manosn2 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Αν κάποιος δεν έχει καθόλου πρόσβαση ADSL, γίνεται να συνδέσει το VAG μέσω δορυφορικού Internet? [Θα ήταν τέλεια υλοποίηση για απομακρυσμένες περιοχές, ή σε σκάφος] Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να το λειτουργήσει μέσω 3G Mobile Broadband Router άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας? [π.χ. 3G Router με σύνδεση στο δίκτυο κινητής της Wind ή της Cosmote, και πάνω σε αυτό να συνδέσουμε το VAG] Αυτο που λες για το σκαφος μου εβαλες ιδεες!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Αν κάποιος δεν έχει καθόλου πρόσβαση ADSL, γίνεται να συνδέσει το VAG μέσω δορυφορικού Internet? [Θα ήταν τέλεια υλοποίηση για απομακρυσμένες περιοχές, ή σε σκάφος] Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να το λειτουργήσει μέσω 3G Mobile Broadband Router άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας? [π.χ. 3G Router με σύνδεση στο δίκτυο κινητής της Wind ή της Cosmote, και πάνω σε αυτό να συνδέσουμε το VAG] οχι...ειναι μονο με καλωδιο adsl Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 οχι...ειναι μονο με καλωδιο adsl Για ποιο από τα δύο? Δοκιμασμένο ή το υποθέτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Για ποιο από τα δύο? Δοκιμασμένο ή το υποθέτεις? απλα σκεψου οτι η δορυφορικη συνδεση παιρνει ip απο το εξωτερικο, βαση προδιαγραφων δεν λειτουργει με δικτυα internet του εξωτερικου γιατι δεν εχει αδεια λειτουργιας δικτυου η vodafone Ελλαδας στο εξωτερικο αρα κατα 80% αυτο που λες δεν γινεται . τωρα αν χρησιμοποιησεις ελληνικο proxy κατι ισως κανεις αλλα και παλι δυσκολα. :O Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Μπορούμε να μάθουμε κάπου για το ποσοστό της έκπτωσης που δικαιούμαστε για το vodafone full σήμα εκτός από το να πας σε κατάστημα ή να καλέσεις cc? Πχ μέσω my account μπορούμε να το δούμε κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 απλα σκεψου οτι η δορυφορικη συνδεση παιρνει ip απο το εξωτερικο, βαση προδιαγραφων δεν λειτουργει με δικτυα internet του εξωτερικου γιατι δεν εχει αδεια λειτουργιας δικτυου η vodafone Ελλαδας στο εξωτερικο αρα κατα 80% αυτο που λες δεν γινεται . τωρα αν χρησιμοποιησεις ελληνικο proxy κατι ισως κανεις αλλα και παλι δυσκολα. :O αν βγάλω vpn με Ελλάδα; :wacko: ποιο είναι το πρόβλημα; Ιβάν,όλα γίνονται και το ξέρεις καλύτερα απ'όλους! :lol: Θέληση να υπάρχει και φαντασία! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Για ποιο από τα δύο? Δοκιμασμένο ή το υποθέτεις? δες εδω...εδω το ειχα δει...μιλαω για την πρωτη σου ερωτηση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να το λειτουργήσει μέσω 3G Mobile Broadband Router άλλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας? [π.χ. 3G Router με σύνδεση στο δίκτυο κινητής της Wind ή της Cosmote, και πάνω σε αυτό να συνδέσουμε το VAG] δουλεύει μόνο με vodafone αριθμούς είτε ιντερνετ είτε κινητά και θα πρέπει να τα δηλώσεις στην εταιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) δουλεύει μόνο με vodafone αριθμούς είτε ιντερνετ είτε κινητά και θα πρέπει να τα δηλώσεις στην εταιρία Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου: Εννοώ να συνδέσουμε τη LAN του VAG σε ένα 3G Broadband Wireless Router, το οποιο δίνει Internet μέσω Wind ή Cosmote :cool: Edited September 21, 2011 by Dromeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου: Εννοώ να συνδέσουμε τη LAN του VAG σε ένα 3G Broadband Wireless Router, το οποιο δίνει Internet μέσω Wind ή Cosmote :cool: Από θέμα πρωτοκόλλου δεν έχει θέμα. Είναι IPSEC με NAT-T. H Cosmote το περνάει σίγουρα, δεν έχω λόγω να πιστεύω ότι και η Wind δεν κάνει το ίδιο. Από θέμα ποιότητας, αν είσαι σε κάλυψη HSDPA λογικά θα παλεύεται, απλά θα γίνεται αισθητό το lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 αν βγάλω vpn με Ελλάδα; :wacko: ποιο είναι το πρόβλημα; Ιβάν,όλα γίνονται και το ξέρεις καλύτερα απ'όλους! :lol: Θέληση να υπάρχει και φαντασία! Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι και UMTS πομποδέκτης. Όταν την ανάβεις σαρώνει τα τοπικά δίκτυα ώστε να καταλάβει χοντρικά την τοποθεσία της για διάφορους λόγους. Αν δει ξένα δίκτυα, σε κόβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι και UMTS πομποδέκτης. Όταν την ανάβεις σαρώνει τα τοπικά δίκτυα ώστε να καταλάβει χοντρικά την τοποθεσία της για διάφορους λόγους. Αν δει ξένα δίκτυα, σε κόβει. Δηλαδή, αν τη τοποθετήσουμε σε υπόγειο, ή γενικά σε σημείο χωρίς καθόλου κάλυψη, και τη συνδέσουμε στο Internet μέσω VPN σε κάποιο Ελληνικό ISP, δεν παίρνει χαμπάρι που βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δηλαδή, αν τη τοποθετήσουμε σε υπόγειο, ή γενικά σε σημείο χωρίς καθόλου κάλυψη, και τη συνδέσουμε στο Internet μέσω VPN σε κάποιο Ελληνικό ISP, δεν παίρνει χαμπάρι που βρίσκεται? Φαντάζομαι εξαρτάται απο τις δυνατότητες τις συσκευής. Πχ μπορεί άνετα να κάνει ένα SNMP query στον router σου και να μάθει την WAN IP η οποία θα είναι πασιφανώς μη ελληνική... Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο το femtocell (full σήμα) της Vodafone και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, μιας και στο σπίτι μου στα Βριλήσσια, καμία εταιρία δεν παρέχει στοιχειώδες έστω σήμα. Το ερώτημα που θέτω είναι αν η υπηρεσία θα εξακολουθεί να παρέχεται (από την ίδια η άλλη συσκευή) όταν αργά ή γρήγορα θα χρησιμοποιούμε VDSL αντί ADSL. Με λίγα λόγια είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία συμβατή με VDSL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αφού στο VDSL θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν αλλάζει η εγκατάσταση σου, απλά στο κανάλι επικοινωνίας (το χάλκινο καλώδιο του τηλεφώνου) θα περνάει VDSL αντί για ADSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, αφού στο VDSL θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Δεν αλλάζει η εγκατάσταση σου, απλά στο κανάλι επικοινωνίας (το χάλκινο καλώδιο του τηλεφώνου) θα περνάει VDSL αντί για ADSL. Η λογική αυτό λέει. Το έψαξα όμως λίγο και σε ξένο forum μιλάνε για ασυμβατότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Η λογική αυτό λέει. Το έψαξα όμως λίγο και σε ξένο forum μιλάνε για ασυμβατότητα... Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει με VDSL. Έχω την συσκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL και το Full Σήμα δεν μπορεί να συνδεθεί με την Vodafone. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν δουλεύει με VDSL αλλά μόνο με ADSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 και πως το αιτιολόγησαν? υπάρχει conflict με ip και server? τι παίζει και ΔΕΝ παίζει??? θα το φτιάξουν??? Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει με VDSL. Έχω την συσκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL και το Full Σήμα δεν μπορεί να συνδεθεί με την Vodafone. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν δουλεύει με VDSL αλλά μόνο με ADSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλά κρασιά με τη Vodafone... Ούτε απ' έξω δεν περνάω πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει με VDSL. Έχω την συσκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL και το Full Σήμα δεν μπορεί να συνδεθεί με την Vodafone. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν δουλεύει με VDSL αλλά μόνο με ADSL. Σου είπαν τον λόγο που δεν παίζει ή αν θα παίξει στο μέλλον? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 και πως το αιτιολόγησαν? υπάρχει conflict με ip και server? τι παίζει και ΔΕΝ παίζει??? θα το φτιάξουν??? Η αρχική αιτιολόγηση ήταν ότι το VAG δουλεύει μόνο με modulation της ADSL και όχι της VDSL βέβαια επειδή τεχνικά δεν έχω ψάξει το πως ακριβώς δουλεύει δεν μπορώ και να το επιβεβαιώσω. Σου είπαν τον λόγο που δεν παίζει ή αν θα παίξει στο μέλλον? Για το αν θα παίξει στο μέλλον δεν μου είπε τίποτα και μου άφησε μία υπόνοια ότι θα πρέπει να πληρώσω καινούριο μηχάνημα. Τώρα αν επειδή είναι πολύ καινούρια η τεχνολογία και ίσως να είμαι από τους λίγους που τους έχουν κάνει παράπονα για το θέμα το συγκεκριμένο, ίσως να μην το έχουν σαν πρώτο πρόβλημα προς επίλυση ή και να το αφήσουν ως έχει. Δεν ξέρω αν το VAG της Cosmote που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο παίζει. Αν όντως παίζει θα δω τι γίνεται με Vodafone μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου από την Vodafone και επειδή ήταν κάτι καινούριο για αυτούς σαν πρόβλημα το ψάξανε και μου είπαν την λύση. Αυτό ισχύει για όσους έχουν τον router που δίνει ο OTE ΖΤΕ ΖΧDSL 931VII (Δυστυχώς για άλλα router δεν γνωρίζω πως να σας κατευθείνω στα μενού τους). Αφού μπείτε στο router πηγαίνετε στην καρτέλα Security->ALG και ενεργοποιείτε το IPSEC ALG. Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να κλείσει το firewall του router. Για όσους θέλουν να το αφήσουν ανοιχτό πρέπει να κάνουν port forwarding στις εξής θύρες UDP 4500, UDP 500, UDP 320, UDP 33003, UDP 50. Ελπίζω να σας βοηθήσουν αυτά που μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου από την Vodafone και επειδή ήταν κάτι καινούριο για αυτούς σαν πρόβλημα το ψάξανε και μου είπαν την λύση. Αυτό ισχύει για όσους έχουν τον router που δίνει ο OTE ΖΤΕ ΖΧDSL 931VII (Δυστυχώς για άλλα router δεν γνωρίζω πως να σας κατευθείνω στα μενού τους). Αφού μπείτε στο router πηγαίνετε στην καρτέλα Security->ALG και ενεργοποιείτε το IPSEC ALG. Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να κλείσει το firewall του router. Για όσους θέλουν να το αφήσουν ανοιχτό πρέπει να κάνουν port forwarding στις εξής θύρες UDP 4500, UDP 500, UDP 320, UDP 33003, UDP 50. Ελπίζω να σας βοηθήσουν αυτά που μου είπαν. Το ALG που άνοιξεις είναι το application level gateway. Δεν θα έχει πρόβλημα μόνο το Full σήμα, θα έχει κάθε ipsec επικοινωνία (vpn κτλ)... Αυτός που αποφάσισε τις αρχικές ρυθμίσεις του router στην otenet πρέπει να πέταγε χαρταετό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου από την Vodafone και επειδή ήταν κάτι καινούριο για αυτούς σαν πρόβλημα το ψάξανε και μου είπαν την λύση. Αυτό ισχύει για όσους έχουν τον router που δίνει ο OTE ΖΤΕ ΖΧDSL 931VII (Δυστυχώς για άλλα router δεν γνωρίζω πως να σας κατευθείνω στα μενού τους). Αφού μπείτε στο router πηγαίνετε στην καρτέλα Security->ALG και ενεργοποιείτε το IPSEC ALG. Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να κλείσει το firewall του router. Για όσους θέλουν να το αφήσουν ανοιχτό πρέπει να κάνουν port forwarding στις εξής θύρες UDP 4500, UDP 500, UDP 320, UDP 33003, UDP 50. Ελπίζω να σας βοηθήσουν αυτά που μου είπαν. Φίλε δούλεψε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Φίλε δούλεψε τελικά; Ναι δουλεύει κανονικά από την μέρα που έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts