Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν ΛΕΣ κλειδώνουν??? Βρίσκει ΣΕ λιγότερο από 10 δευτέρα 4 με 5 δορυφόρους και σ

Μέχρι τα 25 δευτέρα βρίσκει 7 με 8...

Το εικονίδιο όμως στο status bar δεν κλειδώνει κάπου...

Κάποιος???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν και άλλοι κάτοχοι DHD που έχουν απογοητευτική απόδοση του wifi? Ή μόνο το δικό μου είναι έτσι...?

Περίμενα ότι ένα update θα φτιάξει το πρόβλημα αλλά και με την 1.72 τα ίδια μου κάνει...

οχι δεν ειναι μονο το δικο σου ετσι!:) και το δικο μου δεν σκοτωνει κιολας απο αποδοση! αναφερεται γενικοτερα και στους xda κι εδω σε καποια ποστ διασπαρτα οτι σε καποιες συσκευες ειναι ενα μειον η αποδοση του wifi...

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

οχι δεν ειναι μονο το δικο σου ετσι!:) και το δικο μου δεν σκοτωνει κιολας απο αποδοση! αναφερεται γενικοτερα και στους xda κι εδω σε καποια ποστ διασπαρτα οτι σε καποιες συσκευες ειναι ενα μειον η αποδοση του wifi...

Απλά δεν το βλέπω σαν γενικευμένο πρόβλημα και δεν ξέρω αν αφορά μεμονωμένες συσκευές...

Γιατί στο δικό μου τουλάχιστον πρέπει να πάρεις το router αγκαλιά για να έχεις ικανοποιητική απόδοση... :p

Απλά δεν το βλέπω σαν γενικευμένο πρόβλημα και δεν ξέρω αν αφορά μεμονωμένες συσκευές...

Γιατί στο δικό μου τουλάχιστον πρέπει να πάρεις το router αγκαλιά για να έχεις ικανοποιητική απόδοση... :p

Οχι δεν ειναι γενικευμενο, αλλα σε καποιες συσκευες αναφερεται ως προβλημα! Δεν ξερω εαν αφορα νεες παρτιδες η τις πρωτες που βγηκαν στην αγορα! Και στο δικο μου κατι αντιστοιχο! :p

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841076

Ενας πολυ καλος και απλος οδηγος για root. Στην ουσια κατεβαζεις το Visionary απο το link που δινει, το κανεις install σαν ενα οποιοδηποτε app, και μετα εχεις επιλογες για temp root η permanent root.

Πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση διαβασε καλα.

εγώ δεν θέλω όμως να αλλάξω ρομ :(

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οχι δεν ειναι γενικευμενο, αλλα σε καποιες συσκευες αναφερεται ως προβλημα! Δεν ξερω εαν αφορα νεες παρτιδες η τις πρωτες που βγηκαν στην αγορα! Και στο δικο μου κατι αντιστοιχο! :p

Κανένα πρόβλημα εδώ με το WiFi...

Μήπως να κάνατε root το τηλέφωνο σας να δοκιμάσετε και κανένα καινούργιο Radio μήπως φτιάξουν τα πράγματα...

Αλλά αν μπείτε σε αυτό το τριπάκι, δεν υπάρχει γυρισμός.... ;)

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια,δεν υπαρχει καποιος τροπος να ακουγεται πιο δυνατα ο ηχος και στις κλεισεις και στη μουσικη κλπ.?Ας πουμε,στο Htc Hd2,εκανες μια παρεμβαση στη registry-δεν θυμαμαι πως-και ανεβαινε η ενταση παντου!

Apple iPhone 14 Pro Max

Μήπως να κάνατε root το τηλέφωνο σας να δοκιμάσετε και κανένα καινούργιο Radio μήπως φτιάξουν τα πράγματα...

εγω παλι με original rom ολα αψογα με το wifi.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• Administrators
Παιδια,δεν υπαρχει καποιος τροπος να ακουγεται πιο δυνατα ο ηχος και στις κλεισεις και στη μουσικη κλπ.?Ας πουμε,στο Htc Hd2,εκανες μια παρεμβαση στη registry-δεν θυμαμαι πως-και ανεβαινε η ενταση παντου!

Εδώ όμως δεν έχουμε registry. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Modpic.gif

Κι εγω δεν εχω προβλημα με το ασυρματο.

Αποστολή απο HTC Desire HD

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμενα παλι το wifi πιανει και δυο δωματια πιο μακρια απο το router. Κανενα προβλημα at all!!!!:happy:

Δεν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές και το ημερολόγιο του κινητού με τον υπολογιστή μέσω htc sync!στο πρόγραμμα δεν μπορώ να κάνω τπτ σε αυτά τα 2! γιατί?:mad:

Πρεπει να ειναι το κινητο root.Υπαρχει το dsp manager που βελτιωνει τα πραγματα αλλα δεν σου εγγυαται οτι δεν θα καταστραφει το υλικο,δλδ το ηχειο

Chaosdoctor,

Άνοιξε πρώτα το Outlook και μετά κανε την υπόλοιπη διαδικασία. Υπόψην δεν παίζουν αυτα τα δυο (επαφές, ημερολογιο) σε Outlook 2010 64bit. Σε όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις δουλεύει απροβληματιστα.

Κώστας

Καλησπερα.....Μολις πειρα την εν λογω συσκευη....1 εχω να πω....το ανδροιδ ειναι ΠΟΛΛΗ καλητερο απο'σο νομιζα...γενικα ολο το κινητο ειναι παρα πολλη καλο,σιγουρα ΜΑΚΡΑΝ καλητερο απο το Ν8 που ειχα και εδωσα...δεν το μετανιωνω καθολου...καλως ηρθα στο club :O

Sent from my HTC Desire HD using tapatalk

Edited by Chrisim

εγώ δεν θέλω όμως να αλλάξω ρομ :(

Και ποιος σου ειπε να αλλαξεις ρομ? :p

Το ολο guide απο το link εχει να κανει με το root και την "απελευθερωση" της συσκευης σου.

Το τι θα κανεις απο εκει και περα ειναι δικια σου αποφαση.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Πρεπει να ειναι το κινητο root.Υπαρχει το dsp manager που βελτιωνει τα πραγματα αλλα δεν σου εγγυαται οτι δεν θα καταστραφει το υλικο,δλδ το ηχειο

Οποτε το αφηνω ως εχει.Παντως,κριμα,μια τετοια κινηταρα να εχει τοσο σιγανο ηχο!!Ειναι το μονο που με χαλαει!Οπως και λιγο το βιντεο που τραβαει.Ακομα και το iphone 4 που ειχα,ειχε καλυτερο ηχο,αλλα και ποιοτητα εγγραφης βιντεο!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Έχω δοκιμάσει 3-4 radios ήδη αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο... Μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στο hardware, και υποψιάζομαι στα πρώτα batches που κυκλοφόρησαν. :mad:

HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

Εχω πρόβλημα με το gps... με τη μαμησια ρομ δε κλειδώνει με την καμία... πέρασα την revolution hd και τώρα άλλες φορές κλειδώνει και άλλες όχι... το πρωί κλείδωσε σε 15 δευτέρα... από τότε τίποτα...

Κάποια πρόταση???

Οποίος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας στείλει pm... ευχαριστώ...

Και ποιος σου ειπε να αλλαξεις ρομ? :p

Το ολο guide απο το link εχει να κανει με το root και την "απελευθερωση" της συσκευης σου.

Το τι θα κανεις απο εκει και περα ειναι δικια σου αποφαση.

α πολύ ωραία! θα το δοκιμάσω asap! αν και απ'ότι βλέπω δεν πρέπει να κάνεις αναβάθμιση κάτι που έκανα...θα δω αν μπορώ να κάνω downgrade...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδή με τον 1.2.2 buzz kernel και τη 2.0.9 Revo HD η μπαταρία κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα, εάν βάλω παλιότερη έκδοση kernel (1.2.1 ή 1.2.0) θα έχω θέμα?Έχει δοκιμάσει κανείς? :)

Επειδή με τον 1.2.2 buzz kernel και τη 2.0.9 Revo HD η μπαταρία κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα, εάν βάλω παλιότερη έκδοση kernel (1.2.1 ή 1.2.0) θα έχω θέμα?Έχει δοκιμάσει κανείς? :)

Κατα την γνωμη μου, βαλε την LeeDroid η οποια ειναι απιστευτη σε καταναλωση μπαταριας, αλλιως αν θες, μπες στο topic του Leedroid και δοκιμασε τον δικο του kernel που εχει φτιαξει, και με τον smartass governor η αυτονομια ειναι πολυ καλη.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

εχει κανεις αντιμετωπισει προβλημα κατα την εγκατασταση μιας εφαρμογης να βγαινει το μηνυμα unknown error -18???γιατι σε μενα ειναι συχνο το φαινομενο...δεν παμε καλααααααααααα καθολου καλαααααααααααααα...

εχει κανεις αντιμετωπισει προβλημα κατα την εγκατασταση μιας εφαρμογης να βγαινει το μηνυμα unknown error -18???γιατι σε μενα ειναι συχνο το φαινομενο...δεν παμε καλααααααααααα καθολου καλαααααααααααααα...

Αν εχεις custom rom μπες στο recovery κανε delete data partition και ξανα βαλε απο πανω την ρομ που εχεις!!!

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Αν εχεις custom rom μπες στο recovery κανε delete data partition και ξανα βαλε απο πανω την ρομ που εχεις!!!

δεν εχω περασει στα custom roms διατηρω προς το παρον το κινητο οπως το πηρα εδω και 3 μερες, αδικαιολογητα πραγματα βλεπω και πριν ημουν κατοχος του Desire σκετο χωρις κανενα προβλημα. Angry Birds το κατεβαζει και απλα λεει αδυνατη εγκατασταση, το ιδιο και σε αλλα, να μην αναφερω για το ποσο κολαει το κινητο οσο ειναι ενεργοποιημενο το wifi γιαυτο λεω δεν παααααααααμεεε καθολουυυυυ καλα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...