wolf13 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πολυ ωραιο κινητο φαινεται παιδια! Αυτη η εταιρια η ZTE ειναι καινουργια; Και τι προελευσης; Νομιζω οτι καποιο online καταστημα θα φιλοτιμηθει να φερει της εκδοση της Αγγλιας unlocked ωστε να μην μπλεκουμε με ebay κλπ. Επισης διαβασα οτι διαθετει προεγκατεστημενη μνημη 2gb: http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/613598/Article.aspx Τελικα τι ισχυει; Η ΖΤΕ ειναι κινεζικη εταιρια και καπου διαβασα οτι ειναι η 3η η 4η μεγαλυτερη εταιρια παγκοσμιως. Ναι εχει προεγκατεστημενη μνημη 2gb :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ωραίος Wolf!!Οπότε αναμένουμε!Και γω απ έξω θα την κάνω τη δουλειά μου φαίνεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Λογικα με την AMOLED θα καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια... στον ηλιο ομως τι γινεται;;; Θα ηθελα να τα δω διπλα διπλα για να συγκρινω. Και η LCD δεν φαινεται ασχημα παντως... η μνημη ειναι που μετραει πιο πολυ πιστευω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ποσες φορες θα ειμαστε νταλα στον ηλιο να κανουμε κατι?Συνηθως σε εσωτερικο χωρο ειμαστε. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Προσεξτε παιδια τις αγορες απο εξω,ΔΕΝ εχεται εγγυηση εδω μετα.Το εδω blade της Wind και θα είναι πάνω από τα standard των υπολοίπων κατασκευαστών, με 14 ημέρες DOA και 2 χρόνια Εγγυηση.Oσο για την οθονη από εδώ και στο εξής όμως η οθόνη και στο San Francisco αλλά και στο Blade θα είναι τεχνολογίας LCD. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Για ποιο λογο ομως το εκαναν αυτο δεν καταλαβαινω! Και ενταξει παει στο διαλο η οθονη, και η LCD δε μας χαλασε τοσα χρονια, αλλα να μειωσουν και τη μνημη; Κριμα και ψηνομαι πολυ να το παρω, αλλα θελω να δω απο χρηστες πως τα παει με βαριες εφαρμογες, αν κανει restart και τετοια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Σε μερικές ημέρες θα υπάρχει διαθέσιμο απο εδώ http://www.play.com/Search.html?searchstring=san+francisco&searchtype=MBLS&searchsource=0 στα 140€ με τα μεταφορικα και 1€ το πολύ το ξεκλειδωμα από το eBay... Μιλάμε φυσικά για την καλή έκδοση... Hi μήπως μπορείς να μου στήλης το link από τον seller στο ebay γιατί στο νησί θέλουνε 15-20 λίρες για να το ξεκλειδώσουνε!;) P.S: Εάν δεν θες να το ποστάρεις stile μου pm :cool: thnx:) Edited June 4, 2011 by navi55 GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μπορείτε για 3 δολλάρια να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο από εδώ: http://www.nckcodes.co.uk/ Εγώ αυτή τη σελίδα χρησιμοποίησα, πήρα τον κωδικό σε μερικά λεπτά και δούλεψε μια χαρά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ελληνικα ομως μπορεις να περασεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ελληνικα ομως μπορεις να περασεις; Με καποια αλλη rom ναι, η εαν εχεις την Μαμα Ελληνικη εαν δεν κανω λαθος. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ελληνικα ομως μπορεις να περασεις; Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μολις εκανα την αγορα απο ebay, το κινητο ειναι το san franscisco, ξεκλειδωτο, debranded(δηλαδη εχει το κανονικο android 2.1 και οχι το βαρυ με τα μπλιμπλικια της orange) και θα το παραλαβω σε 3-5 μερες. Η συνολικη τιμη (με εξοδα μεταφορας) ειναι 190 ευρω. Μολις το παραλαβω θα μπω και σε λεπτομερειες. Επι της ουσιας οι διαφορες του san francisco με το blade της wind ειναι: blade wind - 256 μνημη - lcd οθονη + εγγυηση + 30 ευρω φθηνοτερα san francisco - εγγυηση - 30 ευρω ακριβοτερα + 512 μνημη + oled οθονη οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα συμφωνα με το οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει, λογικα στο morelocale2 μπορω να το γυρισω σε ελληνικα. Βαλτε κατω τα υπερ και τα κατα και go for it. :) :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Στα χρηματα του δεν πρεπει να υπαρχει καποιο καλυτερο Android. Αυτο που με απογοητευσε ειναι πως αργουσε τραγικα να φορτωσει τα παιχνιδια οπως το Asphalt : απο το 5:25 και μετα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangel Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Hi μήπως μπορείς να μου στήλης το link από τον seller στο ebay γιατί στο νησί θέλουνε 15-20 λίρες για να το ξεκλειδώσουνε!;) P.S: Εάν δεν θες να το ποστάρεις stile μου pm :cool: thnx:) και από εδώ http://www.nextgenserver.com/calculator/ νομίζω το ξεκλειδώνετε τζάμπα. Επιλέξτε service το ZTE και models το ZTE BLUEBELT. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μολις εκανα την αγορα απο ebay, το κινητο ειναι το san franscisco, ξεκλειδωτο, debranded(δηλαδη εχει το κανονικο android 2.1 και οχι το βαρυ με τα μπλιμπλικια της orange) και θα το παραλαβω σε 3-5 μερες. Η συνολικη τιμη (με εξοδα μεταφορας) ειναι 190 ευρω. Μολις το παραλαβω θα μπω και σε λεπτομερειες. Επι της ουσιας οι διαφορες του san francisco με το blade της wind ειναι: blade wind - 256 μνημη - lcd οθονη + εγγυηση + 30 ευρω φθηνοτερα san francisco - εγγυηση - 30 ευρω ακριβοτερα + 512 μνημη + oled οθονη οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα συμφωνα με το οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει, λογικα στο morelocale2 μπορω να το γυρισω σε ελληνικα. Βαλτε κατω τα υπερ και τα κατα και go for it. :) Καλοριζικο ευχομαι καταρχην. το μεγαλο μειον για εμενα εχει να κανει με την εγγυηση που δυστηχως δεν εχεις απο Ελλαδα και μαλιστα μιλαμε για 2 χρονια. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλοριζικο και απο εμενα... γενικα σε οποιον το πηρε η το εχει παραγγειλει! Αν καποιος μου επιβεβαιωσει οτι δεν τρωει κολληματα με την 256αρα μνημη, το παιρνω απο εδω και εχω την εγγυηση μου κανονικα! Η οθονη δε νομιζω να εχει καποια τραγικη διαφορα στην απεικονιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η ΕΓΓΥΗΣΗ είναι το καλύτερο και απο ότι ειδα σημερα που ηρθε υπαρχει αρκετη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα της εταιρειας οποτε μπορειτε να το παρετε, αυριο θα το παρει ενας φιλος μου και θα το δοκιμασουμε. Ωστόσο θελω βοηθεια. Αν καποιος μπορει να μου πει εστω με προσωπικο μηνυμα που θα βρω εφαρμογες apk -εκτος μαρκετ- να περασω. Ενδιαφερομαστε πολυ για να ομορφυνει το κινητο με στοιχεια καιρου οπως το htc sense και θεματα... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Στα χρηματα του δεν πρεπει να υπαρχει καποιο καλυτερο Android. Αυτο που με απογοητευσε ειναι πως αργουσε τραγικα να φορτωσει τα παιχνιδια οπως το Asphalt : απο το 5:25 και μετα. Σε αυτό το βίντεο το κινητό έχει τη rom της Orange, η οποία από προσωπική εμπειρία είναι σίγουρα αρκετά πιο αργή από τις custom που κυκλοφορούν και δεν έχει ενεργοποιημένο το hardware acceleration.Mε custom rom η συνολική αίσθηση του κινητού βελτιώνεται πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Η ΕΓΓΥΗΣΗ είναι το καλύτερο και απο ότι ειδα σημερα που ηρθε υπαρχει αρκετη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα της εταιρειας οποτε μπορειτε να το παρετε, αυριο θα το παρει ενας φιλος μου και θα το δοκιμασουμε. Ωστόσο θελω βοηθεια. Αν καποιος μπορει να μου πει εστω με προσωπικο μηνυμα που θα βρω εφαρμογες apk -εκτος μαρκετ- να περασω. Ενδιαφερομαστε πολυ για να ομορφυνει το κινητο με στοιχεια καιρου οπως το htc sense και θεματα... http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24334 [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλοριζικο και απο εμενα... γενικα σε οποιον το πηρε η το εχει παραγγειλει! Αν καποιος μου επιβεβαιωσει οτι δεν τρωει κολληματα με την 256αρα μνημη, το παιρνω απο εδω και εχω την εγγυηση μου κανονικα! Η οθονη δε νομιζω να εχει καποια τραγικη διαφορα στην απεικονιση... Φιλος το εχει φορτωση με πολλα επανω και δεν μου ειπε κατι για κολληματα....;) Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα και απο μενα το πηρα σημερα με επιδοτηση απο την wind για τον αδερφο μου, το φορτωσα με καμοια 20αρια εφαρμογες αλλα τοσα widgets συν launcher pro και δεν εκανε κιχ. Δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου. Θα το κρατησω για κανα 2 μερες να δω πως τα παει και μετα θα του το δωσω. Οτι πεσει στην αντιληψη μου θα το αναφερω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (και καλά - είμαι πολύ περίεργος για το κινητό) απο αγγλία. Με το υπάρχον software του κινητού (2.1), η αγγλική συσκευή έχει ελληνικά menu; Βάζοντας 2.2 (αφού δεν έχουμε που δεν έχουμε εγγύηση) μπορούμε και εκεί να έχουμε ελληνικά menu; Ακόμα, τι προβλήματα έχει η 2.2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω για τον αδερφό μου (και καλά - είμαι πολύ περίεργος για το κινητό) απο αγγλία. Με το υπάρχον software του κινητού (2.1), η αγγλική συσκευή έχει ελληνικά menu; Βάζοντας 2.2 (αφού δεν έχουμε που δεν έχουμε εγγύηση) μπορούμε και εκεί να έχουμε ελληνικά menu; Ακόμα, τι προβλήματα έχει η 2.2; Εχει απαντηθη στην προηγουμενη σελιδα---> .....Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά...... Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια καλησπερα. Οταν φορτιζει το blade κλειστο , δεν βγαζει καποιο εικονιδιο μπαταριας για να βλεπεις ποσο εχει φορτισει ???? Εμενα αναβει μονο το κουμπι κατω δεξια πορτοκαλι...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εχει απαντηθη στην προηγουμενη σελιδα---> .....Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά...... Τέλεια. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts