Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι οτι οι "μαούνες" κάνουν τη δουλειά αλλά ασχημαίνει πολύ το κινητό... Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση...
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιω αυτον τον οδηγο για να κανω root στο κινητο (αφου το Super One Click δεν λειτουργει).

Οταν φτανω στο 3ο βημα που υποτιθεται οτι θα τρεξω το σκριπτακι, μου ανοιγει το παραθυρο και αμεσως κλεινει. Το τρεχω σαν administrator και το παραθυρο ανοιγει κανονικα. Οταν επιλεγω 1 ή 2 για το που θα εγκαταστησει την εφαρμογη μου πεταει "NVFlash is not recognised". Μηπως ξερετε τι μπορει να παιζει;

Σας δουλεύει η video κλήση στο skype; Έχω stock 2.3.4 και το skype έχει την τελευταία αναβάθμιση. Ακούγεται ήχος αλλά video με τίποτα.
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Σας δουλεύει η video κλήση στο skype; Έχω stock 2.3.4 και το skype έχει την τελευταία αναβάθμιση. Ακούγεται ήχος αλλά video με τίποτα.

Δουλεύει..!! και η δυο κάμερες..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μπορω να ορισω καπως να κανουν update οι εφαρμογες οταν ενεργοποιειται το wifi ?

Τις εφαρμογες τις κλεινω με το Home ή πρεπει να παταω κατι αλλο ? (γιατι βλεπω να τρεχουν καποιες ακομα )

Μεσω wifi πως θα δω το κινητο για να του στειλω αρχεια που θελω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρε παιδιά, χτες πήρα το κίνητο και σήμερα το ψάχνω σιγά σιγά, βλέπω ότι έχει την έκδοση android 2.2.2 και όταν πατάω ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η τρέχουσα έκδοση είναι η πιο πρόσφατη. Τι παίζει εδω???

Ρε παιδιά, χτες πήρα το κίνητο και σήμερα το ψάχνω σιγά σιγά, βλέπω ότι έχει την έκδοση android 2.2.2 και όταν πατάω ενημέρωση λογισμικού μου λέει ότι η τρέχουσα έκδοση είναι η πιο πρόσφατη. Τι παίζει εδω???

Αν είχες διαβάσει παλιότερα posts (δεν μιλάμε από την Αρχή του Χρόνου, 1-2 σελίδες πιο πίσω), θα έβλεπες ότι σε όλους το ίδιο λέει, αφού η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη ΟΤΑ. Μπες στο ελληνικό site της LG, πήγαινε στο Αναβάθμιση και κάνε τα βήματα που περιγράφονται εκεί...

Και κάτι άσχετο με το παραπάνω: για όποιον χρησιμοποιεί μετρό, σας κάνει ρε παιδιά κολλήματα ειδικά σε παιχνίδια όταν βρίσκει/χάνει σήμα ? (δηλαδή φτάνοντας και φεύγοντας από σταθμό μετρό). Σε μένα όταν τρέχω κάποιο βαρύ παιχνίδι, ξαφνικά βλέπω από 60fps να πέφτει στα 5fps...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Έχεις δίκιο για το ποστ, απλά μιας και η 2.2.2 είναι παλιά και μια και είναι 400 σελίδες είπα να γράψω την απορία μου.

Οσοι έχετε Cyanogen, ποιο camera apk χρησιμοποιείτε; Γιατί αυτό που βγαίνει με την 204 δίνει πολύ χαμηλά fps σε χαμηλό φωτισμό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ρε παιδια υπαρχει αλλος τροπος να κανω root χωρις SuperOneClick ή Nvflash; Στο nvflash οταν τρεχω το σκριπτακι "flash-recovery" μου λεει οτι nvflash is not recognised.

Ρε παιδια υπαρχει αλλος τροπος να κανω root χωρις SuperOneClick ή Nvflash; Στο nvflash οταν τρεχω το σκριπτακι "flash-recovery" μου λεει οτι nvflash is not recognised.

Έχω ποστάρει τις νέες διαδικασίες στο αντίστοιχο thread...ρίξε μια ματιά...δουλεύουν 100%....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Έχω ποστάρει τις νέες διαδικασίες στο αντίστοιχο thread...ρίξε μια ματιά...δουλεύουν 100%....

Λιγη βοηθεια?Που ακριβως?

Εννοεις στο "Οδηγοι για Νεους Χρηστες του Optimus 2x"?

Ευχαριστω

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και διαγραφη καρτας sd και τωρα στους χαρτες ζουμαρει μεχρι ενα σημειο και μετα τιποτα...Τι μπορω να κανω??

Ακυρο δουλεψαν τελικα...

Εχετε καποια εφαρμογη για την φωτεινοτητα των πληκτρων που να δουλευει στο 2.3.4???Το κινητο μου δεν ειναι root...

Edited by andrewk

ξερει κανεις κανα καλο app / widget για slideshow των αγαπημενων φωτο στην home screen???

η LG εχει το "πλαισιο εικονας" αλλα μπορεις να βαλεις μονο μια φωτο σαν favourite . . :(

Καλοριζικο και το δικο μου Lg2x... μια χαρα μου φαινετε, στη 1η αποφορτιση ειναι 20 ωρες ανοικτο και εχει ακομα 60% μπαταρια:D.. βεβαια το wifi δε το χω ακομα ανοιξει, ελεο CYTA :mad: Αυτο to Ε ή το G που μου βγαζει ρε παιδια πανω πανω διπλα στη κεραια του σηματος τι στο καλο ειναι; Aαααα και αυτο το ασχετο βιντεακι που ειναι στο συρταρι των ειδοποιησεων βγαινει ρε παιδια;

Καλοριζικο και το δικο μου Lg2x... μια χαρα μου φαινετε, στη 1η αποφορτιση ειναι 20 ωρες ανοικτο και εχει ακομα 60% μπαταρια:D.. βεβαια το wifi δε το χω ακομα ανοιξει, ελεο CYTA :mad: Αυτο to Ε ή το G που μου βγαζει ρε παιδια πανω πανω διπλα στη κεραια του σηματος τι στο καλο ειναι; Aαααα και αυτο το ασχετο βιντεακι που ειναι στο συρταρι των ειδοποιησεων βγαινει ρε παιδια;

Καλοριζικο φιλε.Το E η το G ειναι το δικτυο τηλεφωνιας που χρησιμοποιει η συσκευη εκεινη τη στιγμη.Αν θες να μη τρως περισσοτερη μπαταρια πηγαινε ρυθμισεις/συνδεσιμοτητα και Δικτυα/Δικτυα κινητης τηλεφωνιας/Χρηση μονο δικτυων 2G και τικαρε το κουτακι διπλα.

Για το βιντεακι νομιζω στο συρταρι ειδοποιησεων πρεπει να σου εχει απο πανω δεξια καπου "εκκαθαριση"αν ναι πατα εκει να φυγει.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Thanks εφυγε το βιντεακι... στο 2G το χω απο την αρχη τικαρισμενο, τωρα ξετικαρα και την επιλογη για το background data

Καταφερα τελικα να το συνδεσω σε αλλο pc με 7αρια .

Ειμαι στο update στο 4% εδω και 25 λεπτα ... λεει σε εξελιξη .. τι να κανω ?

Υ.Γ Ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος

edit . Εβγαλα το usb , φορτισα το κινητο και εγινε το update , ηθελε μπαταρια φορτισμενη ...

Edited by kprse
i solve it alone

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πριν καποιο καιρο ειχαμε δει ανακοινωση οτι η lg Μεσα στο δεκεμβρη θα βγαλει χρονοδιαγραμμα για την διαθεση της ICS στα high end Κινητα της. Κανα νεο εχουμε η @@ ?

Πριν καποιο καιρο ειχαμε δει ανακοινωση οτι η lg Μεσα στο δεκεμβρη θα βγαλει χρονοδιαγραμμα για την διαθεση της ICS στα high end Κινητα της. Κανα νεο εχουμε η @@ ?

@@ φυσικα :)

Ζηλεψες απ το Nexus ε ; Κι εγω...και το ειχε πριν 1 μηνα :(

αν περιμενουμε την ιδια ταχυτητα με την gingerbread, μας βλεπω χριστουγεννα.. του 2012... ισα ισα προλαβαινουμε τους maya...

αν περιμενουμε την ιδια ταχυτητα με την gingerbread, μας βλεπω χριστουγεννα.. του 2012... ισα ισα προλαβαινουμε τους maya...

Ααα..μπραβο..τωρα το ειπες σωστα..καπου για εκει το βλεπω!!!;)

Σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο, το ICS είναι πολύ καλύτερα φτιαγμένο λειτουργικό, με μεγαλύτερη συμβατότητα σε συσκευές. Οπότε μπορεί να περαστεί σε διάφορες συσκευές πιο εύκολα από την GB.

Σαν λειτουργικό τρέχει στο κινητό μας ήδη, αλλά χωρίς να δουλεύουν διάφορα, όπως κλήσεις ήχοι κλπ, που αφορούν drivers της LG.

Οπότε περιμένω ότι θα βγεί "πολύ γρήγορα" η CM9 (Φεβρουάριο?)) και σχετικά γρήγορα και η stock. Το τελευταίο τα βλέπω πριν το Πάσχα δηλαδή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)