Jump to content

rynak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rynak

  • Ημ. Γέννησης 02/01/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

rynak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!!!!!
  2. Φιλε το διαβασες ολο το φορουμ και ειδεσ μερικους να λενε καποια προβληματα ... Εμας ολους και αυτους που δεν ειναι σε φορουμ και λενε για το τηλ. τα καλυτερα δεν τους ακους ? Ειμαστε εδω για να λυσουμε προβληματα εαν μπορουμε.
  3. Παιδια απιθανο site αυτο ... http://www.android-themes.com
  4. [ATTACH]17897[/ATTACH][ATTACH]17900[/ATTACH][ATTACH]17901[/ATTACH][ATTACH]17902[/ATTACH] Τα screenshots μου Εχω βαλει : 2,2 alpha4 BattStatt free Dolphin TypoClock Wifi Widget ADW Launcher Για την δευτερη εικονα θελει το Recovery Οταν εβαλα την aplha4 διαγραφοντας τα παντα απο το τηλ. (wipe data and wipe cash), μετα εβαλα χωρις να κανω wipe το GingerFroyo-v1.0-CM-6.1-Apps-signed που βρηκα αλλα δεν παιζει εαν ανοιξετε το τηλ. (μπορει να κανει την ιδια δουλεια και το 2.2 αλλα δεν το δοκιμασα). Μετα απο πανω εβαλα το Revo-alpha4 και ειχε ως αποτελεσμα το μαυρο Theme με αλλα εικονιδια ... και απο το πρωτο ενα app με το dialer που βλεπετε.
  5. Εαν θελεις κανε Format σε FAT32 αλλα δεν θελεις κανενα αρχειο. Μολις το αναψεις θα βαλει τα αρχεια που χρειαζεται.
  6. Εννοω στο Forum να ανεβασω τισ εικονες ... Thanks
  7. http://www.nextgenserver.com/calculator/ Σε αυτο το site σου δινει unlock codes. Βαλε το imei του τηλ. και το μοντελο και θα σου δωσει κωδικο επανω. Μαλλον ειναι με βαση την ROM της ORANGE και δεν μπορει να ανοιξει και μπορει μονο επειγουσες κλησεις να κανεις. Το ειχα κι εγω το προβλημα σε καποια ROM και ετσι το ανοιξα.
  8. Παιδια ειμαι πολυ ασχετος με forum... δεν ξερω πως να βαλω screenshots. Plaease HELP ...
  9. Εχω κωδικο στο MoDaCo και εφτιαξα δικια μου ROM ... Εγω ανεβασα την ROM. Απλα πρεπει να πληρωσεις και θα δεις εικονιδιο για να φτιαξεις ROM. Για τα υπολοιπα ... σε λιγες μερες.
  10. Καλησπερα ... Εχω το τηλ. 10 μερες τωρα και θελω να παραθεσω την εμπειρια μου. Το τηλ. ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα του (εδω και 1.5 χρονια εχω κινεζικα κιν.). Τελευταια ειχα Windows mobile κιν.(Κινεζικο και πολυ καλο το Τ5388++) και στο Android μολις μπηκα. Για αρχαριο σαν και εμενα στο Android ειναι πολυ καλο ... δεν ηθελα να δωσω 500€ για κατι που δεν ηξερα. Εβαλα επανω του οτι ROM βρηκα ... πολλες μερες ανακαλυψης καινουριων κοσμων. Τελικα κατεληξα σε αυτην εδω, που ειναι οτι καλυτερο βρηκα και τρεχει καλα στο τηλ. (Ειναι MoDaCo Custom Froyo ROM alpha4 Android 2.2). Δεν εχω κανενα προβλημα με τα χρωματα, αλλα λιγο προβλημα με το WIFI που κλεινει συνεχεια εαν δεν το χρησημοποιεις. Παρακατω εχω το Link της ROM Αυτα τα λιγα. Ευχαριστω .... http://rapidshare.com/files/437267031/alpha4-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned.zip
  11. Παιδια καλυσπερα ... Ειμαι καινουριος στο android και προσπαθω να κανω το ClockworkMOD και ο PC μου λεει συνεχεια < waiting for device >, ενω κανω ολα τα βηματα κανονικα και οταν συνδεω το τηλ με τον PC παιζει κανονικα τον ηχο συνδεσης. Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω .....
  12. Φιλε που το εβαλες το αλουμινοχαρτο ... εαν μπορεις με φοτο. (Δεν μπορω να βρω την κεραια. Εκτος αν πρεπει να το ξεβιδωσω πραγμα που δεν εκανα.) thanks ...
  13. Εχω ακριβος το ίδιο τηλ και δεν εχει κανενα προβλημα. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι εχει αγγλικη ROM. Το εχω παρει απο το /http://www.solonomi.com/ και εκει εχει τις ROM. Εαν αλλαξεις σε Αγγλικη μηπως διορθωσει τιποτα;
  14. Δεν κοβεται ευκολα. Θελει πολυ δουλεια και να σταματισουν οι κινεζοι να βγαζουν συνεχεια καινουρια κινητα ... ΑΜΑ ΠΙΑ !!!
  15. Δεν εχω δουλεψει πολυ με το GPS αλλα στον δρομο που το ανοιξα (Ταξιδι Αλεξ/πολη-Θεσ/νικη και μεσα στη πολη) δουλευε κανονικα ... ασχετα που ετρωγε πολυ μπαταρια (με χρηση GPS 1 μερα ... χωρις χρηση 3 μερες). Για τα SMS θα το κοιταξω και θα σου πω (επειδη δεν μου εχουνε πει κατι αλλα θα το ελεγξω). Παρατηρισα οτι οταν βγαινω απο κλειστο χωρο που δεν εχει σημα (πχ Υπογειο παρκινκ) δεν ξαναβρισκει ευκολα σημα ... αλλα το βρισκει. Για το +30 δες τα προηγουμενα ποστ εχω βρει λυση.
×
×
  • Create New...