Jump to content

minakipap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About minakipap

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 13

minakipap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια, ειχα παραγγειλει 2 ζευγαρια αθλητικα παπουτσια απο eastbay, το ενα κοστιζε 130 ευρω με τα μεταφορικα και το αλλο 120 ευρω με τα μεταφορικα.. σημερα πηρα τηλ στα ΕΛΤΑ να ρωτησω εαν εχουν φτασει και μου λενε πως εχουν δασμους 68 και 47 ευρω αντιστοιχα.. τρελαθηκα.. γινεται αυτο? μπορω με καποιο τροπο να τα γλιτωσω ή να πληρωσω λιγοτερα? η μονη λυση ειναι να τα στειλω πισω και να περιμενω να παρω τα χρηματα μου πισω απο το eastbay? και εαν τα στειλω πισω, τι να τους πω για να παρω το refund?
  2. τα εχω στη μνημη του κινητου.. δεν εχω βαλει ακομη sd
  3. Ρε παιδια, μηπως κανεις ξερει πως να μεταφερω τα videos που χω τραβηξει απο το Σ4 στον υπολογιστη? συνδεω το UsB αλλα μου δειχνει μονο τις φωτο και πρεπει γενικα να αδειασω χωρο απο τη συσκευη μ!
  4. καλη επιτυχια σε ολους, αλλα σε μενα περισσοτερη! :lol:
  5. τις ενημερωσεις απο το play strore εννοω όντως αλλα στις ρυθμισεις δεν μπορω να βρω τιποτα για ενημέρωση εφαρμογων, ουτε για αυτοματη ουτε manual..που ακριβως βρισκεται αυτη η επιλογη?
  6. Παιδια ξερει κανεις πως γινεται να με ρωταει πριν γινουν οι ενημερωσεις των εφαρμογων μου και να μην τις κανει μονο του οποτε θελει?
  7. Οχι δεν την ειχα συνδεσει. Χθες πρωτη φορα για να αγορασω την εφαρμογη! Σ ευχαριστω πολυ!
  8. Καλημερα παιδια, αγορασα απο το google play για το temple run 2 τον Usain Bolt που κοστιζε 0.75 euro. Ομως στην pre-paid μου φαινεται η πληρωμη να εκκρεμει και να μου εχει κοστισει 1.75 euro. Γιατι συμβαινει αυτο? Υπρχουν extra χρεωσεις της google για την αποκτηση εφαρμογης περαν της τιμης της?
  9. καλησπερα παιδια, εχω το Σ4 εδω και κανα μηνα, δεν το χω αγορασει αλλα το κερδισα απο εναν διαγωνισμο. πριν ημουν κατοχος ενος htc one S, απο το οποιο δεν εχω κανενα παραπονο. εχω διαβασει ενα κομματι του θεματος εδω αλλα εχω καποιες αποριες καθως δεν ειναι και πολυ σχετικη με την τοση τεχνολογια. (μπορει οι ερωτησεις μου να εχουν γινει ξανα και ξανα αλλα εγψ κυριολεκτικα ακρη δε βγαζω) λοιπον: 1)το κινητο ζεσταινεται οταν το χρησιμοποιω αρκετη ωρα, πχ παιζοντας temple run 2 για κανα μισαωρο, καιει απειρα. ειδα εναν κωδικο *#0228# , αλλα οταν τον πληκτρολογω , μου δινει πληροφορες για την μπαταρια και οχι για τη θερμοκρασια. υπαρχει αντιστοιχος κωδικος για τη θερμοκρασια, για να δω σε σχεση με αυτα που γραφετε εσεις, σε τι βαθμους και κατασταση ειμαι? 2) εδω και 2 μερες, το κινητο απο μονο του, και ενω ειναι στην αναμονη με σβησμενη οθονη, αναβοσβηνει συνεχεια για κανα 5 λεπτο, σταματαει, και μετα απο ωρα, παλι τα ιδια.. στη εξυπηρετηση πελατων, που δεν εβγαλα καθολου ακρη, μου ειπαν να κανω επαναφορα εργ,ρυθμισεων αλλα εγω δεν θελω να τα χασω ολα και να τα ξαναπερναω απο την αρχη. στο htc που χα, το ειχα ενεργοποιησει μια φορα σε safe mode, και μετα ειχε λυθει το προβλημα. στο s4 μπορω να κανω κατι αντιστοιχο, και εαν ναι, πως? 3) ισχυει, οπως μου ειπαν, πως το 4G στην αθηνα ειναι σε 3-4 σημεια ολο κι ολο, γι αυτο και δεν μου εμφανιζεται στην μπαρα επανω το εικονιδιο 4G παρολο που εχω ενεργοποιημενο το LTE/WCDMA/GSM στη λειτουργια δικτυου? 4) τι ειναι η ΜΕΑ, πως την αποκτω και πως σχετιζεται με την μειωση της θερμοκρασιας? σας ευχαριστω
  10. Επιτελους η 4.1.1 στο κινητο μου! Κατευθειαν απο την 4.0.3! Θελω απλα να σας ρωτησω το εξης: στις Ρυθμισεις, πανω ακριβως απο την επιλογη ¨Ηχος¨, εχει την επιλογη "Beats Audio" την οποια στο κινητο μου δεν την εχει διαθεσιμη, δλδ δεν μπορω να την επιλεξω! Το εχετε παρατηρησει και εσεις? Ευχαριστω! Επισης που πηγε το Htc Hub, το εικονιδιο με το τσαντακι της εταιριας, που εμπαινες και κατεβαζες εφαρμογες και ταπετσαριες και θεματα απο την εταιρια? γιατι βλεπω πως μου λειπουν καποιες ¨ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ¨απο την Προσαρμογη!
  11. Γεια σας παιδια, να σας ρωτησω, μπορω να κανω κατι με την ενταση της συσκευης γιατι δεν χτυπαει επαρκως δυνατα, το εχω στο κανονικο προφιλ ηχου και με το ζορι ακουγεται εαν ειμαι σε δωματιο με 2-3 ή στην τσαντα! (s3 με 4.0.3 android, για JB ουτε συζητηση ακομη :p )
×
×
  • Create New...