το Navigon ή το Igo θεωρείτε καλύτερο?:confused: Igo εγω !!! Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ειχα ανέβει για ενα ταξιδι , στην Αθηνα , και δοκιμασα τα προγραμματα σε διαδρομες που δεν τις ηξερα και πολυ καλα . Το Sygic πραγματικα με εντυπωσιασε με τα 3d κτιρια , πανεμορφο , αλλα δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να μπορει χρησημοποιθει σαν προγραμμα πλοηγησης και να σε παει στον προορισμο σου , ολο χανει το σημα και κολλαει. Το Νdrive και το Navigon θα σε πανε αλλα δεν θα σου προτεινουν και την καλυτερη δυνατη διαδρομη, ομως θα καταφερεις να φτασεις στον τελικο προορισμο σου. Αντε να βγει το Garmin για Android , να του βαλεις και τον χαρτη Αuto drive hellas να δουμε μια ασπρη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 εγώ ψηφίζω igo, έχοντας δοκιμάσει και τα sygic (πολύ κακή πλοήγηση) και navigon (καλή πλοήγηση αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύ, συν του ότι είναι πολύ ακριβό για mobile version). Το Igo είναι το καλύτερο για το x10mini μου, απλό ui, δυνατότητα ενημέρωσης χάρτη με όποιας εταιρίας θέλεις (βάζεις τους χάρτες για ΡΝΑ, εγώ έχω τον τελευταίο της teleatlas).... και μου κάνει εντύπωση που ψηφίζονται άλλα βαρύτερα και λιγότερο ευέλικτα σε χάρτες προγράμματα.... να μην συζητήσω για τα σχόλια οτι στο igo δεν αλλάζουν έυκολα οι χάρτες, το οποίο δείχνει πόσο λίγο το δοκίμασαν όσοι το κατακρίνουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 εγώ ψηφίζω igo, έχοντας δοκιμάσει και τα sygic (πολύ κακή πλοήγηση) και navigon (καλή πλοήγηση αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύ, συν του ότι είναι πολύ ακριβό για mobile version). Το Igo είναι το καλύτερο για το x10mini μου, απλό ui, δυνατότητα ενημέρωσης χάρτη με όποιας εταιρίας θέλεις (βάζεις τους χάρτες για ΡΝΑ, εγώ έχω τον τελευταίο της teleatlas).... και μου κάνει εντύπωση που ψηφίζονται άλλα βαρύτερα και λιγότερο ευέλικτα σε χάρτες προγράμματα.... να μην συζητήσω για τα σχόλια οτι στο igo δεν αλλάζουν έυκολα οι χάρτες, το οποίο δείχνει πόσο λίγο το δοκίμασαν όσοι το κατακρίνουν.... Το iGO είναι κορυφή στην πλοήγηση και FULL παραμετροποιήσιμο (το χρησιμοποιώ στο PNA μου) αλλά μου φαίνεται αρκετά βαρύ στο android. Ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts