Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω το τηλέφωνο μόνο 3 μέρες και μια φορά κάθε μέρα μου βγάζει σφάλμα "εισάγετε την κάρτα sim" ή κάπως έτσι το γράφει. Χάνει την sim στα καλά καθούμενα και θα πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα αφού το κλείσω.

Πρόβλημα hardware ή λογισμικού λέτε; :cry: (Το φλάσαρα για να περάσω τα ελληνικά)

Απ' ότι είδα ψάχνοντας στο google αντιμετωπίζουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα με καινούργια συσκευή http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-Insert-SIM-card/m-p/844913

Πριν το φλασαρισμα ηταν οκ? Μηπως ειναι παλια η σιμ , αρα ειναι θεμα καρτας σιμ?

Πριν το φλασάρισμα το είχα στα χέρια μου για 2 ώρες μαμίσιο (=δίχως ελληνικά)...

Η sim παλιά είναι αλλά λίγο κουφό να εμφάνισε αυτό το πρόβλημα με το που μπήκε στο N8...

Τι γίνεται γ@μώ την τεχνολογία μου... :cry:

άλλαξε σιμ. έχει ειπωθεί πολλές φορές.

Φίλε Moralas πριν ρωτήσω χρησιμοποίησα την αναζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα άλλον με το ίδιο πρόβλημα.

Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον με το ίδιο πρόβλημα ώστε να επικοινωνήσω πριβέ μαζί του για να μην σας πρίζω εδώ; Να ρωτήσω αν με αντικατάσταση sim λύθηκε το πρόβλημα του. Μακάρι να είναι αυτό δηλαδή το πρόβλημα! :(

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι σχεση εχει η επερχομενη μεγαλη αναβαθμιση με τις μετοχες της Νοκια.

Αν αυτες οι αλλαγες επελθουν στο S^3 δεν βγαινουν κερδισμενοι οι κατοχοι των συσκευων?

Αυτη δεν ειναι η ταμπακιερα?

Τωρα αν εσυ εχεις προ-αποφασισει να πουλησεις (η πουλησες) το Ν8...τι να κανουμε, ας προσεχες :p

εμενα αν αλλαξουν και τον browser βλεπω να το κραταω για πολλα χρονια...:lol:

το ρεκορ το εχω με το N82....2 μιση χρονια και βαλε....:lol::lol:

πραγματικα δεν βλεπω να υπαρχει αντιπαλος για το κινητο αυτην την στιγμη....η κατι αλλο που να με συγκινήσει...

εδω τα εχεις ολα και χωρανε και στην τζεπη σου...:lol:

(καμερα οθοναρα usb on the go hdmi ovi maps τρανσμιτερ που οτι και αν λενε μερικοι εγω τον χρησιμοποιώ σχεδον παντου και ποσα αλλα ακομη. και πανω απο ολα παραμενει τηλεφωνο:)...)

Edited by freddaras

εμενα αν αλλαξουν και τον browser βλεπω να το κραταω για πολλα χρονια...:lol:

το ρεκορ το εχω με το N82....2 μιση χρονια και βαλε....:lol::lol:

πραγματικα δεν βλεπω να υπαρχει αντιπαλος για το κινητο αυτην την στιγμη....η κατι αλλο που να με συγκινήσει...

εδω τα εχεις ολα και χωρανε και στην τζεπη σου...:lol:

(καμερα οθοναρα usb on the go hdmi ovi maps τρανσμιτερ που οτι και αν λενε μερικοι εγω τον χρησιμοποιώ σχεδον παντου και ποσα αλλα ακομη. και πανω απο ολα παραμενει τηλεφωνο:)...)

ε, καποιοι θελουν να μας κανουν το ασπρο-μαυρο μιλωντας για ασημαντα features (ΟΤG, HDMI, 12MP) ενω αν στο μελλον τα αποκτησει το κινητο τους ως δια μαγειας θα γινουν σημαντικα.

Το ξερουμε το εργο....

Το κινητο ειναι πληρες και θα γινει ακομα καλυτερο συντομα. To S^3 ειναι ολοζωντανο και μια χαρα υποστηριζεται.

Εχεις ενα κινητο που αντεχει 3 χρονια απο αποψη χαρακτηριστικων. και ασε τους αλλους να ψαχνονται καθε 2μηνο με τα νεα android updates και να στελνουν γραμματα στις εταιριες παρακαλωντας να φερει την νεα αναβθμιση στη συσκευη τους.

ασε τους να ψαρωνουν με τους διπυρηνους , 6πυρηνους και πυραυλοκινητους επεξεργαστες.

680mhz και παταει κατω τους παντες το Ν8. Οπως και το Ν900.

Δωρεαν GPS, την καλυτερη καμερα και βιντεο, φοβερο Multitasking (που μεχρι περισυ το βιντεο & multitasking δεν απασχολουσε τους φιλους του iphone και καλα :shifty:), και τοσα αλλα καλουδια.

Οσοι το δωσατε επειδη καποιοι σας παραπληροφορησαν ...περαστικα σας.

Παρ'τε κινεζους και κορεατες και ψαχτειτε παλι σε 6μηνες να αλλαξετε κινητο αφου ο νταβατζης google θα εχει βαλει 15 νεες android εκδοσεις και θα σας εχει πεθανει στις και καλα αναγκαιες αναβαθμισεις σε διπυρηνους 3πηρυνους κλπ κλπ

πριν 1-2 χρονια μας ειχανε ζαλισει με τους snapdragon...οι οποιοι μπροστα στην cpu/gpu του Ν900 (ιδιας εποχης) ειναι της πλακας.

τωρα εχουμε την μοδα με τους πυρηνες!

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

παιδιά μου έβγαλε ενημέρωση βίντεο έτσι έλεγε την έκανα κ μου φαίνεται ότι έφτιαξε αισθητά το βίντεο έγινε πιο smouth ειδικά στο ζουμ in ζουμ out παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο?

ε, καποιοι θελουν να μας κανουν το ασπρο-μαυρο μιλωντας για ασημαντα features (ΟΤG, HDMI, 12MP) ενω αν στο μελλον τα αποκτησει το κινητο τους ως δια μαγειας θα γινουν σημαντικα.

Το ξερουμε το εργο....

Το κινητο ειναι πληρες και θα γινει ακομα καλυτερο συντομα. To S^3 ειναι ολοζωντανο και μια χαρα υποστηριζεται.

Εχεις ενα κινητο που αντεχει 3 χρονια απο αποψη χαρακτηριστικων. και ασε τους αλλους να ψαχνονται καθε 2μηνο με τα νεα android updates και να στελνουν γραμματα στις εταιριες παρακαλωντας να φερει την νεα αναβθμιση στη συσκευη τους.

ασε τους να ψαρωνουν με τους διπυρηνους , 6πυρηνους και πυραυλοκινητους επεξεργαστες.

680mhz και παταει κατω τους παντες το Ν8. Οπως και το Ν900.

Δωρεαν GPS, την καλυτερη καμερα και βιντεο, φοβερο Multitasking (που μεχρι περισυ το βιντεο & multitasking δεν απασχολουσε τους φιλους του iphone και καλα :shifty:), και τοσα αλλα καλουδια.

Οσοι το δωσατε επειδη καποιοι σας παραπληροφορησαν ...περαστικα σας.

Παρ'τε κινεζους και κορεατες και ψαχτειτε παλι σε 6μηνες να αλλαξετε κινητο αφου ο νταβατζης google θα εχει βαλει 15 νεες android εκδοσεις και θα σας εχει πεθανει στις και καλα αναγκαιες αναβαθμισεις σε διπυρηνους 3πηρυνους κλπ κλπ

πριν 1-2 χρονια μας ειχανε ζαλισει με τους snapdragon...οι οποιοι μπροστα στην cpu/gpu του Ν900 (ιδιας εποχης) ειναι της πλακας.

τωρα εχουμε την μοδα με τους πυρηνες!

συμφωνω σε ολα......

το κινητο ειναι διαμαντακι......:):):):)

και ετσι να μεινει(που δεν θα μεινει) ανετα το κρατας.....για πολυ καιρο.....

σε οσους πραγματικα εχω δειξει οτι παιρνει στικακια πανω δεν μπορουν να το χωνεψουν !!!μενουν με το στομα ανοιχτο.......:):)

τι αλλο να θελεις πλεον...καλα και τα φρου φρου η ουσια μετραει ομως....

και συμφωνω και για το ν900...Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η συσκευη.....απλα εμενα με κουρασε λιγο γιατι δεν ειχε τα βασικα που θελω απο ενα τηλεφωνο(φωνητικες κλησεις mms κτλ..τα οποια για μενα ειναι σημαντικα...) κατα τα αλλα μαζι με το n8 ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου απο nokia ever.....

παιδια με λιγα λογια προσωπικά ουτε που με νοιαζει αν η νοκια θα βγαλει windows phone.....δεν με αγγίζει καθολου αυτο..χαιρομαι το κινητακι μου οπως και πριν....:)

παιδιά μου έβγαλε ενημέρωση βίντεο έτσι έλεγε την έκανα κ μου φαίνεται ότι έφτιαξε αισθητά το βίντεο έγινε πιο smouth ειδικά στο ζουμ in ζουμ out παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο?

που στην εβγαλε αυτη την ενημερωση στο ovi store?....νομιζω οτι εχει καιρο που βγηκε...

Edited by freddaras

παιδια με λιγα λογια προσωπικά ουτε που με νοιαζει αν η νοκια θα βγαλει windows phone.....δεν με αγγίζει καθολου αυτο..χαιρομαι το κινητακι μου οπως και πριν....:)

Γιατι πολυ απλα, αγοραζουμε πρωτα με γνωμονα το Hardware και μετα ολα τα αλλα.

Ναι και εγω προτιμω Symbian, αλλα αν ειναι να βγαινουν πολυ καλα Νοκια κινητα και με WP7, θα τα αγορασω. γιατι οχι?

Αλλα πανω απο ολα για πολλους απο εμας μετρανε προτιστως: το hardware, η υποστηριξη, η ποιοτητα κατασκευης και η ευρωπαικη αυτη εταιρια με την ιστορια και την τεχνογνωσια της στην κινητη τηλεφωνια.

σε δευτερο ρολο το OS.

Ας ειναι Symbian / WP7 / S40 / Maemo / Meego.. Αρκει να ειναι καλο

Edited by thePRODIGY
typos

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αγορά, μέχρι κάποια σημείο παρακολουθούσα το νήμα αλλά μετά χάθηκα. Βλέπω πιο πάνω ένας φίλος που αναφέρει για τον brownser, θυμάμαι ότι ήταν να βγεί μια αναβάθμιση, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε; Κι αν όχι τι θέμα έχει; Γενικά με ενδιαφέρει για multimedia χρήση (μουσική, κανα βιντεάκι, φωτό κτλ). Θα είμαι οκ; Αυτό το θέμα με την οθόνη εμφανίζεται σε πολλά; Υπάρχει μήπως κάποια συγκεκριμένη παρτίδα που το έχει και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είναι στα "προβληματικά" πριν ανοίξω το κουτί; Τέλος από σήμα πως πάμε, ποιότητα συνομιλίας; Ηχείο;:O:O:O Ξέρω ρωτάω πολλά αλλά 320 σελίδες, καταλαβαίνετε. Είχα το desire hd και σαν multimedia δεν ήταν ότι καλύτερο

Έλα αλέκο το symbian πέθανε.. Χοχοχο. Και.. Το symbian είναι πίσω..

Η nokia με το ν8 και την αναμενόμενη pr2.0 πετυχαίνει την απολυτη ικανοποίηση του πελάτη ως προς τιμή, απόδοση, λειτουργικότητα, εμφάνιση και σχεδόν με αποζημιώνει για την ανακοίνωση της με την μικρο μαλακή.

@alexgiak Για τον browser δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Απλά είναι ξεπερασμένος πλέον και αναμένουμε καινούργια έκδοση.

Για multimedia χρήση είναι πάρα πολύ καλό.

Το συγκεκριμένο <<πρόβλημα>> της οθόνης δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το δεις πριν ανοιχτεί η συσκευασία.Μπορείς όμως να την ανοίξεις στο κατάστημα στο οποίο θα πας και αν διαπιστώσεις ότι εμφανίζεται τότε να ζητήσεις άλλη συσκευή.

Σήμα πάρα πολύ καλό,ποιότητα συνομιλίας καλή,ηχείο δυνατό και καθαρό με μόνο μειονέκτημα την θέση στην οποία βρίσκεται.Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή μια κλήση,αν για παράδειγμα βρίσκεται σε μία τσέπη και είναι καλυμμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αγορά, μέχρι κάποια σημείο παρακολουθούσα το νήμα αλλά μετά χάθηκα. Βλέπω πιο πάνω ένας φίλος που αναφέρει για τον brownser, θυμάμαι ότι ήταν να βγεί μια αναβάθμιση, το πρόβλημα δεν διορθώθηκε; Κι αν όχι τι θέμα έχει; Γενικά με ενδιαφέρει για multimedia χρήση (μουσική, κανα βιντεάκι, φωτό κτλ). Θα είμαι οκ; Αυτό το θέμα με την οθόνη εμφανίζεται σε πολλά; Υπάρχει μήπως κάποια συγκεκριμένη παρτίδα που το έχει και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είναι στα "προβληματικά" πριν ανοίξω το κουτί; Τέλος από σήμα πως πάμε, ποιότητα συνομιλίας; Ηχείο;:O:O:O Ξέρω ρωτάω πολλά αλλά 320 σελίδες, καταλαβαίνετε. Είχα το desire hd και σαν multimedia δεν ήταν ότι καλύτερο

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη συσκευή πολυμέσων στα smartphones. Το λειτουργικό του είναι ό,τι πιο σταθερό και παραμετροποιήσιμο υπάρχει εκεί έξω. Η αξιοπιστία της Nokia και η ποιότητα κατασκευής του Ν8 είναι εγγύηση. Πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας και πολύ καλό ηχείο. Για την κάμερα δε χρειάζεται να πω κάτι, απλά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε κινητό.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν υπάρχει τρόπος απλά να αλλάξω product code?

Προς το παρον οχι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τροπος να αλλαξεις στην κυριολεξια το product code της συσκευης ουτε με το Phoenix ουτε με το Nemesis Service Suite ουτε μεσω JAF. Απλα το πιο απλο που μπορεισ να κανεις ειναι να φλασαρεις με τον φοινικα στο κινητο σου , το firmware απο καποιο αλλο product code.

new UI (Maemo 5 style)

Αυτο το feature μαλλον στην pr3.0 θα το δουμε αν ποτε βγει.Στη 2.0 θα εχει κανα εφε παραπανω μονο ^_^

I'll attract the enemy with my human call.... I'm so wasted, I'm so wasted!

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερη συσκευή πολυμέσων στα smartphones. Το λειτουργικό του είναι ό,τι πιο σταθερό και παραμετροποιήσιμο υπάρχει εκεί έξω. Η αξιοπιστία της Nokia και η ποιότητα κατασκευής του Ν8 είναι εγγύηση. Πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας και πολύ καλό ηχείο. Για την κάμερα δε χρειάζεται να πω κάτι, απλά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε κινητό.

Η συσκευη ειναι πληρεσατη οντως αλλα δε θα ελεγα οτι το λειτουργικο ειναι και τοσο σταθερο και απροβηματιστο. Κανει κατι περιεργα ωρες ωρες (ευτυχως ειμαι μαθημενος στο symbian), οπως πχ σε μενα που εχασα τα περισσοτερα widgets χωρις κανενα λογο και ακομα δεν εχω καταφερει να τα κανω να δουλεψουν. Παρολα αυτα βρισκω οτι η συνολικη εμπειρια χρησης δεν εχει μειωθει και το κινητο κανει ακριβως αυτα που θελω οπως τα θελω. Προκειται για μια πολυ καλη προταση για καποιον που δεν δινει βαση τοσο πολυ το λειτουργικο αλλα περισσοτερο στην πρακτικοτητα-πληροτητα. Το συνηστω.;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το Symbian είναι πιο παραμετροποιήσιμο OS από το μήλο και πιο πρακτικό από το ρομποτάκι σε λειτουργίες καθημερινής χρήσης, όπως κλήσεις κλπ. Είναι το πιο κατάλληλο mobile phone OS για μένα.

Άλλα επειδή μια συσκευή δεν είναι μόνο μυαλό (= OS), αλλά και σώμα (= hardware), η επιλογή ποιότητας υλικών αλλά και συνόλου τεχνολογιών που έχει επιλέξει η Nokia είναι πραγματικά θαυμαστή. Αυτό είναι το Ν8... ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το πηρα και εγω σημερα στα χερια μου απο Wind. Εχω διαβασει τα περι παραεισαγωγης και το δικο μου εχει prduct code 059C5Q8 που δεν ανηκει στα ελληνικα product codes απο οτι ειδα εδω αλλα στις ρυθμισεις εχει κανονικα την ελληνικη γλωσσα την οποια και εβαλα! τι γινεται?

εχει την PR1.0 και γλωσσα γραφει 011.012.07.01

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πηρα και εγω σημερα στα χερια μου απο Wind. Εχω διαβασει τα περι παραεισαγωγης και το δικο μου εχει prduct code 059C5Q8 που δεν ανηκει στα ελληνικα product codes απο οτι ειδα εδω αλλα στις ρυθμισεις εχει κανονικα την ελληνικη γλωσσα την οποια και εβαλα! τι γινεται?

εχει την PR1.0 και γλωσσα γραφει 011.012.07.01

To κινητό σου είναι από Αγγλία !!!

059C5Q8: N8-00 RM-596 Country Variant United Kingdom GB V2 Dark Grey

Για να μη χάσεις τα Ελληνικά να κάνεις αναβαθμίσει μόνο μέσο ΟΤΑ , έχει βγει ...

;)

Καλά αυτή η Wind απαράδεκτη. Έχει γέμιση τους πελάτες της με παρα εισαγωγής και τα πουλάει και ποιο ακριβά

Edited by antheod
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

πχ πως συνδιάζεται το +25% αυτονομίας (ούτε 5% ούτε 10%) με το Flash 10; Διάβασε πιο προσεκτικά και θα δείς οτι τα μισά είναι μούφα.

Γιατί να μην γίνετε να έχει 25% περισσότερη αυτονομία με Flash 10?

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το συνδύασες αυτό...δηλαδή βάζοντας Flash 10 η αυτονομία πέφτει?

Γιατί να μην γίνετε να έχει 25% περισσότερη αυτονομία με Flash 10?

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το συνδύασες αυτό...δηλαδή βάζοντας Flash 10 η αυτονομία πέφτει?

Εννοείται οτι πέφτει η αυτονομία γιατι τα 5 λεπτά σερφαρίσματος με Φλας 10 είναι πιο ενεργοβόρα απο τα 5 λεπτά χωρίς Φλάς 10.

Γι' αυτό κι εγώ δεν παίρνω branded με τίποτα (ήταν μάλιστα ο λόγος που έφυγα κάποτε από τη Vodafone για να πάω στην Cosmote,

Εγω οτι εχω παρει απο οτε εχουν περασει απο σερβις, τυχαιο? Ισως αλλα το Ν8 το πηρα απο βονταφον (απο και το 5800 που βγηκε σκυλί και σε μενα και εκει που το εχω πουλησει:p) και ευτυχως εχει κανονικο μενου.

Το λειτουργικο του δεν ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει( το anroid ειναι καλυτερο και πολυ πιο παραμετροποιήσιμο και δωρεαν),η nokia αξιοπιστια :lol::lol::lol:(Δες οθονη ν8) (Δες ν85,ν86,ν97 ) η καμερα και η συνομιλια ( αν δεν κανει τσακ-τσακ το ηχειο) μια χαρα ειναι.Η ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, στα + το οvi map

Καλά...

Φίλε Moralas πριν ρωτήσω χρησιμοποίησα την αναζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα άλλον με το ίδιο πρόβλημα.

Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον με το ίδιο πρόβλημα ώστε να επικοινωνήσω πριβέ μαζί του για να μην σας πρίζω εδώ; Να ρωτήσω αν με αντικατάσταση sim λύθηκε το πρόβλημα του. Μακάρι να είναι αυτό δηλαδή το πρόβλημα! :(

Δε μας πρίζεις. Έχει αναφερθεί πολλές φορές να αγοράζεται μια καινούργια sim αν έχετε το Ν8 λόγω συμβατότητας και προβλημάτων που προφανώς έχεις.

Εννοείται οτι πέφτει η αυτονομία γιατι τα 5 λεπτά σερφαρίσματος με Φλας 10 είναι πιο ενεργοβόρα απο τα 5 λεπτά χωρίς Φλάς 10.

Το να έχουν εξικονομήσει ενέργεια από άλλους "πόρους" δε μπορεί να συμβεί?

Το λειτουργικο του δεν ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει( το anroid ειναι καλυτερο και πολυ πιο παραμετροποιήσιμο και δωρεαν),η nokia αξιοπιστια :lol:(Δες οθονη ν8) (Δες ν85,ν86,ν97 ) η καμερα και η συνομιλια ( αν δεν κανει τσακ-τσακ το ηχειο) μια χαρα ειναι.Η ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, στα + το οvi map

το καλυτερο ειναι θεμα γουστου... παντως εμενα δεν μπορουν να με κλεψουν τους κωδικους μου της τραπεζας αμα τους βαλω στον περιηγητη :rolleyes: οσο για το δωρεαν, και το συμπιαν ηταν καποτε ενω τωρα ειναι της νοκια οποτε και παλι δωρεαν:)

τωρα για την οθονη, προφανως ευθυνεται η κατασκευαστρια εταιρεια που δεν ειναι αλλη απο την samsung (οποτε δεν ειναι λαθος της νοκια) και ενω γενικα το εχουν πολλες amoled οθονες αλλες λιγο, αλλες περισσοτερο, η νοκια ειναι η μονη που αναγνωρισε το προβλημα και δινει δωρεαν αντικατασταση... (βλεπεις το ν8 υποστηριζεται απο την νοκια σε αντιθεση με κορυφαια μοντελα αλλων εταιρειων :rolleyes::lol::lol::lol: ενω και το τσακ τσακ ειναι σε ελαχιστες περιπτωσεις οταν το σημα δεν ειναι καλο ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το εχω κανει κι εγς φλασαρισμα με τον οδηγο της πρωτης σελιδας.ακολουθα τον και ολα θα πανε καλα...ειναι πολυ απλο.

ο οδηγος της πρωτης σελιδας ισχυει και για το debrand??δηλαδη αμα τον ακολουθησεις γινεται να κανεις debrand?

ο οδηγος της πρωτης σελιδας ισχυει και για το debrand??δηλαδη αμα τον ακολουθησεις γινεται να κανεις debrand?

δεν γνωριζω.καποιο παιδι μερικες σελιδες πιο πισω ειχε δωσει ενα λινκ για debrand.τσεκαρε το

απο οτι εχω καταλαβει debrand δεν κανεις γιατι δεν γινεται,απλα κανοντας φλασαρισμα γινεται και "debrand" .

:protest: :knife: elop :protest:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

απο οτι εχω καταλαβει debrand δεν κανεις γιατι δεν γινεται,απλα κανοντας φλασαρισμα γινεται και "debrand" .

:protest: :knife: elop :protest:

Αλλαγή product code δεν γίνεται. Και το φλασάρισμα debranding είναι, αφού αφαιρείς το branding. ;)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Από sar πως πάμε; Είδα ότι έχει 1.02, αυτό στην καθημέρινότητα μας με το κινητό πως μεταφράζεται; Έχουμε τίποτα πονοκεφάλους κτλ; Περίπου πόσα λεπτά μιλάτε χωρίς bluetooth, μέχρι να αρχίσει το γνωστό τσούξιμο; Συγνώμη αν επανέρχομαι αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να το πάρω κι αύριο το πρωί για αυτό και σας ρωτάω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...