aggmanos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αν με "τηλέφωνο" εννοεις τις επαφές λογικά θα υπάρχει αντίγραφο στο google account σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 sos!!!!εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα ξεχασα να αντιγραψω κατι σημαντικες σημειωσεις που ειχα στο τηλεφωνο,μηπως υπαρχει τροπος για επανακτηση τους;:cry: Αν ειχες συγχρονισμο με google,επαφες,ημερολογιο,σημειωσεις θα ειναι εκει. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 το συνδεω στο pc για να κανω το update και μου λεει να το κανω μεσω wifi απο το κινητο μου. παω να το κανω , κατεβαζει κανονικα το πακετο και στο τελος μου λεει ''μη εγκυρο πακετο λογισμικου''....... καμια βοηθεια boys ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Αν ειχες συγχρονισμο με google,επαφες,ημερολογιο,σημειωσεις θα ειναι εκει. δυστυχως απ οτι βλεπω στον συγχρονισμο εχει μονο επιλογη για επαφες,ημερολογιο,gmail,picassa και κατι που γραφει αμεση μεταφορτωση.σημειωσεις πουθενα....εννοω την εφαρμογη που εχει μεσα το κινητο μας......:(.... Edited August 18, 2012 by jnr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 @gre ο belkin ειναι τρομερος,τον εχω και εγω.Στα χαρτια καλητερος ειναι ο se..Δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα στην φορτιση.. Εχει δοκιμασει κανενας αυτην την Ρομ??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1464986 Αν εχω καταλαβει καλα ειναι cm7 με lg stock εμφανιση.. Απο τις καλυτερες ROM στο xda για τη συσκευη μας. Χρησιμοποιω τις ROM αυτου του developer εδω και κανα εξαμηνο (σημερα εβαλα MIUI για αλλαγη!!:p:p) και ειναι πολυ σταθερες. Ειναι ενα μιγμα απο CM7 και stock εφαρμογων της LG. Δοκιμασε την, λογικα θα σου αρεσει. Απο οτι ειδα ετοιμαζεται να βγαλει και καινουρια εκδοση τωρα τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Από αυτή τη ROM πήρα το στοκ ημερολόγιο που έψαχνα! Το έψαχνε κι ένας φίλος πριν μερικές σελίδες, ελπίζω να το δει.... Έκανα unzip τη ROM, και πήρα τα calendar, calendar widget, calendar provider και με τον Es file explorer τα αντέγραψα στον φάκελο system\app Δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Ευχαριστώ jaranor. Δεν ήξερα ότι πετώντας απλά τα αρχεία από την παραπάνω ROM μέσα στο system\app θα δουλέψει επιτέλους το μαμίσιο ημερολόγιο. EDIT Επιτέλους έχω τις λειτουργίες του ημερολογίου της LG + το widget, που είναι οι μόνες που μου είχαν λείψει από το stock firmware. Υπάρχει παρόμοιoς τρόπος να περάσουμε και το widget του καιρού της lg; Edited August 18, 2012 by miliospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ωραία βγήκε η ICS για galaxy r με tegra 2,ξέρει κανείς αν έχει το ιδιο μοντέλο με το δικο μας αν ναι πως θα το προωθήσουμε στη Cyanogenmod team για να πάρουν τους drivers απο την rom για το δικο μας;Εδώ ειναι η official rom forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ωραία βγήκε η ICS για galaxy r με tegra 2,ξέρει κανείς αν έχει το ιδιο μοντέλο με το δικο μας αν ναι πως θα το προωθήσουμε στη Cyanogenmod team για να πάρουν τους drivers απο την rom για το δικο μας;Εδώ ειναι η official rom forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836688 Μην ανησυχεις,οτι ειναι να κανουν οι devs,θα το κανουν,δεν περιμενουν εμας να τους το πουμε.Θα πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο επεξεργαστη κ ιδια ραμ,μπας κ κανουν κατι Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Μην ανησυχεις,οτι ειναι να κανουν οι devs,θα το κανουν,δεν περιμενουν εμας να τους το πουμε.Θα πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο επεξεργαστη κ ιδια ραμ,μπας κ κανουν κατι Χθες βγηκε για το SoC ρωτησα γιατι που να ξέρουν τι παίζει αλλου ξέρει κάποιος αν ειναι το ιδιο μοντέλο tegra 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Χθες βγηκε για το SoC ρωτησα γιατι που να ξέρουν τι παίζει αλλου ξέρει κάποιος αν ειναι το ιδιο μοντέλο tegra 2; Δεν γινεται να το μεταφερουν οι Devs γιατι σε ερωτησεις που εκαναν στον Acree (ενας απο τους υπευθυνους της Cyanogen για το LG 2X) λεει οτι η Nvidia βαζει πολλες βιβλιοθηκες που ειναι απαραιτητες για την λειτουργια του κινητου (κεραια, καμερα, καμερες, οθονη, κλπ.) μεσα στον κωδικα του Tegra. Αυτο σημαινει οτι επειδη καθε κινητο εχει διαφορετικα components ειναι αδυνατον να χρησιμοποιησουν των κωδικα απο αλλα κινητα. Διαβασε Εδω περισσοτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δεν γινεται να το μεταφερουν οι Devs γιατι σε ερωτησεις που εκαναν στον Acree (ενας απο τους υπευθυνους της Cyanogen για το LG 2X) λεει οτι η Nvidia βαζει πολλες βιβλιοθηκες που ειναι απαραιτητες για την λειτουργια του κινητου (κεραια, καμερα, καμερες, οθονη, κλπ.) μεσα στον κωδικα του Tegra. Αυτο σημαινει οτι επειδη καθε κινητο εχει διαφορετικα components ειναι αδυνατον να χρησιμοποιησουν των κωδικα απο αλλα κινητα. Διαβασε Εδω περισσοτερα!! Πάλι καλα που το ξεκαθάρισε γιατι ειχα ελπίδες μέχρι χθες αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ευχαριστώ jaranor. Δεν ήξερα ότι πετώντας απλά τα αρχεία από την παραπάνω ROM μέσα στο system\app θα δουλέψει επιτέλους το μαμίσιο ημερολόγιο. EDIT Επιτέλους έχω τις λειτουργίες του ημερολογίου της LG + το widget, που είναι οι μόνες που μου είχαν λείψει από το stock firmware. Υπάρχει παρόμοιoς τρόπος να περάσουμε και το widget του καιρού της lg; Από o,τι φαίνεται λειτουργεί και το widget του καιρού. Πάρε το clockweatherwidget.apk και ριξ'το πάλι στο system\app, σε εμένα δουλεύει... πάντως τη θερμοκρασία την παίρνει από το accuweather, το οποίο έχω την εντύπωση πώς δινει 2 βαθμούς περισσότερους από ότι είναι στην πραγματικότητα... Ξέρει κανείς κάποιο widget που να παίρνει από αλλού δεδομένα;; (εκτός δηλαδή από accuweather και google) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το Fancy Widgets, που έχω περασμένο για καιρό και ρολόι, μπορείς να ορίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του να παίρνει δεδομένα από τα παρακάτω: google weather, Accuweather, WeatherBug, MSN Weather, The Weather Channel. Το καλό είναι ότι είναι πλήρως Εξελληνισμένο και σου αναφέρει τα πάντα στα Ελληνικά, μέχρι και τα ονόματα των πόλεων. Επίσης έχει αμέτρητα θέματα για να το φέρεις κοντά στα δικά σου γούστα στην πλήρη έκδοση και σχεδόν κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν και νέα, αλλά και στη free έχει μερικά αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Απο τις καλυτερες ROM στο xda για τη συσκευη μας. Χρησιμοποιω τις ROM αυτου του developer εδω και κανα εξαμηνο (σημερα εβαλα MIUI για αλλαγη!!:p:p) και ειναι πολυ σταθερες. Ειναι ενα μιγμα απο CM7 και stock εφαρμογων της LG. Δοκιμασε την, λογικα θα σου αρεσει. Απο οτι ειδα ετοιμαζεται να βγαλει και καινουρια εκδοση τωρα τελευταια. Tech πως πάει η MIUI, v4 έβαλες? Είμαι fan από το πρώην Galaxy S μου (στα χέρια του αδερφού μου πλέον, αλλά πετάει το κινητάκι και φοράει build 1 χρόνου πριν) αλλά στο Optimus 2x που είχα βάλει την WIUI από xda, εεεε δεν θα έλεγα και τα καλύτερα. Πολύ unstable. Και σε περίπτωση που δε πάει καλά η MIUI ανάμεσα σε Gueste2X και σε temasek's UNOFFICIAL BUILD ποια θα επέλεγες? Edited August 19, 2012 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Σε stable CM7.2 ο symbiosis kernel (της gueste2x) μια χαρά είναι, για πλάκα απενεργοποίησα τον ένα core έκανα underclock στα 900mhz και δεν είδα διαφορά ούτε στον opera ούτε στο ui, τρολάκι Ασιάτη μας έφαγες να περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 CM7 με SPB Shell 3D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Tech πως πάει η MIUI, v4 έβαλες? Είμαι fan από το πρώην Galaxy S μου (στα χέρια του αδερφού μου πλέον, αλλά πετάει το κινητάκι και φοράει build 1 χρόνου πριν) αλλά στο Optimus 2x που είχα βάλει την WIUI από xda, εεεε δεν θα έλεγα και τα καλύτερα. Πολύ unstable. Και σε περίπτωση που δε πάει καλά η MIUI ανάμεσα σε Gueste2X και σε temasek's UNOFFICIAL BUILD ποια θα επέλεγες? Οχι εβαλα την τελευταια stable που ειναι βασισμενη σε CM7. Αρχικα μ φαινοταν αργη σε σχεση με την Gueste2X που ειχα, αλλα μετα αλλαξα τον Kernel με τον Etana Stock και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη, αν και παλι ειναι ενα κλικ πιο κατω απο την Gueste2X σε smoothness στα μενου των ρυθμισεων. Αλλα ειναι πολυ ομορφη και για καποιο λογο η οθονη φαινεται πολυ πιο ευκρινης. Τωρα οσο για την ερωτηση σου, του Temasek την ειχα δοκιμασει πολυ λιγο και δεν ειδα κατι ιδιαιτερο για να με κανει να παω, ετσι εκανα Restore την Gueste2X που ειχα. Η Gueste2X ειναι βασισμενη στην Unofficial Build του temasek, μονο που εχει καποιες εφαρμογες απο την LG περασμενες και αλλες αλλαγες που εχει κανει ο Developer. Χωρις Overclocking και με τον Go Launcher το κινητο ηταν πολυ αποκρισιμο. Για να εχεις smoothness στα μενου να απεργοποιησεις την Scrolling Cache στις ρυθμισεις στο υπομενου της Cyanogen. :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως θα εμφανίσω την ώρα στο πάνω μέρος του κινητού δίπλα απο την ένδειξη της μπαταρίας? Εχω Rom cm7kang-O2x-RC3-130.zip και [CM7 Kernel] symbi0sis v1.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πως θα εμφανίσω την ώρα στο πάνω μέρος του κινητού δίπλα απο την ένδειξη της μπαταρίας? Εχω Rom cm7kang-O2x-RC3-130.zip και [CM7 Kernel] symbi0sis v1.1.1 Πας Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Cyanogen -> Διεπαφή -> Tweaks μπάρας κατάστασης -> Εμφάνιση ρολογιού + Clock color (το default χρώμα είναι μαύρο γι'αυτό μπορεί να μη σου φαίνεται) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πας Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Cyanogen -> Διεπαφή -> Tweaks μπάρας κατάστασης -> Εμφάνιση ρολογιού + Clock color (το default χρώμα είναι μαύρο γι'αυτό μπορεί να μη σου φαίνεται) Πολύ σωστά. Ευχαριστώ. Είχα τρελαθεί μέχρι να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Οχι εβαλα την τελευταια stable που ειναι βασισμενη σε CM7. Αρχικα μ φαινοταν αργη σε σχεση με την Gueste2X που ειχα, αλλα μετα αλλαξα τον Kernel με τον Etana Stock και μπορω να πω πως ειναι πολυ καλη, αν και παλι ειναι ενα κλικ πιο κατω απο την Gueste2X σε smoothness στα μενου των ρυθμισεων. Αλλα ειναι πολυ ομορφη και για καποιο λογο η οθονη φαινεται πολυ πιο ευκρινης. Τωρα οσο για την ερωτηση σου, του Temasek την ειχα δοκιμασει πολυ λιγο και δεν ειδα κατι ιδιαιτερο για να με κανει να παω, ετσι εκανα Restore την Gueste2X που ειχα. Η Gueste2X ειναι βασισμενη στην Unofficial Build του temasek, μονο που εχει καποιες εφαρμογες απο την LG περασμενες και αλλες αλλαγες που εχει κανει ο Developer. Χωρις Overclocking και με τον Go Launcher το κινητο ηταν πολυ αποκρισιμο. Για να εχεις smoothness στα μενου να απεργοποιησεις την Scrolling Cache στις ρυθμισεις στο υπομενου της Cyanogen. :p:p Σούπερ με κάλυψες πλήρως...αναμένω την 3.4 Gueste μιας και θα βγεί σήμερα-αύριο λογικά. ΕΕΕΕ βαρέθηκα να περιμένω τα κορεατάκια να βγάλουν την ICS και να δούμε επιτέλους ξανά τους devs να παίρνουν τα πάνω τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παίδες ψάχνω μια Custom rom, σταθερή, χωρίς κολλήματα ... Δώστε κάνα λινκ από δοκιμασμένη rom !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παίδες ψάχνω μια Custom rom, σταθερή, χωρίς κολλήματα ... Δώστε κάνα λινκ από δοκιμασμένη rom !!! Temasek cm7,αυτοι χρησιμοποιουμε οι περισσοτεροι απο εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ρε παιδιά, τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να στείλω SMS με 160 χαρακτήρες... Νόμιζα ότι έτσι ήταν.... Ουτε σε στοκ Cm 7.2 temasek, ούτε με το gosms.... Τι κάνω; Πώς το διορθώνω;; (πρέπει να έχει απαντηθεί, αλλά είμαι από κινητό σορρυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts