zerokill Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Για να καταλαβω με το φουλ σημα η βονταφον διακριτικα μας λεει μηπως οτι "μαγκες οσες κεραιες βαλαμε βαλαμε.. απο εδω και περα αν εχετε προβληματα τσονταρεις 150 ευρω για να εχεις σημα εκει που θα επρεπε κανονικα να εχεις ...εκτος αν εισαι μεγαλος "χορηγος" και το παρεις φτηνοτερα εως τζαμπα.. Αν ειμουν η εταιρεια που κανει της διαφημισεις της κοσμοτε ... θα τους ειχα ηδη ενα ωραιο σποτακι με θεμα.. Να εχεις σηματακι .. χωρις το μηχανακι..:lol: Edited November 12, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KuroMan Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Αν ειμουν η εταιρεια που κανει της διαφημισεις της κοσμοτε ... θα τους ειχα ηδη ενα ωραιο σποτακι με θεμα.. Να εχεις σηματακι .. χωρις το μηχανακι..:lol: Καλά τώρα μας έπεισε και η Cosmote...με το σήμα μπανάνα, εδώ σε σημεία πού έχουν κάλυψη δεν βγαίνουν κλήσεις...για να μην μιλήσουμε για σημεία που δεν έχουν καν κάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babas Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ακόμα κι έτσι να είναι που το κακό? Θέλω να πω ποια εταιρεία δεν θα θελε να είχε 100% κάλυψη τρίτης γενοιάς? Το κακό για μένα είναι τα ζώα που δεν αφήνουν να μπουν κεραίες. Μεγάλος μάγκας η ΠΑΝΑΦΟΝ ( αρνούμαι να την πω βοντα). Μακάρι να το εβγαζε και η wind:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 *Ελα ντε..... καθομαστε και κραζουμε επειδη μια εταιρια δινει λυσεις. Απο μενα ΜΠΡΑΒΟ στη βονταφον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μερικοί αδυνατούν να κατανοήσουν πως υπάρχουν περιοχές οι οποίες δεν καλύπτονται από ΚΑΜΙΑ εκ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας είτε λόγω μορφολογίας, είτε λόγω δόμησης, είτε λόγω μη ύπαρξης εμπορικού ενδιαφέροντος. Όπως επίσης αδυνατούν να κατανοήσουν πως υπάρχουν πολλοί χώροι(σπίτια,γραφεία κλπ.) που λόγω μόνωσης, υλικών κατασκευής ή τοποθεσίας(π.χ. υπόγεια) δεν μπορούν να εχουν σήμα επίσης από ΚΑΜΙΑ εταιρία. Σ'αυτούς τους χώρους λοιπόν, η VF προσφέρει το VAG. Οι άλλες τι προσφέρουν;:rolleyes: Αν κάποιος προτείνει κάποια λύση ρε παιδιά για να πιάσουμε σήμα σε αντίστοιχες περιοχές στις άλλες 2 εταιρίες, τότε ειλικρινά θα του χαρίσω το VAG μου που τό'χω στην αποθήκη να σκονίζεται. :rolleyes: By the way: εδώ και 1 χρόνο επέκταση κάλυψης σε 3G βλέπω ως επί το πλείστον στην VF. Η Wind δεν μπαίνει καν στη συζήτηση, ενώ η Cosmote στα μέρη μου που δεν έπιανε 3G συνεχίζει να μην πιάνει. Ποια είπαμε δεν αναπτύσσει δίκτυο; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejthessaloniki Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Χάνετε το δάσος... Θα έπρεπε το κράτος να υποχρεώσει τις εταιρείες να "μοιράζονται" τις κεραίες τους..! Ούτε ανάγκη για τόσες κεραίες θα υπήρχε, ούτε κακή ποιότητα σήματος. Το πως θα γινόταν και με τι κόστος για τις εταιρείες είναι άλλο θέμα αλλά να περνάς από μέρη και να βλέπεις 3 διαφορετικές κεραίες είναι γελοίο... Αλλά όταν το κριτήριο είναι πως θα αρπάξουμε τα λεφτά του κόσμου, αυτά γίνονται! Σαν συσκευή όμως, δείχνει να δίνει λύση σε πολύ προβληματικά σημεία. Σίγουρα δεν είναι το μέλλον. Το μέλλον είναι κλήσεις μέσω wifi. Ήδη skype, fring, FaceTime έχουν δώσει τον τόνο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Εγω αμφιβαλω αν υπαρχει αντιστοιχο φορουμ σε αλλη χωρα να μιλαει για προβληματα και καλυψη στοιχειωδους σηματος απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.. οπως για μερικους λαους ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει λακουβα στον δρομο ετσι ειναι και το σημα..δεν νοειται να μην υπαρχει μερος χωρις σημα τουλαχιστον σε χωρα ευρωπαικη και οχι αφρικανικη..... btw οι αγγλοι ειναι χαζοι και το δινουν 58.92 Eυρω και οι δικοι μας οι εξυπνοι 3πλη τιμη...αλλη συσκευη βεβαια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σου δινουν την επιλογη φτηνα ακριβα στο προβλημα... δεν ξερω αν δεν ειχα σημα παντως προσωπικα..θα την εκανα για αλλη εταιρεια..σε πρωτη φαση τουλαχιστον.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 @alejthessaloniki,Είσαι εντελώς λάθος κατά τη γνώμη μου. Καταρχάς το μέλλον δεν είναι το wifi αλλά γενικά,η mobile IP. Το data link layer πρέπει να παρέχεται από τα λειτουργικά συστήματα αλλά και τα δίκτυα σαν ένα "αφηρημένο επίπεδο" και το κινητό μας να μεταβαίνει από WCMDA σε CSMA/WIMAX/GSM/EDGE χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Αυτό όμως έχει δυσκολίες υλοποίησης (από ασφάλεια μέχρι δρομολόγηση) επομένως υπάρχει ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Μάλιστα αν μιλάμε για μέλλον,τότε πρέπει να μπλέξουμε και την έννοια QoS σε δίκτυα μη εγγυημένης απόδοσης (όπως τo 802.11e σε wifi networks) ,τα οποία συνεργάζοναι άψογα με υπηρεσίες που θέλουν εγγυημένη ποιότητα υπηρεσίας όπως κλήση φωνής. Για το άλλο που λες, το ότι βλέπεις 3 διαφορετικές κεραίες δεν κακό. Με αυτό τον τρόπο διαφοροποιούνται τα δίκτυα ως προς την τεχνολογία που χρησιμοποιούνε,ως προς την κάλυψη που θέλουν να παρέχουν,ως προς την ποιότητα υπηρεσίας προς τους πελάτες τους. Εσύ μου λες δηλαδή,να έχουμε 1 δίκτυο για όλους πελάτες. Απέχεις πολύ από την πραγματικότητα... Να είμαι δηλαδή στο ίδιο δίκτυο με τα 15άχρονα που χρησιμοποιούν το WHAT'S UP; την Cosmote την έχω για πλάκα,προσωπικά... :lol: Και με ποια λογική η εταιρείες θα βγάζουν προσφορές; Η μια εταιρεία μπορεί να σκέπτεται "ας δώσω απεριόριστα data σε όλους,έτσι κι αλλιώς αν φορτωθεί το δίκτυο δε θα πάθει μόνο το δικό μου ζημιά ή θα πληρώσουν όλες οι εταιρείες-συναιτεράκια προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα εφόσον το δίκτυο είναι κοινό και έτσι και πελάτες θα έχω και τα κορόιδα θα πληρώνουν το δίκτυο". Το εσωτερικό roaming ήταν ένα project που απέτυχε. Από εκεί και πέρα,αν εννοείς το colocation είναι το ίδιο και το αυτό. Είτε έχεις μία ΤΡΙΠΛΗ ΚΕΡΑΙΑ πάνω από ένα σπίτι είτε τις κεραίες σε 3 γειτονικά σπίτια για εσένα ποια είναι η διαφορά; Το ότι θα βλέπεις 3 κεραίες;:blink: Αυτό συμφέρει τις εταιρείες παρεπιπτόντως,η συνεγκατάσταση είναι φθηνή και αποδοτική! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berry_berry Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Για να καταλαβω με το φουλ σημα η βονταφον διακριτικα μας λεει μηπως οτι "μαγκες οσες κεραιες βαλαμε βαλαμε.. απο εδω και περα αν εχετε προβληματα τσονταρεις 150 ευρω για να εχεις σημα εκει που θα επρεπε κανονικα να εχεις ...εκτος αν εισαι μεγαλος "χορηγος" και το παρεις φτηνοτερα εως τζαμπα.. Αν ειμουν η εταιρεια που κανει της διαφημισεις της κοσμοτε ... θα τους ειχα ηδη ενα ωραιο σποτακι με θεμα.. Να εχεις σηματακι .. χωρις το μηχανακι..:lol: χαχαχαχαχα..... καλό..... η διαφορά είναι ότι ακόμα και με την πιο «δυνατή καμπάνα» υπάρχουν περιπτώσει που ο «ήχος» δεν φτάνει. Δεν πάει να χτυπιέσαι...... δεν θα πιάσεις τίποτα….. ή μάλλον θα πιάσεις, αλλά το θέμα είναι τι …. Κακά τα ψέματα, οι εταιρίες διαφημίζουν καμπάνες και 100% κάλυψη εννοούν σε εξωτερικούς χώρους…. Μέσα στο σπίτι δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί ότι θα πιάνει …. εκτός αν χτυπήσεις femto….. end of story…. Όλα τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε… Στις "ερημιές για SMS" είναι το εύκολο… στη ζούγκλα του μπετού, εκεί είναι τα δύσκολα. Στον 1ο όροφο της 8όροφης πολυκατοικίας, στα τυφλά γραφεία, στα ημιυπόγεια, εκεί είναι η μαγκία… Το μηχανάκι είναι τεχνολογική καινοτομία και λύνει ένα υπαρκτό πρόβλημα που έχουν όλα τα δίκτυα είτε μας αρέσει είτε όχι…. Τώρα για την εμπορική διάθεση και την τιμή του…… είναι ακόμα αρχή, θα περίμενα να πέσει όσο ωριμάζει … μην ξεχνάμε τα πρώτα DSL modems όταν πρωτοβγήκαν είχαν 150 euria και τώρα με 40 παίρνεις modem/router με 4 πόρτες, 2xIP telephony και wifi… σε μερικά χρόνια θα περίμενα να μας δίνουν ένα με κάθε κινητό ή να υπάρχει ενσωματομένο στο DSL router…….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Θα ήθελα να γνωρίζω χωρίς να γίνομαι με αυτό που λέω ιθαγενής κάτοικος σε τί επίπεδα είναι η... ραδιενέργεια (ορολογία υποψηφίου δημοτ.εκλογών) που εκπέμπει... Το ασύρματο router όπως γνωρίζουμε δεν είναι και πολύ αθώο... Το δεύτερο θέμα που έθεσα είναι ότι θα έπρεπε να έχεις μια σημαντική έκπτωση για την κλήση που δρομολογείται μέσω της dsl γραμμής σου. Το να σου λέει εκβιαστικά ή έχεις σήμα με αυτό ή όχι δεν με καλύπτει. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ακραίες καταστάσεις τύπου 3ο υπόγειο πάρκινγκ ή σπίτι όλο μπετό... Τελευταίο, η τιμή του. Θα έπρεπε να δίνεται δωρεάν. Θα της έδινε και σημαντικό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 δεν ξερω αν δεν ειχα σημα παντως προσωπικα..θα την εκανα για αλλη εταιρεια..σε πρωτη φαση τουλαχιστον.. Δηλαδη, στην δικη μου περιπτωση που η μονη που εχει σημα στο σπιτι μ ειναι η wind, θα επρεπε να παω σ αυτην και να χασω τα δωρεαν λεπτα/σμσ προς οικογενεια/εταιρια που εχουν ολοι βονταφον. Εγω το βλεπω αλλιως, μπορω και αξιοποιω το dsl που πληρωνω 40ευρω το μηνα κατα πολυ περισσοτερο.Γιατι το να εισαι ξαπλα στο κρεβατι και να χρειαζεται να βγεις στο μπαλκονι να μιλησεις ειναι πολυ σπαστικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejthessaloniki Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Θα μπορούσε τις επενδύσεις να τις κάνει το κράτος και να νοικίαζει τις υποδομές. Όπως και να το δεις, αυτό που έγινε είναι αντιοικονομικό. 3 εταιρείες 3 δίκτυα, τριπλάσιες επενδύσεις χωρίς να είναι όλες απαραίτητες. Όσο για το μέλλον, τα συμφέροντα των εταιρειών θα καθορίσουν την επιλογή της τεχνολογίας κι όχι το ποια είναι η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Επειδή θεωρώ όνειρο θερινής νυκτός να σου κάνει έκπτωση για τις κλήσεις που κάνεις μέσω του fem2cell, ας δώσει τουλάχιστο δωρεάν τη συσκευή... Θα κερδίσει πολύ περισσότερα από την απώλεια των εσόδων της πώλησης... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Θα μπορούσε τις επενδύσεις να τις κάνει το κράτος και να νοικίαζει τις υποδομές. Όπως και να το δεις, αυτό που έγινε είναι αντιοικονομικό. 3 εταιρείες 3 δίκτυα, τριπλάσιες επενδύσεις χωρίς να είναι όλες απαραίτητες. Όσο για το μέλλον, τα συμφέροντα των εταιρειών θα καθορίσουν την επιλογή της τεχνολογίας κι όχι το ποια είναι η καλύτερη. Είμαστε πολύ μακρυά από κάτι τέτοιο,αδύνατον. Εφιάλτης μου μοιάζει! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ! Εδώ το κράτος δε μπορεί να συντηρήσει ένα δρόμο,θα φτιάξει δίκτυο κινητής; Ποιο δίκτυο θα έδειχνε εμπιστοσύνη για ποιότητα υπηρεσίας στο κράτος; Κανένας όμως; Άσε που αν αναλάμβανε την ανάπτυξη δικτύου κινητής το κράτος το δίκτυο θα κόστιζε 10 φορές παραπάνω λόγω του ότι ο εργολάβος θα έκοβε 10 φορές κοστολόγηση για το έργο (ούτε καν 3x),θα μπαίνανε 10 φορές λιγότερες κεραίες λόγω του ότι θα τα έτρωγαν τα χρήματα και θα είχαμε 10 φορές χειρότερη ποιότητα υπηρεσίας. Το 10 είναι τυχαίος συντελεστής,μπορεί να είναι απλά μία δύναμη του 10. Φαντάσου τώρα ο υπεύθυνος ποιότητας δικτύου της vodafone να πάει στη δημόσια υπηρεσία ανάπτυξης δικτύου για να μιλήσει με τη γκόμενα που δέχεται τα παράπονα,η οποία έχει μπει με μέσο στη συγκεκριμένη θέση. Εκτός από το ότι πιθανότατα θα έχει άδεια, θα δουλεύει 2 ώρες την ημέρα και 5000Ε μισθό, θα καταγράψει στο θεό το αίτημα μασουλώντας τσίχλα και ο υπεύθυνος της vodafone θα βγάλει άσπρα μαλλιά μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Ο τεχνικός του κράτους, μόλις δει το αίτημα, θα πει "δε ξέρω να το κάνω,εμένα με προσλάβανε με βάση το πτυχίο μου" και θα προωθήσει το αίτημα σε εξωτερικό συνεργάτη. Ο εξωτερικός συνεργάτης θα υπερκοστολογήσει το έργο (100Ε το κόστος του έργου = 100000Ε + 10000Ε στη τσέπη του τεχνικού του κράτους που τους έδωσε το έργο...) Εμείς,θα πληρώνουμε τόσο στις εταιρείες όσο και μέσα της φορολογίας το δίκτυο κινητής. Τέλος κατά πάσα πιθανότητα ο εξοπλισμός του δικτύου θα είναι SIEMENS. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί γκρινιάζετε/ενοχλείστε/αντιδράτε αρνητικά για μία νέα δυνατότητα/υπηρεσία. Στην προκειμένη περίπτωση, δημιουργία σήματος σε χώρους που δεν υπάρχει, για οποιονδήποτε λόγο.:ninja: Δεν σας αρέσει; ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε:!: Όμως ΜΗΝ γκρινιάζετε χωρίς λόγο σε ένα δημόσιο forum.:rolleyes: Edited November 12, 2010 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Εγω αμφιβαλω αν υπαρχει αντιστοιχο φορουμ σε αλλη χωρα να μιλαει για προβληματα και καλυψη στοιχειωδους σηματος απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.. οπως για μερικους λαους ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει λακουβα στον δρομο ετσι ειναι και το σημα..δεν νοειται να μην υπαρχει μερος χωρις σημα τουλαχιστον σε χωρα ευρωπαικη και οχι αφρικανικη..... btw οι αγγλοι ειναι χαζοι και το δινουν 58.92 Eυρω και οι δικοι μας οι εξυπνοι 3πλη τιμη...αλλη συσκευη βεβαια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σου δινουν την επιλογη φτηνα ακριβα στο προβλημα... δεν ξερω αν δεν ειχα σημα παντως προσωπικα..θα την εκανα για αλλη εταιρεια..σε πρωτη φαση τουλαχιστον.. Σε καμία χώρα, σε κανέναν πλανήτη ή γαλαξία δεν υπάρχει σύστημα κινητών επικοινωνιών (mobile, CB, etc) που να σου δίνει σήμα σε όλα τα υπόγεια, είναι θέμα κοινής και απλής φυσικής. Μόνο τα femtocells. Ήρθαν να δώσουν σήμα εκεί που ποτέ δεν πρόκειται το σήμα να φτάσει, ό,τι δίκτυο και να είχε στηθεί απέξω. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berry_berry Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγω αμφιβαλω αν υπαρχει αντιστοιχο φορουμ σε αλλη χωρα να μιλαει για προβληματα και καλυψη στοιχειωδους σηματος απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.. οπως για μερικους λαους ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει λακουβα στον δρομο ετσι ειναι και το σημα..δεν νοειται να μην υπαρχει μερος χωρις σημα τουλαχιστον σε χωρα ευρωπαικη και οχι αφρικανικη..... btw οι αγγλοι ειναι χαζοι και το δινουν 58.92 Eυρω και οι δικοι μας οι εξυπνοι 3πλη τιμη...αλλη συσκευη βεβαια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σου δινουν την επιλογη φτηνα ακριβα στο προβλημα... δεν ξερω αν δεν ειχα σημα παντως προσωπικα..θα την εκανα για αλλη εταιρεια..σε πρωτη φαση τουλαχιστον.. zeroKill ΟΛΑ τα δίκτυα σε ΟΛΕΣ τις χώρες έχουν μαύρες τρύπες, ιδίως όταν μιλάμε για κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους... H Telefonica γιατί λανσάρισε στην Ισπανία το μηχανάκι, η Voda στην Αγγλία? Περίμενε όμως περικά χρόνια όταν το 3G θα είναι defacto, οι περισσότερες υπηρεσίες θα παίζουν over IP τότε οι 5μπάρες μόνο δεν θα είναι αρκετές.. θα πρέπει να μπορεί το δίκτυο να σηκώσει και τον φόρτο δεδομένων... και ο απλός χρήστης δεν θέλει να μπαίνει στη διαδικασία "αααααα είμαι σπίτι κάτσε να γυρίσω σε wifi.... ****το θα πέσει το session.... ουπσσσσσ βγαίνω για βόλτα κάτσε να κλείσω wifi να γυρίσω σε 3G, πάλι θα πέσει η κλήση......." γίνεται, κανείς δεν θέλει να το κάνει αν υπάρχει εναλλακτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KuroMan Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγω αμφιβαλω αν υπαρχει αντιστοιχο φορουμ σε αλλη χωρα να μιλαει για προβληματα και καλυψη στοιχειωδους σηματος απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας.. οπως για μερικους λαους ειναι αυτονοητο να μην υπαρχει λακουβα στον δρομο ετσι ειναι και το σημα..δεν νοειται να μην υπαρχει μερος χωρις σημα τουλαχιστον σε χωρα ευρωπαικη και οχι αφρικανικη..... btw οι αγγλοι ειναι χαζοι και το δινουν 58.92 Eυρω και οι δικοι μας οι εξυπνοι 3πλη τιμη...αλλη συσκευη βεβαια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σου δινουν την επιλογη φτηνα ακριβα στο προβλημα... δεν ξερω αν δεν ειχα σημα παντως προσωπικα..θα την εκανα για αλλη εταιρεια..σε πρωτη φαση τουλαχιστον.. Δεν είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου, οι χώρες οι οποίες έχουν εμπορικά διαθέσιμο Femto δίκτυο ή είναι να βγάλουν πολύ σύντομα είναι αρκετές και κάθε μήνα αυξάνονται, αναφορικά παραθέτω μερικές για να καταλάβεις πως εξαπλώνετε αυτή η νέα τεχνολογία Αμερική, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Τουρκία, Κίνα, Κατάρ, Αυστραλία, Πορτογαλία και και… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Εγώ τηλεφώνησα για να το παραγγείλω (λογαριασμοί ~80 ευρώ τον μήνα) και μου ζήτησαν 50 ευρώ !!!! Μαζί του ότι μου έδωσαν χαμηλή επιδότηση (192 ευρώ) θα πάω να τους κάνω φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Εγώ τηλεφώνησα για να το παραγγείλω (λογαριασμοί ~80 ευρώ τον μήνα) και μου ζήτησαν 50 ευρώ !!!! Μαζί του ότι μου έδωσαν χαμηλή επιδότηση (192 ευρώ) θα πάω να τους κάνω φορητότητα. Εμένα με περιπου 80-90ευρω το μηνα, με 2 αριθμους βεβαια, μου το εστειλαν τσαμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Εμένα 1 αριθμός και ~80 ευρώ τον μήνα όταν έχω πρόγραμμα το Unlimited 50. Δεν πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.... Όταν τους πάει η φορητότητα μετά από 9 χρόνια συνδρομητής, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξανασκεφτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Και καλά θα κάνεις. Ανεπίτρεπτο που στο χρέωσαν τόσα χρόνια συνδρομητής και με καλούς συνδρομητές τη στιγμή που το δίνουν τσάμπα τελείως σε χαμηλότερους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 εστω οτι εχω ενα θρι τζι κινητο (ο,τιδηποτε δικτυο) και κανω κληση στο 112. Αν δεν υπαρχει αλλη καλυψη, θα συνδεθει στο full σημα μηχανημα της βοντα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Και καλά θα κάνεις. Ανεπίτρεπτο που στο χρέωσαν τόσα χρόνια συνδρομητής και με καλούς συνδρομητές τη στιγμή που το δίνουν τσάμπα τελείως σε χαμηλότερους λογαριασμούς. Στις 12.30 το μεσημέρι έκανα αίτηση φορητότητας, και στις 14.30 με πήραν από Vodafone και με ρώτησαν το γιατί. Τους εξήγησα, και είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν επιδότηση 246 ευρώ και να πληρώσω το full σήμα. Δεν δέχτηκα και τους είπα ότι δεν πειράζει θα πάω wind. Σε 20 λεπτά ξανά τηλέφωνο, και μου λένε 324 ευρώ επιδότηση και θα πληρώσω 49.5 το full σήμα αλλά θα μου κάνουν δώρο ένα πάγιο (52 ευρώ) οπότε είναι σαν να μου το δίνουν τσάμπα !!! Έτσι θέλουν τελικά .....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Να κάνω μια απλή ερώτηση. Το full σήμα τί το θέλετε? Δεν έχετε καλό σήμα? Γιατί αν δεν έχεις καλό σήμα και το αποδείξεις τότε θα σου το δώσουν δωρεάν! Γι αυτό έχει βγεί η συσκευούλα όχι για να τα δίνουν χωρίς λόγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts