Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε να έρθει κ το eshop!να παρουμε τπτ

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Δημήτρης

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερουμε αν η καινουρια προσθηκη με τα βιβλια αυτα που κατεβαζουμε-αγοραζουμε, ειναι στα Ελληνικα,γιατι τα previews των βιβλιων ειναι στα αγγλικα...
Poco X3 nfc 6/128

Ξερουμε αν η καινουρια προσθηκη με τα βιβλια αυτα που κατεβαζουμε-αγοραζουμε, ειναι στα Ελληνικα,γιατι τα previews των βιβλιων ειναι στα αγγλικα...

Δεν έχει ελληνικό περιεχόμενο ακόμη από ότι έχω καταλάβει. Λογικά θα πρέπει να δουλέψουν να πάρουν δικαιώματα από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εδώ και δύο μέρες τα previews thumbnails των εφαρμογών φαινονται κάπως " ξεχειλωμενα" όπως βλέπετε.έκανα κατι εγώ η έτσι ειναι πλέον;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχεις πειραγμένη ανάλυση μήπως?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

πειτε μου αν ξερετε, αν καποια εφαρμογη εχει αφαιρεθει απτο store ειναι δυνατον να τη βρουμε αλλου?

Να γράψεις το όνομα του αρχείου apk στο Google θα σου βγάλει links για κατέβασμα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Να γράψεις το όνομα του αρχείου apk στο Google θα σου βγάλει links για κατέβασμα.

μου βγαζει λινκ κ οταν το παταω μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει...

η με παραπεμπουν στο play store στο οποιο δεν υπαρχει

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Εδώ και δύο μέρες τα previews thumbnails των εφαρμογών φαινονται κάπως " ξεχειλωμενα" όπως βλέπετε.έκανα κατι εγώ η έτσι ειναι πλέον;

Εχει αλλαξει πλεον. Καινουργιο λουκ.

μου βγαζει λινκ κ οταν το παταω μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει...

η με παραπεμπουν στο play store στο οποιο δεν υπαρχει

Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά ορισμένες φορές ορισμένα links λόγω νομιμότητας υλικού ή παλαιότητας διαγράφονται. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο να βρεις κάποια που λειτουργούν.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο αλλά ορισμένες φορές ορισμένα links λόγω νομιμότητας υλικού ή παλαιότητας διαγράφονται. Χρειάζεται λίγο παραπάνω ψάξιμο να βρεις κάποια που λειτουργούν.

για το banana kong λεω. σιγουρα υπαρχει λινκ ομως? αν δεις τιποτα κ συ πες μου.

τελικα μαλλον δεν υπηρχε το banana kong στο play store γιατι εψαξα 15 σελιδες στο google κ ουτε που το ανεφεραν...

Πρέπει να υπήρχε και το απέσυραν.Υπάρχουν αναφορές αλλά τα λινκ είναι "νεκρά"...

Πρέπει να υπήρχε και το απέσυραν.Υπάρχουν αναφορές αλλά τα λινκ είναι "νεκρά"...

γινεται να εχουν καταργησει ολα τα λινκ?

Χωρις το Play Store εγκατεστημενο μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε Android εφαρμογες στο κινητο?Απο το aptoide γινεται να κατεβασουμε το Play Store και να το εγκαταστησουμε στο κινητο χωρις ρουτ κτλ?Πηρα 1 noname tablet και 1 noname iPhone 4s clone και δεν εχουν Play Store?Τι μπορω να κανω?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στο κινητό μου έχω την 4.1.6 περασμένη.

Αν κατεβάσω πιο καινούργιο apk του google play και το κανω install θα έχω κανένα θέμα;

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα προέκυψε ένα πρόβλημα ενώ προσπαθούσα να αγοράσω μια εφαρμογή από το play store. Αφού πάτησα την επιλογή αγοράς, μου έβγαλε ένα παράθυρο για να επιβεβαιώσω τον αριθμό της κάρτας και αφού πάτησα OK μου έβγαλε στην αρχή το μήνυμα "your credit card ending in 3523 was declined. Please select a different payment method" και στην συνέχεια το εξής "you already having a pending order for this item". Να πω ότι με την ίδια κάρτα έκανα αγορά πριν λίγο καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και επίσης η κάρτα έχει χρήματα. Έχει κανείς κάποια ιδέα?

Στο κινητό μου έχω την 4.1.6 περασμένη.

Αν κατεβάσω πιο καινούργιο apk του google play και το κανω install θα έχω κανένα θέμα;

κανένα απολύτως.

Χωρις το Play Store εγκατεστημενο μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε Android εφαρμογες στο κινητο?Απο το aptoide γινεται να κατεβασουμε το Play Store και να το εγκαταστησουμε στο κινητο χωρις ρουτ κτλ?Πηρα 1 noname tablet και 1 noname iPhone 4s clone και δεν εχουν Play Store?Τι μπορω να κανω?

Εάν έχεις τα .apk αρχεία των εφαρμογών που θέλεις, και εμπιστεύεσαι την πηγή τους, τότε απλά τα αντιγράφεις στη συσκευή και τα εκτελείς. Για την εγκατάσταση του ίδιου του play δε μπορώ να πω πολλά - προτιμώ συσκευές που το έχουν από την αρχή.

• 2 weeks later...
Δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη παιδια μου λεει οχι επαρκης μνημη.και εγψεγω αλλα 1.5 γιγα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