Bilias Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδια, οι διαφορες στην οθονη και τη μνημη αξιζουν για να παει κανεις απο το zte blade στο san francisco, παιρνοντας το ρισκο της εγγυησης? Ξερει κανεις πως μπορουμε να προμηθευτουμε το san francisco? Επισης αν καποιος δινει το δικο του ας μου πει καθως το ψαχνω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 στη wind κοντά στο εργοστάσιο του φιξ,φρατζή νομίζω η οδός το βρήκα και το πήρα..είδωμεν. Εχθές έφερε η Wind Καραϊσκου στον Πειραιά και πήρα και γω. Απ'ότι λέγανε πάντως δεν μένουν πάνω από μέρα στο μαγαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι:Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν (Handcent και GreekIME) υπάρχει τρόπος ναέχω στην διάταξη των 12 βασικών πλήκτρων (0-9 και * #) όπως δηλαδή είναι τα περισσότερα παλιά κινητά,αντί για ελληνικοποιημένη διάταξη qwerty να έχω κανονικά (ΑΒΓ)(ΔΕΖ)(ΗΘΙ) κ.ο.κ.;Εντάξει στη διάταξη που είναι ένα γράμμα ανά κουμπί βολεύει σχετικά λόγω συνήθειας από πλξκτρολόγιο pc,αλλά εκεί με τίποτα.Ευχαριστώ. Τσου:worry: :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καταρχάς καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση : Όταν πας να κανεις Unlock το San Francisco από Orange UK, ποια συσκευη θα βάλεις στα drop down menu του link http://www.nextgenserver.com/calculator/ ? Service : ZTE Models : ZTE Orange San Francissco ή Models : ZTE BLUEBELT ????????? Κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει ? Να μην το brickάρουμε πριν το χρησιμοποιησουμε :p Ευχαριστώ πολύ :D Για το ελληνικο zte blade θα βαλεις το ZTE BLUEBELT :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Καταρχάς καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση : Όταν πας να κανεις Unlock το San Francisco από Orange UK, ποια συσκευη θα βάλεις στα drop down menu του link http://www.nextgenserver.com/calculator/ ? Service : ZTE Models : ZTE Orange San Francissco ή Models : ZTE BLUEBELT ????????? Κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει ? Να μην το brickάρουμε πριν το χρησιμοποιησουμε :p Ευχαριστώ πολύ :D Model: ZTE BLUEBELT Παιδια, οι διαφορες στην οθονη και τη μνημη αξιζουν για να παει κανεις απο το zte blade στο san francisco, παιρνοντας το ρισκο της εγγυησης? Ξερει κανεις πως μπορουμε να προμηθευτουμε το san francisco? Επισης αν καποιος δινει το δικο του ας μου πει καθως το ψαχνω.. Τα San Francisco με OLED τελείωσαν στην Αγγλία και τα δίνουν με TFT τώρα πια οπότε δεν υπάρχει λόγος. You would have to accept the TFT. But this isn't a bad thing at all. People are getting angry and worried for absolutely no reason. Yes OLED is wonderful but it used more power than LCD/TFT when displaying a white screen. OLED uses pentile matrix so text and icons aren't completely sharp, the TFT/LCD doesn't so text and icons look slightly sharper. Colour reproduction is better on TFT/LCD screens than OLED (so many people with pink tints on OLED). Both screens are 480x800, same colour depth. The TFT/LCD screen apparently has a better touch controller so there is a chance that multitouch actually works properly. Just spoken to an Orange shop and they said that they do not have the OLED screens anymore. The new batches are ALL (white or grey) TFT. Από ebay γύρω στα 200 ευρώ αλλά δεν θα ξέρεις τι θα σου στείλουν. Προφανώς TFT οθόνη. Από Αγγλία μέσω γνωστού αν έχει κανείς, για 48 ώρες Χριστουγεννιάτικη προσφορά περίπου 111 ευρώ. The Orange San Francisco has been reduced by 15% for 48 hours only, Now just £84.15 + £10 TopUp + Free XMAS Gift Box. Bargain ! The free xmas box contains a watch, phone case etc. Be Quick ends in 48 hours. http://img821.imageshack.us/img821/360/image1t0.jpg http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey Edited December 8, 2010 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Γεια σας παιδια πηρα κι εγω το blade χτες ενα ειχαν φερει--επισης μαζι με το blade ειχαν φερει και huawei ideos.Πολυ ωραιο το blade στενο πληκτρολογιο ομως για sms Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Τα San Francisco με OLED τελείωσαν στην Αγγλία και τα δίνουν με TFT τώρα πια οπότε δεν υπάρχει λόγος. Από ebay γύρω στα 200 ευρώ αλλά δεν θα ξέρεις τι θα σου στείλουν. Προφανώς TFT οθόνη. Καλά μην τρελαθούμε. Και με 140€ μπορείς να το βρεις σε δημοπρασία.Αλλά θέλει ψάξιμο αρκετό και πλέον εφόσον δεν έχει OLED, δεν αξίζει. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Καλά μην τρελαθούμε. Και με 140€ μπορείς να το βρεις σε δημοπρασία.Αλλά θέλει ψάξιμο αρκετό και πλέον εφόσον δεν έχει OLED, δεν αξίζει. Δεν υπάρχει Blade με 140 ευρώ (120 λίρες) στο eBay που να σου το στέλνουν Ελλάδα. Έχεις κάποιο λινκ; UK eBay GR eBay Edited December 8, 2010 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια για πλοηγηση πιο προγραμμα χρησιμοποιειται? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια για πλοηγηση πιο προγραμμα χρησιμοποιειται? Ρίξε μια ματιά στο σωστό μέρος όπου γίνεται συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης στις android συσκευές γενικότερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alambi Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Εχω το ZTE Blade, το αγόρασα πριν 1 εβδομάδα από την Wind Γλυφάδας. Στην Wind χρησιμοποιόντας ενα μαυρο κουτί + προγραμμα μεταφορας μεταξυ κινητών που εχουν, και που εχει το ZTE Blade, μετέφεραν τις "Επαφες" από το Nokia 5800 (τις ειχα στο τηλέφωνο και όχι στην κάρτα sim) στο ZTE Blade. Ολες οι επαφες ειναι στα Αγγλικά. Εμφανίζονται στο ZTE Blade αλφαβητική ταξινόμηση σωστά, αλλά ταξινομούνται πρωτα Ονομα και μετά Επώνυμο (δηλαδή Yanis Iakovou και όχι Iakovou Yanis που θα ήθελα εγώ)!!!!! και ειναι πολύ πολύ δυσκολο να βρεις κάποιον. Κοιταξα στις επαφές και Το όνομα ειναι στο πεδίο "Πρόθεμα ονόματος" ενώ το επίθετο στο πεδίο "Πατρώνυμο". Εψαξα, αλλά δεν βρήκα τρόπο να αλλάξω τον τρόπο προβολής των επαφών .... Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει για να βρούμε λύση ;;;;;;; Edited December 8, 2010 by alambi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπαρχουν widgets που δεν μπορουν να μπουν σ'αυτο το κινητο ??? Θα μπορω να βαζω ολα τα ομορφα widgets που βλεπω στο "Ποσταρετε την home screen σας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Τα widgets δεν εχουν να κανουν με το κινητο αλλα με την εκδοση android, οποτε θα πρεπει να κοιταξεις να ειναι συμβατα με την εκδοση 2.1(eclair) και οχι αν ειναι συμβατα με το κινητο. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rynak Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδια καλυσπερα ... Ειμαι καινουριος στο android και προσπαθω να κανω το ClockworkMOD και ο PC μου λεει συνεχεια < waiting for device >, ενω κανω ολα τα βηματα κανονικα και οταν συνδεω το τηλ με τον PC παιζει κανονικα τον ηχο συνδεσης. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους. 1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης. 2. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc (windows 7), μου εμφανίζει το μήνυμα ZTE HSUSB Device ότι δεν εγκαταστάθηκε, πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μου το αναγνωρίσει; http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλησπέρα σε όλους. 1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης. 2. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc (windows 7), μου εμφανίζει το μήνυμα ZTE HSUSB Device ότι δεν εγκαταστάθηκε, πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μου το αναγνωρίσει; Δοκίμασε αυτους τους drivers http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319156/winxp-7-zte-blade-drivers-and-adb/ http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) 1)υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc που να μπορω να το συνδεω με το κινητο και να κανω μεταφορες αρχεια, επαφες και τετοια;;; 2)εχω την 2.1 και δεν θελω να περασω costum rom. Καπου ειχα διαβασει πριν αγορασω το κινητο, οτι γινεται να κανει partition μεσω λινουξ στην καρτα και να περναω εκει τις εφαρμογες. Μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του;; Edited December 8, 2010 by dantekavala Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Δοκίμασε αυτους τους drivers http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319156/winxp-7-zte-blade-drivers-and-adb/ Δυστυχώς δεν δουλεύουν. http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Δυστυχώς δεν δουλεύουν. ειχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα και ακολουθώντας τις οδηγίες σ΄αυτό το link μου δούλεψε, κοιταξε το ξανά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπάρχει κάποιο λινκ για τη γερμανική έκδοση που έχει και 5ΜΡ κάμερα; Δυστυχώς δεν γνωρίζω γερμανικά :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 1)υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc που να μπορω να το συνδεω με το κινητο και να κανω μεταφορες αρχεια, επαφες και τετοια;; Εγώ δοκίμασα το MyPhoneExplorer το οποίο έχει εφαρμογή για το PC και client για android και έπαιξε μια χαρά. Οι επαφές μου είναι στα Ελληνικά και είχα κάνει συγχρονισμό του παλιού κινητού στο Outlook. Παίζει μέσω καλωδίου, Bluetooth και WiFi και είναι τζάμπα. Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Καλημέρα εχω ενα προβλημα με το wifi αλλες φορες συνδεεται και αλλες οχι ξερεται τι γινεται? ρε παιδια δεν συνδεεται στο wifi με τιποτα.Τι πραγμα ειναι αυτο ξερετε τι να κανω? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited December 9, 2010 by navi55 Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Κλεισε το router και ανοιξε το παλι. Αν δεν συνδεθει κανε ενα reboot και στο κινητο και δοκιμασε ξανα. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους. 1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης. 2. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc (windows 7), μου εμφανίζει το μήνυμα ZTE HSUSB Device ότι δεν εγκαταστάθηκε, πρέπει να κατεβάσω κάτι για να μου το αναγνωρίσει; 2. Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο με USB στο PC, το τηλέφωνο το «καταλαβαίνει»; Σου βγάζει ειδοποίηση ότι συνδέθηκε στην μπάρα επάνω; Από εκεί μπορείς να το ρυθμίσεις για να το βλέπει ή όχι το PC. Όταν είναι συνδεδεμένο στο PC μέσω USB, δεν έχεις πρόσβαση στην SDCard από το τηλέφωνο, μόνο όταν «αποσυνδεθείς» μέσα από την επιλογή που σου βγάζει το τηλέφωνο θα «δεις» την SDCard στο τηλέφωνο. Για drivers δες το λινκ που έδωσε ένας άλλος φίλος πιο πάνω. 1. Για να προσθέσουμε δικά μας ringtones και ήχους ειδοποιήσεων κάνουμε τα εξής: Είμαστε συνδεδεμένοι με USB στο PC και στον υπολογιστή θα εμφανιστεί σαν εξωτερικός δίσκος με ένα γράμμα. Ανοίγουμε το drive αυτό και βλέπουμε τους φακέλλους και τα περιεχόμενα της κάρτας του τηλεφώνου. Δημιουργούμε δύο νέους φακέλλους στην SDCard με ονόματα "ringtones" και "notifications". Εκεί βάζουμε τα δικά μας ringtones. Αναγνωρίζει αρχεία Midi (mid), MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, OGG, WMA . Στις επιλογές για ορισμό ringtone ανοίγει παραθυράκι για επιλογή μέσω Android ή μέσω Music (αν θυμάμαι καλά) και ανοίγει το περιεχόμενο των φακέλλων ringtones και notifications που φτιάξαμε νωρίτερα. Και επειδή οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται εύκολα, ανέβασα και μερικά Nokia Tones.:cool: Edited December 9, 2010 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω εαν η οθόνη μπορεί να κάνει rotation σε όλα τα menu ή μόνο σε κάποια συγκεκριμένα; Επίσης κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει ως gps, εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts