GANA Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν μπορείς να στείλεις κενό μήνυμα.. Που θες να το στείλεις, αν επιτρέπεται?? Πάντως για αυτή την ιστορία που κάνει η cosmote με τα 2 εισητήρια στην τιμή του ενός, μπλα μπλα μπλα.., έστειλα ένα κενό (space) και το πήρε σαν κενό :) Δε στελνει ουτε ετσι, το θελω να μαθαινω υπολοιπα sms ιντερρνετ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Στο Πλαίσιο που δοκίμαζα το Nexus S με έκδοση 2.3.6 το widget Google searchbar στην αρχική οθόνη, το μετακίνησα στον κάδο (delete) και διαγράφηκε. Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk στο παγωτακι δεν γινεται αυτο ομως... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Και εμένα το stock παγωτό μου φαίνεται πολύ καλύτερο από την 2.3 χωρίς κανένα κόλλημα ή πρόβλημα. Μόνο η διάρκεια της μπαταρίας μου μειώθηκε λιγάκι. Τώρα αν πάμε να συγκρίνουμε με Custom Rom's θέλει δουλειά ακόμη είναι λίγο χειρότερο. Η Cyanogen 7.1 μου φαίνεται πολύ καλύτερη γι' αυτό και γύρισα πίσω σε αυτή μέχρι να βγεί από το aplha στάδιο που βρίσκεται η CM9. Πάντως εγώ δεν είδα να αργεί στην αφή, λίγο αυτό με τον browser το παρατήρησα και εγώ αλλά είναι πολύ καλύτερο από της 2.3. To πληκτρολόγιο το ίδιο είναι τέλειο και ενώ με της 2.3 κάνω λάθη με της 4.03 δεν έκανα σχεδόν κανένα. Γενικά η όλη εμπειρία μου ήταν πολύ καλή αλλά ήθελα πίσω τα features της CyanogenMod. Για stock είναι φοβερή πάντως! Αυτή είναι η δική μου γνώμη πάντα. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα για να κάνω synch επαφές εικόνες μουσική εφαρμογές κτλ με το pc μέσω wifi?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά έχω μια παραπλήσια ερώτηση: Δεν υπάρχει (μάλλον θα υπάρχει...) ένας online τόπος, κάποια σελίδα της google, κάτι τέτοιο που να βλέπουμε τις επαφές μας, να τις επεξεργαζόμαστε με την άνεσή μας στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και μετά να κάνουμε συγχρονισμό και να πηγαίνουν στο κινητό και την ταμπλέτα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά έχω μια παραπλήσια ερώτηση: Δεν υπάρχει (μάλλον θα υπάρχει...) ένας online τόπος, κάποια σελίδα της google, κάτι τέτοιο που να βλέπουμε τις επαφές μας, να τις επεξεργαζόμαστε με την άνεσή μας στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και μετά να κάνουμε συγχρονισμό και να πηγαίνουν στο κινητό και την ταμπλέτα; Ναι φυσικα... Εαν οι επαφες σου ειναι συχγρονισμενες με το gmail τοτε μπαινεις απο τον υπολογιστη στην web εφαρμογη του και πατας το κουμπι επαφες... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά έχω μια παραπλήσια ερώτηση: Δεν υπάρχει (μάλλον θα υπάρχει...) ένας online τόπος, κάποια σελίδα της google, κάτι τέτοιο που να βλέπουμε τις επαφές μας, να τις επεξεργαζόμαστε με την άνεσή μας στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και μετά να κάνουμε συγχρονισμό και να πηγαίνουν στο κινητό και την ταμπλέτα; Google.com/contacts Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 https://market.android.com/details?id=com.wondershare.mobilego&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53b25kZXJzaGFyZS5tb2JpbGVnbyJd http://www.wondershare.com/ λέει ότι κάνει αυτή την δουλειά που ψάχνω. το χει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantisss Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ξέρει κανείς στο παγωτό πως βάζουμε κάποιες απο τις επαφές σε μια αρχική οθόνη; στη 2.3.6 γινοτανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 https://market.android.com/details?id=com.wondershare.mobilego&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53b25kZXJzaGFyZS5tb2JpbGVnbyJd http://www.wondershare.com/ λέει ότι κάνει αυτή την δουλειά που ψάχνω. το χει δοκιμάσει κανένας? http://www.wondershare.com/android-manager/ o manager για το pc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μετά από όλα αυτά τα σχόλια που έχουν ανέβει για την ics μου έφυγε όλη η ανυπομονησία να μου έρθει η ειδοποίηση. Ακόμη και να μου έρθει δεν θα την περάσω. Κολληματα στην αφή, μειωμένη αυτονομία, ελάχιστη εργονομική βελτίωση, με πείσατε! Και περίμενα... Λάθος συμπέρασμα έβγαλες. Η ICS είναι ανώτερη σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Λοιπόν, μετά από μια βδομάδα χρήσης είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα, έχω όμως και 1-2 μικροπροβλήματα. Τα έχετε συναντήσει; (α) δεν είμαι σίγουρος ότι από άποψη εργονομίας είναι οκ τα κουμπιά του ήχου να βρίσκονται απέναντι από το on-off. Όταν πάω να ανοίξω ή κλείσω την οθόνη συνήθως τα πατώ και αυτά. Νομίζω ότι ο μέσος δεξιόχειρ χρήστης πιάνει με αυτό ακριβώς τον τρόπο το τηλέφωνο στην παλάμη του, αντίχειρας στο on-off, ο δείκτης πατάει κατά λάθος τα volume... Στο desire το on-off ήταν από πάνω. (β) όταν μιλώ, λόγω προσέγγισης με το αυτί και του αντίστοιχου αισθητήρα η οθόνη σβήνει. Όταν όμως απομακρύνω το κινητό από το αυτί επειδή θέλω να διακόψω την κλήση η οθόνη παραμένει σβηστή και πρέπει να καταφύγω στο κουμπί on-off για να την ανοίξω ξανά και να πατήσω το πλήκτρο διακοπής κλήσης. Σας συμβαίνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 To β μου εχει συμβει.Ειμαι με την στοκ 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ετοιμαζομαι να αγορασω αυτο το καπακι καλο φαινεται...βαριεμαι τις θηκες και θελω να χρησιμοποιησω το κινητο και χωρις gelaskin Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 1) Ναι, του Lionheart πολύ καλό το stock κατέβασέ το από το Τροποποιήσεις \ Βελτιώσεις το πρώτο πρώτο link είναι. Το περνάς από το CWM και είσαι εντάξει. Χρειάζεται να είσαι root για να το περάσεις; Αν όχι πώς γίνεται η εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Λάθος συμπέρασμα έβγαλες. Η ICS είναι ανώτερη σε όλα. Συμφωνώ απόλυτα. Τόσο στο Galaxy Nexus, όσο και στο Nexus S. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κι εγώ την κατέβασα και μου φαίνεται καλύτερη... Το μόνο πρόβλημα ότι όταν μπαίνω στον κατάλογο και ψάχνω με σρολ πάει μέχρι το Π και σταματάει... Ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δε στελνει ουτε ετσι, το θελω να μαθαινω υπολοιπα sms ιντερρνετ κτλ Τι σύνδεση έχεις? Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εγώ στον browser είδα διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την 2.3.6 αν και πριν χρησιμοποιούσα skyfire. Βασικά βάλε τον skyfire είναι μακραν καλύτερος... Στο iGO μπορεί να μου πει κάποιος πώς ρυθμίζω το μέγεθος της οθόνης; μου βγάζει περίπου μισό στο πάνω αριστερά μέρος. :( κατεβασες το σωστο apk για την αναλυση της οθονης? 480x800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Χρειάζεται να είσαι root για να το περάσεις; Αν όχι πώς γίνεται η εγκατάσταση; Δεν ξέρω σίγουρα αν θέλει root ή όχι σίγουρα θέλει να κάποιο Custom Recovery για το το περάσεις από εκεί. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παιδια συγνωμη αν ειμαι λιγο εκτος θεματος..μπορει καπιως που εχει αλλη ROM στο NEXUS του να μου πει αν ειχε το status7 error και αν καπως το ελυσε??????SOS!!! :ninja: Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δοκιμασε μεσω ROM manager να περασεις το τελευταιο Recovery. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Τι σύνδεση έχεις? Sent from my customized sgs2 powered by Omega! vodafone CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις πάνω στο Nexus S σαν νέος κάτοχος. 1) Σε πόσες ώρες περίπου γίνετε μια πλήρη φόρτιση και αν υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία με το να αφήνεις την συσκεύη 1,2 ώρες παραπάνω στον φορτιστή αφού έχει φορτιστεί? 2)Ένώ έχω το κινητό 4.30 ώρες σχεδόν στην φόρτιση ύστερα από πλήρη αποφόρτηση γιατί το widget της μπαταρίας είναι κολλημένο στο 97% ? 3) Για όσους χρησημοποιούν το IGO πρόγραμμα πλοήγησης τους έχει φωνητική ομιλία (στρίψτε αριστερά, δεξιά κτλ) ?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Δεν είναι standart αλλά σε 2-3 ώρες το πολύ λογικά πρέπει να γεμίζει το κινητό. Ναι, το Nexus έχει ένα θέμα και η πλήρης του φόρτιση είναι στο 95-97%... Για προστασία μπαταρίας λένε ορισμένοι, τώρα το τι ακριβώς είναι μόνο η Google και η Samsung το ξέρουν. Με Custom Rom (CyanogenMod 7) δείχνει να γεμίζει 100% Για το iGo δεν ξέρο δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts