vaggos400 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 παιδια για να βαλουμε τα mods πρεπει πρωτα να βαλουμε κατι αλλο??????ή κανουμε sign αμεσως και μετα install στο κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) υπογραφεις, επιλεγεις τι θελεις και... ετοιμος! Edited June 11, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 υπογραφει, επιλεγεις τι θελεις και... ετοιμος! ευχαριστω! απλα ρωταω γιατι δεν το εχω πειραξει ακομα καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 ευχαριστω! απλα ρωταω γιατι δεν το εχω πειραξει ακομα καθολου! προσεχε ομως τι θα βαλεις... δεν μπαινουν ολα... εχεις καποια λιστα με τα recommended? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 προσεχε ομως τι θα βαλεις... δεν μπαινουν ολα... εχεις καποια λιστα με τα recommended? τι εννοεισ?εχω το ε7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 θα σου στελω pm Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) υπογραφεις, επιλεγεις τι θελεις και... ετοιμος! χωρις να τρεξουμε πριν το hackit? καλησπερα. με τα δυο πρωτα πατς που εχουνε βγει μπορεις να ηχογραφεις κλησεις χωρις μπιπ, και να εχεις προσβαση σε ολους τους φακελους του κινητου σου με καποιον τριτο file explorer :) πιστευω πως σε λιγο θα αρχισουνε να βγαινουνε πατς για πολλα πραγματα (π.χ. να μπορουμε να απενεργοποιουμε το κοκκινο φως κατα την εγγραφη video) . thanks nektaria για το link ο μικρος ειναι απαιχτος! δεν βρηκα πουθενα αυτο που αναφερεις για την ηχογραφηση Edited June 12, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 χωρις να τρεξουμε πριν το hackit? thanks nektaria για το link ο μικρος ειναι απαιχτος! δεν βρηκα πουθενα αυτο που αναφερεις για την ηχογραφηση για τα mods οχι (τουλαχιστον τα 7...) αλλα για τα patch θελει hackit! αμα βαλεις rompatcher 3 θα δεις την επιλογη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 καλησπερα. μετα τον coderus και ο il.socio εβγαλε το RomPatcher+ v3.0 :) τωρα θα αρχισουμε τις δοκιμες να δουμε ποια παλαιοτερα patch δουλευουνε σε ^3 :) περισσοτερα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 κάτι που να κρύβεις μια εφαρμογή από τα φαίνεται στο μενού υπάρχει? παλιότερα που είχα ένα ν95 μπορούσες να το κάνεις με ένα hack Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 χωρις να τρεξουμε πριν το hackit? thanks nektaria για το link ο μικρος ειναι απαιχτος! δεν βρηκα πουθενα αυτο που αναφερεις για την ηχογραφηση ωραία ρε παιδιά το κατεβάσα το pach για την ηχογράφηση, τώρα τι κάνω που το βάζω αυτό το .rmp αρχείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) ωραία ρε παιδιά το κατεβάσα το pach για την ηχογράφηση, τώρα τι κάνω που το βάζω αυτό το .rmp αρχείο... Καλημέρα. Θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα Για να εμφανιστούν στη λίστα του RomPatcher, τοποθετείτε τα patches στη κάρτα μνήμης στον φάκελο Patches (F:\Patches) ή στην μαζική μνήμη στην διαδρομή E:\Patches. Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch πατώντας Options > Patch > Enable. Edited June 14, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλημέρα αν κάνω χακ την συσκευή με το halox θα μπορώ μετά να περάσω και mods τού coderus η κάνουν διαφορετική δουλειά; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλημέρα. Θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα Για να εμφανιστούν στη λίστα του RomPatcher, τοποθετείτε τα patches στη κάρτα μνήμης στον φάκελο Patches (E:\Patches). Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch πατώντας Options > Patch > Enable. Φαντάζομαι εκ παραδρομής έγραψες <κάρτα μνήμης E:\Patces>, μάλλον ενούσες την μαζική μνήμη αποθήκευσης Ε, μιας και η κάρτα μνήμης είναι η F, εγώ πάντως το έβαλα στην Ε και δούλεψε, (εκτος αν μπορει να δουλέψει και στις δύο), όπως και να είναι σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Φαντάζομαι εκ παραδρομής έγραψες <κάρτα μνήμης E:\Patces>, μάλλον ενούσες την μαζική μνήμη αποθήκευσης Ε, μιας και η κάρτα μνήμης είναι η F, εγώ πάντως το έβαλα στην Ε και δούλεψε, (εκτος αν μπορει να δουλέψει και στις δύο), όπως και να είναι σε ευχαριστώ πολύ! Ναι δίκιο έχεις το έγραψα γρήγορα και μπερδεύτηκα. Το διόρθωσα όμως. Ευχαριστώ. Καλημέρα αν κάνω χακ την συσκευή με το halox θα μπορώ μετά να περάσω και mods τού coderus η κάνουν διαφορετική δουλειά; Ναι θα μπορείς να τα περάσεις κανονικά. Το hack απλά σου δίνει πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος και στο να μπορείς να εγκαταστήσεις ανυπόγραφες εφαρμογές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Αν υπάρχει κάποιο μέλος που έχει εφαρμόσει στην συσκευή του κάποια από τις μεθόδους hacking που υπάρχουν πλέον διαθέσιμες για τα Symbian^3 και έχει όρεξη και διάθεση μπορεί να ετοιμάσει έναν οδηγό.Μπορεί είτε να τον ανεβάσει εδώ είτε να τον στείλει σε κάποιο από τα μέλη της Ο.Δ. του Symbian Platform και στην συνέχεια θα ανέβει στους Οδηγούς Υ.Γ.Εννοείτε ότι αν υπάρχουν αρχεία για τα οποία δεν επιτρέπεται να δίνονται σύνδεσμοι,μια αναφορά σε αυτά αρκεί.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 καλησπερα. τωρα αρχιζουνε τα ωραια. στο daily mobile ανεβηκε προγραμμα core editor :) αντε να αρχισουμε να βγαζουμε τα πρωτα cfw για S^3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 παιδια με το χακ 7 εσεις ειχατε κανενα θεμα? εμενα με το που το εβαλα, το τζιπιες δε δουλευει σωστα. οταν το κανω απεγκατασταση ολα καλα... εχω βαλει τα1,3,4,5,9,20,25,26,27,37,38,42,43,44,45,51,53,55,5 7,58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 παιδια με το χακ 7 εσεις ειχατε κανενα θεμα? εμενα με το που το εβαλα, το τζιπιες δε δουλευει σωστα. οταν το κανω απεγκατασταση ολα καλα... εχω βαλει τα1,3,4,5,9,20,25,26,27,37,38,42,43,44,45,51,53,55,5 7,58 Πριν λίγες μέρες που χρειάστηκα το gps έκανε 25 λεπτά να κλειδώσει δορυφόρους ενώ ήμουν πεζός στο δρόμο. Τελικά βρήκα το μέρος που ήθελα και μετά έπιασε σήμα! Τώρα που το λες φίλε μου, λες να οφείλεται στο mod 7;; Θα το ξαναδοκιμάσω το gps γιατί πίστεψα ότι οφειλόταν σε κάποιο τυχαίο κόλλημα της συσκευής. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 κοιτα εμενα το προβλημα προηλθε αποδεδειγμενα απο αυτο το χακ. σημερα εβαλα τα απολυτως απαραιτητα και δουλευε καλυτερα. μου πεταξε σε καποια φαση ενα ανεξπεκτιντ ερορ μεσατζ αλλα περα απο αυτο δουλευε καλα.ρε ****το ωραιο το μοντ 7 ειδικα επειδη σκρολαρεις καλυτερα αλλα αν ειναι αν εχω θεμα...παιζει να το βγαλω θα δω...ισως το μοντ 8 να ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Το mod δημιουργεί ζητήματα στη λειτουργία της συσκευής στα σίγουρα. Το πολύ να επιλέξετε 4-5 mods και όχι αυτα που έχουν να κάνουν με κάμερα. Μέχρι και restart όταν μιλάς σε κλήση έχω αντιμετωπίσει. Το έχω βγάλει και βρήκα την υγειά μου. Για 30fps & CAF υπάρχει το CameraPro. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 έχω πρόβλημα με την κάμερα.Οταν περνάω τα mods 7 και πατάω το κουμπί της κάμερας δεν ανοίγει απλά φορτώνει και το πετάει..Πρέπει πρώτα να ανοίξω την κάμερα με το camerapro και μετα λειτουργεί κανονικά..δεν έχω βάλει κανένα mod gia την κάμερα Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Το mod δημιουργεί ζητήματα στη λειτουργία της συσκευής στα σίγουρα. Το πολύ να επιλέξετε 4-5 mods και όχι αυτα που έχουν να κάνουν με κάμερα. Μέχρι και restart όταν μιλάς σε κλήση έχω αντιμετωπίσει. Το έχω βγάλει και βρήκα την υγειά μου. Για 30fps & CAF υπάρχει το CameraPro. Εγω βρε παιδια εχω βαλει γυρω στα 13 mod k δεν εχω προβληματα!Ουτε στην φωτογραφια!Μηπως καποιες εφαρμογες δημιουργουν τα προβληματα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 όχι γιατι μόλις βγάλω το mod δουλεύει η κάμερα και όταν το βάζω όχι.:mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 καλησπερα. τωρα αρχιζουνε τα ωραια. στο daily mobile ανεβηκε προγραμμα core editor :) αντε να αρχισουμε να βγαζουμε τα πρωτα cfw για S^3 :lol: καλημερα. στο daily mobile ανεβηκε το πρωτο cfw για Ν8. μολις ερθει η αναβαθμιση θα δοκιμασω να κανω κι εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts