jastonas Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Άντε παλιό γκρινιάριδες όλοι με την ΡΑΜ! Πάρτε 20mb δωράκι :) [MOD] Running a Custom ROM? | Save 20MB+ RAM | Easy Update Zip Included Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Άντε παλιό γκρινιάριδες όλοι με την ΡΑΜ! Πάρτε 20mb δωράκι :) [MOD] Running a Custom ROM? | Save 20MB+ RAM | Easy Update Zip Included To έχεις δοκιμάσει; Όντως βλέπεις αυτή τη διαφορά στη ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 To έχεις δοκιμάσει; Όντως βλέπεις αυτή τη διαφορά στη ram; Όχι αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει! Η Fear ρομ ήδη το έβαλε άρα θα το δοκίμασε και αυτός. Εγώ custom rom δεν νομίζω να βάλω. Έχω στοκ με ρουτ. Την τρίτη έρχεται κούριερ να το παραλάβει για έλεγχο οπότε δεν ρισκάρω να κάνω την διαδικασία. Μια απορία που είχα. Αν θυμάσαι προσπαθούσα να κάνω restore το backup της στοκ ρομ που είχα αλλά δεν γινόταν. Νομίζω φταίει το γεγονός πως η ρομ του paul κάνει το filesystem από ext3 σε ext4 και λογικά για αυτό δεν θα μπορούσε να γυρίσει. Σωστά; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Μια απορία που είχα. Αν θυμάσαι προσπαθούσα να κάνω restore το backup της στοκ ρομ που είχα αλλά δεν γινόταν. Νομίζω φταίει το γεγονός πως η ρομ του paul κάνει το filesystem από ext3 σε ext4 και λογικά για αυτό δεν θα μπορούσε να γυρίσει. Σωστά; Κανονικά το Nandroid Restore υποτίθεται ότι είναι το πιο δυνατό και επαναφέρει τα πάντα στην κατάσταση πριν το backup. Ενδεχομένως να έχει να κάνει και με αυτό που λες ωστόσο. Πάντως δυστυχώς δεν βλέπω ποικιλία στο rom cooking του Optimus 2X. Όλοι ανακατεύονται με τις rom του Paul και η ουσία είναι λίγο πολύ η ίδια. Ο Cyanogen παλεύει με το G2X που είναι διαφορετικό από το O2X και δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει λειτουργική μια rom για το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 athanaso77 ευχαριστω για την απαντηση πιο πανω.. θα ηθελα να μαθω και κατι αλλο εχει κανεις προβλημα με το apn του ? δεν ξερω αν εχει τελειωσει το πακετο του internet μαζι με την καρτα μου και δεν ανοιγει καθολου αλλιως μαλλον εχω προβλημα θα δω αυριο που θα βαλω καρτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Χρονια πολλα σε ολους!!!! @Jastonas Γινεται κανονικα restore της stock ρομ απλα χρειαζεται convert ext4-ext3 το εχω στον οδηγο! @athanaso77 Οντως δεν υπαρχει πολυ κινηση στις custom roms αλλα αν ο cyanogen φτιαξει τη CM για το G2X ειναι σχεδον σιγουρο πως αργα η γρηγορα θα γινει port στο 2X. Ειδικα τωρα που η LG βγηκε και υποστηριξε τις custom roms δυνοντας πληροφοριες,kernel κτλ. Ασε που εγω δινει και αρκετες πιθανοτητες στον arcee να τα καταφερει που αν δε κανω λαθος δουλευει για το 2Χ κατευθειαν. Το patch για τα 20mb το εχω βαλει απο την ωρα που βγηκε.Ειδα μια αυξηση στη ram αλλα οχι 20mb(Φυσικα και αυτο ευχαριστο ειναι..) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Καλημέρα και Καλό Πάσχα . !!! Εχουμε κάποιο νεότερο για το άν θα μπορεί να παίξει MKV αρχεία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 εβαλα και συνδεση στο κινητο και δεν ανοιγει το apn του ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν το πάρω απο εξωτερικό αν γίνετε να βάλω τα Ελληνικά μετά μέσα??(λειτουργικό σύστημα και πληκτρολόγιο) Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν το πάρω απο εξωτερικό αν γίνετε να βάλω τα Ελληνικά μετά μέσα??(λειτουργικό σύστημα και πληκτρολόγιο) Εμενα ολλανδικο ειναι και εχει ελληνικα κομπλε και τα sms ειναι 160 χαρακτηρες. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 ρε παιδια πως μπορω να κανω το κινητο να δουλευει σαν stickaky οταν το συνδεω στο pc ? Εγω χωρις drivers το εκανα,πηγαινε ρυθμισεις και καπου εχει κατι που λεει για sd card ή καπως ετσι.Μετα μολις μπεις σε αυτο το υπομενου η πρωτη επιλογη λεει μεσο μαζικης αποθηκευσης (mass storage usb),ενεργοποιησε το και μολις το βαλεις μετα στο pc θα σου βγαλει ενα μυνημα στην οθονη και κατω θα λεει ενεργοποιηση.Πατα ενεργοποιηση και εισαι οκ μετα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 (edited) τελικα μετα απο πολλα restart και αλλαγες καρτας sim δουλεψε απο μονο του :p νικος σε ευχαριστω για το ενδιαφερον ! κανενα θεματακι aosp με extended menu ??για την μαμα ρομ.. και γενικα αν ξερει κανεις καποια καλη ρομ να βαλω? Edited April 24, 2011 by nokpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 και γενικα αν ξερει κανεις καποια καλη ρομ να βαλω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgra Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Απο σημερα εχουμε και υποστηριξη απο το rom manager! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Καλό το τηλέφωνο για όσο λειτουργεί σωστά, αλλά άρχισα να απογοητεύομαι. Μου το κάνει καθημερινά σε ανύποπτο χρόνο, ενώ δείχνει να δουλεύει (έχει σήμα στις μπάρες και γράφει το όνομα του πάροχου στην lock screen ) παρόλα αυτά όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ τους δείχνει να καλεί, το τηλέφωνο δεν δουλεύει και όταν προσπαθώ να πάρω εγώ τηλέφωνο δεν κάνει τίποτε και μετά από προσπάθειες κάποιες φορές βγάζει το πληκτρολόγιο για να δώσω το pin. Έχει κανείς άλλος τέτοια συμπεριφορά από την συσκευή του. Πάντως διάβασα στο xda-developers ότι γίνετε χαμός με περίεργες συμπεριφορές σε αρκετές συσκευές. Έκανα εχθές hard reset ξανά έστησα το τηλέφωνο από την αρχή, αλλά σήμερα το πρωί λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι που πάτησα το power για να δω την ώρα μου έβγαλε το πληκτρολόγιο για να δώσω pin. Έπεσα τελικά μάλων σε προβληματική συσκευή. Κάτι τέτοιο μου έκανε και εμένα σε καθημερινή βάση μία με δύο φορές την ημέρα (όπως αναφέρω σε παραπάνω post) και τελικά το μεσημέρι το πήγα στην lg, το κράτησαν για έλεγχο. Ας ελπίσουμε να βρουν λύση. Την επόμενη μέρα (Μεγάλη Παρασκευή) πήγα και το πήρα. Μου είπαν ότι κάνανε αναβάθμιση. Στις πληροφορίες του τηλεφώνου δεν είδα καμία διαφορά στα στοιχεία, πάντως από τότε δουλεύει κανονικά και δεν μου έκανε τίποτε από αυτά που ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 παιζει και εδω lagfix ?για το κινητο μας γενικα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Την επόμενη μέρα (Μεγάλη Παρασκευή) πήγα και το πήρα. Μου είπαν ότι κάνανε αναβάθμιση. Στις πληροφορίες του τηλεφώνου δεν είδα καμία διαφορά στα στοιχεία, πάντως από τότε δουλεύει κανονικά και δεν μου έκανε τίποτε από αυτά που ανέφερα παραπάνω. Πού το πήγες; Η αντιμετώπισή σου σαν πελάτη πως ήταν; Εμένα "κολλάει" κάθε 3-4 μέρες αν δεν κάνω στο ενδιάμεσο κανονικό shut down. Υποθέτω ότι ή είναι θέμα software ή κάρτας sim (είναι 4-5 ετών) Αλλο ένα πρόβλημα είναι ότι μου κάνει συχνά (όχι πάντα) παράσιτα στο ακουστικό, σαν αυτά που κάνει ένα ηχείο όταν έχει κοντά του ένα κινητό (δεν είναι έντονο, απλά λίγο ενοχλητικό) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 παιζει και εδω lagfix ?για το κινητο μας γενικα .. Τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη; Διαβαστε λιγο και ψαξτε, εχεις δει πουθενα αναφορα για lag στη συσκευη αυτη; Το lagfix ειναι fix για το lag. Εχεις αντιληφθει lag; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 To Galaxy S χρησιμοποιεί ένα σύστημα αρχείων της samsung που λέγεται RFS και έχει κάκιστες επιδώσεις στην ανάγνωση/εγγραφή αρχείων με αποτέλεσμα το galaxy να "lagάρει". Τα καλά παιδιά από το XDA έφτιαξαν kernels που μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα partitions του Galaxy S από rfs σε ext4 που έχει πάρα πολύ ανώτερες επιδώσεις, και αυτή τη μετατροπή τη λένε LagFix αφού έτσι δεν τρώει τα κωλύματα, αυτό το file system ακολουθεί και η google εξάλλου. Όσων αφορά το 2x από την άλλη έχει ext3 file system που δεν εμποδίζει τις επιδώσεις του 2x, αλλά σύμφωνα με το paul (ιδρυτή του modaco forum και κάτοχο 2x) η LG δεν έχει κάνει και τόσο καλή δουλειά με το android στο 2x με αποτέλεσμα να τρώει κολλήματα το 2x σε κάποιες φάσεις. Μέχρι τώρα έχουν βγει κάποιες roms που έχουν καλύτερες επιδώσεις αλλά πολλοί περιμένουν την cyanogenmod που βασίζεται στο καθαρό aosp και τρέχει όσο καλά θα μπορούσε να τρέξει το android της εκάστοτε έκδοσης. Το τελευταίο το είπα γιατί στην επόμενη έκδοση του android αναμένεται η εύκολη χρήση του hardware acceleration σε όλες τις εφαρμογές άρα και η γενικά καλύτερη απόκριση των εφαρμογών σε σχέση με σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Μέχρι τώρα έχουν βγει κάποιες roms που έχουν καλύτερες επιδώσεις αλλά πολλοί περιμένουν την cyanogenmod που βασίζεται στο καθαρό aosp και τρέχει όσο καλά θα μπορούσε να τρέξει το android της εκάστοτε έκδοσης. Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα μιας και είναι και το θέμα των drivers στη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη; Διαβαστε λιγο και ψαξτε, εχεις δει πουθενα αναφορα για lag στη συσκευη αυτη; Το lagfix ειναι fix για το lag. Εχεις αντιληφθει lag; παντως δεν ειναι τελειο το κινητο απο ταχυτητα,το περιμενα πιο γρηγορο. και το lag fix απλα αλλαζε την μορφη αρχειων του κινητου αν θυμαμαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 λοιπον βρηκα καποια πραγματακια για το κινητο μας και για STOCK rom λοιπον βρηκα cycle battery mod : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1014732 ειναι οκ bootanimation 1: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1021064 το δοκιμασα αυτο ειναι οκ bootanimation 2 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1046436 βρηκα και ενα performance pack αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1027291&page=2 και το πιο καλο για εμενα το aosp style lockscreen:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033776 και αυτο ειναι οκ αυτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πού το πήγες; Η αντιμετώπισή σου σαν πελάτη πως ήταν; Εμένα "κολλάει" κάθε 3-4 μέρες αν δεν κάνω στο ενδιάμεσο κανονικό shut down. Υποθέτω ότι ή είναι θέμα software ή κάρτας sim (είναι 4-5 ετών) Αλλο ένα πρόβλημα είναι ότι μου κάνει συχνά (όχι πάντα) παράσιτα στο ακουστικό, σαν αυτά που κάνει ένα ηχείο όταν έχει κοντά του ένα κινητό (δεν είναι έντονο, απλά λίγο ενοχλητικό) Στο service της lg εδώ στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αντιμετώπιση, το κάνανε εισαγωγή το τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι θα χαθούν ότι έχω περάσει μέσα. Και μένα η sim που έχω είναι πάνω 10 χρονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 λοιπον βρηκα καποια πραγματακια για το κινητο μας και για STOCK rom Για stock rom αλλά rooted και με περασμένο το clockworkmod. Άρα εκτός εγγύησης (μέχρι επαναφοράς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Εχει καταφέρει κανείς νά κάνει update το pc suite σέ v4.3.14....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts