sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Για αυτο δεν θα ημουν και τοσο σιγουρος. Μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν νομιζω...Στην εμπειρια μου με το service της samsung παντως μετα απο πολλα τηλεφωνα και ερωτησεις, ολοι οι υπαλληλοι με διαβεβαιωναν στην τελικη πως ισχυει εγγυηση για χωρες της ευρωπαικης ενωσης. Ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στη δυσαρεστη θεση να χρειαστεις το service γιατι μετα δεν βλεπω να βγαζεις ακρη. Αυτα ειναι τα ασχημα για τους first byers που δεν εχουν υπομονη (κι εγω μεσα σε αυτους ημουν στο galaxy s). Εσυ το πηρες απο UK ή US?....αυτο που ξερω ειναι οτι ελλαδα ισχυει η εγγυηση μονο αν εχεις αγορασει ενα προιον εντος της ευρωπαικης ενωσης.Αν ειναι απο αμερικη και παλι ισχυει αλλα πρεπει να το επιστρεψεις στο καταστημα που το αγορασεις.Και για το Nexus S ακομα δεν ξερουμε αν θα ερθει ελλαδα... ρε παιδια από που μπορουμε να το προμηθευτουμε χωρις να χρειαστεί πιστωτική κάρτα άραγε από το έμπαυ γινεται να πληρώσεισα τον πωλητή με αντικαταβολή η ζητάω πολλα ?Ολοι οι top sellers στο ebay θελουν paypal για να προχωρησει η συναλλαγη...κανε υπομονη κανα μηνα να πεσει η τιμη κ να φυγει η πρωτη παρτιδα με τα οποια μικροπροβληματα εχει.Tωρα το πιο φθηνο ειναι στα 530 ευρω. Εγω το πηρα απο Γερμανια και μου το δεχτηκαν κανονικα στο service μεσα στην εγγυηση. Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Τωρα οποιος εχει κουραγιο/χρονο/διαθεση/χρηματα να στελνει το τουβλο του στις U.S of A. για επισκευη πραττει αναλογως...Εγω θα συνιστουσα λιγη υπομονη παντως στα παιδια που θελουν να αγορασουν απο Αμερικη.Ακριβως και οπως εγραψα πιο πανω αν τελικα δεν ερθει ελλαδα ακομα και το παρεις για παραδειγμα απο UK παλι θα πρεπει να το στειλεις εκει αν παθει κατι...παντως μολις φυγει το stock της Carphone Warhouse και αρχισει να διατιθεται και σε αλλες ευρωπαικες χωρες ειμαι περιεργος σε ποιες θα το δινουν μονο με SLSD. εμενα παλι επειδη ολη αυτη η διαδικασία εχει αρχισει να μου δινει στα νεύρα σκεφτομαι να πάρω τον γαλαξία να το φέρω στα μέτρα μου να ησυχάσω , θα περιμένω απο βδομάδα μπάς και εχουμε κανενα νεοτερο και βλεπουμεΓιατι δεν βγαζεις μια prepaid καρτα να μπορεις να αγοραζεις οτι θελεις....υποθεση μερικων λεπτων ειναι.Και μην βιαζεσαι για το κινητο....ετσι εκανα και εγω και παντα το μετανιωνα αφου αλλαζα κινητο καθε τριμηνο.Με το Galaxy S μετα απο λιγο καιρο θα σου γυαλιζουν τα dual core....ενω με το Nexus S θα εχεις πρωτος απ ολους τα update και θα εισαι uber alles :p Edited December 19, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Εσυ το πηρες απο UK ή US?....αυτο που ξερω ειναι οτι ελλαδα ισχυει η εγγυηση μονο αν εχεις αγορασει ενα προιον εντος της ευρωπαικης ενωσης.Αν ειναι απο αμερικη και παλι ισχυει αλλα πρεπει να το επιστρεψεις στο καταστημα που το αγορασεις. Εγω το πηρα απο Γερμανια και μου το δεχτηκαν κανονικα στο service μεσα στην εγγυηση. Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Τωρα οποιος εχει κουραγιο/χρονο/διαθεση/χρηματα να στελνει το τουβλο του στις U.S. of A. για επισκευη πραττει αναλογως...Εγω θα συνιστουσα λιγη υπομονη παντως στα παιδια που θελουν να αγορασουν απο Αμερικη. Edited December 19, 2010 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εμενα παλι επειδη ολη αυτη η διαδικασία εχει αρχισει να μου δινει στα νεύρα σκεφτομαι να πάρω τον γαλαξία να το φέρω στα μέτρα μου να ησυχάσω , θα περιμένω απο βδομάδα μπάς και εχουμε κανενα νεοτερο και βλεπουμε Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Γιατι δεν βγαζεις μια prepaid καρτα να μπορεις να αγοραζεις οτι θελεις....υποθεση μερικων λεπτων ειναι.Και μην βιαζεσαι για το κινητο....ετσι εκανα και εγω και παντα το μετανιωνα αφου αλλαζα κινητο καθε τριμηνο.Με το Galaxy S μετα απο λιγο καιρο θα σου γυαλιζουν τα dual core....ενω με το Nexus S θα εχεις πρωτος απ ολους τα update και θα εισαι uber alles :p Και θα του γυαλιζουν και παλι ομως τα dual core :lol::p:ninja: Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) BIG NEWS Η Carphone Warehouse αλλαξε την pre-order τιμη για το Nexus S.Πλεον στις 429.99 λιρες....οποτε αν δεν ερθει ελλαδα εχουμε ελπιδα σε λιγο καιρο να το βρισκουμε απο ebay.co.uk/amazon.co.uk στα 500 ευρω...κατι ειναι και αυτο. Edited December 19, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Και πάλι σε σχέση με τα 400€ που κάνει Αμερική είναι μεγάλη διαφορά (σε περίπτωση βέβαια που εχεις γνωστό και στο φέρει ο ίδιος, γιατί αν το παραγγείλεις μόνος με τα μεταφορικά και τυχόν τελωνείο θα έρθει στα ίδια επίπεδα). Να ρωτήσω κάτι όλους όσους λένε ότι όποιος αγοράσει από Αμερική, αν πάθει κάτι εντός εγγύησης πρέπει να το στείλει πάλι Αμερική??? Όλοι οι Ευρωπαίοι κατόχοι του Νexus One άμα είχανε πρόβλημα το στέλνανε Αμερική ή κάθενας στην HTC της χώρας του??? ειχαμε κανενα νεο φιλε μου?με εχει φαει η αγωνια!! Κακά τα νέα... Out of stock στην Νέα Υόρκη... Όποιος προλάβει λέει online μόνο.... Edited December 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Και πάλι σε σχέση με τα 400€ που κάνει Αμερική είναι μεγάλη διαφορά (σε περίπτωση βέβαια που εχεις γνωστό και στο φέρει ο ίδιος, γιατί αν το παραγγείλεις μόνος με τα μεταφορικά και τυχόν τελωνείο θα έρθει στα ίδια επίπεδα). Να ρωτήσω κάτι όλους όσους λένε ότι όποιος αγοράσει από Αμερική, αν πάθει κάτι εντός εγγύησης πρέπει να το στείλει πάλι Αμερική??? Όλοι οι Ευρωπαίοι κατόχοι του Νexus One άμα είχανε πρόβλημα το στέλνανε Αμερική ή κάθενας στην HTC της χώρας του??? Κακά τα νέα... Out of stock στην Νέα Υόρκη... Όποιος προλάβει λέει online μόνο.... Φιλε μου δεν ξερω για το nexus τι να σου πω...Ισως η HTC εχει διαφορετικη πολιτικη στο service. Εγω σου λεω απο την προσωπικη εμπειρια με το service της samsung και η samsung δεχεται στην εγγυηση μονο συσκευες εντος ευρωπαικης ενωσης. Μου το δηλωσαν ξεκαθαρα 3 διαφορετικοι υπαλληλοι σε τηλεφωνα μου στο service... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Ναι αλλά υποτίθετε ότι αυτό ειναι κινητό της Google... Δεν ξέρω ίσως να αλλάξει πολιτική η Samsung για το συγκεκριμένο τηλεφωνο.... Εdit: Νεα από ένα BestBuy στην Νέα Υόρκη.... Ο φίλος μου πήγε εκεί ξανά πριν λίγο έδωσε το απαραίτητο "Tip" 10$ στον υπεύθυνο και αύριο θα του το έχει.... Ακούστε τι του είπε ο τύπος... Το μαγαζί είναι περίπου στα 50 τετραγωνικά και πουλάει περίπου 2000 Νexus S την μέρα... Edited December 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Και πάλι σε σχέση με τα 400€ που κάνει Αμερική είναι μεγάλη διαφορά μη συγκρίνεις, η αμερική είναι έδρα της apple και εκεί αναγκαστικά πρέπει να είναι ανταγωνιστική η τιμή.. πάντως 150 ευρώ διαφορά είναι αδικαιολόγητη είναι αλήθεια.. -.- Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 BIG NEWS Η Carphone Warehouse αλλαξε την pre-order τιμη για το Nexus S.Πλεον στις 429.99 λιρες....οποτε αν δεν ερθει ελλαδα εχουμε ελπιδα σε λιγο καιρο να το βρισκουμε απο ebay.co.uk/amazon.co.uk στα 500 ευρω...κατι ειναι και αυτο. οποιος περιμενει ενα μηνα δεν κανει λαθος ποτε... αλλα ειναι να μην σε πιασει ο γνωστος ιος... της κινητης τηλεφωνιας.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Λάθος post Edited December 19, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Ναι αλλά υποτίθετε ότι αυτό ειναι κινητό της Google... Δεν ξέρω ίσως να αλλάξει πολιτική η Samsung για το συγκεκριμένο τηλεφωνο.... Εdit: Νεα από ένα BestBuy στην Νέα Υόρκη.... Ο φίλος μου πήγε εκεί ξανά πριν λίγο έδωσε το απαραίτητο "Tip" 10$ στον υπεύθυνο και αύριο θα του το έχει.... Ακούστε τι του είπε ο τύπος... Το μαγαζί είναι περίπου στα 50 τετραγωνικά και πουλάει περίπου 2000 Νexus S την μέρα... σε ποιο best buy πηγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Σε ένα που βρήκε κατά την βόλτα που έκανε.. Κοντά στην Astoria νομίζω... Αλλά αυτό που έκανε αυτός θα μπορεί να το κάνει σε όλα νομίζω... Σε όποιο και να πάει η φίλη σου αν δώσει κάτι σε κάποιον θα της βρει κάποιο... Το θέμα είναι ότι του δικού μου του είπαν ότι το βράδυ (εκεί) ή αύριο το πρωί θα το έχει να του το δώσει. Οπότε δεν ξέρω αν προλαβαίνει η φίλη σου... Γιατί όντως είναι out of stock στα BestBuy και να το κανονίσει από αύρο θα μπορεί να το πάρει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 εχεις δικιο φιλε μου,της ειπα να το παλεψει αλλα το προβλημα ειναι οτι φευγει αυριο πρωι μια φιλη της για αθηνα και ηθελα να μου το φερει.θα το βρει καποια στιγμη γιατι αυτη μενει μονιμα εκει αλλα το ηθελα αμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) μη συγκρίνεις, η αμερική είναι έδρα της apple και εκεί αναγκαστικά πρέπει να είναι ανταγωνιστική η τιμή.. πάντως 150 ευρώ διαφορά είναι αδικαιολόγητη είναι αλήθεια.. -.-Για την ακριβεια η διαφορα EU-US ειναι πλεον 103 ευρω :)...αν το φερει κανα ελληνικο estore παραεισαγωγης σε αυτα τα χρηματα θα ειναι super. Edited December 19, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 απο την εμπειρια μου θεωρω οτι σε αυτα τα μαγαζια η τιμη θα κυμανθει στα ιδια επιπεδα που ειχε κινηθει και το nexus one οταν ειχε βγει,δηλαδη 600-640 ευρω.ειναι γνωστη η τακτικη τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Λοιπον βρηκα οικογενειακο ατομο να το παραγγειλουμε μεσω ebay , να ρωτησω αγγλια ειπαμε κυκλοφορει αυριο ε ? θα το βρουμε αραγε απο αγγλικο ebay ξεκλειδωτο ? και βασικα εχετε να προτεινεται αξιοπιστο πωλητη ευχαριστω Αν το παραγγειλω απο αυτον εδω ? φαινεται εμπιστος και εχει ηδη πουλησει 13 http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP_W0QQitemZ160508626334QQcategoryZ9355QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5767267592868663518#ht_3183wt_905 Edited December 19, 2010 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Λοιπον βρηκα οικογενειακο ατομο να το παραγγειλουμε μεσω ebay , να ρωτησω αγγλια ειπαμε κυκλοφορει αυριο ε ? θα το βρουμε αραγε απο αγγλικο ebay ξεκλειδωτο ? και βασικα εχετε να προτεινεται αξιοπιστο πωλητη ευχαριστω Αν το παραγγειλω απο αυτον εδω ? φαινεται εμπιστος και εχει ηδη πουλησει 13 http://cgi.ebay.co.uk/Google-Nexus-S-Ohne-Vertrag-Ohne-Branding-Neu-OVP_W0QQitemZ160508626334QQcategoryZ9355QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5767267592868663518#ht_3183wt_905Φυσικα και θα το βρεις ebay uk αλλα και amazon uk σε 2-3ις μερες...αλλα μην βιαζεσαι αστο να κυκλοφορησει το κινητο κανα μηνα ακομα γιατι εχει κ αυτο τα μικροπροβληματα νεοτητας του.Αν παλι το βιαζεσαι ο πωλητης στο link που παραθετεις ναι ειναι αξιοπιστος....απ οτι βλεπω εχει δημιουργησει estore με κινητα οποτε χτυπα το αφοβα. Eγω θα επερνα αυτο που ειναι στα 530 ευρω.Ο πωλητης που παραθετεις ζηταει 645 με τα μεταφορικα. http://cgi.ebay.com/Brand-new-Factory-unlocked-Google-Nexus-S-ready-ship-/150535997728?pt=Cell_Phones&hash=item230ca50920#ht_3669wt_802 Review vs HD7 Edited December 19, 2010 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Φιλε μου δυστηχως εχω ξεμεινει με ενα Νοκια Ε75 και μετα την απογοητευση που εφαγα με το symbian το συνδρομο στερησης απο το ρομποτακι χτυπαει κοκκινο :lol: :lol: Το θεμα ειναι να στελνει Ελλαδα ο πωλητης Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Guided Tour Review Phone Arena http://www.youtube.com/watch?v=EWiJMoSeQdw Phonefight Review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Απλά για επιβεβαίωση της τιμής (~500€) στην Αγγλία. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) To κινητό μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Και όσο χιλιοεπιπωμένο και αν ακούγεται, αυτό είναι το καλύτερο Android κινητό ever και σαν εμπειρία σαφώς ανώτερο απ' το iPhone. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τα μέτρια πλαστικά η ποιότητα είναι ανώτερη του Galaxy S και κάτι μου λέει πως όσο καιρός και αν περάσει δεν πρόκειται τίποτε να "παίξει" ή να "τρίξει". Συγχαρητήρια στις Google και Samsung. Edited December 20, 2010 by bibon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Το έχεις στα χέρια σου...??? Αν ναι με γειες... και περιμένουμε εντυπώσεις... από που το πήρες, πως πάει με τα ψιλοπροβλήματα που γράφονται στο xda κλπ κλπ... Edited December 20, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 To κινητό είναι μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Και όσο χιλιοεπιπωμένο και αν ακούγεται, αυτό είναι το καλύτερο Android κινητό ever και σαν εμπειρία σαφώς ανώτερο απ' το iPhone. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά τα μέτρια πλαστικά η ποιότητα είναι ανώτερη του Galaxy S και κάτι μου λέει πως όσο καιρός και αν περάσει δεν πρόκειται τίποτε να "παίξει" ή να "τρίξει". Συγχαρητήρια στις Google και Samsung. Πως έχεις αυτή την γνώμη όταν δεν έχεις πιάσει ούτε καν την συσκευή στα χέρια σου ? Από τα βίντεο που βλέπουμε ? Από λόγια κι' εγώ μπορώ να σου πω ότι το galaxy gt που θα βγει το 2020 θα είναι το καλύτερο κινητό ever. Και θα φτιάχνει και εσπρέσο :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πως έχεις αυτή την γνώμη όταν δεν έχεις πιάσει ούτε καν την συσκευή στα χέρια σου ? Από τα βίντεο που βλέπουμε ? Από λόγια κι' εγώ μπορώ να σου πω ότι το galaxy gt που θα βγει το 2020 θα είναι το καλύτερο κινητό ever. Και θα φτιάχνει και εσπρέσο :lol: :lol: :lol: :lol: Έχετε πλάκα ορισμένοι. Όχι φίλε μου δεν το έχω. Απ' την κοιλιά μου το έβγαλα.... @kalagas: δεν έχει το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που στο μεταξύ έχω χάσει... Σύντομα θα ανεβάσω και το review στο digitallife.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts