Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να την σβήσεις και από το ιστορικό.

Ευχαριστω.θα ψαξω να δω απο που γινεται αυτο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω....Αν την σβησω απο το κιντο φευγει και απο τις εφαρμογες μου στο pc απο google play ?

συνεχιζει αυτο το χαζο οι εφαρμογες μεσα απο το PC να μην ειναι ολες οσες εχεις και που εμφανιζονται μεσα απο το κινητο στο Play?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

συνεχιζει αυτο το χαζο οι εφαρμογες μεσα απο το PC να μην ειναι ολες οσες εχεις και που εμφανιζονται μεσα απο το κινητο στο Play?

Εμένα μου εμφανίζονται στο pc όλες όσες υπάρχουν και στο τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

Στπ pc μου εμφανιζει πιο πολλες εφαρμογες που πιθανον ειχα εγκαταστησει σε αλλα κινητα πιο παλια

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

οκ ευχαριστω παιδια , το φτιαξανε

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μα να μην υπάρχει πρόβλεψη για κάποιον κάτοχο American Express κάρτα να μπορεί να αγοράζει από το Play; Μα είναι δυνατόν....Τι να πω! !
Ι need a six month vacation, twice a year.

Θέλω να κατεβάσω μια επί πληρωμή εφαρμογή και να την δοκιμάσω στα 15 λεπτά, αλλά δεν θυμάμαι αν την είχα κατεβάσει και στο παρελθόν και την είχα απεγκαταστήσει πριν το τέταρτο. Γίνεται να το δω κάπως αυτό για να μην χρεωθώ;

Θέλω να κατεβάσω μια επί πληρωμή εφαρμογή και να την δοκιμάσω στα 15 λεπτά, αλλά δεν θυμάμαι αν την είχα κατεβάσει και στο παρελθόν και την είχα απεγκαταστήσει πριν το τέταρτο. Γίνεται να το δω κάπως αυτό για να μην χρεωθώ;

Μπες στο Google Wallet και ψάξε το ιστορικό των συναλλαγών σου. Θα δεις εκεί αν την είχες αγοράσει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μπες στο Google Wallet και ψάξε το ιστορικό των συναλλαγών σου. Θα δεις εκεί αν την είχες αγοράσει.

Βασικά αυτό το ήξερα, αλλά θα ήθελα κάτι πιο εύκολο, που να φαίνεται μέσα από το google play. Ακόμα και σαν προειδοποίηση όταν πας να κατεβάσεις την εφαρμογή.

Αυτό το κάνει συνήθως στην πρώτη αγορά. Για την ακρίβεια, όταν συνδέσεις μια νέα κάρτα. Αν συμπέσει με την νέα αγορά θα φανεί μαζί. Εσύ είχες συνδέσει παλιότερα την κάρτα?

Οχι δεν την ειχα συνδεσει.

Χθες πρωτη φορα για να αγορασω την εφαρμογη!

Σ ευχαριστω πολυ!

ρε παιδιά οι ιδιοκτήτες samsung μπορούν να μου πουν τη διαφορά μεταξύ google play και samsung applications/ S suggest; τις ίδιες εφαρμογές βρίσκεις πιθανώς σε άλλες τιμές ή κυκλοφορούν και διαφορετικές; από την εμπειρία σας έχει νόημα να τα έχεις όλα ενεργοποιημένα ή να απενεργοποιήσω τις εφαρμογές τις samsung και να μέινω μόνο με google play;

Έχω ακούσει ότι η samsung δίνει δωρεάν κάποιες εφαρμογές που στο play είναι επί πληρωμή. Πάντως γενικά είναι οι ίδιες εφαρμογές. Είναι όπως αν χρησιμοποιείς το Amazon app store - άλλη μια πηγή εφαμρμογών.

Εχει παρει κανεις την αναβαθμιση των maps στην 7.1 που ανακοινωθηκε από 16/8???

Ρωταω γιατι αφενος εχει αργησει χαρακτηριστικα και αφετερου στην περιγραφη στο play store ενω εχω την 7.0.2, εμφανιζει από τοτε μεν το changelog της 7.1 (κατι που εχω προσεξει πολλες φορες ελαχιστα πριν ερθει ενα update) αλλα ως εκδοση εγκατεστημενης εφαρμογης γυρισε στην 6.14.4 :wacko::blink:

ΥΓ: Δεν ψαχνω links για apk, ξερω που βρισκονται ;)

Sony logo.gif

Ναι, εγώ είμαι στην 7.1.0. Συνήθως αυτά πάνε με staged roll-out οπότε κάνε λίγη υπομονή.

Οπως το λες ειναι, απλά ρωτησα γιατι πρωτη φορα σε google app το staged rollout ειναι τοσο αργο + τα παραξενα που περιγραφω για το play store.

Αnyway, ευχαριστω που το τσεκαρες, υπομονη λοιπον...

Sony logo.gif

Παλιά δεν αναφερόταν η συσκευή που είχε ο χρήστης που σχολίαζε στις εφαρμογές του Google play; Γιατί το βγάλανε; Είχαμε που είχαμε τόσα ζώα να σχολιάζουν γράφοντας αρλούμπες, τώρα δεν ξέρουμε καν σε ποια συσκευή δεν παίζει η τάδε εφαρμογή. Βλέπεις εφαρμογές με 4,7 βαθμολογία και βλέπεις τον Ελληνάρα και την Ελλεεινήδα να βάζουν ένα αστέρι στην εφαρμογή επειδή δεν παίζει στο μονοπύρηνο της πλάκας ή επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος.

:lol: τωρα που το εθιξες, φαινεται η συσκευη του...καθενος αλλα οχι σε ολα τα comments :confused: Αυτο που btw κανω πριν αγορασω ειναι all reviews --> options --> check στο "from this device model only" για να δω πιθανα αξιολογα σχολια από εγκατασταση μονο στο δικο μου κινητο

Sony logo.gif

Οπως το λες ειναι, απλά ρωτησα γιατι πρωτη φορα σε google app το staged rollout ειναι τοσο αργο + τα παραξενα που περιγραφω για το play store.

Αnyway, ευχαριστω που το τσεκαρες, υπομονη λοιπον...

Ναι, συνήθως δεν αργούν τόσο αλλά εμένα η μεγάλη αναβάθμιση των Maps είχε αργήσει, όπως και το τελευταίο Play που στις 2 συσκευές μου ήρθε με διαφορά ωρών και στο Note ήρθε μια εβδομάδα μετά! Δεν είναι και κανένα πρωτόγνωρο φαινόμενο, δηλαδή!

Σε αλλη συσκευη δεν μπορω να κατεβασω τις εφαρμογες που εχω αγορασει? Γιατι δοκιμασα καποια κ εγραφε τιμη κ οχι οτι την εχω αγορασει

Σε αλλη συσκευη δεν μπορω να κατεβασω τις εφαρμογες που εχω αγορασει? Γιατι δοκιμασα καποια κ εγραφε τιμη κ οχι οτι την εχω αγορασει

Μπορείς αν βάλεις το ίδιο email με το οποίο τις αγόρασες. Αν πατήσεις την τιμή σου λέει να τις αγοράσεις ξανά;

Την αφαιρεση του ονοματος της Google κατω από το ονομα της εφαρμογης την προσεξατε? :blink: Τωρα μετα το update στην εκδοση 5.0 γραφει YouTube..!

Επίσης το Youtube δεν εμφανιζεται πλεον ουτε αν πατησετε "more apps" στην περιγραφη μιας άλλης google εφαρμογης στο playstore π.χ του Calendar

Ισως εχει να κανει και με την τελευταια φασαρια με την Microsoft για την εφαρμογη στα WP τι να πω...

Sony logo.gif