chrisgr38 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ξερει κανεις αν εχουμε μια unofficial εφαρμογη οπως το Navigation, κατι τετοιο θα μπορουσε να οδηγησει σε αποτυχια στο update? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Οσον αφορα την λυση του προβληματος μου ηταν μεσα απο το μενου Τοποθεσια κ Ασφαλεια εκει επρεπε να κανω κλικ Χρηση Ασυρματων Δικτυου ωστε να βρει ακριβη τοποθεσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Παιδια ξερει κανεις ο Γερμανος ποια εκδοση εχει ? Αυτη με την Amoled ή αυτην με την S-lcd ? Η amoled ειναι καλυτερη ? Edited October 3, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδια ξερει κανεις ο Γερμανος ποια εκδοση εχει ? Αυτη με την Amoled ή αυτην με την S-lcd ? Η amoled ειναι καλυτερη ? η amoled ειναι σαφως καλυτερη. ο γερμανος πρεπει να εχει την slcd(i9023). η led ειναι η (i9020) Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να βρεις το 9020 σε ελληνικα μαγαζια εκτος και αμα εγινε εισαγωγη απο αμερικη. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Για το 2.3.6 update, για εμας που ειμαστε root πρεπει να κανουμε unroot το κινητο ρε παιδια? γιατι συνεχεια κολλαει κ δεν μπορω να το περασω το ατιμο το zip! Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδια ξερει κανεις ο Γερμανος ποια εκδοση εχει ? Αυτη με την Amoled ή αυτην με την S-lcd ? Η amoled ειναι καλυτερη ? Ολα τα ελληνικά καταστήματα έχουν την slcd. Είχα και τις 2 εκδόσεις...προτιμώ την slcd....πιο φυσικά χρώματα και πιο άνετο browsarisma.Η amoled έχει πιο εντυπωσιακά χρώματα.Δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα για να πάρεις την amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Amoled στην ελλαδα δεν εχει ερθει, επισημα τουλαχιστον. Οπου και να ρωτησα δεν ειχαν ενημερωση για εισαγωγη με amoled, παρα μονο με slcd. Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Amoled στην ελλαδα δεν εχει ερθει, επισημα τουλαχιστον. Οπου και να ρωτησα δεν ειχαν ενημερωση για εισαγωγη με amoled, παρα μονο με slcd. Sent from my HTC Vision using Tapatalk Βρίσκεις skroutz αλλά δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μου ήρθε και μένα μόλις άνοιξα το wifi σπιτι. Κάποιες μικροαλλγές που διαπίστωσα είναι ότι οι χάρτες (που δεν παίρνουν αναβάθμιση από το market) πήραν την έκδοση 5.4 (από 5.2.1). Επίσης το google earth που το είχα κάνει εγκατάσταση από μόνος μου (μέσα από τα αρχεία του συστήματος) από ''γη'' έγινε ''earth'' και το gmail έγινε ''google mail'' με τα εισαιγωγικά και ανέβηκε ψηλά, πρώτο app στη λίστα. Αυτό πως γίνεται? Βρήκα με τον Astro το αρχείο στο system/app αλλά οι μόνες επιλογές που έχει είναι uninstall & launch οπού το launch πετάει error ότι το com.google.earth not found (ή κάτι τέτοιο) Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3742174#post3742174 και χρησιμοποίησε filexpert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nibra10 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εχω την εντυπωση οτι με το 2.3.6 η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3742174#post3742174 και χρησιμοποίησε filexpert Εκεί το βρίσκω κι εγώ αλλά μου έχει όπως είπα επιλογή για απεγκατάσταση και launch, όχι όμως για εγκατάσταση μιας και προφανώς το βλέπει εγκατεστημένο αλλά με το να είναι "κρυφό" δεν ξεκινά. Μήπως να το κάνω uninstall και πάλι install? Απλά φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ρε παιδια εχω την καινουργια εκδοση του market και σερνεται...το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πώς μπορώ να δω στο market (version 3.1.5, Nexus S) τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες; Μπαίνω στην εφαρμογή και πατώντας πάνω στην λέξη market μου βγάζει την λέξη apps και από κάτω loading για ένα δευτερόλεπτο και ξαναγυρνάει στο market. Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ρε παιδια εχω την καινουργια εκδοση του market και σερνεται...το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος αυτο? Ναι, και την εχω και καιρο αλλα δεν μου το κανει συνεχεια! Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosk66 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Πώς μπορώ να δω στο market (version 3.1.5, Nexus S) τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες; Μπαίνω στην εφαρμογή και πατώντας πάνω στην λέξη market μου βγάζει την λέξη apps και από κάτω loading για ένα δευτερόλεπτο και ξαναγυρνάει στο market. Το δευτερο κατω απο αριστερα αμα πατησεις θα το δεις συγνωμη που δεν ξερω πως λεγετε Παράθεση Σ' αυτή τη ζωή ή θα αγιάσουμε ή θα ξεπαγιάσουμε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Το δευτερο κατω απο αριστερα αμα πατησεις θα το δεις συγνωμη που δεν ξερω πως λεγετε Σ΄ευχαριστώ! Αγνοούσα παντελώς την χρήση του συγκεκριμένου πλήκτρου... :O Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γεια σας,ειμαι νεο μελος και θελω να κανω την εξης ερωρηση:εδω και εναν μηνα εχω το Νexus S αλλα εχω προβλημα με την μπαταρια..και θελω να ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποια Extended Battery και αν καποιος εχει χρησιμοποιησει καποια να μου πει αν αξιζει!Ευχαριστω. Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το δευτερο κατω απο αριστερα αμα πατησεις θα το δεις συγνωμη που δεν ξερω πως λεγετε Σ΄ευχαριστώ! Αγνοούσα παντελώς την χρήση του συγκεκριμένου πλήκτρου... :O Να υποθέσω ότι μιλάτε για το πλήκτρο "Menu", το πιο βασικό πλήκτρο στο Android? :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλημέρα, τελικά δεν μας έστειλαν ξανά το 2.3.6 μετά την πρώτη προσπάθεια και την αποτυχία που είχαμε με το τριγωνάκι? Να το κάνουμε manual? Έχει κάποιος το λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλημέρα, τελικά δεν μας έστειλαν ξανά το 2.3.6 μετά την πρώτη προσπάθεια και την αποτυχία που είχαμε με το τριγωνάκι? Να το κάνουμε manual? Έχει κάποιος το λινκ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3796271#post3796271 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Όλοι εσείς που βάλατε την 2.3.6 δεν έχετε κανένα πρόβλημα με το wifi και το bluetooth? Σε μένα όπως και σε πάρα πολλούς άλλους αν δείτε και από εδώ http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mobile/label?lid=551c5c4cca827a18&hl=en συνεχώς αποσυνδέεται το wifi. Άλλοι αναφέρουν ότι δε μπορούν να κάνουν pinch και zoom στη native εφαρμογή για φωτογραφίες (εγώ μπορώ). Τα έχετε τσεκάρει όλα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adimitr Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Δεν είμαι σίγουρος αν ρωτάω στο σωστό Thread, so excuse me if I'm wrong... :) Υπάρχει τρόπος να κατεβάζουμε εφαρμογές από το market από υπολογιστή και να τις περνάμε στο nexus μέσω usb για εγκατάσταση ? Κάποια εφαρμογή ή κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Δεν είμαι σίγουρος αν ρωτάω στο σωστό Thread, so excuse me if I'm wrong... :) Υπάρχει τρόπος να κατεβάζουμε εφαρμογές από το market από υπολογιστή και να τις περνάμε στο nexus μέσω usb για εγκατάσταση ? Κάποια εφαρμογή ή κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση? Eχεις pm. Για οτιδήποτε άλλο περί android εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts