bad_freddy Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Πάντως κάντε γενικό backup, τουλάχιστον προσωπικά έκανα μιας και είναι γνωστό ότι καλό θα είναι ένα full wipe σε τέτοια μεγάλη αναβάθμιση όπως αυτή... Είμαι και εγώ με 2.3.6 και περιμένω πώς και πώς! Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Επιτέλους υπάρχει mute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Από 2.3.6. Ξεκινάω το ψάξιμο. Πρώτο αρνητικό που σβήστηκαν τα μηνύματα:ooch::chair: ??? Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...σε μένα δεν χάθηκε τίποτα ούτε κατά την αναβάθμιση σε 4.0.3 ούτε σε 4.0.4 και δεν έχω διαβάσει τίποτα σχετικό σε κανένα forum! Ας μας επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά με ΟΤΑ, έτσι για να μην την πατήσει κανένας ανυποψίαστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vardeos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Μολις ελαβα και εγω την 4.0.4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamasterix Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 οπααααααααα..ηρθε η ics 4,0,4 ,απο 2,3,6 σε unroot κινητο ...θα κανω τεσταρισμα και θα ανακοινωσω εντυπωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 ??? Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...σε μένα δεν χάθηκε τίποτα ούτε κατά την αναβάθμιση σε 4.0.3 ούτε σε 4.0.4 και δεν έχω διαβάσει τίποτα σχετικό σε κανένα forum! Ας μας επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα παιδιά με ΟΤΑ, έτσι για να μην την πατήσει κανένας ανυποψίαστος... Εμεις με την official 4.0.3 θα περιμενουμε παραπανω;;;;γιατι ενημερωση δεν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 ακόμα τίποτα! 2,3,6 Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Με official 4.0.3, unroot, i9023 ηρθε OTA. Τιποτα δεν βλεπω να εχει χαθει/διαγραφει. Σιγα σιγα θα δουμε το τι καινουργιο εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιζει ρολο αν η συσκευη δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας(παραεισαγωγη)? μιλαω για i9023 παντα....δεν μου εχει ερθει κατι...:( Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Επίσης παίζει ρόλο αν είχαμε κάνει χειροκίνητα την αναβάθμιση σε 4.0.3; Γιατί ακόμα δεν έχω δει φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Επίσης παίζει ρόλο αν είχαμε κάνει χειροκίνητα την αναβάθμιση σε 4.0.3; Γιατί ακόμα δεν έχω δει φως... Στο κινητό της γυναίκας μου είχα κάνει χειροκίνητα την αναβάθμιση σε 4.0.3. Εχθές έβγαλε μια ειδοποίηση ότι υπάρχει μια ενημέρωση για το κινητό. 17 και κάτι mb. Εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα το 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_thodoris_ Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλημέρα, Ξύπνησα το πρωί και βρήκα την 4.0.4 να περιμένει. Την πέρασα, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σταθερότητα, smoothness κλπ, αφού ήδη ήταν μια χαρά το κινητό. Ήμουν σε 4.0.3 που είχα περάσει χειροκίνητα από ένα λινκ στο xda που είχα βρει εδω. ΥΓ: Με έχει κουράσει πάρα πολύ που μια σειρα εφαρμογών που χρησιμοποιούσα δεν παίζουν ή εχουν σοβαρά bugs με την ics, όπως naftemporiki, meteo, airtickets.gr, bloomberg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μολις ηρθε κ σε μενα ΟΤΑ 4.0.4 :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οποιος θελει να το παρει τωρα ας κανει αυτο Try |manage APPs -> ALL->Google services Framework: clear data| and do the check in code in the dialer, dial*#*#2432546#*#* If you did the code right the numbers will disappear and you will get a notification that says “check in complete” or something to that effect.” Τελειο μου δουλεψε ανετα και ευκολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negous Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οποιος θελει να το παρει τωρα ας κανει αυτο Try |manage APPs -> ALL->Google services Framework: clear data| and do the check in code in the dialer, dial*#*#2432546#*#* If you did the code right the numbers will disappear and you will get a notification that says “check in complete” or something to that effect.” Τελειο μου δουλεψε ανετα και ευκολα μπορεις να το εξηγησεις και στο ελληνικο μενου???ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες που εδωσαν τα παιδια πιο πανω....ακολουθησα κι εγω τα βηματα και μου ηρθε η αναβαθμιση...τσεκαρα απο το πρωι την ενημερωση του συστηματος...αλλα επρεπε να γινει clear data sto google servises framewok....οσο για τον φιλο που ρωταει διευκρινηση για το ελληνικο μενου...ας αλλαξει τη γλωσσα στα αγγλικα για λιγο και θα βρει αμεσως απο τη διαχειρηση εφαρμογων το google servises framework και να κανει clear data...μετα το επιστρεφεις στα ελληνικα και ολα οκ....τωρα οσον αφορα την 4.0.4 νομιζω οτι εγινε λλλλιιιγοοο πιο γηγορο....γραψτε κι εσεις τις εμπειριες σας.... NEXUS KAI ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ :respect: :w00t: :dance: :hypno: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Το τρικ με την εκκαθάριση δεδομένων "έπιασε" γιατί όπως έχετε καταλάβει όλοι από χθες το βράδυ τα κινητά όλων παίρνουν σωρηδόν την αναβάθμιση! Έχει συζητηθεί πολλές φορές στα ξένα φόρουμ ότι δεν πετυχαίνει τίποτα, αν δεν έχει αρχίσει να τρέχει το update απο την Google στην περιοχη, όπως εγινε πχ όταν το δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα...enjoy anyway! Edited April 5, 2012 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikonphotogr Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλημέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση σε 4.0.4,την έκανα αλλά τώρα δεν ανοίγει το τηλέφωνο μόνο βγάζει το λογότυπο google και τίποτε άλλο.Είχα την 4.0.3. την οποία πέρασε χειροκίνητα κάποιος φίλος. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σε εμένα δεν ήρθε ακόμη τίποτα έκανα και το τρικ αλλά τίποτα... είμαι στο περίμενε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Εγώ είμαι ακόμα με 2.3.6 . Και δεν υπάρχει Google Services Framework για να καθαρίσω τα δεδομένα. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Εγώ είμαι ακόμα με 2.3.6 . Και δεν υπάρχει Google Services Framework για να καθαρίσω τα δεδομένα. Να σημειώσω ότι έχω ελληνικά, και η πλειοψηφία των services είναι ονομασμένες στα Αγγλικά, του τύπου Google xyz , όπου xyz διάφορα values. Πάραυτα μερικά services είναι πιο κάτω στη λίστα στα ελληνικά (AYTA EINΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΟΥ ANDROID) και υπάρχει το, Πλαίσιο Υπηρεσιών Google. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, πάτησα το *#*#2432546#*#* , εξαφανίστηκε, έβγαλε ειδοποίηση "check-in succeeded" και από εκεί και πέρα δεν έχει έρθει κάτι και δεν βλέπω και κίνηση στο 3G να κατεβαίνει κάτι. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Να σημειώσω ότι έχω ελληνικά, και η πλειοψηφία των services είναι ονομασμένες στα Αγγλικά, του τύπου Google xyz , όπου xyz διάφορα values. Πάραυτα μερικά services είναι πιο κάτω στη λίστα στα ελληνικά (AYTA EINΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΤΟΥ ANDROID) και υπάρχει το, Πλαίσιο Υπηρεσιών Google. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, πάτησα το *#*#2432546#*#* , εξαφανίστηκε, έβγαλε ειδοποίηση "check-in succeeded" και από εκεί και πέρα δεν έχει έρθει κάτι και δεν βλέπω και κίνηση στο 3G να κατεβαίνει κάτι. Το ξανάκανα άλλη 1 φορά ακριβώς το ίδιο και βλέπω να έρχεται η 4.0.4! Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μόλις κατέβηκε και ετοιμάζομαι να πατήσω το κουμπί restart & install! επιτέλους!!! από 2.3.6 128 και κάτι ΜΒ !!! Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οποιος θελει να το παρει τωρα ας κανει αυτο Try |manage APPs -> ALL->Google services Framework: clear data| and do the check in code in the dialer, dial*#*#2432546#*#* If you did the code right the numbers will disappear and you will get a notification that says “check in complete” or something to that effect.” Τελειο μου δουλεψε ανετα και ευκολα Το καλύτερο post στο myphone.gr από το 2003 που είμαι μέλος. Εύγε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οποιος θελει να το παρει τωρα ας κανει αυτο Try |manage APPs -> ALL->Google services Framework: clear data| and do the check in code in the dialer, dial*#*#2432546#*#* If you did the code right the numbers will disappear and you will get a notification that says “check in complete” or something to that effect.” Τελειο μου δουλεψε ανετα και ευκολα respect! :up: 4.0.4 έτοιμος! ... περιμένω 3,5 μήνες!!! Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts