Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποιο λογο ομως το εκαναν αυτο δεν καταλαβαινω! Και ενταξει παει στο διαλο η οθονη, και η LCD δε μας χαλασε τοσα χρονια, αλλα να μειωσουν και τη μνημη; Κριμα και ψηνομαι πολυ να το παρω, αλλα θελω να δω απο χρηστες πως τα παει με βαριες εφαρμογες, αν κανει restart και τετοια...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε μερικές ημέρες θα υπάρχει διαθέσιμο απο εδώ http://www.play.com/Search.html?searchstring=san+francisco&searchtype=MBLS&searchsource=0 στα 140€ με τα μεταφορικα και 1€ το πολύ το ξεκλειδωμα από το eBay... Μιλάμε φυσικά για την καλή έκδοση...

Hi μήπως μπορείς να μου στήλης το link από τον seller στο ebay γιατί στο νησί θέλουνε 15-20 λίρες για να το ξεκλειδώσουνε!;)

P.S: Εάν δεν θες να το ποστάρεις stile μου pm :cool:

thnx:)

Edited by navi55
GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Μπορείτε για 3 δολλάρια να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο από εδώ:

http://www.nckcodes.co.uk/

Εγώ αυτή τη σελίδα χρησιμοποίησα, πήρα τον κωδικό σε μερικά λεπτά και δούλεψε μια χαρά.

Ελληνικα ομως μπορεις να περασεις;

Με καποια αλλη rom ναι, η εαν εχεις την Μαμα Ελληνικη εαν δεν κανω λαθος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ελληνικα ομως μπορεις να περασεις;

Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά:cool:

Μολις εκανα την αγορα απο ebay, το κινητο ειναι το san franscisco, ξεκλειδωτο, debranded(δηλαδη εχει το κανονικο android 2.1 και οχι το βαρυ με τα μπλιμπλικια της orange) και θα το παραλαβω σε 3-5 μερες.

Η συνολικη τιμη (με εξοδα μεταφορας) ειναι 190 ευρω.

Μολις το παραλαβω θα μπω και σε λεπτομερειες.

Επι της ουσιας οι διαφορες του san francisco με το blade της wind ειναι:

blade wind

- 256 μνημη

- lcd οθονη

+ εγγυηση

+ 30 ευρω φθηνοτερα

san francisco

- εγγυηση

- 30 ευρω ακριβοτερα

+ 512 μνημη

+ oled οθονη

οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα συμφωνα με το οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει, λογικα στο morelocale2 μπορω να το γυρισω σε ελληνικα.

Βαλτε κατω τα υπερ και τα κατα και go for it.

:)

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Στα χρηματα του δεν πρεπει να υπαρχει καποιο καλυτερο Android. Αυτο που με απογοητευσε ειναι πως αργουσε τραγικα να φορτωσει τα παιχνιδια οπως το Asphalt :

απο το 5:25 και μετα.

Hi μήπως μπορείς να μου στήλης το link από τον seller στο ebay γιατί στο νησί θέλουνε 15-20 λίρες για να το ξεκλειδώσουνε!;)

P.S: Εάν δεν θες να το ποστάρεις stile μου pm :cool:

thnx:)

και από εδώ http://www.nextgenserver.com/calculator/ νομίζω το ξεκλειδώνετε τζάμπα.

Επιλέξτε service το ZTE και models το ZTE BLUEBELT.

Μολις εκανα την αγορα απο ebay, το κινητο ειναι το san franscisco, ξεκλειδωτο, debranded(δηλαδη εχει το κανονικο android 2.1 και οχι το βαρυ με τα μπλιμπλικια της orange) και θα το παραλαβω σε 3-5 μερες.

Η συνολικη τιμη (με εξοδα μεταφορας) ειναι 190 ευρω.

Μολις το παραλαβω θα μπω και σε λεπτομερειες.

Επι της ουσιας οι διαφορες του san francisco με το blade της wind ειναι:

blade wind

- 256 μνημη

- lcd οθονη

+ εγγυηση

+ 30 ευρω φθηνοτερα

san francisco

- εγγυηση

- 30 ευρω ακριβοτερα

+ 512 μνημη

+ oled οθονη

οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα συμφωνα με το οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει, λογικα στο morelocale2 μπορω να το γυρισω σε ελληνικα.

Βαλτε κατω τα υπερ και τα κατα και go for it.

:)

Καλοριζικο ευχομαι καταρχην. το μεγαλο μειον για εμενα εχει να κανει με την εγγυηση που δυστηχως δεν εχεις απο Ελλαδα και μαλιστα μιλαμε για 2 χρονια.

Καλοριζικο και απο εμενα... γενικα σε οποιον το πηρε η το εχει παραγγειλει! Αν καποιος μου επιβεβαιωσει οτι δεν τρωει κολληματα με την 256αρα μνημη, το παιρνω απο εδω και εχω την εγγυηση μου κανονικα! Η οθονη δε νομιζω να εχει καποια τραγικη διαφορα στην απεικονιση...

Η ΕΓΓΥΗΣΗ είναι το καλύτερο και απο ότι ειδα σημερα που ηρθε υπαρχει αρκετη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα της εταιρειας οποτε μπορειτε να το παρετε, αυριο θα το παρει ενας φιλος μου και θα το δοκιμασουμε. Ωστόσο θελω βοηθεια. Αν καποιος μπορει να μου πει εστω με προσωπικο μηνυμα που θα βρω εφαρμογες apk -εκτος μαρκετ- να περασω. Ενδιαφερομαστε πολυ για να ομορφυνει το κινητο με στοιχεια καιρου οπως το htc sense και θεματα...

Στα χρηματα του δεν πρεπει να υπαρχει καποιο καλυτερο Android. Αυτο που με απογοητευσε ειναι πως αργουσε τραγικα να φορτωσει τα παιχνιδια οπως το Asphalt :

απο το 5:25 και μετα.

Σε αυτό το βίντεο το κινητό έχει τη rom της Orange, η οποία από προσωπική εμπειρία είναι σίγουρα αρκετά πιο αργή από τις custom που κυκλοφορούν και δεν έχει ενεργοποιημένο το hardware acceleration.Mε custom rom η συνολική αίσθηση του κινητού βελτιώνεται πολύ.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ είναι το καλύτερο και απο ότι ειδα σημερα που ηρθε υπαρχει αρκετη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα της εταιρειας οποτε μπορειτε να το παρετε, αυριο θα το παρει ενας φιλος μου και θα το δοκιμασουμε. Ωστόσο θελω βοηθεια. Αν καποιος μπορει να μου πει εστω με προσωπικο μηνυμα που θα βρω εφαρμογες apk -εκτος μαρκετ- να περασω. Ενδιαφερομαστε πολυ για να ομορφυνει το κινητο με στοιχεια καιρου οπως το htc sense και θεματα...

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24334

Καλοριζικο και απο εμενα... γενικα σε οποιον το πηρε η το εχει παραγγειλει! Αν καποιος μου επιβεβαιωσει οτι δεν τρωει κολληματα με την 256αρα μνημη, το παιρνω απο εδω και εχω την εγγυηση μου κανονικα! Η οθονη δε νομιζω να εχει καποια τραγικη διαφορα στην απεικονιση...

Φιλος το εχει φορτωση με πολλα επανω και δεν μου ειπε κατι για κολληματα....;)

Καλησπερα και απο μενα το πηρα σημερα με επιδοτηση απο την wind για τον αδερφο μου, το φορτωσα με καμοια 20αρια εφαρμογες αλλα τοσα widgets συν launcher pro και δεν εκανε κιχ. Δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου. Θα το κρατησω για κανα 2 μερες να δω πως τα παει και μετα θα του το δωσω. Οτι πεσει στην αντιληψη μου θα το αναφερω.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (και καλά - είμαι πολύ περίεργος για το κινητό) απο αγγλία.

Με το υπάρχον software του κινητού (2.1), η αγγλική συσκευή έχει ελληνικά menu; Βάζοντας 2.2 (αφού δεν έχουμε που δεν έχουμε εγγύηση) μπορούμε και εκεί να έχουμε ελληνικά menu; Ακόμα, τι προβλήματα έχει η 2.2;

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (και καλά - είμαι πολύ περίεργος για το κινητό) απο αγγλία.

Με το υπάρχον software του κινητού (2.1), η αγγλική συσκευή έχει ελληνικά menu; Βάζοντας 2.2 (αφού δεν έχουμε που δεν έχουμε εγγύηση) μπορούμε και εκεί να έχουμε ελληνικά menu; Ακόμα, τι προβλήματα έχει η 2.2;

Εχει απαντηθη στην προηγουμενη σελιδα--->

.....Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά......

Παιδια καλησπερα.

Οταν φορτιζει το blade κλειστο , δεν βγαζει καποιο εικονιδιο μπαταριας για να βλεπεις ποσο εχει φορτισει ????

Εμενα αναβει μονο το κουμπι κατω δεξια πορτοκαλι......

Εχει απαντηθη στην προηγουμενη σελιδα--->

.....Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά......

Τέλεια. :D

Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά:cool:

Οσον αφορα τα sms?Στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες η οταν εχεις ελληνικα γραμματα το γυρναει σε 70 χαρακτηρες?:ninja:

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Καλησπερα και απο μενα το πηρα σημερα με επιδοτηση απο την wind για τον αδερφο μου, το φορτωσα με καμοια 20αρια εφαρμογες αλλα τοσα widgets συν launcher pro και δεν εκανε κιχ. Δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου. Θα το κρατησω για κανα 2 μερες να δω πως τα παει και μετα θα του το δωσω. Οτι πεσει στην αντιληψη μου θα το αναφερω.

φιλε μπορεις να μου κανεις μια χαρη;μ ενδιαφερει πολυ να εχει αυτοματη απαντηση οταν συνδεουμε ακουστικα (handsfree bluetooth car kit ) .μπορεις να το κοιταξεις και να μου πεις ; ευχαριστω

Λοιπον, μετα απο 15 λεπτα ενασχολησης για να το σεταρω για τον αδερφο μου λιγα σχολια και μερικες συμβουλες:

-Εκπληκτικη οθονη, με εξεπληξε παραπανω απο ευχαριστα το τελικο αποτελεσμα που αντικρυζα, στα χρηματα που ζητα η συσκευη. Ειναι ανωτερη κι απο το 4πλασιας αξιας HTC Desire HD (χωρις καμια υπερβολη για αυτο που γραφω).

Αψογη απεικονιση των χρωματων και φυσικα τα 800Χ480 σε 3.5 ιντσες εγγυωνται eye-candy pixel density. Φυσικα το touch της δεν αγγιζει τα επιπεδα αυτου ενος galaxy s, desire κλπ, αλλα ειναι πραματικα πολυ υπακουη και δε θα προβληματισει σε καμια περιπτωση. Επισης ειναι επιρρεπεστατη σε γρατζουνιες γιατι αν εκτιμησα σωστα προστατευεται απο απλο πλαστικο (ο περιορισμος του κοστους ειναι εμφανης εδω), αρα με τη μια βαλτε ενα screen protector (κοψτε απο αλλης παρομοιας διαστασης οθονη, μεχρι να βρειτε καποιο που να ταιριαζει - ιδανικα απο ebay). Το pinch to zoom παιζει καλα, αλλα -περιεργως- ειναι αργο (δοκιμασα και το dolphin hd, ο οποιος ειναι πιο γρηγορος και συνισταται, αλλα κι εκει τα ιδια). Απλα θελει περισσοτερες κινησεις απο το καθιερωμενο.

-Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, ειναι στα επιπεδα του "απλου" desire αναφορικα με το μεγεθος του, αλλα με μικροτερο πλατος, κατι που το καθιστα πολυ φορητο και βολικο στο χερι. Μαλακα πλαστικα, με υφη λαστιχου, που αφηνει πολυ καλη αισθηση στο χερι. Απουσια τριγμων.

-Γρηγορο. Πιο γρηγορο απο αυτο που ανεμενα απο αυτο τον επεξεργαστη, το περιμενα στα επιπεδα του milestone αλλα ειναι ενα κλικ πιο πανω. Μια χαρα για τους χρηστες που δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις.

-Η Ram, οπως περιμενα θα προβληματισει. Σε καθε περιπτωση με ενα task manager (εγκατεστησα με τη μια τον advanced task killer με ρυθμιση autokill κατα το power off στα "μνημοβορα" προγραμματα). Και παλι, για το μεσο χρηστη δε θα αποτελεσει ιδιαιτερο προβλημα. Αν σκοπευετε να τρεξετε κατι πιο απαιτητικο, οπωσδηποτε ενα τετοιο προγραμματακι

-Το sygic mobile maps 10 που του εριξα γονατισε το μηχανακι (πρακτικα αδυνατουσε να κανει render), γεγονος που αποδεικνυει πως με τη μαμα 2.1 που φορα δε γινεται πρακτικα καθολου διαχειριση 3d. Παει για custom rom και -γιατι οχι- αναμονη για την επισημη 2.2 που εχει ηδη εξαγγειλει η wind

-Πεταξτε το "μαμισιο" πληκτρολογιο και βαλτε το greek ime. 160 χαρακτηρες και πολυ πιο βολικο κι απλο layout

-Βαλτε το launcher pro (ιδανικα την εκδοση plus, για να επιλεξετε και τα πολυ ωραια widgets που τον συνοδευουν), για να εχετε τον γρηγοροτερο launcher και παραλληλα να ξεφορτωθειτε τις σαπιες γραμματοσειρες που συνοδευουν το κινητακι.

Αυτες ηταν μερικες σκορπιες παρατηρησεις απο τη συντομη ενασχοληση μου μαζι του, που αρκουσε για να βγαλω πολυτιμα συμπερασματα.

Ποια ειναι αυτα?

Οτι η συσκευη απεχει πολυ απο τον ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια τιμης, ετσι απλα.

Οποτε βρω λιγο χρονο θα το ψαχουλεψω σε λιγο πιο απαιτητικα θεματα και θα επανελθω με καποια ακομα σχολια.

Edited by v@gelis

v@gelis ευχαριστουμε για την ενημερωση! Αν θες πες μας λιγα λογια και για την καμερα, αν και ξερω οτι δεν θα πρεπει να περιμενουμε και πολλα. Το βασικο για μενα ειναι να επαρκει η μνημη ωστε να μην κρασαρει το κινητο...

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...