terrestial Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Επιβεβαιωνω και εγω...:p:mad:. Μαλλον για να γινει πιο σβελτο το κινητο οταν ανοιγει την εκθεση και αλλαζεις φωτογραφιες. Φανταζομαι οτι δεν υπηρχε αυτο πριν την αναβαθμιη. Αιωνια νοκια;) Δίκιο έχετε τελικά. Αν το έκαναν εσκεμμένα για να αυξήσουν την ταχύτητα δεν με πειράζει καθόλου. Αν είναι bug καλό είναι να το διορθώσουν στο επόμενο update. Παιδιά, όσοι έχετε Cosmote branded πήρατε την PR1.1; Και αν ναι, πόση περίπου η καθυστέρηση από τους υπόλοιπους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αν το έκαναν εσκεμμένα για να αυξήσουν την ταχύτητα δεν με πειράζει καθόλου. Διαφωνω εδω. Προτιμω κατι να γινεται σωστα και ας θελει και 1-2 δευτερα παραπανω να ολοκληρωθει. Αλλωστε ενας λογος που μ'αρεσει το symbian ειναι η πληροτητα και αρτιοτητα εστω και σε βαρος, μερικες φορες, της ταχυτητας. Δε νομιζω αλλωστε κανενας να γκρινιαζε πριν για την ταχυτητα της εκθεσης στην pr.1.0, ακομα και αν εχει περαμενο το mod της καμερας που αυξανει θεαματικα το μεγεθος των φωτογραφιων, οπως εγω. Αν δε κανω λαθος μαλιστα κατι αναλογο εχει εφαρμοσει η samsung στο Galaxy S και πολλοι, μεταξυ αυτων και χρηστες του N8, την κραζουνε. Ενταξει ας μη μεγαλοποιουμε το προβλημα βεβαια αλλωστε η ποιοτητα των φωτογραφιων, που ειναι κορυφαια, φαινεται περισσοτερο στο PC.;). Αν ειναι bug παντως καλον Aπριλη θα λυθει, αν λυθει, με το pr 2.0. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Επιβεβαιωνω και εγω...:p:mad:. Μαλλον για να γινει πιο σβελτο το κινητο οταν ανοιγει την εκθεση και αλλαζεις φωτογραφιες. Φανταζομαι οτι δεν υπηρχε αυτο πριν την αναβαθμιη. Αιωνια νοκια;) Παιδιά αυτό δεν είναι τίποτα περίεργο. Είναι ένα ανεπαίσθητο θόλωμα της εικόνας όταν αυτή πιάνει όλη την οθόνη του κινητού. Με το που ζουμάρεις έστω και λίγο τότε ξεθολώνει και γίνεται όπως πρέπει. Επαναλαμβάνω πως δεν είναι τίποτα γιατί το ίδιο ακριβώς μου συνέβαινε και στο HTC Desire όταν το είχα. Και να φανταστείτε πως το Desire έχει 5 ΜΡ φωτογραφίες. Προφανώς μειώνουν την ποιότητα της εικόνας για να είναι πιο smooth η κύλιση στην εναλλαγή τους.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Έχω το ελληνικό ασημί (059F053). Μήπως χρειάζεται hard reset? Αν καταφύγω σε αυτή τη λύση τι χάνεται απο τις εφαρμογές του τηλ? Αν κάνεις hard reset θα σβηστούνε τα πάντα ακόμα και 'οτι έχεις στην ενσωματωμένη μνήμη 16Gb , χάνονται και τα Qt libraries τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Ovi Store και Ovi Maps. Για να τα επαναφέρεις όπως ήταν θα χρειαστεί φλασάρισμα με το φοίνικα. http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αν κάνεις hard reset θα σβηστούνε τα πάντα ακόμα και 'οτι έχεις στην ενσωματωμένη μνήμη 16Gb , χάνονται και τα Qt libraries τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Ovi Store και Ovi Maps. Για να τα επαναφέρεις όπως ήταν θα χρειαστεί φλασάρισμα με το φοίνικα. Τι μπορεί να φταίει λες? Χρησιμοποιώ (αν παίζει ρόλο) SPB Shell. Το χρησιμοποιούσα και πριν βέβαια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αν κάνεις hard reset θα σβηστούνε τα πάντα ακόμα και 'οτι έχεις στην ενσωματωμένη μνήμη 16Gb , χάνονται και τα Qt libraries τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Ovi Store και Ovi Maps. Για να τα επαναφέρεις όπως ήταν θα χρειαστεί φλασάρισμα με το φοίνικα. εγω του εκανα hard reset με την PR1.0 (πριν κανα μηνα) και δεν χαθηκε τπτ. Το hard reset με *#7370# ΔΕΝ σβηνει τις QT :protest: :knife: elop :protest: Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εγω του εκανα hard reset με την PR1.0 (πριν κανα μηνα) και δεν χαθηκε τπτ. Το hard reset με *#7370# ΔΕΝ σβηνει τις QT :protest: :knife: elop :protest: εγώ του έκανα hard reset με την PR1.1 πριν από 4μερες με την επαναφορά και διαγραφή σεδομένων από το μεμού του κινητού (που υποτίθετε ότι είναι το ίδιο με το *#7370#) και χάθηκαν τα πάντα ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εγώ του έκανα hard reset με την PR1.1 πριν από 4μερες με την επαναφορά και διαγραφή σεδομένων από το μεμού του κινητού (που υποτίθετε ότι είναι το ίδιο με το *#7370#) και χάθηκαν τα πάντα ;) Θα κερδίσω κάτι μετά απο hard reset ή τζάμπα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Είμαι σε ταξίδι και ξέχασα να αποθηκεύσω τους υπότιτλους όπως πρέπει από τον υπολογιστή. Με το xplore κάνω save as unicode ότι είπατε και δε μου τους αλλάζει. φαίνεται τικαρισμενο αυτό δηλαδή αλλά τίποτα... monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αν κάνεις hard reset θα σβηστούνε τα πάντα ακόμα και 'οτι έχεις στην ενσωματωμένη μνήμη 16Gb , χάνονται και τα Qt libraries τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Ovi Store και Ovi Maps. Για να τα επαναφέρεις όπως ήταν θα χρειαστεί φλασάρισμα με το φοίνικα. Τα nokia bubbles λένε πως εγκαθιστούν beta version των qt. Αν τα βάλεις και μετά κάνεις qtdowngrade http://betalabs.nokia.com/c?n=19486&t=http%3A%2F%2Fnds2.betalabs.nokia.com%2FBubbles%2Fqtdowngrade.sis δεν λύνεται το πρόβλημα με τα χαμένα qt? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Πώς γίνεται να απεγκαταστήσω πλήρως το SPB Shell? Εννοώ και τις ρυθμίσεις του. Γιατί το κάνω απεγκατάσταση απο διαχείριση εφαρμογών και όταν του ξανακάνω εγκατάσταση αυτόματα εμφανίζεται με τις ρυθμίσεις που του είχα κάνει πριν.:wacko::wacko::wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 θα διαφωνησουμε αλλα οπως και να εχει γουστα ειναι αυτα. για μενα ovimaps& garmin δεν συγκρινονται. τα αλλα ειναι απλες αντιγραφες Ναι αυτα ειναι τα καλυτερα!!!Αυτα τα 2 εχω και εγω!!Φτανουν ;) Βρε παιδιά.. Έχω το γερμανικό dark grey.. Πάω στην ενημέρωση αλλά δεν υπάρχει καμιά αναβάθμιση.. Πότε θα είναι διαθέσιμη ξέρει κανείς? Περιεργο και εγω το γερμανικο dark grey εχω και μου την εχει βγαλει εδω και μια εβδομαδα και βαλε... Θα κερδίσω κάτι μετά απο hard reset ή τζάμπα?? Αν δεν εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα μην το κανεις (γνωμη μου)!! Πώς γίνεται να απεγκαταστήσω πλήρως το SPB Shell? Εννοώ και τις ρυθμίσεις του. Γιατί το κάνω απεγκατάσταση απο διαχείριση εφαρμογών και όταν του ξανακάνω εγκατάσταση αυτόματα εμφανίζεται με τις ρυθμίσεις που του είχα κάνει πριν.:wacko::wacko::wacko: Βαλε καποιο app στυλ y-browser η x-plore και μπες μεσα απο αυτο στους φακελους και δες αφου το εχεις σβησει μηπως εχει καποιο φακελο υποφακελο με αυτο το ονομα και θελει σβησιμο και αυτο!!!Δοκιμασε το...;) Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εχει προσπαθησει κανεις να φτιαξει groups στα contacts? - Αν φτιαξω 2ο group μεσω του Ν8 το κινητο κανει reboot! Το group μετα το reboot εμφανιζεται σαν "Unnamed" και αν δοκιμασω rename τοτε ξανακανει reboot - Αν τα φτιαξω μεσω outlook και sync μεσω ovi, το sync σταματαει στο 2ο group και δεν τελειωνει ποτε... Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Παιδιά έχω το τηλέφωνο μόνο 3 μέρες και μια φορά κάθε μέρα μου βγάζει σφάλμα "εισάγετε την κάρτα sim" ή κάπως έτσι το γράφει. Χάνει την sim στα καλά καθούμενα και θα πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα αφού το κλείσω. Πρόβλημα hardware ή λογισμικού λέτε; :cry: (Το φλάσαρα για να περάσω τα ελληνικά) Απ' ότι είδα ψάχνοντας στο google αντιμετωπίζουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα με καινούργια συσκευή http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-Insert-SIM-card/m-p/844913 Edited February 20, 2011 by giorgosnp Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Πρόβλημα hardware ή λογισμικού λέτε; :cry: (Το φλάσαρα για να περάσω τα ελληνικά) Πριν το φλασαρισμα ηταν οκ? Μηπως ειναι παλια η σιμ , αρα ειναι θεμα καρτας σιμ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Πριν το φλασαρισμα ηταν οκ? Μηπως ειναι παλια η σιμ , αρα ειναι θεμα καρτας σιμ? Πριν το φλασάρισμα το είχα στα χέρια μου για 2 ώρες μαμίσιο (=δίχως ελληνικά)... Η sim παλιά είναι αλλά λίγο κουφό να εμφάνισε αυτό το πρόβλημα με το που μπήκε στο N8... Τι γίνεται γ@μώ την τεχνολογία μου... :cry: Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παιδια, με το νεο PR 1.2 παιρνετε (και) browser αλα Ν900. Τελειο! pr 2.0 εννοείς προφανώς. Πριν το φλασάρισμα το είχα στα χέρια μου για 2 ώρες μαμίσιο (=δίχως ελληνικά)... Η sim παλιά είναι αλλά λίγο κουφό να εμφάνισε αυτό το πρόβλημα με το που μπήκε στο N8... Τι γίνεται γ@μώ την τεχνολογία μου... :cry: άλλαξε σιμ. έχει ειπωθεί πολλές φορές. Τελικά με τους υπότιτλους και το xplore δεν έβγαλα άκρη.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλημέρα παιδιά.μια ερώτηση.στο κουμπί που μπαίνουμε μενού ανάβει ένα φωτάκι λευκό.ακόμα και αν Δεν εχω τίποτα ανοιχτό στο μενού.υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ανάβει?ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλημέρα παιδιά.μια ερώτηση.στο κουμπί που μπαίνουμε μενού ανάβει ένα φωτάκι λευκό.ακόμα και αν Δεν εχω τίποτα ανοιχτό στο μενού.υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ανάβει?ευχαριστώ. Όταν περάσεις την PR 1.1 δεν θα ανάβει άλλο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εχει προσπαθησει κανεις να φτιαξει groups στα contacts? - Αν φτιαξω 2ο group μεσω του Ν8 το κινητο κανει reboot! Το group μετα το reboot εμφανιζεται σαν "Unnamed" και αν δοκιμασω rename τοτε ξανακανει reboot - Αν τα φτιαξω μεσω outlook και sync μεσω ovi, το sync σταματαει στο 2ο group και δεν τελειωνει ποτε... Παράξενο, αλλά εμένα δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα. Όταν πρωτοπήρα το Ν8, πέρασα με τη "Μεταφορά" όλες μου τις επαφές από το Ν82 και πέρασε ακόμα και τις ομάδες επαφών. Και στις καινούργιες ομάδες που δημιούργησα, δεν μου κόλλησε ποτέ, ούτε έκανε επανεκκίνηση. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Έχω μια απορία. Πώς γίνεται το Ν8 και το C7 ενώ έχουν ίδια μπαταρία,ίδια οθόνη,ίδιο λειτουργικό να έχουν διαφορετικούς χρόνους αναμονής και ομιλίας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Η αλλαγή της οθόνης και του πλαστικού καπακιού με το πρόβλημα του φωτισμού είναι δωρεάν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παράξενο, αλλά εμένα δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα. Όταν πρωτοπήρα το Ν8, πέρασα με τη "Μεταφορά" όλες μου τις επαφές από το Ν82 και πέρασε ακόμα και τις ομάδες επαφών. Και στις καινούργιες ομάδες που δημιούργησα, δεν μου κόλλησε ποτέ, ούτε έκανε επανεκκίνηση. απο την πρωτη στιγμη δεν μου περασε τα groups Ακομα και τωρα , μετα απο καμια 30αρια δοκιμες δεν εχω καταφερει να περασω τα groups :( Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Με την οθονη στο Ν8 τι γινετε,να περιμενω καινουργιες παρτιδες η να το αγορασω τωρα.(αγορα σε ασημι χρωμα)ευχαριστω. Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Υπαρχει καμμια επιλογη για ρυθμιση των αισθητηρων? Για να βαζεις εσυ που ειναι το μηδεν?? Εχετε δει καθολου, με τις εφαρμογες για μοιρες, αλφαδια κτλ οτι υπαρχει αποκλιση απο το "μηδεν"? Οπως και στο need for speed ειναι σα να "τραβαει" το τιμονι.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts