minast Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπερα! Στο κινητο μου ξαφνικα δε μπορω να μπω στο Play Store! Μου μαυριζει η οθονη και λεει Νot Responding! Φοραει 4.0.3 και δεν εχει πειραχτει ποτε. Να του κανω ενα Hard Format; Εκανα και εκαθαρριση μνημης κλπ αλλα συνεχιζει. Το εβγαλα και το ξαναεβαλα μου ανοιξε, μου ζητησε λογαριασμο να βαλω και τα ιδια παλι... Καμια ιδεα; Από settings -> Apps, δοκίμασες uninstall updates, clear data, clear cache στο Google Play Store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλημερα.... Στο se X8 του υιού μου,εδω και λιγο καιρο ενω μπαινω στο Google Play και μου δειχνει τις εφαρμογες που πρεπει να ανανεωθουν,οταν παταω εγκατασταση ενημερωσης,φορτωνει κανονικα η πρασινη μπαρα και φορτωνει και φορτωνει....και τιποτα δεν γινεται.....Διεγραψα το παλιο Μαρκετ(3.5.15),εβαλα το 3.5.19,μετα εβαλα το τελευ\ταιο,εκανα uninstall τις ενημερωσεις,clear data κλπ...αλλα τιποτα... Κανενας χριστιανος μηπως ξερει να βοηθησει;; Ααα το κινητο ειναι root Eυχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Υπάρχει επιλογή για τις εφαρμογές που κατέβασα να μην δημιουργεί συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Υπάρχει επιλογή για τις εφαρμογές που κατέβασα να μην δημιουργεί συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας? Play Store-Ρυθμισεις-Αυτοματη προσθηκη widget.Το ξετικαρεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Play Store-Ρυθμισεις-Αυτοματη προσθηκη widget.Το ξετικαρεις. Χίλια ευχαριστώ. Είχε κολλήσει το μυαλό μου και το έψαχνα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα παιδια και απο εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος περιορισμος ποσες φορες μπορεις να ξαναεγκαταστησεις (εφοσον εχεις αγορασει μια εφαρμογη ) στο ιδιο κινητο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα παιδια και απο εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος περιορισμος ποσες φορες μπορεις να ξαναεγκαταστησεις (εφοσον εχεις αγορασει μια εφαρμογη ) στο ιδιο κινητο; Ευχαριστω Άμα βάζεις το ίδιο gmail account δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσα φορματ θες κάνε, πάντα θα μπορείς να τις βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Άμα βάζεις το ίδιο gmail account δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσα φορματ θες κάνε, πάντα θα μπορείς να τις βάζεις. Τωρα παντως υπαρχει καποιο προβλημα με τους servers τους ,γιατι στο κινητο οι εφαρμογες που ειναι αγορασμενες μου εμφανιζει τιμη.....και οταν παω να τις ξανα-αγορασω εμφανιζει μηνυμα για σφαλμα στους servers. Τελικα τις περασα απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninilini Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Έχω ένα samsung galaxy 3 GT-15800 το έχω εδώ και αρκετό καιρό.Αποφάσισα λοιπόν να μπω στο market να κατεβάσω μία εφαρμογή που ήθελα. Και μου λέει πως δεν γίνεται να μπω γιατί το κινητό μου δεν γίνεται να παρέχει τέτοιες λειτουργίες! Τι να κάνω ; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Έχω ένα samsung galaxy 3 GT-15800 το έχω εδώ και αρκετό καιρό.Αποφάσισα λοιπόν να μπω στο market να κατεβάσω μία εφαρμογή που ήθελα. Και μου λέει πως δεν γίνεται να μπω γιατί το κινητό μου δεν γίνεται να παρέχει τέτοιες λειτουργίες! Τι να κάνω ; :/ Δεν είναι πρόβλημα του market αλλά κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276095 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Έχω ένα samsung galaxy 3 GT-15800 το έχω εδώ και αρκετό καιρό.Αποφάσισα λοιπόν να μπω στο market να κατεβάσω μία εφαρμογή που ήθελα. Και μου λέει πως δεν γίνεται να μπω γιατί το κινητό μου δεν γίνεται να παρέχει τέτοιες λειτουργίες! Τι να κάνω ; :/ Έχεις βάλει το gmail σου; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Έχω ένα samsung galaxy 3 GT-15800 το έχω εδώ και αρκετό καιρό.Αποφάσισα λοιπόν να μπω στο market να κατεβάσω μία εφαρμογή που ήθελα. Και μου λέει πως δεν γίνεται να μπω γιατί το κινητό μου δεν γίνεται να παρέχει τέτοιες λειτουργίες! Τι να κάνω ; :/ Δεν είναι πρόβλημα του market αλλά κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276095 Έχεις βάλει το gmail σου; Πάντως, για να είσαι σίγουρος, άνοιξε μια εφαρμογή της google όπως Gmail, Play store (ex- Market), Talk, και αν σου ζητήσει λογαριασμό google, φτιάξε έναν ή βάλε αν έχεις ήδη. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδιά εχω μια απορία.Συμβαίνει εδω και καιρό και είναι αρκετά σπαστικό και δεν ξέρω αν είναι ρύθμιση του Play Store ή αν είναι ετσι απο default. Λοιπόν έκανα reset το κινητό και είμαι στο Play Store στην σελίδα "My Android Apps". Δείχνει 20 σελίδες με apps (9 apps σε κάθε σελίδα). Εχω βγάλει την επιλογή να τα κάνει αυτόματα install γιατί θέλω να κάνω συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι πως δεν δείχνει όλα τα apps. Είναι περισσότερα απο 20 σελίδες. Οταν εχω κάνει πχ 10-12 apps install τα "πέρνει" απο το Other apps in my library, τα πάει στο Apps installed on device και εμφανίζει μερικά ακόμα. Μπορώ να το κάνω τα δείχνει όλα; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Στo market στις ρυθμισεις υπαρχει η επιλογή " προσθηκη νεου λογαριασμου". Αν βαλω τον λογαριασμο μου στο κινητο ενος φίλου θα επηρεάσει γενικά το κινητό; εννοώ επαφές , ημερολογιο κλτ. θελω να δωσω σε ένα φιλου ενα παιχνιδι που έχω αγοράσει αλλά δεν θέλω να μπλέξουν οι λογαριασμοι γενικά στο κινητό του. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Στo market στις ρυθμισεις υπαρχει η επιλογή " προσθηκη νεου λογαριασμου". Αν βαλω τον λογαριασμο μου στο κινητο ενος φίλου θα επηρεάσει γενικά το κινητό; εννοώ επαφές , ημερολογιο κλτ. θελω να δωσω σε ένα φιλου ενα παιχνιδι που έχω αγοράσει αλλά δεν θέλω να μπλέξουν οι λογαριασμοι γενικά στο κινητό του. Όχι, δεν θα επηρεάσει, αλλά θα έχει όλα τα μαιλ σου, λογαριασμό talk, επαφές κλπ. Ό,τι έρχεται σε σένα θα πηγαίνει και σε αυτόν. Αν έχεις μαιλ μόνο για να αγοράζεις τα παιχνίδια οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Θα πρέπει να προσέξεις πριν βάλεις τον λογαριασμό σου στο Google Play να μην είναι ενεργοποιημενος ο συγχρονισμός στην συσκευή του φίλους σου, εννοώ ο αυτόματος συγχρονισμός!όταν τελειώσει αυτό που θες να κάνεις, διέγραψε τον λογαριασμό σου, από τις ρυθμίσεις της συσκευής πλέον! Edited September 25, 2012 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Θα πρέπει να προσέξεις πριν βάλεις τον λογαριασμό σου στο Google Play να μην είναι ενεργοποιημενος ο συγχρονισμός στην συσκευή του φίλους σου, εννοώ ο αυτόματος συγχρονισμός!όταν τελειώσει αυτό που θες να κάνεις, διέγραψε τον λογαριασμό σου, από τις ρυθμίσεις της συσκευής πλέον! Έτσι ,πρέπει να απενεργοποιήσει το συγχρονισμό ,γιατί θα μπουν όλες οι επαφές του στο φίλο του καθώς και τα μέιλ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τη νέα προσφορά με τα 25 λεπτά στο play store θα την είδατε φαντάζομαι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Ναι την είδαμε, εγώ βασικά από την σημερινή προσφορά αγόρασα το office suite pro , νομίζω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία, την δούλεψα στο nexus s κ είναι πρώτη πραγματικά!! Edited September 27, 2012 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 και γω μόνο office suite pro αγόρασα από τις σημερινές προσφορές. ελπίζω να δούμε ακόμα καλύτερες εφαρμογές τις υπόλοιπες μέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Από ότι βλέπω όλοι το ίδιο πήραμε.Εγώ πήρα και το ocean HD. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Από ότι βλέπω όλοι το ίδιο πήραμε.Εγώ πήρα και το ocean HD. Υπηρχαν και στην προηγουμενη προσφορα αυτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ευτυχως η Sony το δινει τσαμπα το office Suite.και ετσι το χω ακομα και σε αλλες εταιριες..;) Απο κει και περα, μαλλον θα τσιμπησω το asphalt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Ευτυχως η Sony το δινει τσαμπα το office Suite.και ετσι το χω ακομα και σε αλλες εταιριες..;) Απο κει και περα, μαλλον θα τσιμπησω το asphalt. Η pro έκδοση είναι σε προσφορά… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ξέρω ότι οι paid εφαρμογές είναι συνδεδεμένες με το google account. Είναι όμως συνδεδεμένες με την συσκευή; Έχω αγοράσει μερικές και μάλλον θα αλλάξω συσκευή, οπότε θα μεταφερθούν εκεί μέσω του account, αλλά τι θα γίνουν στο παλιό αν συνδέσω άλλο λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts