Giannis_mathiou Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Τα 80€ είναι πολύ καλά πιστεύω για το κινητό αφού είναι και το πρόγραμμά σου. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 να ρωτησω κατι αν εχει απαντηθει ζηταω συγνωμη. το google nexus s i 9020 που εχω τραβαει βιντεο?γιατι δεν βρισκω πουθενα την επιλογη Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 να ρωτησω κατι αν εχει απαντηθει ζηταω συγνωμη. το google nexus s i 9020 που εχω τραβαει βιντεο?γιατι δεν βρισκω πουθενα την επιλογη Ανοίγεις τη φωτογραφική μηχανική και κάτω (ή αριστερά ανάλογα πως κρατάς το τηλέφωνο) από το μεγάλο μπλε κουμπί πατάς και έχεις τρεις επιλογές, φωτ. μηχανή, κάμερα και φώτο πανόραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ανοίγεις τη φωτογραφική μηχανική και κάτω (ή αριστερά ανάλογα πως κρατάς το τηλέφωνο) από το μεγάλο μπλε κουμπί πατάς και έχεις τρεις επιλογές, φωτ. μηχανή, κάμερα και φώτο πανόραμα. καλα αντε γεια.εψαξα ΟΛΟ το τηλεφωνο εκτος απο το ποιο απλο.ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδια ειναι διαθεσιμος στο market o chrome beta, και ειναι πολυ καλος! Η μονη απαιτηση ειναι android ics και market enabler γιατι προς το παρον ειναι διαθεσιμος μονο στο usa market. http://www.mediafire.com/?nu9h52o1enp9irw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Αν και υποπτεύομαι ότι η απάντηση είναι «ναι», θα επιβεβαιώσει παρακαλώ κάποιος ότι η ΟΤΑ 4.0.3 έχει ξανά σταματήσει να έρχεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Στο xda μιλάγανε για beta της 4.0.4 ή διάβασα λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Αν και υποπτεύομαι ότι η απάντηση είναι «ναι», θα επιβεβαιώσει παρακαλώ κάποιος ότι η ΟΤΑ 4.0.3 έχει ξανά σταματήσει να έρχεται; Από τα Χριστουγεννα που το πήρα και ψάχνω κάθε μέρα είμαι ακόμα με 2.3.4:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodyk Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλημερα και καλως σας βρηκα Εχω το samsung nexus s i9023 και ενω το συνδεω στο pc μεσω usb δεν μπορω να μεταφερω αρχεια.Ουτε το κινητο ουτε ο υπολογιστης καταλαβαινουν τιποτα ειτε εχω μπει στο os ειτε ειμαι στο fastboot ενω εχω περασει drivers της samsung-adb κλπ.Το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο διαδικασια unrooting επειδη δεν εκατσε καλα η matr1x kernel και εμενε στο google logo.για βοηθηστε λιγο παιδες να το φτιαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Από recovery μπορείς να κάνεις mount SD Card; Τι έκδοση android έχεις και ποια έκδοση του matr1x πήγες να βάλεις; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Στο xda μιλάγανε για beta της 4.0.4 ή διάβασα λάθος; Η 4.0.4 ληκαρε για το 4g και την εχουν κάνει port μερικοι developers για το απλο nexus. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Το εχω βαλει αρκετα καλος και beta ακομη. παιδια εμενα τον εβαλα και δεν τον παιζει???? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω το Nexus s 9023 ποτε θα ερθει η αναβαθμιση για ice cream? Εχει ερθει σε κανεναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε πάρα πολλούς έχει έρθει η αναβάθμιση σε ICS. Μπορείς να την περάσεις και από μόνος σου αλλά καλύτερα περίμενε για την επόμενη έκδοση γιατί αυτή είχες μερικά μικρά bugs. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλημέρα! Εμένα έχει μείνει στην 2.3.6. Είναι λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ναι λογικό είναι... Όπως έχει αναφερθεί εδώ αρκετές φορές, έχουν σταματήσει τα updates από το Δεκέμβριο για να διορθωθούν κάποια μικρά bugs. Και όταν ξεκινήσανε δε ξεκνήσαν ταυτόχρονα σε όλους οπότε κάποιοι μείνανε απ' έξω Το αναμέναμε μέσα στο Γενάρη αλλά μας πρόδωσε η μαμά Google :P Εμένα σκέψου που το πήρα ενώ είχαν σταματήσει τα updates έχει μείνει στο 2.3.4 ... δεν άντεξα βέβαια και το πείραξα βάζοντας την CM9 Alpha...αλλά μετα άπο κάποια bugs που με χαλάσανε...έβαλα CM7 Stable... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλημέρα! Εμένα έχει μείνει στην 2.3.6. Είναι λογικό? Kαι μενα ετσι ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ποιές οι διαφορές 2.3.4 με 2.3.6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ποιές οι διαφορές 2.3.4 με 2.3.6? και αν είναι ενδιαφέρουσες υπάρχει κάποιο καλό link με οδηγίες για την official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Όταν το πήρα έμεινα περίπου 1 μηνα με την 2.3.4 και ύστερα πέρασα manually την official ICS. Πραγματικά απορώ με αυτούς που ακόμα περιμένουν ΟΤΑ και δεν την περνούν manually...!Δε βλέπω κανένα ουσιώδες bug στην ICS και συγκριτικά με την 2.3.4 είναι αιώνες πιο ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Όταν το πήρα έμεινα περίπου 1 μηνα με την 2.3.4 και ύστερα πέρασα manually την official ICS. Πραγματικά απορώ με αυτούς που ακόμα περιμένουν ΟΤΑ και δεν την περνούν manually...!Δε βλέπω κανένα ουσιώδες bug στην ICS και συγκριτικά με την 2.3.4 είναι αιώνες πιο ωραία Να σου πω την παραξενιά μου...λόγω ότι έχω "παίξει" πολύ με το magic μου παλιότερα, νιώθω πιο ασφάλεια να ρουτάρω το κινητό και να βάλω ότι βάλω με την ClockworkMod παρά να κάνω manual update από την official recovery. Για αυτό δε το δοκίμασα.... Αν μπορείς δώσε μας τον οδηγό που ακολούθησες και για official από 2.3.4 για το i9023... μπορεί να το δοκιμάσω αφού ξέρω σίγουρα ότι θα δουλψει...νομίζω ότι αν απλά κάνω restore την official 2.3.4 βάζει και την official recovery και γίνεται όπως ήταν... οπότε μπορώ να κάνω μετά ότι έκανες κι εσύ... Edit: βρήκα αυτό και μάλλον θα φλασάρω τη full 4.0.3 Edited February 15, 2012 by kapsidi Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mordan Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Η ICS έχει αρκετά bugs, το θέμα πάντα είναι αν επιρεάζουν την καθημερινότητα του κάθε χρήστη (με βάση τη χρήση που κάνει δηλαδή), αν εγώ ποτέ ήμουν σε χαμηλό φωτισμό αλλά πάντα σε εξωτερικό χώρο δεν θα έβλεπα το bug του auto brightness, για παράδειγμα, ή αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το skype όπως εγώ στο δικό μου I9023 δεν θα ανακάλυπτα ποτέ ότι όταν πατώ πάνω σε κάποιο link που έχει ποστάρει κάποιος στο conversation κάνει πάντα force close, βέβαια λύσεις υπάρχουν όπως το LogGraph για το autobrightness και για τα θέματα μπαταρίας κλπ. Το ευτυχές είναι ότι θα δούμε και την 4.0.5 τον Μάρτιο όπως επιβεβαιώνουν και άλλες πηγές οπότε θεωρητικά θα έχουν διορθωθεί τα περισσότερα προβλήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Αυτό με το auto brightness είναι λοιπόν πρόβλημα της ICS ε; Εγώ τη δοκίμασα από CM9 Alpha και δεν ήξερα αν ήταν bug αυτής ή της official...μάλιστα... Θα το ξανασκεφτώ για την επίσημη 4.0.3 λοιπόν... Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mordan Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Αυτό με το auto brightness είναι λοιπόν πρόβλημα της ICS ε; Εγώ τη δοκίμασα από CM9 Alpha και δεν ήξερα αν ήταν bug αυτής ή της official...μάλιστα... Θα το ξανασκεφτώ για την επίσημη 4.0.3 λοιπόν... Είχα δοκιμάσει πριν 3 μέρες την ics του Bigxie με τον kernel του matr1x και έπαιζε πιο σωστά αλλά είχαν άλλα bugs καθώς και πολλά apps δεν έπαιζαν καλά ή έκαναν τη συσκευή να κάνει επανεκίνηση χωρίς να είναι overclocked. Με τους καινούριους governors wheatly και lionheart είναι λίγο πιο σταθερά τα πράγματα και είναι λιγότερα τα restart (μου έκανε 2 μέσα σε 22 ώρες) ακόμη και στο max, δηλάδη στα 1460MHz. Γύρισα σε επίσημη ics... λιγότερος πονοκέφαλος τελικά. Edited February 15, 2012 by mordan Corrections Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Τι ακριβώς πρόβλημα έχετε με το auto brightness στην επίσημη ICS?? Γιατί σε μένα μεταβάλλεται εμφανως ο φωτισμός της οθόνης ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts