Moralas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Τις γνρίζω τις προδιαγραφές. Είναι FAT32 και δε νομίζω ένα απλό στικάκι να θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Το θέμα είναι αν χρειάζεται τον αυθεντικό αντάπτορα της Nokia ή γίνεται με οποιονδήποτε. Αυτό παρέλαβα εγώ σήμερα και δουλεί δε γίνεται: http://cgi.ebay.com/short-Usb-2-0-A-F-female-micro-microusb-B-cable-/230599177334?pt=PDA_Accessories&hash=item35b0c83476 Ίσως να φταίει ο αντάπτορας. Να σημειώσω ότι αυτό που λες περί στικ δεν ισχύει. Έχω 2 flash voyager gtr 32GB της corsair και δε τα βλέπει το κινητό γιατί ξεπερνούν το όριο των 200mA χωρίς να έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ίσως να φταίει ο αντάπτορας. Να σημειώσω ότι αυτό που λες περί στικ δεν ισχύει. Έχω 2 flash voyager gtr 32GB της corsair και δε τα βλέπει το κινητό γιατί ξεπερνούν το όριο των 200mA χωρίς να έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Ίσως, τι να πω... Πάντως το έχω δοκιμάσει με 3 φλασάκια, 2 των 8 γίγα και 1 των 2 και δεν παίζει κανένα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Συνδεσα ενα ποντικι στο Ν8 αλλα μου εβγαλε οτι δεν το αναγνωριζει. Για ποιον λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Συνδεσα ενα ποντικι στο Ν8 αλλα μου εβγαλε οτι δεν το αναγνωριζει. Για ποιον λογο? Πιθανώς η συγκεκριμένη συσκευή να απαιτεί ειδικούς drivers για να λειτουργήσει, οπότε καθίσταται ασύμβατη με το Ν8. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Βασικα στο pc δεν εβσζα drivers απλα εβαζα το usb και τελος. Γιαυτο περιμενα να δουλεψει και στο Ν8. Εφαγα δευτερο ακυρο μετα απο την συνδεση με το σκληρο!:mad: Ελπιζω να; δουλευει το στικακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 σημερα ειπα να δοκιμασω στικακι των 1gb που εχω και ένα mini mouse της ms που εχω και αμεσως αναποκριθηκαν και τα δυο! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις δυνατοτητες του κινητου!!:) Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Του έχω δοκιμάσει 2 USB mouse και τα αναγνώρισε αμέσως (και δούλευαν τέλεια) όπως επίσης και ένα ασύρματο της MS που δούλεψε και αυτό άψογα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παιδιά όταν συνδέω το πληκτρολόγιο του pc το αναγνωρίζει και γράφει σφαίρα. Αυτό όμως μέχρι τις 4-5 πρώτες γραμμές. Μετά αρχίζει τα κουλά του όπως, πληκτρολογεί το γράμμα με δεύτερο πάτημα του πλήκτρου κι όχι με την πρώτη, επαναλαμβάνει συνέχεια μόνο του τα γράμματα και τέτοια ωραία! Τα ελληνικά δεν τα αναγνωρίζει ακόμα κι όταν τα αλλάζω απευθείας από το τηλέφωνο αλλά αυτό φαντάζομαι οφείλεται στο ότι το πληκτρολόγιο δεν είναι ελληνικό... Μικρό το κακό με τα ελληνικά. Με τα παραπάνω όμως τι γίνεται;; Όταν το αποσυνδέω/συνδέω συνεχίζει και πάλι να λειτουργεί άψογα και ταχύτατα αλλά αυτό για λίγες μόνο σειρές και επιστρέφει στα κουλά! Δεν γίνεται χωριό έτσι... :mad: Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Τι εννοειται οταν λετε οτι συνδεεται το ποντικι και το πληκτρολογιο στο κινητο; Και χειριζεστε το κινητο με το ποντικι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Τώρα βρήκα το συγκεκριμένο θέμα αν και είναι στην αδράνεια 4 μήνες. Πράγματι, το OTG δουλεύει εξίσου καλά και σε άλλες περιπτώσεις πέρα από τα usb φλασάκια. Για mouse, για πληκτρολόγιο, για άλλη συσκευή, ακόμα και για usb ηχεία. Προσωπικά το δοκίμασα σε ελληνικό Nokia C6-01, με Symbian Anna, έκδοση 025.007. Για φλασάκι χρησιμοποίησα ένα Verbatim 4GB (FAT32), το οποίο διάβασε κανονικά, παίζοντας ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους. Για mouse χρησιμοποίησα ένα ενσύρματο της Microsoft κι εμφάνισε κανονικά τον γνωστό κέρσορα που έχουν και τα windows. Λειτουργεί πολύ καλά, μόνο που σκάλωνε λίγο όταν δοκίμασα να παίξω angry birds :p Για πληκτρολόγιο χρησιμοποίησα ένα ενσύρματο LogiLink και πληκτρολόγησα χωρίς κάποιον περιορισμό ή σκάλωμα (σε αντίθεση μ' ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε σε προηγούμενο μήνυμα), αλλά δυστυχώς μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Ακόμα και στα ελληνικά να είναι γυρισμένο το πληκτρολόγιο του κινητού, η πληκτρολόγηση παραμένει στα λατινικά (μάλλον παίζει ρόλο ο τύπος του πληκτρολογίου, δεν το έχω ψάξει περισσότερο). Για usb ηχεία χρησιμοποίησα κάποια μικρά μάρκας Teac τα οποία δούλευαν κανονικά και αυτόματα ο ήχος του ηχείου του κινητού παρέμενε απενεργοποιημένος, έτσι τα πλήκτρα έντασης καθόριζαν την ένταση των εξωτερικών ηχείων. Για άλλη συσκευή χρησιμοποίησα το Samsung Galaxy S WiFi 5.0 και το αναγνώρισε κανονικά σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο, έχοντας κανονική πρόσβαση στα αρχεία του, όπως και όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Την μεγαλύτερη έκπληξη πάντως, την ένιωσα όταν αντίκρυσα το βελάκι του mouse :p Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 καλησπέρες! Εχω μια απορία..Δηλαδη μπορω με ενα 701 να το συνδεσω στη τηλεοραση να συνδεσω και ενα ποντικι καi να το δουλευω σαν pc? Που μπορω να βρω otg καλωδιο?και σε τι τιμη παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 καλησπέρες! Εχω μια απορία..Δηλαδη μπορω με ενα 701 να το συνδεσω στη τηλεοραση να συνδεσω και ενα ποντικι καi να το δουλευω σαν pc? Που μπορω να βρω otg καλωδιο?και σε τι τιμη παιζει? http://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?keyphrase=nokia+usb+otg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 γιατί αυτά δεν κάνουν ? http://www.ebay.com/sch/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=micro+usb+otg+cable&_clu=2&_dmpt=PDA_Accessories&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m301&gbr=1 ένα απλό καλώδιο/ανταπτορας δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εξωτερικό wifi ή άλλη συσκευή που χρειάζεται αυξημένα mA από αυτά που προσφέρει το N8, μέσω usb hub; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Για να κανω να παιξει το 701 μου usb OTG, πρεπει απαραιτητως να εχω το καλωδιο της νοκια? Γιατι πηρα ενα ανταπτορακι αλλα δεν παιζει με τιποτα.... Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Για να κανω να παιξει το 701 μου usb OTG, πρεπει απαραιτητως να εχω το καλωδιο της νοκια? Γιατι πηρα ενα ανταπτορακι αλλα δεν παιζει με τιποτα....Είχα πάρει και εγώ ένα ίδιο (λευκό χρώμα) απο Ελληνικό e-shop και δεν έπαιζε, τελικά πήρα απο e-bay ένα σε μαύρο χρώμα και δουλεύει μια χαρα. (δεν ξέρω αν έχει σχέση το χρώμα με τις προδιαγραφές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Είχα πάρει και εγώ ένα ίδιο (λευκό χρώμα) απο Ελληνικό e-shop και δεν έπαιζε, τελικά πήρα απο e-bay ένα σε μαύρο χρώμα και δουλεύει μια χαρα. (δεν ξέρω αν έχει σχέση το χρώμα με τις προδιαγραφές) Εμενα ειναι μαυρο....... Δεν ξερω αν μπορω να δω αν φταιει ο ανταπτορας και ειναι χαλασμενος, γιατι για να τα δινουν 2,20 πρεπει να τα παιρνουν με το κιλο..... *Τελικα δουλεψε...... Πηρα το ca-157 και ολα οκ!!!! :D Edited July 5, 2012 by MALLIARAS Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts