Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

μπορεί κάποιος να συγκρίνει τις

cm7kang-O2x-128 & Kernel την 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y

και

CM7 temasek kang με τον temasek kernel?

αυτές δεν θεωρούνται πιο σταθερές και γρήγορες; ποια από τις δύο είναι καλύτερη;; :confused:

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ!!Ποια κάμερα προτείνεις από τις 2 που έχει?? του Flix123 ή του Kostja_V

Από kernel λέω να βάλω το δικό του το overclocked...

Εγω έχω δοκιμάσει μονο του kostja. Δουλεύει μια χαρά. Την άλλη δεν την έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω.

μπορεί κάποιος να συγκρίνει τις

cm7kang-O2x-128 & Kernel την 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y

και

CM7 temasek kang με τον temasek kernel?

αυτές δεν θεωρούνται πιο σταθερές και γρήγορες; ποια από τις δύο είναι καλύτερη;; :confused:

Του temasek είναι πιο "σίγουρη" λύση. Ο ΕΤΑΝΑ σε κάποιους δουλεύει άψογα, σε κάποιους δημιουργεί προβληματα.

Οσον αφορα το tegra 2, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, πχ το xoom μου έχει πάρει ICS και τώρα τρέχω JB χωρις κανένα πρόβλημα.

Για το 2Χ νομίζω ότι φταίει ο σχεδιασμός ο συνολικός της συσκευής από την LG, καθώς βιάστηκε να την βγάλει στην αγορά.

Αντε γειά LG, θα τα ξαναπούμε ίσως σε μερικά χρόνια όταν μάθεις να φτιάχνεις πιο αξιόπιστες συσκευές :mad:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ακομα και η zte εβγαλε κινητο tegra 2 με ICS

Δυστυχως το zte tegra 2 ics,δεν βοηθαει στην αναβαθμιση του 2χ(ετσι τουλαχιστον μου ειπαν temasek,hei,vandoka,owain,mrhyde που ασχολουνται)

Τα σωστα gapps που μπορούμε να τα βρούμε?Έχω βρει πολλά και δεν ξέρω ποια να εγκαταστήσω!!!

Αναλογως την εκδοση σου,αλλα για ginger,αλλα για ics.Οποτε γραψε latest gapps ginger(πχ)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Τα σωστα gapps που μπορούμε να τα βρούμε?Έχω βρει πολλά και δεν ξέρω ποια να εγκαταστήσω!!!

Σε κάποιο από τα links στην υπογραφή του temasek

Αλέξανδρος,

καλησπερα

θελω να γυρισω απο custom σε μαμα rom αλλα με ολους τους τροπους ( kdz) η με το smartflash η διαδικασια κολλαει

θα ηθελα μια βοηθεια γιατι θελω να το δωσω το τηλ και θελω να εχει την μαμα rom

Σε ευχαριστω για την απαντησή σου. Ποιες ρυθμίσεις του wifi εννοείς;

Πρέπει να αλλάξω ril και baseband; Ποιο kernel από τα 2 χρησιμοποιείς;

Από μπαταρία πως πάει;

Λάθος δικό μου στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Εννοούσα τα wifi spots που έχεις σωσει στο κινητό σου , πχ το wifi του σπιτιού σου , της δουλειάς σου. Εμένα που δημιουργούσε πρόβλημα στο κινητο τα data του bluetooth που τα εκανα restore. Kernel χρησιμοποιώ τον OC του temasek aαλλά θέλω να δοκιμάσω και τον τελευταιο ETANA. Εγώ δεν άλλαξα τιποτε απλά ακολούθησα τον οδηγό του agekalp . Με 2G data (οχι 3G) συνέχεια ανοιχτό μόνο για emails, 1-1,5 h ομιλίας την ημέρα και σερφάρισμα και εφαρμογές το πολύ 60 min από τις 06:00 στο 100%, το βράδυ έχει μείνει 35% .

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

• Administrators
καλησπερα

θελω να γυρισω απο custom σε μαμα rom αλλα με ολους τους τροπους ( kdz) η με το smartflash η διαδικασια κολλαει

θα ηθελα μια βοηθεια γιατι θελω να το δωσω το τηλ και θελω να εχει την μαμα rom

Απευθύνσου στο κατάλληλο θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329355

Modpic.gif

Οσον αφορα το tegra 2, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, πχ το xoom μου έχει πάρει ICS και τώρα τρέχω JB χωρις κανένα πρόβλημα.

Για το 2Χ νομίζω ότι φταίει ο σχεδιασμός ο συνολικός της συσκευής από την LG, καθώς βιάστηκε να την βγάλει στην αγορά.

Αντε γειά LG, θα τα ξαναπούμε ίσως σε μερικά χρόνια όταν μάθεις να φτιάχνεις πιο αξιόπιστες συσκευές :mad:

Πάντως το xoom δεν έχει το ίδιο chipset με το 2x ή άλλα κινητά (atrix, zte κλπ). Το 2x έχει το ap20h chipset ενώ το xoom έχει ένα άλλο (δε θυμάμαι τον κωδικό :p)! Φταίει λοιπόν both η απροθυμία lg (και άλλων εταιριών) και nvidia! :(

Τhe end of an era...

Πάντως το xoom δεν έχει το ίδιο chipset με το 2x ή άλλα κινητά (atrix, zte κλπ). Το 2x έχει το ap20h chipset ενώ το xoom έχει ένα άλλο (δε θυμάμαι τον κωδικό :p)! Φταίει λοιπόν both η απροθυμία lg (και άλλων εταιριών) και nvidia! :(

Αυτό είπα, το xoom έχει άλλη έκδοση και δεν μπορούμε να την εκμεταλλευτουμε για να "φτιάξουμε" το 2Χ.

Αλέξανδρος,

ξεπαγωσε το pico tts Κανε restart και πες αν εγινε τπτ

Το ξεπαγαπωσα και δειχνει να λυθηκε το προβλημα προς το παρον. Να σαι καλα φιλε μου ειχε σπασει τα νευρα. :)

Κάτι μου λέει πως δεν είναι υπεύθυνη 100% η LG, μιας και η nvidia δε δίνει τους απαραίτητους drivers. Όλα τα κινητά με tegra2 έχουν θέμα προς το παρόν. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Το Optimus Black δεν έχει Tegra 2 ...

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Το ξεπαγαπωσα και δειχνει να λυθηκε το προβλημα προς το παρον. Να σαι καλα φιλε μου ειχε σπασει τα νευρα. :)

Ασε μέχρι να το βρω.. Καθόμουν και ξεπαγωνα μια μια εφαρμογές και εκανα restart καθε φορα για να δω αν γίνονταν

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Παιδια ειμαι στο εξοχιξο και δεν μπορω με τπτ να συνδεθω με usb στο laptop,χρησιμοποιω cm7 και βαζω τους drivers απο την lg...ξεχναω κατι;;

Το Optimus Black δεν έχει Tegra 2 ...

Μιλούσα για το 2x κι όχι για το black όμως...

Να ρωτήσω λίγο κάτι. CM9 για το 2x υπάρχει (έστω και σε beta στάδιο); Το ραδιόφωνο παίζει;

Τhe end of an era...

Μιλούσα για το 2x κι όχι για το black όμως...

Να ρωτήσω λίγο κάτι. CM9 για το 2x υπάρχει (έστω και σε beta στάδιο); Το ραδιόφωνο παίζει;

αναφέρθηκε στην υποστήριξη της LG και το πόσο αδιόρθωτη είναι,το tegra 3 έμαθα ότι δεν έχει τα ίδια θέματα με τους drivers ή κάνω λάθος;

Παιδια ειμαι στο εξοχιξο και δεν μπορω με τπτ να συνδεθω με usb στο laptop,χρησιμοποιω cm7 και βαζω τους drivers απο την lg...ξεχναω κατι;;

Βαλλε το κινητο σε usb debug mode on.

Δε διευκρίνισες πώς θέλεις να συνδεθείς (εάν θέλεις να δεις τα αρχεία σου, δε χρειάζεται usb debugging, αρκεί να επιλέξεις USB storage mode: on)

αναφέρθηκε στην υποστήριξη της LG και το πόσο αδιόρθωτη είναι,το tegra 3 έμαθα ότι δεν έχει τα ίδια θέματα με τους drivers ή κάνω λάθος;

To tegra 3 έχει λιγότερα ζητήματα, γιατί τα tegra 3 chips είναι λιγότερα, και οι drivers είναι όλοι πρόσφατοι. Νομίζω όμως και η nvidia και η LG το έχουν πάρει το μάθημά τους και δε θέλουν να μείνουν πίσω και με τις νέες συσκευές...

To tegra 3 έχει λιγότερα ζητήματα, γιατί τα tegra 3 chips είναι λιγότερα, και οι drivers είναι όλοι πρόσφατοι. Νομίζω όμως και η nvidia και η LG το έχουν πάρει το μάθημά τους και δε θέλουν να μείνουν πίσω και με τις νέες συσκευές...

Περαν του να δοσουν το source code του tegra 2 υπάρχει άλλη δυσκολία;

Περαν του να δοσουν το source code του tegra 2 υπάρχει άλλη δυσκολία;

Κάποιος θα μπορούσε αψήφιστα να πει όχι... Αλλά αφενός η συζήτηση είναι καθαρά υποθετική, γιατί η nvidia δεν πρόκειται να το κάνει, αφετέρου θα μπορούσε να κάλλιστα να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα που θα έκανε την οποιαδήποτε εφαρμογή τους να καθυστερήσει.

Το σίγουρο είναι ότι εάν υπήρχαν οι drivers για το Tegra 2, ένας μικρός στρατός ανθρώπων θα δούλευε για την αξιοποίηση των συσκευών που το φοράνε, χωρίς να περιμένουμε τους κατασκευαστές...

Εγώ πάντως συνεχίζω να θεωρώ απαράδεκτη την πολιτική τους σχετικά με τις αναβαθμίσεις!

Στην τελική εγώ το πήρα μτχ με κοντά 200€ και αν αποφασίσω να το δώσω θα χάσω το πολύ κάνα 50άρικο

αλλά τα παιδιά που το πήρανε στην αρχή κοντά στα 500€ δεν θα θέλουν να τους σπάσουν το κεφάλι?

Ειδικά αν βλέπουν και καμιά διαφήμιση με το L5 με τον Snapdragon στα 800Mhz και τιμή στα 200€ με φορεμένη ICS!!!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Έτσι είναι δεν υπάρχει δικαιολογία για κανενα αντικειμενικα τέλος. Ποσοι είμαστε οι ψαγμένοι και μη κάτοχοι lg θα έχουμε μάλλον για πάντα προβληματικες συσκευές και θα τους δυσφημιζουμε σε όλους τους γνωστούς μας στο κατω κατω για το καλό τους, ακομα και το nexus 7 που ήθελα σκέφτομαι να μη το πάρω εξαιτίας της nvidia

παιδιά εγώ παρόλο που είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 2μιση μήνες μόνο (αγορά 285 ευρώ και φορεμένη V20Q, άρα σχετικά πάλι καλά), θα μπορούσα να πω, πως ως και εγώ είμαι εξοργισμένος... Φαντάζομαι οι παλιότεροι αγοραστές... Πριν το αγοράσω, το έψαξα πάρα πολύ, διάβαζα το φόρουμ για μέρες, έβλεπα τα παράπονα όλων των παιδιών και περίμενα το ICS γιατί υποτίθεται ότι υποστηρίζειε καλύτερα τους διπύρηνους και άρα το multitasking κλπ κλπ... Δηλ το ζύγισα, έκανα πίσω σε κάποια πράγματα, με την προϋπόθεση ότι έστω και 25% θα βελτιωθεί με την ICS... (η ανακοίνωση ότι θα την πάρει ήταν επίσημη!)

Το ξαναρώτησα παραπάνω, ως καταναλωτές, μπορούμε να κάνουμε κάτι; τους δεσμέυει τίποτα στην περίπτωση αυτή;

ΥΓ: μήπως έχει να προτείνει κανείς memory limits στο system tuner pro? (άσχετο! χαχα )

αν και απο εχτες δεν το εχω το κινητο φιλος με ενημερωσε οτι ics δεν θα βγει για καναδα και καπου αλλου

λετε να παιξει κατι τετοιο και ευρωπη αν γινει και αυτο τοτε θελουν πολλες κλωτσιες

CM7 Temasek + Temasek OC kernel και το κινητό είναι πιο smooth και γρήγορο από ποτέ....από 4800+ στο Antutu (με V20Q) πήγε στο 6550 (χωρίς O/Cing, με default settings), ενώ στο Quadrant πήγε -πάλι με default settings, χωρίς o/cing- στα 2812

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)