levtpe12345 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Παιδιά είμαι σε cM7 αλλά έχω το εξής το πρόβλημα από μόλις την εγκατέστησα. Δεν μπορεί να μου βρει ο υπολογιστής την εσωτερική κάρτα και την κάρτα sd με καλώδιο. ξέρει κανείς κάτι? Edited August 8, 2012 by levtpe12345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μια βοήθεια? Έχω μπερδευτει λίγο. Έχω σύνδεση vodafone με πακέτο δεδομένων. Ενεργοποιησα το tethering για να δώσω ίντερνετ στο laptop άλλα ενώ έχει συνδεθεί κανονικά όταν προσπαθώ να μπω στο ίντερνετ με βγάζει στην σελίδα vodafone καρτοιντερνετ να αγόρασω χρόνο. Το o2x μπαίνει κανονικά. Τι κάνω λαθος? Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα πήγα ξανα πήγα στην vodafone και τηλέφωνο τους πήρα αλλά άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι (δεν ξέρω εσύ τι πακέτο internet έχεις) όταν το πακέτο του internet είναι μικρό (εγώ είχα 100Μ) δεν σε αφήνει να μοιράσεις μέσω tethering internet γιατί και καλά μην τυχών ξεπεράσεις το πακέτο σου και χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Τέλος πάντων εγώ βρήκα λύση αλλά δουλεύει μόνο μέσω του καλωδίου usb. Κατέβασε το EasyTether από το Play Store θα σου ζητήσει να κατεβάσεις κάποιο μικρό αρχείο να το κάνεις εγκατάσταση στο laptop, και από εκεί θα συνδέεσαι με το κινητό και θα έχεις internet. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το κάνεις απλώς είναι ο μπελάς ότι πρέπει να έχεις και το καλώδιο. Εκείνο το διάστημα έψαξα να βρω κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μοιράζει με το wifi αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Δυστυχώς όχι φίλε Mpoumpi..! ούτε με SmartFlash ούτε με KDZ_FW επανήλθε...... μάλλον πάει για LG μεριά....!:( άλλων τρόπω επαναφοράς εγώ δεν ξέρω..!!:wacko: Γράψε στους XDA στο θέμα του Temasek το πρόβλημα μπας και σου πει καμία άλλη λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 [...] Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι (δεν ξέρω εσύ τι πακέτο internet έχεις) όταν το πακέτο του internet είναι μικρό (εγώ είχα 100Μ) δεν σε αφήνει να μοιράσεις μέσω tethering internet γιατί και καλά μην τυχών ξεπεράσεις το πακέτο σου και χρεωθείς χωρίς να το καταλάβεις. [...] Ναι είναι πολύ πονόψυχοι, δε θέλουν να χρεωθείς παραπάνω :) Πάντως εγώ με voda 100MB δεν είχα πρόβλημα να κάνω tethering πριν από κανένα 3μηνο. Εάν θέλετε κάνω μια δοκιμή ξανά. Αν υποψιαστώ ότι το έχουν κόψει, θα σηκωθώ να φύγω μόλις λήξει το συμβόλαιο...τη μια κόβουν το viber, την άλλη το tethering? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ψάχνοντας διάβασα ότι vodafone μέσω tethering δεν παίζει.... Κάποιο κλείδωμα για να αναγκάζεται ο κόσμος να παίρνει καρτοιντερνετ. Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπερα! Έχω την τελευτέα επίσιμη μέσα έκδοση και θέλω να κάνω root για να επεξεργαστώ το start up γιατι κολλάει πολύ και απο task manager βλέπω εφαρμογές που δέν τις θέλω ανοιχτές! Αυτό θέλει root Επειδή δεν είμαι και πολύ εμπειρός ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος ; Ξαναλέω εχω 2.3.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 Αυτό δεν μου γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μία βοήθεια και σε εμένα παιδιά γιατι ψάχνω με τις ώρες και άκρη δεν έβγαλα. Εγκατέστησα λοιπόν και εγώ, μετά το όσα διάβασα εδώ μέσα την cm7kang-O2x-131. Όλα super, το κινητό πετάει αλλά δεν μπορώ να στείλω με τίποτα sms με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Τόσο το Swiftkey3 που έχω αγορασμένο όσο και το Go Keyboard που κατέβασα για δοκιμή αλλά και αυτό που έρχεται με την παραπάνω ROM αρνούνται να συνεργαστούν. Στην μανίσια ROM που είχα μέχρι εχθές δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραπάνω πρόβλημα. Πιστεύω ότι διάβασα κάθε μενού και ρύθμιση που υπάρχει στην cm7kang-O2x-131, αλλά άκρη δεν βρήκα. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω ζαλιστεί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μία βοήθεια και σε εμένα παιδιά γιατι ψάχνω με τις ώρες και άκρη δεν έβγαλα. Εγκατέστησα λοιπόν και εγώ, μετά το όσα διάβασα εδώ μέσα την cm7kang-O2x-131. Όλα super, το κινητό πετάει αλλά δεν μπορώ να στείλω με τίποτα sms με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Τόσο το Swiftkey3 που έχω αγορασμένο όσο και το Go Keyboard που κατέβασα για δοκιμή αλλά και αυτό που έρχεται με την παραπάνω ROM αρνούνται να συνεργαστούν. Στην μανίσια ROM που είχα μέχρι εχθές δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραπάνω πρόβλημα. Πιστεύω ότι διάβασα κάθε μενού και ρύθμιση που υπάρχει στην cm7kang-O2x-131, αλλά άκρη δεν βρήκα. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω ζαλιστεί ... Πρέπει να αλλάξεις την εφαρμογή μηνυμάτων και όχι το πληκτρολόγιο. Δοκίμασε το go SMS πού είναι δωρεάν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδιά είμαι σε cM7 αλλά έχω το εξής το πρόβλημα από μόλις την εγκατέστησα. Δεν μπορεί να μου βρει ο υπολογιστής την εσωτερική κάρτα και την κάρτα sd με καλώδιο. ξέρει κανείς κάτι? Δοκιμασε να εχεις ανοικτο το android debugging και αμα δεν στο δει ουτε ετσι δοκιμασε να πας cyanogenmod, application settings, use internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ευχαριστώ nektaria. Πολύ καλό το Go SMS και πολύ ομορφότερο από το Handsent SMS που δοκίμασα παράλληλα. Μήπως έχετε υπόψη και κανένα widget για ημερολόγιο σαν αυτό της LG που με είχε βολέψει αφάνταστα; Δηλαδή ένα widget που να έχει επάνω το ημερολόγιο σε μορφή μήνα και από κάτω να βγάζει τις ειδοποιήσεις που του έχεις ορίσει για κάθε μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μήπως έχετε υπόψη και κανένα widget για ημερολόγιο σαν αυτό της LG που με είχε βολέψει αφάνταστα; Δηλαδή ένα widget που να έχει επάνω το ημερολόγιο σε μορφή μήνα και από κάτω να βγάζει τις ειδοποιήσεις που του έχεις ορίσει για κάθε μέρα; το ίδιο ψάχνω κι εγώ, αλλά σε εφαρμογή... όχι widget... ακόμα καλυτερα, αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω την στοκ LG εφαρμγή στην CM7.2!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ευχαριστώ nektaria. Πολύ καλό το Go SMS και πολύ ομορφότερο από το Handsent SMS που δοκίμασα παράλληλα. Μήπως έχετε υπόψη και κανένα widget για ημερολόγιο σαν αυτό της LG που με είχε βολέψει αφάνταστα; Δηλαδή ένα widget που να έχει επάνω το ημερολόγιο σε μορφή μήνα και από κάτω να βγάζει τις ειδοποιήσεις που του έχεις ορίσει για κάθε μέρα; Για δειτε go calendar,αλλα θελει go launcher το ίδιο ψάχνω κι εγώ, αλλά σε εφαρμογή... όχι widget... ακόμα καλυτερα, αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω την στοκ LG εφαρμγή στην CM7.2!! Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Για δειτε go calendar,αλλα θελει go launcher είμαι με go launcher, το δοκίμασα αλλά είναι μόνο widget. Στον φίλο ίσως βολεύει που το ψάχνει βέβαια. Δοκίμασα και aCalendar αλλά ούτε αυτό μοιάζει με το στοκ της LG. Εκεί που μισούσα τα της LG, θα αρχίσω να ψάχνω "καλούδια" της :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gee Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Τελικά αποφάσισαν; Θα γίνει update σε ics? Παράθεση www.illustration.gr art by default Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 είμαι με go launcher, το δοκίμασα αλλά είναι μόνο widget. Στον φίλο ίσως βολεύει που το ψάχνει βέβαια. Δοκίμασα και aCalendar αλλά ούτε αυτό μοιάζει με το στοκ της LG. Εκεί που μισούσα τα της LG, θα αρχίσω να ψάχνω "καλούδια" της :lol: :D Καπου υπαρχουν τα lg stock,αλλα δεν θυμαμαι πού.Δες μια στο xda Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 @ gee η LG Canada είπε "ΟΧΙ" σαν του Μεταξά :P οι υπόλοιποι υποτίθεται ίιιιιιισως βγάλουν κάααααποια στιγμή @ batman ναι, πήγα και έψαξα εκεί. Το βρήκα αλλά κρασάρει. Οπότε επανέφερα αυτό που είχε η CM7.2. Δεν μπορεί κάποιος θα έχει φτιάξει κάτι αντίστοιχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπερα παιδια! Εγω δε χρησιμοποιω custom, μου φαινονται δυσκολα ολα αυτα,και γενικα ειμαι ευχαριστημενος με το default λογισμικο. Η' μαλλον πιο σωστα ήμουν... Το τελευταιο το V20s με εχει διαλυσει,το κινητο κολλαει συνεχως και πρεπει να βγαζω μπαταρια για να επανελθει και καμια φορα κανει restart απο μονο του. Ενα χρονο τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα με ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση,ημουν πολυ ευχαριστημενος. Η τελευταια ειναι πραγματικα αθλια,μου εχει σπασει τα νευρα σε τραγικο βαθμο... Η ερωτηση μου ειναι απλη λοιπον, μπορω να επιστρεψω με καποιο τροπο στην προηγουμενη επισημη αναβαθμιση? Πως μπορει να γινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Καλησπερα παιδια! Εγω δε χρησιμοποιω custom, μου φαινονται δυσκολα ολα αυτα,και γενικα ειμαι ευχαριστημενος με το default λογισμικο. Η' μαλλον πιο σωστα ήμουν... Το τελευταιο το V20s με εχει διαλυσει,το κινητο κολλαει συνεχως και πρεπει να βγαζω μπαταρια για να επανελθει και καμια φορα κανει restart απο μονο του. Ενα χρονο τωρα δεν ειχα τετοιο προβλημα με ΚΑΜΙΑ αναβαθμιση,ημουν πολυ ευχαριστημενος. Η τελευταια ειναι πραγματικα αθλια,μου εχει σπασει τα νευρα σε τραγικο βαθμο... Η ερωτηση μου ειναι απλη λοιπον, μπορω να επιστρεψω με καποιο τροπο στην προηγουμενη επισημη αναβαθμιση? Πως μπορει να γινει αυτο? Μπορείς να κατεβάσεις την 20s από το xda και να την περάσεις με τον οδηγό που υπάρχει στο myphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
levtpe12345 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δοκιμασε να εχεις ανοικτο το android debugging και αμα δεν στο δει ουτε ετσι δοκιμασε να πας cyanogenmod, application settings, use internal storage. το android debugging τί είναι? Είμαι καινούργιος σε cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 το android debugging τί είναι? Είμαι καινούργιος σε cm. menu, settings, applications, development, android debugging (tick) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Είμαι σε cyanogenmod 7.2 stable,το ram hack που ελευθερώνει ram το ξέρει κανείς με link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Είμαι σε cyanogenmod 7.2 stable,το ram hack που ελευθερώνει ram το ξέρει κανείς με link; Πρεπει να εχεις κερνελ για ram hack,μετα πας terminal πατας su,rh και μετα επιλεγεις το ram hack που θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πρεπει να εχεις κερνελ για ram hack,μετα πας terminal πατας su,rh και μετα επιλεγεις το ram hack που θελεις.. ποιος kernel είναι καλός και με καλή απόδοση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 ποιος kernel είναι καλός και με καλή απόδοση μπαταρίας; Μιας κ εχω περασει πολλους,ο στοκ cm σιγουρα για μπαταρια κ σταθεροτητα ειναι καλυτερος. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μιας κ εχω περασει πολλους,ο στοκ cm σιγουρα για μπαταρια κ σταθεροτητα ειναι καλυτερος. εγώ 2-3 kernels τώρα θα ξαναβάλω miui,αν δεν είναι πιο σταθερή η cyanogenmod είναι μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts