eclair Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κατέβασα και το Multiling για να έχω ελληνικούς χαρακτήρες αλλά όταν γράφω μηνύματα μου τα σπάει. Πως ήταν τα Nokia Με unicode. Έτσι και αυτό...τι κάνουμε? Πρέπει να κατεβάσω άλλη εφαρμογή για μηνύματα? handcent ας πούμε? Κατέβασε την εφαρμογή handcent sms για να στέλνεις μηνύματα. Στην εφαρμογή με το multiling keyboard που επέλεξες θα γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες και η handcent sms θα μετατρέπει και θα στέλνει το μήνυμά σου με κεφάλαια γράμματα και μάλιστα κάθε μήνυμα θα έχει έως 160 χαρακτήρες. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την εξής απορία. Στο gsmarena αναφέρεται ότι το nexus s έχει proximity sensor for auto turn off... Ε σας πληροφορώ ότι όταν με καλούν όπως και να το γυρίσω δεν σταματάει να χτυπά.!! Υπάρχει κάποια επιλογή που να ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία ή δεν έχει καθόλου.. Κάτι αντίστοιχο και με το three-axis hypo sensor.. Λειτουργεί σε σας.. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Καλησπερα και παλι παιδια. Το φιλαρακι μου τελικα σημερα απεκτησε το nexus s. Επισης ποια ρομ θεωρειτε ιδανικηνγια να βαλει που να μη δημιουργει προβληματα; Ευχαριστω Edited August 22, 2011 by saliez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα. @eddiedimitris Θα σε παρακαλούσα να μην αναφέρεσαι δημόσια για εφαρμογές που είναι παράνομες γιατί πολύ απλά απαγορεύονται από τους κανονισμούς. Επίσης προς όλους, υπάρχει σχετική ενότητα για να συζητήσετε για εφαρμογές κλτπ που χρειάζεστε για το Android. Θα παρακαλούσα να μεταφέρετε εκεί τις απορίες σας, εδώ είναι καθαρά για θέματα που αφορούν αποκλειστικά το Nexus S. Ευχαριστώ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω, υπάρχει τρόπος με κάποιο update ή με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, να αποκτήσει κάποιος την δυνατότητα του zoοm όταν βγάζει φωτογραφίες?Δεν έχει zoom και αυτό με πειράζει λιγάκι. Κατά τα άλλα το κινητάκι μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και ωραίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Έχετε παρατηρήσει ποτέ τα led στα κουμπάκια που είναι στην σειρά κάτω να τρεμοπαίζουν ποτέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 ναι βασικα περασες του μοντελου με την s.amoled γιαυτο δεν δουλευει για δοκιμασε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1009432 και κατεβασε αυτο που λεει original flasher(odin) και το firmware και δοκιμασε να τα φλασαρεις Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 γνωριζει κανεις εαν το nexus s παιζει με super sim ? (αυτες που σε μια sim εχουν 2 τηλεφωνα) δε με ενδιαφερει εαν παιζουν ταυτοχρονα, εχω μια q και σκεφτομουν εαν επαιζε να εβαζα και μια f2g για να παιρνω το πακετο με 1GB 15E το μηνα ωστε να μην αλλαζω συνεχεια καρτες. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Να ρωτήσω κάτι μετά την εγκατάσταση του ROM Manager είναι λογικό να μπορώ να μπω σε Recovery Mode μόνο μέσα από το πρόγραμμα; Δεν μου λειτουργεί δηλαδή το clockwork χωρίς το ROM Manager, όταν πάω να μπω με Volume Up+Power σε Recovery δεν μπαίνει. Μπορώ κάπως να το κάνω να μπαίνει από εκεί; οχι δεν ειναι λογικο, μαλλον πρεπει να ξαναπερασεις το image του recovery. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 1)Έχετε παρατηρήσει ποτέ τα led στα κουμπάκια που είναι στην σειρά κάτω να τρεμοπαίζουν ποτέ? 2)Γιατί κάνει τόση ώρα να φορτιστεί? Από το 0% στο full πόση ώρα σας κάνει? (μιλάω πάντα με φόρτιση από τον φορτιστή που δίνεται και όχι από usb θύρα) Από τις 12 και κάτι που το έχω βάλει μέχρι τώρα που είναι 2...έχει πάει στο 62%! τα ζώα μου αργά! Είναι ο 2η φόρτιση που του κάνω...διάβαζα ότι με τις μετέπειτα βελτιώνεται...? Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλησπερα παιδια αυριο παιρνω και εγω στα χερια μου το nexus s με SLCD απο πλαισιο με 299 Ε. τι θα πρεπει να κανω σαν πρωτη μου κινιση? απο Android ειχα το x10mini/pro. Δεν με απασχολη που δεν εχει ραδιο. Θα πρεπει να κανω root και για ποιο λογο? Ευχαριστω θα μεινω υποχρεος :) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgecat Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μάγκες καλησπέρα. Παρουσιάστηκε πρόβλημα με το κινητό και θέλω τα φώτα σας. Είχα διακοπές και όλες τις φωτογραφίες μου τις είχα τραβήξει από το nexus. (Γύρω στις 100 και 25 περίπου video) Είχα περάσει και σε άλλους φακέλους, φωτογραφίες από το pc μου έτσι απλά για να τις βλέπω στο κινητό. Πέρασαν καμία δεκαριά μέρες και ανοίγω ένα πρωί το κινητό και από κάθε φάκελο έλειπαν περίπου το 70% του περιεχομένου του. Δηλαδή σε φάκελο με 100 photos, μου έδειχνε τις 30. Το ίδιο και με τα videos. Τα περισσότερα έλειπαν. Πέρασα κάποιον file explorer και είδα ότι όντως λείπουν, και ότι δεν ήταν πρόβλημα μόνο το τι μου εμφανίζει στην συλογή. Μετά από πάρα πολλά restart του κινητού, είπα επιτέλους να το χωνέψω και ότι όντως χάθηκαν. Μπήκα ξανά στον υπολογιστή να μεταφέρω τουλάχιστον τις φωτογραφίες που είχα πιο παλιά καθώς και κάποια video. Τώρα αυτό που μου κάνει, είναι στα video, ενώ το εικονίδιο φαίνεται είναι άλλο, όταν το ανοίξω παίζει άλλο video. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ξέρει κανείς γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τα δικά μου όχι. Σταθερότατα όποτε φωτίζονται. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλησπερα παιδια αυριο παιρνω και εγω στα χερια μου το nexus s με SLCD απο πλαισιο με 299 Ε. τι θα πρεπει να κανω σαν πρωτη μου κινιση? απο Android ειχα το x10mini/pro. Δεν με απασχολη που δεν εχει ραδιο. Θα πρεπει να κανω root και για ποιο λογο? Ευχαριστω θα μεινω υποχρεος :) Καμια απαντηση?? :( Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά το πήρε σήμερα ο αδερφός μου το κινητό και ήθελα να ρωτήσω πως μπορείς να κάνεις βίντεο κλήση. θέλει να περάσω κάποια εφαρμογή; δεν θέλω να κάνει κλήση μέσω internet αλλά μέσω κινητής τηλεφωνίας. Τελικά δεν ξέρει κανένας πως μπορείς να κάνεις βίντεο κλήση χωρίς internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) Και κατι αλλο ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει! Αν κανω καποια πατατα στο κινητο και θελω να κανω επανεγκατασταση του λογισμικου κατι αναλογο στα S.E SEUS. που θα παω επισημα να την κανω?? Edited August 23, 2011 by MaNoS-7- Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Και κατι αλλο ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει! Αν κανω καποια πατατα στο κινητο και θελω να κανω επανεγκατασταση του λογισμικου κατι αναλογο στα S.E SEUS. που θα παω επισημα να την κανω?? Και κατι ακομα αν αυριο μ ερθει στην 2.3.3 και εγω θελω να περασω την 2.3.4 πως το κανω? πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμα επησιμο απο την samsung?? ή το κινητο απο μονο του για καθε update firmwire με ενημερωνει και το κανω μεσου κινητου? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μέσω κινητού κάνεις την αναβάθμιση και θα σε ενημερώσει μόλις το ανοίξεις. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μέσω κινητού κάνεις την αναβάθμιση και θα σε ενημερώσει μόλις το ανοίξεις. σε ευχαριστω..και επανεγκατασταση παλι μεσω κινητου? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλησπερα και απο εμενα. Αγορασα απο το πλαισιο το nexus s πριν 2 εβδομαδες περιπου. Ολα καλα στην αρχη, χωρις κανενα προβλημα.Μου ηρθε και ενημερωση για να κανω update στην 2.3.4 . Εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα. Παταω συλλογή για να δω τις φωτογραφιες μου και δεν μου φορτωνει καμμια φωτογραφια ή βιντεο. Οι φωτογραφιες δεν εχουν διαγραφει καθως μολις συνδεσα το κινητο στο pc μου τις εμφανισε κανονικα.Εκανα reboot. Στην αρχη ολα καλα και τωρα παλι τα ιδια.Δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. Οταν παω να μπω μεσω της φωτογραφικης μηχανης στη συλλογη ,η οθονη γινεται μαυρη και δεν δειχνει τιποτα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα για να βοηθησει?? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 σε ευχαριστω..και επανεγκατασταση παλι μεσω κινητου? Επανεγκατάσταση δεν ξέρω, δεν έχω βρείτε κάτι και με ενδιαφέρει κιόλας... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλησπερα και απο εμενα. Αγορασα απο το πλαισιο το nexus s πριν 2 εβδομαδες περιπου. Ολα καλα στην αρχη, χωρις κανενα προβλημα.Μου ηρθε και ενημερωση για να κανω update στην 2.3.4 . Εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα. Παταω συλλογή για να δω τις φωτογραφιες μου και δεν μου φορτωνει καμμια φωτογραφια ή βιντεο. Οι φωτογραφιες δεν εχουν διαγραφει καθως μολις συνδεσα το κινητο στο pc μου τις εμφανισε κανονικα.Εκανα reboot. Στην αρχη ολα καλα και τωρα παλι τα ιδια.Δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. Οταν παω να μπω μεσω της φωτογραφικης μηχανης στη συλλογη ,η οθονη γινεται μαυρη και δεν δειχνει τιποτα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα για να βοηθησει?? :thanks: Κατεβασε το quickpic απο το market και δοκιμασε να δεις τις φωτογραφιες απο αυτο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre9 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κατεβασε το quickpic απο το market και δοκιμασε να δεις τις φωτογραφιες απο αυτο. Οι φωτογραφιες πλεον εμφανιζονται κανονικα μεσω του quickpic. Παρ ολα αυτα , δεν καταλαβαινω το λογο που δεν εμφανιζει τις φωτο το προγραμμα του κινητου. Anyway, σ ευχαριστω φιλε kill_noob για την γρηγορη απαντηση σου. :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ποιος ξερει γιατι κολλησε. Οπως και να χει το quickpic ειναι πολυ καλυτερο και πιο γρηγορο απο την stock εφαρμογη. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 καλησπερα παιδια και απο μενα.σημερα πηρα στα χερια μου το κινητο.εχω ομως το πρωτο μου προβλημα.εκανα update σε 2.3.4 εκανε επανακιννηση και μετα μου ζιταγε εναν κωδικο("πληκτολογηστε τον κωδικο α...")αυτο ακριβως μου ζηταει.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts