keras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1959545 Την ειχα φλασαρει αυτη, τη standard version, δεν ειχε ραδιοφωνο, και ειχε χαλια βιντεο. Εχεις την extended; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Την ειχα φλασαρει αυτη, τη standard version, δεν ειχε ραδιοφωνο, και ειχε χαλια βιντεο. Εχεις την extended; όχι εχω την στανταρντ..μήπως δεν είχες την τελευταία αναβάθμιση;Γιατι μια χαρά είναι και τα 2.. το μόνο προβλημα που έχω είναι οτι αργεί να σκανάρει την κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ειχα την v28g-v3.01. Εσυ ποια εχεις; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ειχα την v28g-v3.01. Εσυ ποια εχεις; Αυτήν έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Θα τρελαθω τωρα... Θα την ξαναφλασαρω να δω... Σιγουρα εχεις full hd 1080 video; τσεκαρισμενο; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 έχω δύο αποριούλες: 1)υπάρχει κάποιος τρόπος για να δημιουργήσω συντόμευση της "ενεργοποίησης δεδομένων" για να μην κάνω τόσα βήματα μέχρι να μπω στο ιντερνετ; 2)γίνεται να μην σβήνει η οθόνη όσο είμαστε μέσω browser στο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) έχω δύο αποριούλες: 1)υπάρχει κάποιος τρόπος για να δημιουργήσω συντόμευση της "ενεργοποίησης δεδομένων" για να μην κάνω τόσα βήματα μέχρι να μπω στο ιντερνετ; 2)γίνεται να μην σβήνει η οθόνη όσο είμαστε μέσω browser στο ιντερνετ; 1.Οχι,αλλα εχει καποια app στο play store που λεγονται toggle data,βρες ενα κ θα το εχεις σε widget.Αλλιως custom rom κ επιλεγεις οτι θες στο power widget. 2.Οχι Για ρον φιλο πιο πανω,κ καμερα κ ραδιο εχει.Η νοβα που λες ειναι cm9,πριν τα leaks κ για αυτο δεν εχει τιποτα Edited December 2, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αυτήν έχω... The call issue of CM10 ROMs is present for some people. Αυτο εσενα στο κανει; μονο αυτο με κραταει απο το να την βαλω. για πε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αυτο εσενα στο κανει; μονο αυτο με κραταει απο το να την βαλω. για πε! Το κανει σε ολους που φοραμε 4.x.x δυστυχως,σε αλλους συχνα κ σε αλλους οχι,με μια επανεκινηση φτιαχνει Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εμενα παντως στα leak δεν το εκανε ουτε μια φορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ούτε εμένα το έχει κάνει ως τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 1.Οχι,αλλα εχει καποια app στο play store που λεγονται toggle data,βρες ενα κ θα το εχεις σε widget.Αλλιως custom rom κ επιλεγεις οτι θες στο power widget. 2.Οχι Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τώρα στο κινητό custom rom(django manouche) έχω οπότε είναι εύκολο να μου πεις που βρίσκω αυτό το power widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Τώρα στο κινητό custom rom(django manouche) έχω οπότε είναι εύκολο να μου πεις που βρίσκω αυτό το power widget; Επειδη δεν την εχω φορεσει ποτε αυτη την ρομ,στις ρυθμισεις εχεις cyanogenMod settings?Αν ναι πας διεπαφη,power widget ειδοποιησεων,πληκτρα power widget. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 έχω δύο αποριούλες: 1)υπάρχει κάποιος τρόπος για να δημιουργήσω συντόμευση της "ενεργοποίησης δεδομένων" για να μην κάνω τόσα βήματα μέχρι να μπω στο ιντερνετ; 2)γίνεται να μην σβήνει η οθόνη όσο είμαστε μέσω browser στο ιντερνετ; Υπάρχει εύκολη λύση και για τα δύο: Κατεβάζεις μια εφαρμογή με widgets (προσωπικά με βολεύει το Widgetsoid, υπάρχουν και άλλες όπως το notification toggle, elixir κ.α.) Προσθέτεις widget για data toggle και screen timeout. Στο δεύτερο μπορείς να βάλεις να κάνει κύκλο μεταξύ πχ 15sec και 2min - οπότε το γυρνάς στο μεγάλο όταν είσαι στο browser. Είμαι βέβαιος ότι όταν δεις και όλες τις άλλες λειτουργίες που μπορείς να κάνεις με ένα κλικ (φακό, φωτεινότητα οθόνης, bluetooth, 2g/3g) όλο και κάτι ακόμα θα προσθέσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Hello παίδες! Καμιά ενδιαφέρουσα, σταθερή και σωστή Rom μετά την CM7,2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ρε σεις παιδια.Οποιος εχει ακομα στοκ ρομ εστω και ρουτ ας κανει συχνα πυκνα κανα ελεγχο μηπως βγει καμια αναβαθμιση...Τυχαια μιλαγα με ενα φιλο στο τηλεφωνο οταν στο 4Χ ειχα περασει απο χτες την V10G απο F που ειχε ο φιλος , και τρελαθηκα οταν ειδα στο προγραμμα της lg να μου λεει οτι υπαρχει αναβαθμιση.Ο φιλος μου λεει οτι το πιο πιθανο ειναι να με γυρισει στην F επειδη η G ηταν beta και οχι τοσο επισημη , μεχρι που του ειπα να δοκιμασει και εκεινος και τελικα ειχαν βγαλει την H !! Επειδη οι περισσοτεροι εχουμε ευρωπαικες συσκευες και οχι ελληνικες πιστευω (εμενα το 4Χ ειναι ολλανδικο) καλο θα ηταν να δοκιμαζουμε γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινεται και φαινεται να εχει κεφια η lg αυτη την περιοδο... Της γυναικας μου ειναι ρουμανικο αλλα δεν εχει κατι ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) κάνεις bookmark το γνωστό λινκ με το ΙΜΕΙ και τσεκάρεις κάθε τόσο... εγώ έτσι κάνω, με γερμανική συσκευή (V20Q). Κάτι άσχετο: για 9-10 λεπτά, "σερφάριζα" στο instagram.. η μπαταρία από 40% έπεσε στο 36%... (με WiFi) Σας φαίνεται λογικό; Έχω την εντύπωση πως δεν έπεφτε τόσο γρήγορα συνήθως... (cm7,2 Temasek) Edited December 3, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Hello παίδες! Καμιά ενδιαφέρουσα, σταθερή και σωστή Rom μετά την CM7,2? Το ειπες μονος σου. 7.2 Kang με kang kernel και τον καινουργιο ADW launcher και το κινητο ειναι σφαιρα, σταθεροτατο και η μπαταρια κραταει απειρα. Απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Βatman_13 και minast είστε άπαιχτοι! κατέβασα το Data On-Off και κάνει αυτό που θέλω. Τώρα που πήρα φόρα θα ρωτήσω και κάποια ακόμα πράγματα: 1)τελικά θα βγει επίσημη τελική έκδοση ics ή την ακύρωσε η lg; 2)έχω βάλει το memory cleaner και μου λέει ότι έχω μνήμη 372,39mb και ελεύθερη συνήθως γύρω στα 80mb. 512 δεν θα 'πρεπε να λέει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Βatman_13 και minast είστε άπαιχτοι! κατέβασα το Data On-Off και κάνει αυτό που θέλω. Τώρα που πήρα φόρα θα ρωτήσω και κάποια ακόμα πράγματα: 1)τελικά θα βγει επίσημη τελική έκδοση ics ή την ακύρωσε η lg; 2)έχω βάλει το memory cleaner και μου λέει ότι έχω μνήμη 372,39mb και ελεύθερη συνήθως γύρω στα 80mb. 512 δεν θα 'πρεπε να λέει κανονικά; Μεσα σε αυτο το μηνα λογικα θα την εχουμε την ics... Δεν επρεπε να λεει 512 γιατι περνει και η καρτα γραφικων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μια ερωτηση ρε παιδια !! Πριν είχα την μαμα ROM και ειχα κατεβασει την εφαρμογη Real.gr .Οταν επελεγα να δω την εληνοφρενεια μου εβγαζε 2 link και με ρωταγε τι ηθελα να το κανω να κανω εκτελεση η αποθηκευση . Τωρα μετα την αλλαγη σε custom rom cm7,2 δεν με ρωταει τιποτα απλα παταω το link και δεν γινετε τιποτα !!! Το ιδιο συμβαινει και στο ιντερνετ explorer .. Παλια ειχα την επιλογη μεσα σε μια σελιδα να κανω ειτε εκτελεση η Λήψη (οταν παταγα κανα link) Τώρα η θα ανοιξει καμια νεα σελιδα η δεν κανει τιποτα !!! . Πως θα ξαναεμφανισω το μαγικο κουτακη με τις επιλογες Λήψη - Αποθήκευση ??? Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Μια ερωτηση ρε παιδια !! Πριν είχα την μαμα ROM και ειχα κατεβασει την εφαρμογη Real.gr .Οταν επελεγα να δω την εληνοφρενεια μου εβγαζε 2 link και με ρωταγε τι ηθελα να το κανω να κανω εκτελεση η αποθηκευση . Τωρα μετα την αλλαγη σε custom rom cm7,2 δεν με ρωταει τιποτα απλα παταω το link και δεν γινετε τιποτα !!! Το ιδιο συμβαινει και στο ιντερνετ explorer .. Παλια ειχα την επιλογη μεσα σε μια σελιδα να κανω ειτε εκτελεση η Λήψη (οταν παταγα κανα link) Τώρα η θα ανοιξει καμια νεα σελιδα η δεν κανει τιποτα !!! . Πως θα ξαναεμφανισω το μαγικο κουτακη με τις επιλογες Λήψη - Αποθήκευση ??? εγω μολις το δοκιμασα με το app της real.gr να δω αν γινεται αυτο που θες,κ οταν παταω στο λινκ στο app,μου ανοιγει κατευθειαν τον opera να το κατεβασω απο κει,οποτε μηπως εχει αλλαξει η εφαρμογη τις προεπιλογες της? Δεν το ειχα ξαναπατησει για να ξερω Edited December 4, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 V30A διαθέσιμη...Όποιος θέλει φλασάρει και μας λέει εντυπώσεις! ::D http://file.qip.ru/get/EpX_YlZ5/BIN_LGP990AT-00-V30a-EUR-XXX-N.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028946 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 V30A διαθέσιμη...Όποιος θέλει φλασάρει και μας λέει εντυπώσεις! ::D http://file.qip.ru/get/EpX_YlZ5/BIN_LGP990AT-00-V30a-EUR-XXX-N.html Την κατεβαζω ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts