xolloth Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εκει στην προσοψη κατω που εχει το λογοτυπο της voda θα μπορουσε να ηταν μερος της οθονης και να ηταν 3.2". Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εκει στην προσοψη κατω που εχει το λογοτυπο της voda θα μπορουσε να ηταν μερος της οθονης και να ηταν 3.2". Θα βγει αργοτερα το 945 με 3.2";) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εκει στην προσοψη κατω που εχει το λογοτυπο της voda θα μπορουσε να ηταν μερος της οθονης και να ηταν 3.2". Δεν θα ειχε αυτη την τιμη ομως. Μην το ξεχνας Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 πολύ καλή συσκευή για τα χρήματα που ζητάει η Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Να πω την αλήθεια, ψήνομαι για να δω και πως λειτουργεί το android. Αν έχει κάποια σχέση με τα μεγάλα του ξαδέρφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πολύ καλή συσκευή! Ότι πρέπει για entry level android device και σε εξαιρετική τιμή! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 το ιδανικο 2nd/backup κινητο.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αψογο κινητάκι... Αν και μάλλον θα περιμένω για το 945 που έχει και capacitive οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 SAR και διάρκεια μπαταρίας ξέρει κανείς? edit: από ανεπίσημες πηγές βρήκα SAR 0,4! κι από μπαταρία λέει 300 ώρες αναμονή και 5 ώρες ομιλία Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 έχω αρχίσει και ψήνομαι! Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi6 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 3,5g και wifi για τετοια τιμη ειναι πολυ ενδιαφερον.. Δυο πραγματα δε μου αρεσουν, α) το 360 (μεγαλη αποτυχια), και β) vodafone συσκευη. Οσες vodafone συσκευες εχω αγορασει εγω και φιλοι μου, εχουμε φαει τρελο ξενερωμα.. ΥΓ: Οσοι ξερουν, ξερουν.. Αυτοι που δε ξερουν (και θα ρωτησουν τι εννοω για το 'ξενερωμα'), ας αγοραζουν και να μαθουν, εαν καταλαβουν.. αν και καταβαθος ξερουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 H resistive οθόνη το σκοτώνει το κινητάκι... http://techblog.gr/mobile/vodafone-845-hands-on-unbox-3002/ αθλια απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μακριά απο branded κινητα παιδια.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galliant Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εγώ έχω το T-Mobile Pulse (Huawei U8220), που λόγω τιμής έχει τύχει φοβερής ανεπίσημης υποστήριξης (και επίσημης απλά ότι βγάζει η Huawei απλά γονατίζει το κινητό). Πιστεύω ότι αν και το 945 κινηθεί στα 150-200€ μπορεί να υπάρξει ευχάριστη έκπληξη. PS. Είναι βέβαιο ότι η Huawei θα τα φτιάχνει τα κινητά (μοιάζουν για στυλ της εταιρίας); ρωτάω γιατί τουλάχιστον από το Pulse που έχω είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με μπαταρία (με μπαταρία 1500mAhmps πάνω του όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μου το εφερε απο Γερμανια ενας φιλος και ειναι καταπλικτικο.Η τιη του απο εκει...99,90 ευρω.Συμπαθητικοτατο και πολυ ευχρηστο.Εχει και Ελληνικο μενου...αν και δεν το χρησιμοποιω.Wifi μπαινεις κανονικοτατα και θελω να φορτωσω και χαρτε για το gps...εκτος του google που τους εχει πανω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 για τα λεφτα του ειναι μια χαρα το κινητο, ειδικα αν το συγκρινεις με αλλα των 100 ευρω.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Όμορφο κινητό, φθηνό, πρακτικό, Android για όποιον ψήνεται να το δοκιμάσει αλλά δεν θέλει να το χρυσοπληρώσει, καλή καμερούλα, καλή αυτονομία, γενικά είναι ν' απορείς γιατί δεν το έχεις αποκτήσει ακόμα.... Υπάρχει όμως και αυτό που σε φρενάρει και σε ξενερώνει αυτόματα...είναι Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Τρελή η τιμή του και μάλιστα φοράει και android 2.1 Ωστόσο όσες συσκευές vodafone έχω αγοράσει, με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ από να τις πηγαίνω συνέχεια στο service. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αυτό λειτουργεί κανονικά με όλα τα ελληνικα δίκτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αυτό λειτουργεί κανονικά με όλα τα ελληνικα δίκτυα? Μωρέ μια χαρά λειτουργεί, το θέμα είναι πώς θα ξεφορτωθείς αυτές τις επιοικώς άθλιες υπηρεσίες-συντομεύσεις του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πολύ καλή και τίμια συσκευή για κάποιον που θέλει να γνωρίσει το Android ή απλώς θέλει να έχει μια δεύτερη συσκευή. Αν βρεθεί ή υπάρχει τρόπος αφαίρεσης του vodafone μενού του ώστε να το δουλεύουμε σε όλα τα ελληνικά δίκτυα χωρίς περιορισμούς, μπορεί να το χτυπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πολύ καλή και τίμια συσκευή για κάποιον που θέλει να γνωρίσει το Android ή απλώς θέλει να έχει μια δεύτερη συσκευή. Αν βρεθεί ή υπάρχει τρόπος αφαίρεσης του vodafone μενού του ώστε να το δουλεύουμε σε όλα τα ελληνικά δίκτυα χωρίς περιορισμούς, μπορεί να το χτυπήσω. στο XDA υπάρχουν custom roms και γενικά καλή υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δεν μπορειτε να βγαλετε απλως τις συντομευσεις που αφορουν τη vodafone για οσους εχουν προβλημα με αυτες; Στο lg gm750 που ειναι και αυτο αποκλειστικο της vodafone απλως "φορεσα" το spb shell και πλεον παραμετροποιησα τελειως το κινητακι. Παντως για τα χαρακτηριστικα και τιμη που εχει ειναι dumbphone killer!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Αψογο κινητάκι... Αν και μάλλον θα περιμένω για το 945 που έχει και capacitive οθόνη... +1 Το 945 φαίνεται άψογο! Να δούμε όμως πότε θα έρθει Ελλάδα μεριά, το 845 ήρθε 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Φοβερό το κινητάκι!!! Πανέμορφο, πάμφθηνο και android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts