Navar Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Kαι το ποιο σημαντικο εβαλαν επιτελους το τελικο ς στους δρομους:lol:Δεν το πιστευω.Θα βαλω τα κλαματα:p:p Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Τωρα κανω τα update τον χαρτων το βρηκα τελικα ειταν ποιο ευκολο απο οτι νομιζα!!;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Ρε παιδια μετα την εγκατασταση των νεων χαρτων πηγα απο περιεργεια στην ενημερωση και αν παω ευρωπη ελλαδα εχει για κατεβασμα 78MB ξερει κανεισ τι ειναι αυτο? Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλησπερα παιδια.εβαλα και εγω το καινουργιο χαρτη των 105 μβ.σαφως καλυτερος.στον προηγουμενο εβαζα για παραδειγμα "ουρανοπολη"και δεν την εβρισκα καθολου...τωρα καμια σχεση....ξερει κανεις αν στο προγραμμα μπορουμε με καποιο τροπο να προσθεσουμε ποις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλησπερα παιδια.εβαλα και εγω το καινουργιο χαρτη των 105 μβ.σαφως καλυτερος.στον προηγουμενο εβαζα για παραδειγμα "ουρανοπολη"και δεν την εβρισκα καθολου...τωρα καμια σχεση....ξερει κανεις αν στο προγραμμα μπορουμε με καποιο τροπο να προσθεσουμε ποις? νομιζω οτι δεν μπορουμε δυστηχως. παντως απο το μεσημερι που τον ψαχνω ειναι σημαντικα καλυτερος του προηγουμενου με διορθωση καποιωνλαθων στις μονοδρομησεις που ελεγξα οπως σε χαλανδρι και ηλιοπολη αλλα και αρκετα γρηγοροτερη αντιδραση στον επανυπολογισμο διαδρομης. επισης αρκετα νεα σημεια σε επαρχιακες οδους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλησπερα παιδια.εβαλα και εγω το καινουργιο χαρτη των 105 μβ.σαφως καλυτερος.στον προηγουμενο εβαζα για παραδειγμα "ουρανοπολη"και δεν την εβρισκα καθολου...τωρα καμια σχεση....ξερει κανεις αν στο προγραμμα μπορουμε με καποιο τροπο να προσθεσουμε ποις? Για δοκίμασε τον παρακάτω τρόπο Τρόποι εισαγωγής & χειρισμού των POI μέσα στο Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Λογικά θα πρέπει να παίζει κανονικά. Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Για δοκίμασε τον παρακάτω τρόπο Τρόποι εισαγωγής & χειρισμού των POI μέσα στο Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Λογικά θα πρέπει να παίζει κανονικά. Αν το δοκιμάσεις ενημέρωσε μας :) επιβεβαιωνω οτι το συστημα που λεει ο οδηγος λειτουργει οποτε περναμε οτι γουσταρουμε. μπραβο παιδια φοβερη προσθηκη και μπορει να τελειοποιηθει αν βαλουμε και τα εικονιδια. αν ξερει καποιος ας μας πει Edited February 9, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα. Αφού λειτουργεί σωστά ο τρόπος για την εισαγωγή POIs, ο οδηγός θα προστεθεί στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Thanks για την ενημέρωση @kaivlorapanos. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα. Αφού λειτουργεί σωστά ο τρόπος για την εισαγωγή POIs, ο οδηγός θα προστεθεί στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Thanks για την ενημέρωση @kaivlorapanos. πρεπει να προσθεσω οτι παιρνει τις θεσεις στα αγαπημενα με σημα αστερακι. οπτε πρεπει να υπαρχει καποιος τροπος για τα εικονιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα παιδιά έκανα κι εγώ χθες την αναβάθμιση των χαρτών μου τη βγάζει κανονικά 105mb νομίζω κάνω το download, γίνεται η εγκατάσταση βασικά έχει φορτώσει η μπάρα μεχρι τέρμα και κάπου εκεί μένει για ώρα νομίζοντας ότι έχει κολήσει το κλείνω κι εγώ πηγαίνωντας μετά στο χάρτη βλέπω να δείχνει την καινούρια έκδοση όμως το ς που κάποια παιδιά αναφέραν ότι έχει αλλάξει σε μένα δεν έχει αλλάξει όχι ότι με πειράζει απλά για να δω αν έχω κάνει πράγματι την αναβάθμιση!ευχαριστω πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Αναβάθμισα κι εγώ χτες το βράδυ τον ελληνικό χάρτη. Όντως το θέμα με το "ς" έχει πια λυθεί. Ακόμα παρατήρησα ότι η εφαρμογή φαίνεται λίγο πιο γρήγορη στο scrolling και στο pinch-to-zoom. Τον χάρτη δεν τον τσέκαρα ακόμα για διαφορές και βελτιώσεις, πάντως είναι πολύ ευχάριστο που η Nokia δε μας αφήνει και αναβαθμίζει τακτικά ένα τόσο καλό και δωρεάν προϊόν. :) Edited February 9, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλημέρα παιδιά έκανα κι εγώ χθες την αναβάθμιση των χαρτών μου τη βγάζει κανονικά 105mb νομίζω κάνω το download, γίνεται η εγκατάσταση βασικά έχει φορτώσει η μπάρα μεχρι τέρμα και κάπου εκεί μένει για ώρα νομίζοντας ότι έχει κολήσει το κλείνω κι εγώ πηγαίνωντας μετά στο χάρτη βλέπω να δείχνει την καινούρια έκδοση όμως το ς που κάποια παιδιά αναφέραν ότι έχει αλλάξει σε μένα δεν έχει αλλάξει όχι ότι με πειράζει απλά για να δω αν έχω κάνει πράγματι την αναβάθμιση!ευχαριστω πολύ! εγω θα σου ελεγα πηγαινε μεσω ovi και ξανακενε την εγκατασταση. η απλα σβηστη μεσω του κινητου και ξανακανε εγκατασταση γιατι δεκ κολλησε καθολου στο δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Kαι σε εμένα η αναβάθμιση ήταν 105,5ΜΒ και κατέβηκε πάρα πολύ γρήγορα. Η μπάρα φόρτωσε σε εμένα δύο φορές, η πρώτη για το κατέβασμα των χαρτών και η δεύτερη για το φόρτωμα/αντικατάσταση των παλιών. Στο τέλος έκανε εγκατάσταση και ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι! ενημερωσε μας μηπως χρειαστεις κι αλλη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) κατεβαζει τωρα τον χαρτη της ελλαδας, 157 ΜΒ. κατεβαινει αργα παντως. πρωτα εβγαλε τους παλιους και μετα βαζει τον νεο. (απο κατω λεει για φωνες σε διαφορες γλωσσες.) ειναι ο σωστος χαρτης? ωχ κολλησε στα 16Μβ πουχει κατεβασει,τι κανω ακυρωνω η περιμενω λιγο ακομα? Edited February 9, 2011 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δεν υπάρχει σωστός χάρτης. Ο κάθε χάρτης αντιστοιχεί στην έκδοση του Ovi Maps που έχεις περασμένη στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Δεν υπάρχει σωστός χάρτης. Ο κάθε χάρτης αντιστοιχεί στην έκδοση του Ovi Maps που έχεις περασμένη στην συσκευή σου. την 3.06 εκδοση εχω. μια και κολλησε το σταματησα και κατεβαζω τον χαρτη της ελλαδας ξανα. 86.1ΜΒ λεει και εκδοση 0.2.42.122 Edited February 9, 2011 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Με έκδοση εφαρμογής 3.06 10wk50 b03 έχω έκδοση χαρτών 0.2.42.122 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Με έκδοση εφαρμογής 3.06 10wk50 b03 έχω έκδοση χαρτών 0.2.42.122 τα ιδια ακριβως εχω και εγω. αρα ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Με έκδοση εφαρμογής 3.06 10wk50 b03 έχω έκδοση χαρτών 0.2.42.122 Εμένα μου βγαζει v3.06 10wk50 b03 vercion 0.2.41.123 και εχω κανει απο προχθες την ενημερωση. χρειαζεται παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δοκίμασε μέσα από το Ovi Maps πατώντας στην καρτέλα Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δοκίμασε μέσα από το Ovi Maps πατώντας στην καρτέλα Ενημέρωση Το δοκιμασα και βγαζει την ιδια που εχω. Παρατηρησα οτι μεσα στην εσωτερικη μνημη στο cities / mapLoader εχει περασμενο ενα cityindex -00.02.42.122 οπως και catalog 00.02.42.122 .Τι πρέπει να κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγω εκανα την αναβαθμηση μεσα απο το κινητο, μετα ξανακανω αναζητηση και μου βγαζει ενα "ελλαδα 78,1 μβ". Απελπιστηκα και το αφησα οπως ειναι αφου εχει το ς μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jinos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγω εκανα την αναβαθμηση μεσα απο το κινητο, μετα ξανακανω αναζητηση και μου βγαζει ενα "ελλαδα 78,1 μβ". Απελπιστηκα και το αφησα οπως ειναι αφου εχει το ς μεσα. Κι εγω μεσα απο το κινητο (παραεισαγωγης) την εκανα και συνεχως στην αναζητηση μου βγαζει οτι εχει καινουρια αυτη που προανεφερα πριν . Σαν να μην διαβαζει ποια εχει μεσα ... δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts