ladybird Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ο μεγάλος μου καημός... :( Πολύ θα ήθελα ακόμα και τώρα, αλλά ξέρω πω είναι κομματάκι δύσκολο... Γιατί είναι δύσκολο? Αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, ΟΚ. Αν όμως είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως αν περάσεις τα 8 είναι πολύ αργά πλέον για να ξεκινήσεις ένα σπορ θα σε μαλώσω. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Γιατί είναι δύσκολο? Αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, ΟΚ. Kai gw prin kana xrono ematha... :O Pigaina to kalokairaki sxedon kathe mera sena ghpedaki (pou den plhrwname fysika... :p ) kai moumathe enas filos mou! Ekana kai kapoia mathimata sthn arxh etsi gia ta vasika, kai meta apla thelei poly eksaskisi.... gia na ftaseis se ena kalo epipedo!! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Άρχισα να παρακολουθώ τέννις λόγω των Κουρνίκοβα και Σαπάροβα... Πάντως, η μόνη παιχτίκη επαφή με το άθλημα είναι το... καλοκαίρι στην παραλία με τις ρακέτες.:lol: :lol: Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 @seaventh_heaven: δεν είναι καθόλου αργά! Βρες έναν φίλο σου που ξέρει να παίζει σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο, και αρχίστε να παίζετε. Και χωρίς μαθήματα ακόμα, αμα ασχοληθείς, μπορείς να τα καταφέρεις. Δίαθεση έχεις, το μόνο που χρειάζεται από κει κ πέρα είναι ο χρόνος.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ekana kai kapoia mathimata sthn arxh etsi gia ta vasika, kai meta apla thelei poly eksaskisi.... gia na ftaseis se ena kalo epipedo!! :rolleyes: Θεωρώ απαραίτητα τα μαθήματα τουλάχιστον στην αρχή και όχι μόνο για το τέννις αλλά για όλα τα αθλήματα και κυρίως για κάποιον που δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Ένας δάσκαλος σου μαθαίνει τα βασικά και μπορεί να σε γλυτώσει από άσκοπη ταλαιπωρία και τραυματισμούς. Στην συνέχεια και εφόσον μιλάμε πάντα για χόμπυ με την εξάσκηση ακόμα και μόνος σου μπορείς να προχωρήσεις. Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emko Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Παίζω 22 χρονάκια και ακόμα σεν το έχω βαρεθεί. Απόλαυση.Ελπίζω να παίζω όσο κρατούν τα πόδια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Θεωρώ απαραίτητα τα μαθήματα τουλάχιστον στην αρχή και όχι μόνο για το τέννις αλλά για όλα τα αθλήματα και κυρίως για κάποιον που δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Ένας δάσκαλος σου μαθαίνει τα βασικά και μπορεί να σε γλυτώσει από άσκοπη ταλαιπωρία και τραυματισμούς. Στην συνέχεια και εφόσον μιλάμε πάντα για χόμπυ με την εξάσκηση ακόμα και μόνος σου μπορείς να προχωρήσεις. Symfwnw! ;) Sthn arxh arxh den iksera oute pws pianoun swsta th raketa, sinithiza na "spaw"(oxi sthn kyrioleksia :p ) synexeia karpo kai etsi me ponage meta to xeri mou gia kamia vdomada... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Το τέννις είναι κορυφαίο άθλημα αλλά δυστηχώς στην "ποδοσφαιρική" :lol: :lol: :lol: χώρα που ζούμε (πανάθεμά μας) δεν προβάλλεται τίποτα άλλο σχεδόν απο αυτό το άθλημα. Υποδομές μηδαμινές, κάλυψη αγώνων ανύπαρκτη......