Jump to content

sgra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sgra

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

sgra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορει τι να σου πω εγω οτι μου εχουν πει σε καταστημα λεω!
  2. γενικα αν δεν εχεις παρει επιδοτηση , υπερεπιδοτηση ή εκπτωση στο παγιο αλλιως αν εχες παρει στο 8μηνο αλλαζεις!
  3. στελνεις κενο μνμ στο 1284 φιλε μου για τα προγραμματα συμβολαιου! Αντε κανε το καλο γιατι θα μας ειναι πολυ χρησιμο!
  4. αλλαγη σε χαμηλοτερο προγραμμα μπορεις να κανεις στους 8 μηνες
  5. Οσο γα το αργοκινητοι απλα....ειναι πριν μια βδομαδα ειχε παει φιλος απο καταστημα να παρει το ο2χ με την επιδοτηση του + υπερεπιδοτηση που δινει το επαγγελματικο 180+60ενδο σε συνδυασμο με μιντιουμ ιντερνετ mobile του λενε λοιπον οτι συνολικα εχει 147 επιδοτηση +100 υπερεπιδοτηση...παει λοιπον περιμενει να παρει το κινητο και να σου εχουν κανει λαθος και δεν πεπναει η υπερεπιδοτηση! του λενε λοιπον να παει σημερα γιατι θα διορθωθει το προβλημα αλλα θελει 2 μερες ηταν και το πασχα στην μεση και παει η βδομαδα παει σημερα λοιπον και του λενε οτι η επιδοτηση του ξαφνικα ειναι 72 € παιρνει λοιπον στο κεντρο τους ριχνει ενα πανεμορφο χε__μο και τσουπ σε 30 λεπτα τα ειχαν φτιαξει ολα πριν απο αυτο ειχε παρει η κοπελα που δουλευε στο καταστημα στα κεντρικα και της ειπαν σε 2 μερες θα το φτιαξουμε (και ο αγιος φοβερα θελει, βαριοντουσαν να δουλεψουν??????) τεσπα ολα ωραια και καλα περιμενει να παρει το κινητο και να σου παλι το προβλημα "κυριε Γ. δεν μας περναει την υπερεπιδοτηση" παιρνει παλι στα κεντρικα η κοπελα(πολυ εξυπερετικη, χαρα στην υπομονη της με τους αργοσχολους του κεντρου) και της λενε εχει γινει λαθος στο προγραμα των καταστηματων και για αυτο δεν περναει η υπερεπιδοτηση θα παρει δυο μερες να διορθωθει (αυτη ειναι η στανταρ ταριφα?) Τα παιρνει το παιδι τους παιρνει και τους λεει αυριο δεκα το πρωι θα ερθω να παρω το κινητο αν δεν μπορεσω σπαω τα συμβολαια μου και παω αλλου ξαφνικα τον συνδεουν με καποιον προισταμενο και εχουν βαλει το μισο κεντρο να δουλεουν για αυτον αφου πρωτα του εβγαλαν τον χριστο του λενε κυριε μου αφηστε μου ενα τηλεφωνο και αυριο μεχρι τις 9 θα σας καλεσουμε να σας ενημερωσουμε ,πρεπει να καταβαιτε ομως οτι απαιτειται καποια διαδικασια και θα παρει καποιες ωρες να διορθωθει! Αυτος λοιπον τα εχει παρει λεε ιακυρωστε τα παντα παω σε καταστημα της κοτε για να μεταφερω του αριθμους μου και τσουπ να σου.... κυριε μου δεν ειναι αναγκη να κανατε φορητοτητα και για την ταλαιπωρια θα σας δωσουμε αλλα 100€ συν επιδοτηση και 4 ευρω εκπτωση στα παγια σας(45€ μαζι με το 12%) τους λειε οχι δεν θελω αλλο να ταλαιπωρουμε και το κλεινει τον καλουν αμεσως και του λενε κανουμε οτι μπορουμε αυριο θα παρετε το κινητο σας και θα εχετε και αλλη εκπτωση στο παγιο σας 42€ μαζι με το 12% τους λεει λοιπον αυριο 10 το πρωι θα ερθω να το παρω και να περαστει στο συστημα η προσφορα αλλα αλλη φορα δεν ξαναερχομαι και θα με χασετε απο πελατη σας σε ολα αυτα ημουν μπροστα και το παιδι παραλιγο να γινει ατμομηχανη σημερα! αυριο θα σας γραψω την συνεχεια...Ιδωμεν....!
  6. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    απο οτι φαινεται η lg εχει κανει μεγαλη πατατα με τους "οδηγους" της μπαταριας! Και σε αυτο οφειλεται κατα μεγαλο βαθμο η αποδοση της!
  7. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    Καλα τα νουμερα στα bench αλλα στο τελος θα μεινουμε με κανεναν tegra καρβουνιασμενο και θα χτυπαμε το κεφαλι μας!:lol::lol::lol::lol::lol::O
  8. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    Ρε athanasso αφου την ρομ την βγαζει ο νοβεκ γιατι σου λενε ολoi ποτε θα την βγαλεις??? εχεις καμια συμμετοχη στην δημιουργία της ρομ γιατι απο οτι βλεπω στο xda απλα καποια σχολια για την ρομ προς τον νοβεκ κανεις! Κατι ακομα η νεα ρομ θα βγει μαζι με τον eternity kernel 1.5!
  9. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    Ετοιμη η fr13!
  10. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    η V10c vodafone γερμανιας ειναι η V10a της ελλαδας και η V10b ειναι η V10d της vodafone γερμανιας αρα απλα εχεις και εσυ πλεον την τελευταια αναβαθμιση
  11. Δικιο εχεις ειναι ddr2 απλα μπερδευτηκα και αλλο καταλαβα τεσπα λαθος μου aby! Του 3d ειναι dual channel ddr2!
  12. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    Eκτος απο το rom manager σημερα μιλησα με τον developer του kernel manager και μου ειπε πως αυτη την βδομαδα θα προσθεσει υποστηριξη και για το o2x! Με ενα NVflash (ο καθενας μπορει να το κανει) ξεκλειδωνουν τα παντα ...η μονη λυση ειναι να προσεχεις να μην στο παρουν!
  13. sgra

    LG Optimus 2X (P990)

    Απο σημερα εχουμε και υποστηριξη απο το rom manager!
  14. αν εχεις εταιρικο ναι εναι το ευελικτο επαγγελματικο 180(29€) + 1000 λεπτα με σταθερα (+5€) εχω το ιδιο αλλα εχω βαλει στο πακετο και Mobile Internet Large(15€) ολα αυτα μου τα εδωσαν προσφορα στα 40€ αν και ημουν ηδη πελατης τους αλλα...και ο θεος φοβερα θελει!!
×
×
  • Create New...