Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Και επισης ποια ειναι η τελευταια σταθερη και απροβληματιστη cm ? (Αμα εχετε και λινκ θα βολευε )

Γιατι το σκεφτομαι να την δοκιμασω ...

Η 7.2 ειναι φιλε. Κατεβασε την απο εδω http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=stable

Προσωπικα δεν την αλλαζω με στοκ για κανεναν λογο :)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω, σκέφτομαι να το δώσω και να κανω αναβάθμιση με ένα razr, αξίζει ή με ics θα δούμε διάφορα οπότε έρθει Edited by inactiveaccount54432

Η 7.2 ειναι φιλε. Κατεβασε την απο εδω http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=stable

Nightly και Release Candicate τι διαφορα έχουν με την stable ?

Του temasek που λενε πολλοι απο εδω τι διαφορετικο εχει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Να ρωτήσω, σκέφτομαι να το δώσω και να κανω αναβάθμιση με ένα razr, αξίζει ή με ics θα δούμε διάφορα οπότε έρθει

Αν θα δεις διαφορά σε τι? To ICS είναι σημαντικά καλύτερο λειτουργικό και θα κουβαλήσει όλες τις βελτιώσεις του όταν έρθει. Εάν έχεις συγκεκριμένα ζητήματα προς επίλυση που δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό, ίσως να μην έχει νόημα να περιμένεις.

Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο παράπονο για το 2χ είναι η ταχύτητα...το ICS θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο, αλλά κανείς δε μπορεί να πει πόσο.

Αν θα δεις διαφορά σε τι? To ICS είναι σημαντικά καλύτερο λειτουργικό και θα κουβαλήσει όλες τις βελτιώσεις του όταν έρθει. Εάν έχεις συγκεκριμένα ζητήματα προς επίλυση που δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό, ίσως να μην έχει νόημα να περιμένεις.

Για παράδειγμα, το πιο συνηθισμένο παράπονο για το 2χ είναι η ταχύτητα...το ICS θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο, αλλά κανείς δε μπορεί να πει πόσο.

Σαν specs οι συσκευές είναι κοντά, απλώς κάθε νέα έκδοση του android συνήθως είναι καλύτερη...και δυστυχώς για το 2X, το πρόβλημα της 2.3.4 είναι στο UI, κάτι που λύνεται κατά μεγάλο μέρος στη ICS...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

τι διαφορά έχει (αν ξέρεις) η 7.2 με την cm7kang-O2x-128..???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

τι διαφορά έχει (αν ξέρεις) η 7.2 με την cm7kang-O2x-128..???

Ο τεμασεκ εχει προσθεσει κι αλλα πραγματα στην original εκδοση της cm

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

@minast Ξέρεις η ram που μόνο το SoC κρατά τόση πολύ,ή το hw acceleration που δε ξέρουμε αν λειτουργεί σωστά με τέτοιο ενδιαφέρον απο την lg,πχ σε άλλα κινητά όπως π.χ το razr έχει ήδη ICS και έχει καλό desktop mode με το hdmi out και με hid

Ο τεμασεκ εχει προσθεσει κι αλλα πραγματα στην original εκδοση της cm

Άρα δεν ειναι ποιο γρήγορη..!! απλά έχει περισσότερα apps φισφιρικια ..!:lol:

@minast Ξέρεις η ram που μόνο το SoC κρατά τόση πολύ,ή το hw acceleration που δε ξέρουμε αν λειτουργεί σωστά με τέτοιο ενδιαφέρον απο την lg,πχ σε άλλα κινητά όπως π.χ το razr έχει ήδη ICS και έχει καλό desktop mode με το hdmi out και με hid

blame nvidia :!:

το μεγαλύτερο μέρος της καθυστέρησης σε αυτούς οφείλεται...

Άρα δεν ειναι ποιο γρήγορη..!! απλά έχει περισσότερα apps φισφιρικια ..!:lol:

δεν είναι έτσι.

Η ομάδα CM βγάζει κάθε τόσο μια "stable" έκδοση αλλά η εξέλιξη συνεχίζεται. O Temasek βγάζει την CM του με όλες τις τελευταίες διορθώσεις/προσθήκες (μερικές από τις οποίες ακόμα δεν έχουν συγχωνευθεί με την CM). Η stable είναι ήδη παρωχημένη.

Μερικές από τις διορθώσεις αφορουν διόρθωση bugs, μερικές προσθήκη δυνατοτήτων και επιλογών.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ειναι γρηγορη και σταθερη την ειχα για καιρο τωρα ειμαι με ics ( cm9)

Ποσο καιρο την εχεις ? Τι λεει ? Εχει προβληματα σε κατι ή δουλευουν ολα οπως στην στοκ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ειναι γρηγορη και σταθερη την ειχα για καιρο τωρα ειμαι με ics ( cm9)

Τι λέει η ics ( cm9)..??? είσαι ευχαριστημένος..???;)

Ποσο καιρο την εχεις ? Τι λεει ? Εχει προβληματα σε κατι ή δουλευουν ολα οπως στην στοκ ?

Τι λέει η ics ( cm9)..??? είσαι ευχαριστημένος..???;)

Εγω την ειχα για κανα 2 μηνες,ειναι καπως πιο γρηγορη απο την cm7,αλλα χωρις ραδιο,βιντεο,γτ δεν υπαρχει ακομα η επισημη.Τα τρωει τα κολληματα της παντως,γενικα εχει ωραιο ui,θεματα,χρωματα κτλ.Αλλα ακομη δεν μπορει κατα την γνωμη μου να χρησιμοποιηθει σε καθημερινη βαση απο καποιον που το θελει το κινητο οχι μονο για παιχνιδια.

κοιτα παιζοτυν οτι λεει ο batman αλλα κολληματα δεν ειχα ουτε εχω καποιοι kernel μου εκαναν θεμα ακομα με cm9 ειμαι

το μονο και βασικο θεμα ειναι οτι καποιες φορες οταν απανταω σε καποια κληση με παει στην ανοιχτη ακροαση και δεν ξερω γιατι το ιδιο μου συμβαινει και με cm 7

ουτως η αλλως μαλλον θα το γυρισω σε μαμα και θα παρω καποιο αλλο ,αλλα οχο lg παλι

batman με τι εισαι τωρα ;

έχω βάλει το App 2 SD, μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην SD, αλλά παρατήρησα ότι μετά την μεταφορά το μέγεθος της εφαρμογής μειώνεται... (από 9 MB γίνεται κάτι KB! ) προφανώς κάποια αρχεία πρέπει να παραμείνουν στην εσωτερική μνήμη..

Αν σβήσω όμως την εφαρμογή τα αρχεία αυτά θα μείνουν πίσω (δηλ θα σβηστούν μόνο αυτά που μεταφέρθηκαν στην SD? ); Μήπως πρέπει πρώτα να την επαναφέρω στην εσωτερική μνήμη και μετά να τη διαγράψω;

έχω βάλει το App 2 SD, μετέφερα κάποιες εφαρμογές στην SD, αλλά παρατήρησα ότι μετά την μεταφορά το μέγεθος της εφαρμογής μειώνεται... (από 9 MB γίνεται κάτι KB! ) προφανώς κάποια αρχεία πρέπει να παραμείνουν στην εσωτερική μνήμη..

Αν σβήσω όμως την εφαρμογή τα αρχεία αυτά θα μείνουν πίσω (δηλ θα σβηστούν μόνο αυτά που μεταφέρθηκαν στην SD? ); Μήπως πρέπει πρώτα να την επαναφέρω στην εσωτερική μνήμη και μετά να τη διαγράψω;

Για ποιο λόγο να βάλεις το Apps2SD, αφού το κάνει το κινητό από μόνο του ("Μεταφορά στη κάρτα SD") ? Τεςπα, αυτά τα αρχεία που βλέπεις είναι αυτά που μένουν πίσω στην εσωτερική SD, και τα οποία δεν μπορούν να μετακινηθούν. Αυτά υποτίθεται ότι σβήνουν όταν κάνεις απεγκατάσταση, και 99% όντως σβήνουν, τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική SD....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

κοιτα παιζοτυν οτι λεει ο batman αλλα κολληματα δεν ειχα ουτε εχω καποιοι kernel μου εκαναν θεμα ακομα με cm9 ειμαι

το μονο και βασικο θεμα ειναι οτι καποιες φορες οταν απανταω σε καποια κληση με παει στην ανοιχτη ακροαση και δεν ξερω γιατι το ιδιο μου συμβαινει και με cm 7

ουτως η αλλως μαλλον θα το γυρισω σε μαμα και θα παρω καποιο αλλο ,αλλα οχο lg παλι

batman με τι εισαι τωρα ;

Με cm7 temasek,εχω ξαποστασει τωρα εδω,κ προς οκτωβρη που βγαινει η επιδοτηση θα δω σε ποιο θα παω,λεω κι εγω οχι στο lg αν κ το lte-2 με ψηνει μερικως,αλλα προτιμω το s3 για τημ ωρα

Για να μετακινησεις app που δν μετακινουνται,δοκιμασε καποιο app2sd που να ειναι για ρουτ.

Για ποιο λόγο να βάλεις το Apps2SD, αφού το κάνει το κινητό από μόνο του ("Μεταφορά στη κάρτα SD") ? Τεςπα, αυτά τα αρχεία που βλέπεις είναι αυτά που μένουν πίσω στην εσωτερική SD, και τα οποία δεν μπορούν να μετακινηθούν. Αυτά υποτίθεται ότι σβήνουν όταν κάνεις απεγκατάσταση, και 99% όντως σβήνουν, τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική SD....

Α, οκ thanks! βασικά είναι η "App 2 SD Free" (υπάρχει και "Apps 2 SD" νομίζω! ) και όντως, σε πάει στην ουσία εκεί που λες από τις ρυθμίσεις του στοκ.. Απλά η εφαρμογή σου κάνει λίστα με τις εφαρμογές που μετακινούνται χωρίς πρόβλημα, με αυτές που μετακινούνται αλλά δεν θα λειτουργούν widgets (δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτό ) και με αυτές που δεν μετακινούνται.

@ batman Είμαι root, αλλά η εφαρμογή λέει αυτά που περιγράφω!

τη διαδικασία την έκανα μήπως και πάει πιο γρήγορα το κινητό, όχι επειδή έχω πρόβλημα χώρου.. ίσα ίσα μια χαρά χώρο έχω..

Ευχαριστώ για τις διευκρίνισεις παιδιά!

Α, οκ thanks! βασικά είναι η "App 2 SD Free" (υπάρχει και "Apps 2 SD" νομίζω! ) και όντως, σε πάει στην ουσία εκεί που λες από τις ρυθμίσεις του στοκ.. Απλά η εφαρμογή σου κάνει λίστα με τις εφαρμογές που μετακινούνται χωρίς πρόβλημα, με αυτές που μετακινούνται αλλά δεν θα λειτουργούν widgets (δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτό ) και με αυτές που δεν μετακινούνται.

@ batman Είμαι root, αλλά η εφαρμογή λέει αυτά που περιγράφω!

τη διαδικασία την έκανα μήπως και πάει πιο γρήγορα το κινητό, όχι επειδή έχω πρόβλημα χώρου.. ίσα ίσα μια χαρά χώρο έχω..

Ευχαριστώ για τις διευκρίνισεις παιδιά!

Δοκιμασε το droidsail super κτλ

Παιδιά συγνώμη αν έχει αναφερθεί στο forum αλλά όταν ενεργοποιώ το wifi hot spot η σύνδεση με το Internet ( wifi η 3g) δείχνει να χάνεται και ενω το laptop βρίσκει το hot spot δινει αναφορά οτι δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Καλησπερα παιδες θα ηθελα μια βοηθεια με το optimus το κινητο κολλαει παρα πολυ και ειπα να του περασω custom rom αλλα ακομα και την custom κανει τα ιδια .. οποτε ειπα να περασω ξανα την μαμα ρομ για να το δωσω στο service .

αλλα το κινητο ακομα και με το smarflash κολλαει σε ενα σημειο και δεν περνει ουτε την μαμα ρομ .

πειτε μου σας παρακαλω μια λυση :(:( δεν ξερω τι να κανω πλεον !

και με την custom ρομ για καποιο λογο δεν δεχεται κλησεις και εκτος απο αυτο οτι αρχειο και αν θελω να περασω στο κινητο πρωτα θα κολλησει 2-3 φορες και μετα θα περασει .

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)