γενικά μηδέν. Είμαστε ικανοί να δούμε ποδοσφαιρικό αγώνα Β κατηγορίας Ουγκάντας και ένα Grand slam για να δούμε πρέπει να κάνουμε κάνα τάμα στον άη Βασίλη. Τώρα με τον κύπριο θυμιθήκανε και το Australian Open, το ποιό απρόβλεπτο ίσως τουρνουά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Το τέννις είναι κορυφαίο άθλημα αλλά δυστηχώς στην "ποδοσφαιρική" :lol: :lol: :lol: χώρα που ζούμε (πανάθεμά μας) δεν προβάλλεται τίποτα άλλο σχεδόν απο αυτό το άθλημα. Υποδομές μηδαμινές, κάλυψη αγώνων ανύπαρκτη......γενικά μηδέν. Είμαστε ικανοί να δούμε ποδοσφαιρικό αγώνα Β κατηγορίας Ουγκάντας και ένα Grand slam για να δούμε πρέπει να κάνουμε κάνα τάμα στον άη Βασίλη. Τώρα με τον κύπριο θυμιθήκανε και το Australian Open, το ποιό απρόβλεπτο ίσως τουρνουά. σωστός, άλλα στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε και το basket. Κατα τα άλλα όπως τα λες, όλα τα αθλήματα στην αφάνεια Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Γιατί είναι δύσκολο? Αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, ΟΚ. Αν όμως είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως αν περάσεις τα 8 είναι πολύ αργά πλέον για να ξεκινήσεις ένα σπορ θα σε μαλώσω. Χμμμ... Δυστυχώς είναι και τα δύο. Κι αν για το πρώτο δε μπορώ να κάνω κάτι, για το δεύτερο είμαι μάλλον είμαι απαράδεκτος ε?:O @seventh_heaven: δεν είναι καθόλου αργά! Βρες έναν φίλο σου που ξέρει να παίζει σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο, και αρχίστε να παίζετε. Και χωρίς μαθήματα ακόμα, αμα ασχοληθείς, μπορείς να τα καταφέρεις. Δίαθεση έχεις, το μόνο που χρειάζεται από κει κ πέρα είναι ο χρόνος.. Τώρα πέτυχες διάνα! :) Φίλος με γνώσεις δεν υπάρχει, οπότε μένει να ψήσω κάποιον, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο γιατί είναι όλοι πολύ "αθλητικοί" τύποι...:lol: :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 To τέννις ?? Μπάαααα. Λιγο βαρετό δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ναι, τρελά βαρετό. Που να δεις το ποδόσφαιρο! :p Μόνο μπάλα, καφρίλα και λουκανικα! Και εγω μικρός τεννίστας, όλο το δημοτικό έπαιζα μέχρι που μπήκα σε προαγωνιστικό τμήμα και ξενέρωσα τη ζωή μου με τις 2 ώρες προπόνηση τη μέρα και τις παραλογες απαιτήσεις τους. Ερασιτέχνικα ήθελα να ασχολούμαι, όχι να γίνω Παγδατής (είμαστε και ακριβώς ίσα σε ηλικία! :))! Εκτοτε το άφησα μέχρι πέρισυ που πήγα πια στον όμιλο της Ηλιούπολης ως ερασιτέχνης για να κουνιέμαι λίγο. Και πάλι όμως, μετα απο άλλον ένα χρόνο προπονήσεις τα παράτησα. 70€/μήνα για 2 προπονήσεις/εβδομάδα με πολλές χαμένες προπονήσεις τον χειμώνα ήταν πολλά λεφτά. Τώρα με κανα φίλο μόνο, και αυτο πολύ σπάνια, ο όμιλος έχει μόνιμα τα γήπεδα πιασμένα. Σκέφτομαι να ξανααρχίσω πάλι, το πολύ καθισιό δε λέει... Και κάτι τελευταίο, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟ£(%("!£(%!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Δεν ειμαι και πολυ φιλος αυτου του αθληματος......Μονο football Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ο μεγάλος μου καημός... :( Στεναχωριέμαι που ποτέ δεν πήρα την απόφαση να μάθω. Πολύ θα ήθελα ακόμα και τώρα, αλλά ξέρω πω είναι κομματάκι δύσκολο... Στην TV πάντως είμαι φανατικός θεατής κι όποτε πετυχαίνω αγώνα τον βλέπω... :) mia apta idia k ego.....olo leo leo na pao na ma8o k olo to aniro..pantos tora me thn epituyxia einia mia kalh eukairia na ginei to megalo bhma..... apo ebeiria exo paixei merikes fores kanonika ktl eno tis perissoteres gia ton xabale k thn parea...basika to olo skhniko xekinise apo raketes(a8anato kalokairino sport)...tora dne xero kata poso kolane to ena me to allo h ean exun koina apo 8ema texnikis(amfiballo) alla sigura exun thn idia porosi alh89eia poso peripu paei to ma8ima..k genikotera kapios pu gnorizei exei na proteinei tpt pros notia proastia meria..????? Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Θα το ήθελα και'γω πάρα πολύ να ασχοληθώ με το άθλημα (πάντα ήθελα), καθώς μου αρέσει τρελά. Αλλά τώρα στα 30 και'γω χλωμό με κόβω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ektos ean kanume tpt ''agones'' gia olous mas ta KAPH......;-))))))))))))))) siga opos eipan k pio pano 8elisi 8elei..k to basikotero mallon xrono..pu distixos oso pernaei o kairos spanizei Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Χρόνο έχω. Αν πάω σε tennis club (σε ποιό άραγε) θα με δεχθούν να μάθω έστω τα βασικά και να παίξω κανά παιχνιδάκι; Επιτραπέζια αντισφαίριση (βλ. πινγκ πονγκ) ξέρω και καλά μάλιστα. Τέννις είχα κάνει και λίγο σαν παιδί (ούτε θυμάμαι πότε, πόσο, που και γιατί σταμάτησα :p). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παίζω 22 χρονάκια και ακόμα σεν το έχω βαρεθεί. Απόλαυση.Ελπίζω να παίζω όσο κρατούν τα πόδια μου. Συμφωνώ ότι είναι από τα πιό ενδιαφέροντα αθλήματα....!! Ασχολούμαι κι εγώ αρκετά χρόνια.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 [off-topic] Δεν ξέρω αν έχετε διαπιστώσει κι εσείς το ακόλουθο: Όσο πιο ευγενές το άθλημα, τόσο μικρότερα τα μπαλάκια. :p [/off-topic] Θα ήθελα να μάθω tennis. Έχω ακούσει ότι κουράζεσαι πολύ πάντως από το συνεχές τρέξιμο δεξιά-αριστερά, έτσι είναι; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 10 xronia epaiza..apta 7 mou.ta teleftaia 5 ekana protathlititsmo..me efagan oi exetasis kai enas traumatismos.mou leipei.theloi na xanarxiso. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Να παίξω tennis δεν έτυχε, έχω παίξει όμως squash. Λόγω του ότι το ΡΙΚ μετέδιδε και παλαιότερα τα grand slam (κύρίως τα ευρωπαϊκά) όποτε τύχει παρακολουθώ και γω. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 [off-topic] Δεν ξέρω αν έχετε διαπιστώσει κι εσείς το ακόλουθο: Όσο πιο ευγενές το άθλημα, τόσο μικρότερα τα μπαλάκια. :p [/off-topic]Δηλαδή το πίνγκ-πόνγκ είναι πιο ευγενές άθλημα από το τέννις; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 δεν ξερω αν ειναι πιο ευγενες αλλα σιγουρα ειναι ακρως διασκεδαστικο:D :lol: μου αρεσει να παρακολουθω τενις αλλα μου αρεσει ακομα πιο πολυ να παιζω επιτραπεζιο τενις;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εγω δεν βρηκα ποτε προθυμο παρτενερ και ετσι μονος μου βαριεμαι να αρχισω.. Εν τω μεταξυ ειχα δει και εκεινη την διαφημιση με το τεννις ακαντεμυ αλλα οι τυποι το εχουν πολυ ακριβα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 (edited) please delete Edited February 5, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts