swaron Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εννοώ ότι πατάω στην επιλογή software updates αλλά δε μου βγάζει κανένα update για το Ovi maps. Εχω ήδη την 3.06 περασμένη στο Ν8 αλλά όχι αυτή που εχετε εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εννοώ ότι πατάω στην επιλογή software updates αλλά δε μου βγάζει κανένα update για το Ovi maps. Εχω ήδη την 3.06 περασμένη στο Ν8 αλλά όχι αυτή που εχετε εσείς. αυτη που εχουμε εμεις θα την βρεις στα betalabs η σε ενα προηγουμενο ποστ του georgechios αν δεν κανω λαθος. δεν ειναι εισημη ακομα ειναι δοκιμαστικη και μεχρι τωρα δεν με εχει ενθουσιασει. προτιμω την προηγουμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 νομιζω γινεται απο το ovi suite να βγαλεις καποιους χαρτες που εχεις περασμενους. στην ενμερωση στο κινητο που σου δειχνει ποιον χαρτη εχεις περασμενο αν πατησεις παρατεταμενα δεν βγαζει επιλογες? Με παρατεταμένο ταπ στους χάρτες δεν βγάζει καμία επιλογή. Έχεις δίκιο όμως, δεν το σκέφτηκα. Ίσως μέσα από το ovi suite να δίνεται αυτή η επιλογή. Δεν θα γλιτώσω την εγκατάσταση του. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Με παρατεταμένο ταπ στους χάρτες δεν βγάζει καμία επιλογή. Έχεις δίκιο όμως, δεν το σκέφτηκα. Ίσως μέσα από το ovi suite να δίνεται αυτή η επιλογή. Δεν θα γλιτώσω την εγκατάσταση του. ειναι απαραιτητο το ovisuite φιλε μου οσο και να μη σου αρεσει (οχι οτι εγω τρελενομαι), σε μεγαλυτερες αναβαθμισεις δεν θα ειναι και πολυ ευκολη η ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 ειναι απαραιτητο το ovisuite φιλε μου οσο και να μη σου αρεσει (οχι οτι εγω τρελενομαι), σε μεγαλυτερες αναβαθμισεις δεν θα ειναι και πολυ ευκολη η ΟΤΑ Είμαι με στο club αυτών που δεν μπορούν να αναβαθμίσουν μέσω υπολογιστή γιατί η γλώσσα θα γίνει language δυστυχώς. Οπότε φανατικά ΟΤΑ! :D Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Νομιζω δεν εχει option απεγκαταστασης καποιου χαρτη απ το ovi suite,μονο να βαλεις οποτε τσιμπας το cities και το διαγραφεις,και περνας παλι το χαρτη που θες,λεω τωρα...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) το flashαρεις και το κανεις ελληνικο. Ελληνικό το έκανα με φλασάρισμα αλλά η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή "βλέπει" product code συσκευής (που δεν άλλαξε) και όχι το αλλαγμένο firmware (το ελληνικό). Νομιζω δεν εχει option απεγκαταστασης καποιου χαρτη απ το ovi suite,μονο να βαλεις οποτε τσιμπας το cities και το διαγραφεις,και περνας παλι το χαρτη που θες,λεω τωρα...:) Μέσα στο cities βγάζεις άκρη με τους υποφακέλους; Ακαταλαβίστικα αρχεία βλέπω εγώ σε ένα σωρό υποφακέλους. Eτσι ειναι σε ολους,και συγκεκριμενα τετοιο μπαχαλο εχει μονο το ovi maps,οποτε για αυτο λεω διαγραφη ολο το folder και ξαναβαζεις το χαρτη της αρεσκειας σου. Α εννοείς όλο το folder! ok! ;) Edited February 27, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Μέσα στο cities βγάζεις άκρη με τους υποφακέλους; Ακαταλαβίστικα αρχεία βλέπω εγώ σε ένα σωρό υποφακέλους. Eτσι ειναι σε ολους,και συγκεκριμενα τετοιο μπαχαλο εχει μονο το ovi maps,οποτε για αυτο λεω διαγραφη ολο το folder και ξαναβαζεις το χαρτη της αρεσκειας σου. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 και κατι αλλο βρε παιδες.ο αδερφος μου εχει το ν8 επισης και εχει την 3.06 απο χαρτες.προσπαθει να περασει παλι την 3.04 γιατι του αρεσε καλυτερα και δεν μπορει με τιποτα.οποιες εκδοσεις κατεβασε του βγαζει σφαλμα ενημερωσης...καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) και κατι αλλο βρε παιδες.ο αδερφος μου εχει το ν8 επισης και εχει την 3.06 απο χαρτες.προσπαθει να περασει παλι την 3.04 γιατι του αρεσε καλυτερα και δεν μπορει με τιποτα.οποιες εκδοσεις κατεβασε του βγαζει σφαλμα ενημερωσης...καμια ιδεα κανεις? Δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση παλιότερη έκδοση πάνω σε νεότερη έκδοση. Για να περάσεις προηγούμενη έκδοση θα πρέπει να απεγκαταστήσει την έκδοση που έχει τώρα και μετά να περάσει την 3.06. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό. Δεν ξέρω αν δίνεται η δυνατότητα ν' αφαιρεθεί η έκδοση του ovi maps και να περαστεί η προηγούμενη. Edited February 27, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 στο ovi suite. επιλέγεις τους χαρτεσ της συσκευης και μολις εμφανιστουν πανω ΔΕΞΙΑ εμφανίζει κουμπί αφαίρεση. επιλεγεισ λοιπόν το χαρτη που θεσ και πατας αφαίρεση. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 στο ovi suite. επιλέγεις τους χαρτεσ της συσκευης και μολις εμφανιστουν πανω ΔΕΞΙΑ εμφανίζει κουμπί αφαίρεση. επιλεγεισ λοιπόν το χαρτη που θεσ και πατας αφαίρεση. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ:D Βεβαια...τι απροσεχτοι που ειμαστε και συγκεκριμενα ειναι εκει που λεει Maps and voice guidance in .....(ονομα συσκευης) απο κατω All κτλ... ειχα κλειστη τη στηλη εκεινη και δεν το δα:lol: ευχαριστω... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arestis69 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Παιδιά μήπως υπάρχει καμία εξέλιξη για το θέμα των οvi maps και της κύπρου? Καμία επίσημη τοποθέτηση για το πότε θα κυκλοφορίσουν μετά από το σούσουρο που έγινε πέρσι αν δεν κανω λάθος? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Παιδιά μήπως υπάρχει καμία εξέλιξη για το θέμα των οvi maps και της κύπρου? Καμία επίσημη τοποθέτηση για το πότε θα κυκλοφορίσουν μετά από το σούσουρο που έγινε πέρσι αν δεν κανω λάθος? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ! Μεχρι να γινει αυτο γιατι δεν βαζεις Sygic που εχει η CIT NaviCyprus 2011 να κανεις τη δουλεια σου? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 παιδια ξερει κανεις πως στο καλο κανω ζουμ στους χαρτες ovi με Ν8??δλδ βλεποντας την τρεχουσα θεση μου φερ'ειπειν να κανω ζουμ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παιδια ξερει κανεις πως στο καλο κανω ζουμ στους χαρτες ovi με Ν8??δλδ βλεποντας την τρεχουσα θεση μου φερ'ειπειν να κανω ζουμ... α) βάζεις τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού σου στην μέση της οθώνης και τα ανοιγεις διαγώνια. β) στη μέση της οθώνης και δεξιά υπάρχει ενα( + )και ενα ( - ) πατάς το ( + ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) ευχαριστω,αλλα αμα σου πω οτι εμενα δεν εχει + κ _ κ δεν δουλευει το κολπο με τα δαχτυλα,τι θα μου πεις??:blink::wacko: Βρηκα τι εφταιγε παιδια..Ειχα ενημερωσει τους χαρτες χωρις να κατεβασω το νεο προγραμμα γι αυτο δεν ειχε το + - του ζουμ!!Μολις συνεδεσα το τηλ με το suite με ενημερωσε!Ευχαριστω Edited March 15, 2011 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Μόλις πέρασα την v3.06 10wk50b12 από το ovi suite που μου την έβγαλε σαν update. Υπάρχει καιρό ή τώρα βγήκε? map version 0.2.42.122 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Μόλις πέρασα την v3.06 10wk50b12 από το ovi suite που μου την έβγαλε σαν update. Υπάρχει καιρό ή τώρα βγήκε? map version 0.2.42.122 υπαρχει και πιο καινουργια στα betalabs η 3,06 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ovi maps (update) μέσω ovi suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 εμφανιστηκε στα μαγαζακια νεα beta εκδοση Nokia Ovi Maps Beta v3.06.637 S^3 SymbianOS9.5 Signed λιγο πιο γρηγορη χωρις κατι νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 εμφανιστηκε στα μαγαζακια νεα beta εκδοση Nokia Ovi Maps Beta v3.06.637 S^3 SymbianOS9.5 Signed λιγο πιο γρηγορη χωρις κατι νεο την εβαλα...νομιζω οτι κλειδωνει δορυφορο ακομη πιο γρηγορα τωρα...(μιλαμε πλεον για κλάσματα δευτερόλεπτου....)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Νέο Ovi Maps (v3.06 11wk10 b01), στο Ovi Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Νέο Ovi Maps (v3.06 11wk10 b01), στο Ovi Store. σιγά μην είναι νέο:lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 σιγά μην είναι νέο:lol: με εστειλαν μεχρι και mail για τους χαρτες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts