PAN_10 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Τον LP έχει ένα χρόνο περίπου που τον παράτησε ο Fede (τα βρήκε σκούρα με το re-write του κώδικα) Πλεον ο καλύτερος launcher είναι ο Go Launcher, ο οποίος τρέχει απίστευτα σε κάθε συσκευή και ιδίως στο Nexus S με grid 6x4 είναι μούρλια :) Φιλε Δημητρη να σε ρωτησω κατι για τον GO. Υπαρχει τροπος το δευτερο κουμπι στην σειρα στο κινητο οταν το αφηνω πατημενο να μου δειχνει τις τελευταιες εφαρμογες οπως στον default launcher? Για μετα που εβαλα το Multiling keyboard εμφανιζεται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει πως το βαζω στο αθορυβο την ωρα που με παιρνουν τηλ και το εχω στο δυνατο χωρις βεβαια να κανω απορριψη την κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει πως το βαζω στο αθορυβο την ωρα που με παιρνουν τηλ και το εχω στο δυνατο χωρις βεβαια να κανω απορριψη την κληση? πατας τα πληκτρα της εντασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Φιλε Δημητρη να σε ρωτησω κατι για τον GO. Υπαρχει τροπος το δευτερο κουμπι στην σειρα στο κινητο οταν το αφηνω πατημενο να μου δειχνει τις τελευταιες εφαρμογες οπως στον default launcher? Για μετα που εβαλα το Multiling keyboard εμφανιζεται αυτο. To home όταν κρατάς πατημένο σου δείχνει τις τελευταίες εφαρμογές... Δεν είναι θέμα launcher... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα σημερα πηρα και εγω το κινητο μεταχειρησμενο.εχει cm7 πανω.οταν ερθει με το καλο η επισημη ics πως θα την βαλω??τωρα δεν συνδεετε μεσω kies υπαρχει κανα guide??ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα σημερα πηρα και εγω το κινητο μεταχειρησμενο.εχει cm7 πανω.οταν ερθει με το καλο η επισημη ics πως θα την βαλω??τωρα δεν συνδεετε μεσω kies υπαρχει κανα guide??ευχαριστω. Με kies δεν συνδέεται έτσι κι αλλιως αφού δεν υποστηρίζεται. Η συσκευη είναι της Google και όχι της samsung. Για να σου έρθει το ΟΤΑ official update θα πρέπει να γυρίσεις στη μαμά ρομ. Διαφορετικά περνάς κάποια custom ics. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Με kies δεν συνδέεται έτσι κι αλλιως αφού δεν υποστηρίζεται. Η συσκευη είναι της Google και όχι της samsung. Για να σου έρθει το ΟΤΑ official update θα πρέπει να γυρίσεις στη μαμά ρομ. Διαφορετικά περνάς κάποια custom ics. Και για μα ερθω σε μαμα ρομ πως ακριβως γινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εχω βαλει το phono https://market.android.com/details?id=com.infonetservice.phono&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbmZvbmV0c2VydmljZS5waG9ubyJd για να μου δειχνει το λογοτυπο του παροχου και μου λεει συνεχως οτι ειμαι IN ROAMING δηλαδη σε περιαγωγη. Εχει γινει καμια στραβη και νομιζει ειμαι εξωτερικο και θα υπερχρεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Και για μα ερθω σε μαμα ρομ πως ακριβως γινετε?? Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951 Απο οτι ειδα λεει να βρεις την καταληλη stock rom και flash μεσω cwm οπως σε οποιαδηποτε custom rom.ειναι τοσο απλο η δεν διαβασα καλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Απο οτι ειδα λεει να βρεις την καταληλη stock rom και flash μεσω cwm οπως σε οποιαδηποτε custom rom.ειναι τοσο απλο η δεν διαβασα καλας? Πρέπει να επαναφέρεις και το stock recovery... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3757531#post3757531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καμια λυση για το bug της μπαταριας που δεν φορτιζει πληρως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καμια λυση για το bug της μπαταριας που δεν φορτιζει πληρως? Αν κοιταξεις λιγο και εδω στο φορουμ θα δεις οτι δεν ειναι bug αλλα ειναι για την προστασια της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αν κοιταξεις λιγο και εδω στο φορουμ θα δεις οτι δεν ειναι bug αλλα ειναι για την προστασια της μπαταριας. To προσεξα και γω αυτο με την μπαταρια. Να μην ανησυχω δηλαδη το κανει σε ολους? Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω, εχει παρατηρησει κανεις αλλος ενα μικρο προβλημα με το σημα του wifi?να ειναι λιγο αδυνατο Υπαρχει καποια εφαρμογη ή widget για το nexus που να δειχνει ποσες ωρες λειτουργει το τηλεφωνο κανονικα οχι σε stand by? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 To προσεξα και γω αυτο με την μπαταρια. Να μην ανησυχω δηλαδη το κανει σε ολους? Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω, εχει παρατηρησει κανεις αλλος ενα μικρο προβλημα με το σημα του wifi?να ειναι λιγο αδυνατο Υπαρχει καποια εφαρμογη ή widget για το nexus που να δειχνει ποσες ωρες λειτουργει το τηλεφωνο κανονικα οχι σε stand by? Ριξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα. Περί εφαρμογών εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αν κοιταξεις λιγο και εδω στο φορουμ θα δεις οτι δεν ειναι bug αλλα ειναι για την προστασια της μπαταριας. Ε; Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Αν θελαν να πετυχουν κατι τετοιο θα το εκαναν να κοβει την φορτιση στο 96% αλλα ο μετρητης θα εδειχνε 100% ακομα κι αν δεν ηταν αληθινο. Αλλωστε αν πρεπει η μπαταρια να προστατευεται γιατι δεν το κανουν σε ολα τα smartphones; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ε; Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Αν θελαν να πετυχουν κατι τετοιο θα το εκαναν να κοβει την φορτιση στο 96% αλλα ο μετρητης θα εδειχνε 100% ακομα κι αν δεν ηταν αληθινο. Αλλωστε αν πρεπει η μπαταρια να προστατευεται γιατι δεν το κανουν σε ολα τα smartphones; Bug είναι... Απλά το ρίχνουμε στην προστασία της μπαταρίας για να μην χαλιόμαστε! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 με την τελευταια Miui που εβαλα το κινητο φορτιζει τερμα 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Επίσης και με την CyanogenMod 7.1.0 φορτίζει μέχρι το 100%. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Πολλαπλή αποστολή sms γίνεται; Γιατί όσο και να το προσπαθώ ακόμα δεν το έχω καταφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Φυσικα και γινεται! Ποια εκδοση φορας? Στην 2.3.3 που εχω εγω, μπορεις. Απλα προσθετεις επιπλεον παραληπτες του sms πατωντας στο τελος του ονοματος του καθε παραληπτη και ξεκινας να γραφεις το ονομα του επομενου και του επομενου κοκ. :) Μιλώντας παντα για την μαμα εφαρμογη. Αν εχεις καποια αλλη, σιγουρα γινεται αλλα με διαφορετικο μαλλον τροπο Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τη μαμά έχω αλλά δεν μπορώ να τα καταφερω με τον τρόπο που μου λες Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Βαλε το gosms να ησυχασεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacAngus Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Google Employees Are Receiving Ice Cream Sandwich OTAs On Their Nexus S Phones - Dogfooding Has Begun Άντε να πάρουμε και εμείς σειρά :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Από αυτά λέω να πάρω την SGP Ultra Optics. Δες εδώ πως κάθεται Karx, τελικά ποιό screen protector πήρες; Κάθεται καλά; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts