Jump to content

rose_9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rose_9

  • Ημ. Γέννησης 29/07/1978

rose_9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν ειμαι εντός πόλης, θα έρθω κι εγώ για καφεδάκι :rolleyes:
  2. Πήγα να κλείσω εισητήρια πρίν από μια βδομάδα για Σκιάθο και πληροφορήθηκα ότι μόνο ένα Flying Cat την ημέρα φεύγει από Θεσσαλονίκη. Ήταν πολύ δύσκολο να βρώ εισητήρια για τις ημέρες που ήθελα μιας και ήταν όλα κλεισμένα μέχρι Σεπτέμβριο ....και φυσικά τα αγόρασα αμέσως έστω κι αν ταξιδεύω σε ένα μήνα. Απ'ότι έμαθα φεύγει ένα την ημέρα για Σκόπελο και ένα για Αλόνησο....Προβλέπεται χαμός πάντως !!!!! Απαράδεκτη κατάσταση ! :mad:
  3. Στην αρχή κάθε σχέσης δεν προλαβαίνουμε να δείχνουμε την αγάπη μας ο ένας στον άλλον. Εκείνος σαν ιππότης, ανοίγει ανελλιπώς την πόρτα του αυτοκινήτου για να μπεί εκείνη, ή φροντίζει να την πηγαίνει σε ρομαντικά μέρη για δείπνο. Εκείνη του στέλνει δεκάδες γλυκά μηνυματάκια με το κινητό ή τον υποδέχεται με ένα 'μόνιμο' χαμόγελο ευτυχίας. Και ο χρόνος κυλάει και το αρχικό πάθος μειώνεται και η σχέση 'τραβάει' τον δρόμο της ρουτίνας. :!: Πόσο κρατάει τελικά αυτός ο αγώνας αμοιβαίων ικανοποιήσεων? :!: Πότε ήταν η τελευταία φορά που θυμήσατε στον άνθρωπο σας πόσο σημαντικός είναι για σας? και με ποιό τρόπο? :!: Μπορούν να ανανεώσουν μια σχέση, κάποιες μικρές, πολύ μικρές, χειρονομίες αγάπης?
  4. Δέν κοίταξα αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά για μένα είναι κατά πολύ ανώτερα όλα τα soundtracks των Star Trek!!!! :happy:
  5. Χτές διάβασα κάπου: " Η ζωή είναι παράδεισος για όσους αγαπούν πολλά πράγματα με πάθος". Νοιώθω ότι ίσως είναι καιρός αρκετοί από μας να ξανακοιτάξουμε τους τρόπους που αγαπάμε καθώς και την δύναμη που έχει η αγάπη στην οποιαδήποτε μορφή της, να αλλάζει την ζωή μας. Στην πραγματικότητα οι πιό πολλοί έχουμε γίνει καχύποπτοι απέναντι σ'αυτούς που αγαπούν και είτε τους απορρίπτουμε σαν αφελείς είτε τους θεωρούμε υποκριτές. Είμαστε σίγουροι, ότι κανένας δεν μπορεί να νοιάζεται ειλικρινά για οποιοδήποτε και πόσο μάλλον για μάς, χωρίς ιδιοτέλεια και υστεροβουλία. Ειδικά αν έχουμε απογοητευτεί και πονέσει αρκετές φορές. Ταυτόχρονα όμως όλοι ψάχνουμε αυτό το κάτι που θα δώσει περισσότερο νόημα στη ζωή μας. Αντιμετωπίζουμε πλέον την δύναμη της αγάπης σαν μια αφηρημένη έννοια και όχι σαν μια λειτουργική, χειροπιαστή δύναμη....μια πηγή ενέργειας που δέν στερεύει όσο κι αν την χρησιμοποιούμε. Αν και δέν μας μαθαίνει ποτέ κανείς με ποιό τρόπο θα είναι καλύτερα να αγαπάμε, έχω διαπιστώσει ότι κατά βάθος είναι μια ανταλλαγή γνώσης. Ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικά να δώσει και να μάθει από τον άλλον. Ναί !! σίγουρα στην αναζήτηση της αγάπης, ρισκάρουμε να πονέσουμε, να προδωθούμε, να κλάψουμε, να υποφέρουμε....είναι όμως η μεγάλη πρόκληση για την ωριμότητα μας και ίσως η μεγαλύτερη μας ελπίδα για να εξακολουθήσουμε να νοιώθουμε ακόμη ζωντανοί. Ο Νίκος Καζαντζάκης έχει πεί : "'Εχεις τα πινέλα, έχεις τις μπογιές, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπές μέσα".
  6. Σίγουρα δέν αγαπάμε κάθε φορά με την ίδια ένταση και υπάρχει πάντα η μία φορά που την κάνει να ξεχωρίζει απ'όλες τις υπόλοιπες... Διαφωνώ όμως με αυτούς που υποστηρίζουν ότι χάθηκε η αγάπη...πόσο ανοιχτοί είμαστε εμείς σ'αυτήν? μήπως κολλάμε περισσότερο από ότι πρέπει στο παρελθόν? μήπως αφήνουμε προηγούμενες εμπειρίες να μας επηρεάζουν αρνητικά?...
  7. Πράγματι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα...τη μιά στιγμή πετάς στα σύννεφα και την άλλη πονάς....αυτό όμως είναι το όμορφο της ζωής, να νοιώθεις ότι είσαι πραγματικά ζωντανός. Αν και σε κάποιες στιγμές ασπάζομαι την φράση του Καζαντζάκη ότι 'ερχόμαστε και φεύγουμε μόνοι απ'αυτό τον κοσμό', δέν μπορώ όμως να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς έρωταααααα....:O Όπως ακριβώς ανασαίνω έτσι σε σκέφτομαι κάθε στιγμή, κάθε λεπτό Όπως ακριβώς ανασαίνω έτσι περνάς μέσα στην καρδιά μου και σ' αγαπώ και σ' αγαπώ, σ' αγαπώωωω....:love:
  8. Εγώ πάντως τις έχω καθιερώσει :p Βλέπετε πρόσφατα απέκτησα γείτονες στον πάνω όροφο, που μάλλον δέν διαθέτουν κανένα ίχνος ευαισθησίας ότι μπορεί και να ενοχλούν βαρώντας τοίχους μέσα στα μεσάνυχτα, να περπατάνε με τακούνια στο παρκέ και άλλα πολλά τα οποία μόνο που τα σκέφτομαι.....:angry: :angry:
  9. Σίγουρα η Κώς προσφέρεται πιό πολύ για ελεύθερους και η Σκιάθος για ζευγαράκια...και τα δύο νησιά όμως έχουν καλή νυχτερινή ζωή με την μόνη διαφορά ότι στην Σκιάθο δέν υπάρχουν αρκετοί ξένοι τουρίστες...οικονομικά και τα δύο νησιά βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο...Εγώ πάντως θα διάλεγα την Σκιάθο σε οποιαδήποτε περίπτωση!!
  10. και ειπα....δέν θα ακούσουμε SAKIIIIIIIIIIIISS ??? :lol:
  11. ενα τηλεφωνο που βρηκα δεν απανταει καθολου :mad:
  12. Μου άρεσε! αλλα λατρευω και το τραγουδι της "Μια πεταλουδα"....:)
  13. :lol: :lol: :lol: Ferryman γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ ? αν ειναι ερωτευμενες καλα κανουν!
  14. δέν είμαι fun της Θεοδωρίδου αλλά ο Χατζηγιάννης ήταν .....τέλειος!!! :p το πρόγραμμα τους γενικά αρκετά καλό!
  15. I know the feeling....:p
×
×
  • Create New...