prioxxx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Άντε να έρθει κ το eshop!να παρουμε τπτ :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited July 18, 2013 by zxr Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ξερουμε αν η καινουρια προσθηκη με τα βιβλια αυτα που κατεβαζουμε-αγοραζουμε, ειναι στα Ελληνικα,γιατι τα previews των βιβλιων ειναι στα αγγλικα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ξερουμε αν η καινουρια προσθηκη με τα βιβλια αυτα που κατεβαζουμε-αγοραζουμε, ειναι στα Ελληνικα,γιατι τα previews των βιβλιων ειναι στα αγγλικα... Δεν έχει ελληνικό περιεχόμενο ακόμη από ότι έχω καταλάβει. Λογικά θα πρέπει να δουλέψουν να πάρουν δικαιώματα από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 πειτε μου αν ξερετε, αν καποια εφαρμογη εχει αφαιρεθει απτο store ειναι δυνατον να τη βρουμε αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν και δεν γνωριζω πολλα δοκιμασε και εδω http://www.aptoide.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν και δεν γνωριζω πολλα δοκιμασε και εδω http://www.aptoide.com/ ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν υπαρχει ουτε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εδώ και δύο μέρες τα previews thumbnails των εφαρμογών φαινονται κάπως " ξεχειλωμενα" όπως βλέπετε.έκανα κατι εγώ η έτσι ειναι πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχεις πειραγμένη ανάλυση μήπως? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κι εδώ κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε και καθαρισμό της cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό.μαμά εντελώς ειναι.ξαφνικά το είδα εδώ και δύο μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 πειτε μου αν ξερετε, αν καποια εφαρμογη εχει αφαιρεθει απτο store ειναι δυνατον να τη βρουμε αλλου? Να γράψεις το όνομα του αρχείου apk στο Google θα σου βγάλει links για κατέβασμα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Να γράψεις το όνομα του αρχείου apk στο Google θα σου βγάλει links για κατέβασμα. μου βγαζει λινκ κ οταν το παταω μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει... η με παραπεμπουν στο play store στο οποιο δεν υπαρχει Edited July 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εδώ και δύο μέρες τα previews thumbnails των εφαρμογών φαινονται κάπως " ξεχειλωμενα" όπως βλέπετε.έκανα κατι εγώ η έτσι ειναι πλέον; Εχει αλλαξει πλεον. Καινουργιο λουκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 μου βγαζει λινκ κ οταν το παταω μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει... η με παραπεμπουν στο play store στο οποιο δεν υπαρχει Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά ορισμένες φορές ορισμένα links λόγω νομιμότητας υλικού ή παλαιότητας διαγράφονται. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο να βρεις κάποια που λειτουργούν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά ορισμένες φορές ορισμένα links λόγω νομιμότητας υλικού ή παλαιότητας διαγράφονται. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο να βρεις κάποια που λειτουργούν. για το banana kong λεω. σιγουρα υπαρχει λινκ ομως? αν δεις τιποτα κ συ πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Στην εφαρμογή hootsuite που ειναι για Twitter κι Facebook στο Facebook που πατάμε να δούμε το προφίλ κάποιου φίλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 τελικα μαλλον δεν υπηρχε το banana kong στο play store γιατι εψαξα 15 σελιδες στο google κ ουτε που το ανεφεραν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 τελικα μαλλον δεν υπηρχε το banana kong στο play store γιατι εψαξα 15 σελιδες στο google κ ουτε που το ανεφεραν... Πρέπει να υπήρχε και το απέσυραν.Υπάρχουν αναφορές αλλά τα λινκ είναι "νεκρά"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πρέπει να υπήρχε και το απέσυραν.Υπάρχουν αναφορές αλλά τα λινκ είναι "νεκρά"... γινεται να εχουν καταργησει ολα τα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Χωρις το Play Store εγκατεστημενο μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε Android εφαρμογες στο κινητο?Απο το aptoide γινεται να κατεβασουμε το Play Store και να το εγκαταστησουμε στο κινητο χωρις ρουτ κτλ?Πηρα 1 noname tablet και 1 noname iPhone 4s clone και δεν εχουν Play Store?Τι μπορω να κανω? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Στο κινητό μου έχω την 4.1.6 περασμένη. Αν κατεβάσω πιο καινούργιο apk του google play και το κανω install θα έχω κανένα θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα προέκυψε ένα πρόβλημα ενώ προσπαθούσα να αγοράσω μια εφαρμογή από το play store. Αφού πάτησα την επιλογή αγοράς, μου έβγαλε ένα παράθυρο για να επιβεβαιώσω τον αριθμό της κάρτας και αφού πάτησα OK μου έβγαλε στην αρχή το μήνυμα "your credit card ending in 3523 was declined. Please select a different payment method" και στην συνέχεια το εξής "you already having a pending order for this item". Να πω ότι με την ίδια κάρτα έκανα αγορά πριν λίγο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και επίσης η κάρτα έχει χρήματα. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Στο κινητό μου έχω την 4.1.6 περασμένη. Αν κατεβάσω πιο καινούργιο apk του google play και το κανω install θα έχω κανένα θέμα; κανένα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Χωρις το Play Store εγκατεστημενο μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε Android εφαρμογες στο κινητο?Απο το aptoide γινεται να κατεβασουμε το Play Store και να το εγκαταστησουμε στο κινητο χωρις ρουτ κτλ?Πηρα 1 noname tablet και 1 noname iPhone 4s clone και δεν εχουν Play Store?Τι μπορω να κανω? Εάν έχεις τα .apk αρχεία των εφαρμογών που θέλεις, και εμπιστεύεσαι την πηγή τους, τότε απλά τα αντιγράφεις στη συσκευή και τα εκτελείς. Για την εγκατάσταση του ίδιου του play δε μπορώ να πω πολλά - προτιμώ συσκευές που το έχουν από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη παιδια μου λεει οχι επαρκης μνημη.και εγψεγω αλλα 1.5 γιγα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts