Jump to content

ladybird

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ladybird

  1. ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές πείτε όμως και τη γνώμη σας για το γάμο γενικά. Όχι μόνο για το δικό μου γάμο! ps : billako μου δε χρειάζεται να καλέσω. μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. ΕΣΥ είσαι ο γαμπρός...surprise :blink:
  2. Ευχαριστώ! (τώρα πρέπει να απαντώ με τι cliche "και στα δικά σας"; μπλιαξ) Γνωρίζω το σύντροφό μου από τη στιγμή που γενήθηκα. Μεγαλώσαμε μαζί και είμασταν πάντα πολύ κοντά. Η σχέση μας απέκτησε ξεκάθαρη συναισθηματική και ερωτική υπόσταση (!) πριν 4 μήνες (κάτι λιγότερο) αλλά υπήρχε υπόβαθρο πολύ πολύ νωρίτερα, το οποίο θα χρειαστώ ώρες να στο αναλύσω. Μένουμε μαζί ως ζευγάρι 3,5 μήνες, έχουμς ξανασυγκατοικήσει αλλά υπό πιο χαλαρές συνθήκες. Όσον αφορά την καθημερινότητα και τη ρουτίνα του, την έχω γνωρίσει από τότε που φορούσαμε πάνες και κάναμε διαγωνισμό ποιος θα φτύσει πιο μακρυά τη φρουτόκρεμά του. Εδώ προκύπτει και μια πτυχή του θέματος που δεν έθεσα εξ' αρχής. Ποια η γνώμη σας για μια τέτοια σχέση, που μετράει χρόνια γνωριμίας και φιλίας και τελικά καταλήγει σε γάμο;
  3. Γενικά είμαι πολύ γομάρι, δε νιώθω, έχω άγνοια κινδύνου σε πολλά θέματα που θα έπρεπε να είμαι προσεκτική. Πριν λίγο καιρό, μετά από τροχαίο, αναγκάστηκα να μείνω σε ακινησία για αρκετό διάστημα και στερήθηκα όλα όσα μου δίνουν χαρά. Η σκέψη πως κάποια στιγμή, λόγω ηλικίας ή ασθένειας θα μπορούσα να ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση με τρομάζει πολύ.
  4. μπρρρρρρρρρρρρ..............:scared: προς το παρόν περιμένω να ενηλικιωθώ εγώ thanks πάντως. Κάτω από τις προϋποθέσεις που αποφασίαμε να παντρευτούμε, ότι δηλαδή θα κάνουμε ένα μικρό παρτάκι που θα περιλαμβάνει παπά, εκκλησία, συγγενείς και φίλους, δεν περιμένουμε να αλλάξει και τίποτα στη σχέση μας, στις υποχρεώσεις μας ή στον τρόπο που βλέπουμε την κοινή μας ζωή. (με τη λεπτομέρεια φυσικά ότι αν ποτέ αποφασίσουμε να χωρίσουμε ίσως μας στοιχίσει κάτι παραπάνω :p )
  5. Παντρεύομαι! Μέχρι πριν λίγο καιρό δε μου είχε περάσει καν απ' το μυαλό ούτε ως ενδεχόμενο να παντρευτώ αλλά τελικά είπα να το κάνω και αυτό. Προσωπικά, βλέπω το γάμο ως ένα κοινωνικό γεγονός που θα δώσει χαρά σε εμένα και το σύντροφό μου και τους φίλους και συγγενείς μου. Αρκετά κυνική οπτική αν σκεφτείς πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στόχο ζωής το γάμο ή βλέπουν με ένα πιο ρομαντικό ή συμφεροντολογικό τρόπο ένα τέτοιο γεγονός. Ποια είναι η γνώμη σου για το γάμο; Είσαι παντρεμένος/η; Δώσε και καμιά ιδέα για τον ιδανικό γάμο...(λέμε τώρα) p.s. Αν υπάρχει σχετικό θέμα, ζητώ συγγνώμη, δεν το εντόπισα
  6. άντε μπράβο, αυτό έλεγα κι εγώ. bless you.:p
  7. Σε κάποια βίντεο στο metacafe προδίδει σε slow motion το κόλπο του angel (βλέπε άδειασμα πορτοφολιού αστυνομικού κατά τη διάρκεια άλλου κόλπου κ.ά.). Επίσης, πριν λίγο είδα βιντεάκι που ο ίδιος ο angel εξηγεί και παρουσιάζει την απάτη της αιώρησης, ένα από τα εντυπωσιακότερα κολπάκια του. Δυστυχώς δεν μπορεσα να βάλω link αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να το δει μπορώ να του δώσω πληροφορίες μέσω PM. (τι είναι αυτά τα κίτρινα? μαγεία? ΑΚΥΡΟ)
  8. Ok είδα κι εγώ κανα δεκαριά βιντεάκια του Chris Angel. Κάποια είναι χαριτωμένα. Είναι λίγο πιο εξωστρεφής από τον D. Blaine, πιο αγριεμένος, λέει και κακές λεξούλες, ενώ ο blaine με το βλέμα της αγελάδας έχει άλλο στυλάκι. Κατα τ'άλλα τα κόλπα μια απ'τα ίδια, δεν νομίζω πως είναι κάτι διαφορετικό από τον Blaine. Καλός πάντως.
  9. ΩΧ!!!!!Πως το κανες αυτό?:p Επίσης, μ'αρέσει που πάει σε παππούδες, παιδάκια, άστεγους, μπάτσους και τους τρελαίνει. Και έχει και ένα ύφος χαλαρό και μισοκοιμισμένο του στυλ εντάξει δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, απλά βρήκες στην κάλστα σου το τραπουλόχαρτο που ΄μόλις έφαγα, σιγά το πράγμα.
  10. Δεν έχω δει ποτέ τον Cris Angel αλλά έχω χαζέψει με τον David Blaine που κάνει πάνω κάτω τα ίδια. Street magic. Είναι απίστευτα τα περισσότερα που κάνει και ακόμη πιο απίστευτο είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάνει την απατεωνιά σε κάθε κολπάκι. Γιατί σαφέστατα πρόκειται για 100% τρικ.
  11. ladybird cafe ίσως? PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!:drool: Μπα? Όχι? Καλά δεν επιμένω...
  12. Είναι υποχρεωμένος να δώσει κλειδιά της πόρτας σε κάθε διαμέρισμα. Ότι ισχύει για την πόρτα της εισόδου, ισχύει και για την πόρτα της ταράτσας. Το χε κάνει και ο διαχειριστής ενός παλιού μου σπιτιού. Άλλαξε την πόρτα και την κλειδαριά γιατί κάτι ρεμάλια κοπρόσκυλα και αλήτες ανεβαίναν στην ταράτσα και (όπως κατά λέξη μου είπε ο διαχειριστής) καπνίζανε αλλά από τα άλλα, τα περίεργα...[κλείσιμο ματιού διαχειριστή]. Φυσικά μου έδωσε καινούριο κλειδί, όπως και σε όλους τους ενοίκους. Πάλι καλά...
  13. 4 μήνες εδώ μέσα πρώτη φορά προσέχω το thread (ένας Θεός ξέρει γιατί...) Λοιπόν, συμπαθώ τον billakossssssss, ξέρει αυτός γιατί :p Συμπαθώ την garfield και τη φρικούλα γιατί έχουμε κουτσομπολέψει πολλάκις στο msn (εντάξει όχι μόνο γι'αυτό, είναι και καλά παιδιά) Συμπαθώ τον Bayern και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί (οκ είχα δύσκολα παιδικά χρόνια) συμπαθώ τον Aisopos και τον ΟveLix αλλά προτιμώ να μην το ξέρουν, χεχεχεχε:shifty:
  14. Αντιδράσεις μου καθώε το έβλεπα (με σειρά εμφάνισης) : 1. WTF? 2. συγκρατημένο χαμόγελο 3. παγωμένο χαμόγελο 4. WTF? 5. πηγαίο γέλιο 6. νευρικό γέλιο 7. χαμόγελο συμπόνοιας 8. WTF? πόσο ακόμα? 9. θλίψη 10. βαθειά θλίψη 11. ανάγκη να το στείλω σε όλους μου τους φίλους και γνωστούς 12. μετάνοια 13. αποστολή σε λίγους φίλους
  15. too long didn't read :chair: άρα δεν μπόρεσε να με αγγίξει πουθενά αν και πολύ θα το ήθελα. Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα τρυφερό άγγιγμα. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια. Περιμένω με ανυπομονησία το δεύτερο μέρος της ταινίας.
  16. Έφυγε φαντάρος ο Bayern????????????? i' m sad :(
  17. την ερχόμενη Κυριακή 12/02 στη Βαβυλωνία θα έχει επίδειξη skateboard και ΒΜΧ στα πλαίσια σχετικού φεστιβάλ. Οι Θεσσαλονικείς που ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν περισσότερα από εμένα και να το επιβεβαιώσουν γιατί το έμαθα τηλεφωνικώς.
  18. Can't say i didn't see that coming... Δεν παραθέτω κανένα επιχείρημα για την απάντησή μου γιατί είναι προσωπική άποψη που στηρίζεται σε στάση ζωής της οποίας η ανάλυση εκτός από βαρετή είναι και άσκοπη. Επομένως, δεκτές όλες οι διαφωνίες και για αυτό που είπα και κυρίως για τον τρόπο που το είπα. Επίσης, δεν μπαίνω σε διαδικασία να αντικρούσω τα επιχειρήματά σου γιατί :α)θα βγω εκτός θέματος β)σε γενικές γραμμές είναι πολύ ισχυρότερα από τα δικά μου γ)δε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν άλλο πως η λύση των προβλημάτων πάνω στη γη δεν υπάρχει στο υπερπέραν. (κι επειδή ήσουν πολύ διακριτικός: :love: )
  19. Παλιό αλλά καλό ζήτημα. Ποτέ δεν πίστεψα ότι πάτησε ο άνθρωπος στη σελήνη (συμπέρασμα στο οποίο είχα καταλήξει πριν δω σχετικά ντοκυμαντέρ, λόγω της αναξιοπιστίας των πρωταγωνιστών). Αλλά ακόμα και να με πείσει κάποιος αύριο το πρωί πως γίνεται να κάνω τη βόλτα μου στο φεγγαράκι, θα μου είναι εντελώς αδιάφορο. Το 90% των διαστημικών προγραμμάτων είναι απολύτως άχρηστα, δεν έχουν κανένα όφελος, ακόμη και η επίδειξη ισχύος έχει πλέον ξεθωριάσει. Λυπάμαι πολύ που πετιούνται σε τέτοιες χωματερές δισεκατομμύρια δολαρίων και λυπάμαι ακόμα περισσότερο για τα πλήθη των πολιτών που πιστεύουν πως αυτές οι σπατάλες είναι πρόοδος.
  20. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το skateboard αλλά κάποτε έβγαινα με έναν πορωμένο skater και έτσι έχω μια μικρή εμπειρία. Μ'άρεσε όταν έκανα αν και δεν ήμουν ιδιαίτερα καλή γιατί ήθελα να κάνω διάφορες φιγούρες που έβλεπα στους άλλους και συνήθως κατέληγα χαμηλά, πολύ χαμηλά. Έχω δοκιμάσει να μάθω και snowboard και παραδόξως τα πήγα πολύ καλύτερα. Μ'αρέσει πάντως να παρακολουθώ skateboard, έχει τύχει κάποιες φορές σε festivals ή εκθέσεις ή στην tv.
  21. Όχι καλέ , έχω σταματήσει να κυκλοφορώ με το σουτιέν γιατί μου κάναν παρατηρήσεις, κάτι για προσβολή της δημοσίας αιδούς, δεν έχω καταλάβει καλά... Εννοούσα, να με αναγνωρίσει καποιος γνωστός μου που έχει δει το tattoo και τυχαίνει να είναι συμφορουμίτης και δεν το ξέρω.
  22. Ας το μοιραστώ λοιπόν. Είναι τρια ιδεογράμματα το ένα κάτω από το άλλο, ο ύψος του καθενός είναι περίπου 3 cm και το συνολικό ύψος του tattoo (το μήκος του δηλ. αλλά επειδή είναι κάθετο λέω ύψος) είναι 12 cm υποθέτω, δεν το χω μετρήσει κιόλας. Το πρώτο ιδεόγραμμα συμβολίζει τη γαλήνη, το δεύτερο την τιμή και το τρίτο τη θλίψη. Φυσικά μονόχρωμο. χαχαχαχα μόλις σκέφτηκα πως μπορεί να με αναγνωρίσει καποιος γνωστός συμφορουμίτης από την περιγραφή του tattoo :X
  23. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν τρύπησα τη μύτη μου. Επειδή έπρεπε να το βγάζω στις προπονήσεις (καθώς επίσης και από τα αυτιά) την πρώτη μέρα παρατήρησα ότι ζοριζόμουν να το ξαναβάλω. Δεν είχε κλείσει η τρύπα αλλά είχε "στενέψει" και αν την άφηνα χωρίς σκουλαρίκι για κανα δίωρο ακόμα σίγουρα θα έκλεινε περισσότερο. Εξάλλου μου το 'χαν πει και στο μέρος που έκανα την τρύπα πως για λίγες μέρες καλό θα ήταν να μην έβγαζα το σκουλαρίκι παρά μόνο για να καθαρίσω την περιοχή. Τελικά, για κανα δέκα μέρες στις προπονήσεις δεν έβγαζα το σκουλαρίκι (σκοτωθήκαμε με το δάσκαλο για να μου το επιτρέψει) το κάλυπτα με ένα τσιρότο και είχα προειδοποιήσει τους συναθλητές πως απαγορεύονται τα χτυπήματα στο κεφάλι.(no :vava:). ¨Όταν τρύπησα τον αφαλό μου δεν είπα κουβέντα στο δάσκαλο, αλλά ενημέρωσα τους συναθλητές να προσέχουν που χτυπάνε. Όσο για να ανοίξεις μόνος σου τρύπα: 1.ΓΙΑΤΙ? 2. Έχω δει μολυσμένη αυτοσχέδια σκουλαρικότρυπα και πιστεψέ με δεν είναι κάτι που θέλεις να έχεις πάνω σου Επειδή παραδόξως δεν έχω απαντήσει ποτέ στο θέμα, έχω και ένα tattoo λίγο πιο κάτω απ'τον αυχένα, ψηλά στη μέση της πλάτης. Ψήνομαι να κάνω και δεύτερο.
  24. Δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένο μαγαζί και μάλιστα στη Αθήνα αλλά τέτοια πράγματα πουλάνε γενικά σε καταστήματα με είδη δώρων, τα λεγόμενα και "είδη καπνιστού", ξέρεις αυτά που πουλάνε συλλεκτικά αντικείμενα, πίπες (:O ), τάβλι, σκάκι κτλ. Έχω πάρει από τέτοιο μαγαζί δωράκι σε φίλο, τρελό χαρτόμουτρο και κουμαρτζή (:p ) ένα σετάκι που είχε τραπουλα, ρουλέτα και μάρκες και διάφορα τέτοια μπιχλιμπίδια. Κάτι εκεί μέσα ήταν χειροποίητο, γιατί θυμάμαι πως ήταν ελαφρώς ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Όσο για το αν παίζω τυχερά παιχνίδια, εκτός από 5-6 φορές που έχω παέι σε καζίνο (ΟΚ είχε και ωραίο μπουφέ....το παραδέχομαι) δεν παίζω γιατί είμαι ανταγωνιστική, εγωίστρια και παλιοχαρακτήρας γεγονότα που σημαίνουν τα εξής 2: α)δεν ξέρω να χάνω, β)είμαι στην ομάδα άμεσου κινδύνου προς εξάρτηση από τον τζόγο Μόνο τρελά στοιχήματα βάζω αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί τζόγος ή μ*****α.
  25. Αυτό μου θύμισε περιστατικό σε coffe-(en.......)shop αλυσίδας, όπου είχα πιεί φυσικό χυμό που στίφτηκε μπροστά μου σε μηχάνημα που στίβει τα ημισφαίρια (:geek: ) του πορτοκαλιού ένα ένα (επομένως δεν τίθεται θέμα καθαριότητας της φλούδας εφόσον δε συμμετέχει) και έπειτα από μία ώρα το πολύ ήμουν διπλωμένη στα δύο από τους πόνους και πέρασα δυο μέρες στο κρεβάτι με τροφική δηλητηρίαση και όλα τα αηδιαστικά επακόλουθα. Το μοναδικό πράγμα που είχα καταναλώσει ήταν ο χυμός, επομένως αυτός ήταν και η αιτία της κατάστασής μου. Δεδομένου ότι τα φρέσκα πορτοκαλάκια που θυσιάστηκαν είχαν εξαιρετική γεύση, θεώρησα υπεύθυνη για τη δηλητηρίαση την καθαριότητα του στίφτη. Αναρωτιέμαι ακόμα αν έχει πλυθεί από τότε το σατανικό μηχάνημα.
×
×
  • Create New...