B1ller Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Καλησπέρα Θα ήθελα να συνδεθώ στο internet από το κινητό, μέσω υπολογιστή. Το modem όμως δεν έχει wifi. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ενσύρματα? Ευχαριστώ PS Έχω βρει αυτόν τον οδηγό. Τον έχει δοκιμάσει κανείς? http://blog.mycila.com/2010/06/reverse-usb-tethering-with-android-22.html Edited June 12, 2011 by B1ller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλήσπερα,όποιος γνωρίζει που θα βρω ελληνικό πακέτο γλώσσας για το gingerbread πληκτρολόγιο στην 5.7 του Κυρίλλου?Μπήκα στο μαρκετ αλλά δεν βρήκα τίποτα.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Στο titanium, κάνε backup 5 πραγματάκια που έχουν το σηματάκι του titanium. Λέγεται τοένα "wifi passwords". Ok το έκανα και αυτό. Ευχαριστώ. Τώρα μου λείπει να κάνω το ημερολόγιό μου. Τα έχω στο τηλέφωνο (λογαριασμό) αποθηκευμένα και θα ήθελα να τα στείλω στο gmail, το ημερολόγιό μου. Η τέλος πάντων να κάνω backup το ημερολόγιο. Πως κάνω extract το αρχείο του ημερολογίου μου; Δεν είναι στο gmail λογαριασμό αποθηκευμένα. :( Ok εχω ξεκινήσει. Έχω βάλει froyo μετά του kyrilloy 5.5 κάνω partition τώρα σε λίγο θε βάλω τις 5.6 και 5.7. Μέχρι στιγμής όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Edited June 12, 2011 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παρατήρησε κανείς πολύ lag αμέσως μετά από τη χρήση της εφαρμογής internet; (Kyrillos v.5.6) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παρατήρησε κανείς πολύ lag αμέσως μετά από τη χρήση της εφαρμογής internet; (Kyrillos v.5.6) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Δεν το χρησιμοποιώ. Δοκίμασε να κατεβάσεις τον opera. Είναι τέλειος. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλήσπερα,όποιος γνωρίζει που θα βρω ελληνικό πακέτο γλώσσας για το gingerbread πληκτρολόγιο στην 5.7 του Κυρίλλου?Μπήκα στο μαρκετ αλλά δεν βρήκα τίποτα.....:O Κυρίλλε ξέρεις να μου απαντήσεις σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ok εχω ξεκινήσει. Έχω βάλει froyo μετά του kyrilloy 5.5 κάνω partition τώρα. Κάνει reboot αλλά κάνει τόση ώρα για reboot??? Έχει το android εικονίδιο και γυριζει γυριζει................. Οκ μπηκε μεσα!!!!!!!! Πάμε για 5.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ok εχω ξεκινήσει. Έχω βάλει froyo μετά του kyrilloy 5.5 κάνω partition τώρα. Κάνει reboot αλλά κάνει τόση ώρα για reboot??? Έχει το android εικονίδιο και γυριζει γυριζει................. Οκ μπηκε μεσα!!!!!!!! Πάμε για 5.6 ....καλα πας!!!!!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Τελικά έβαλα και την 5.7 του κυρίλου. Ευχαριστώ και τον kyrillo και τον astronayti για την βοήθεια. Από τη σελίδα του astronayti πήρα όλα όσα χρειαζόμουν. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Ένα ερώτημα όμως: Γίνεται να έχω το θέμα που είχα στην απλή 2.1 που όταν με έπαιρναν έβγαινε ένα παζλ. Δεν με βολεύει το σκοτεινό αυτό με την πόλη που έχει πίσω και όταν κατεβάζω την μπάρα από επάνω είναι αρκετά σκοτεινά. Θα μπορούσα να έχω την μορφή της 2.1 ή είναι πολύ τρελό αυτό που ζητάω. Μήπως μπορώ να το προσθέσω τώρα από επάνω; Χωρίς φυσικά να μειώνω τις ver του kyrillou, συγχαρητήρια είναι πολύ προσεγμένες. Παρατήρησα ένα πρόβλημα αφού έχω βάλει και την 5.7 . Δεν lockαρει εύκολα το gps. Είναι διορθωμένο η πρέπει να κάνω κάτι για να το φτιάξω; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εγω ρε παιδια ειμαι με την 5,5 του Kyrillou και ωρες ωρες το κινητο τρωει χοντρο σκαλωμα. πχ πριν λιγο εκανε πανω απο ενα λεπτο να αποθηκευσει μια επαφη. Επίσης οταν χτυπησει ξυπνητηρι και πας να το κλεισεις βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη εκλεισε με το ζορι. Επίσης σημερα μου βγαλε μυνημα καποια στιγμη οτι η εφαρμογη system δε δουλευει και γενικα ψιλοσκαλωνει. Να το ξαναφλασαρω με την ιδια Rom? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Πέρασε την ξανά; Wipe data έχει κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλημερα σε ολη την παρεα ... εχουμε κανενα νεο για το ποτε η samsung θα δωσει το πακετο για το 2.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 καλημερα σε ολη την παρεα ... εχουμε κανενα νεο για το ποτε η samsung θα δωσει το πακετο για το 2.2 ? ΧΑΧΑΧΑ!:lol: Καλό! Μην περιμένεις επίσημες. Μια χαρά είναι οι XXJPM και XWJPF. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Καλησπερα.. αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το τηλεφωνο.. Ενω τσεκαρω την επιλογη: "Ρυθμισεις - Ασυρματη Επικοινωνια - Δικτυα κινητης τηλεφωνιας - Χρηση δεδομενων πακετου" και φαινεται κανονικα οτι τσεκαρεται το κουτακι, μετα οταν φυγω απο το μενου και ξαναπαω αυτο ξε-τσεκαρεται απο μονο του με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω ιντερνετ στο κινητο. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει ή καποια λυση? Φοραω την ΡΟΜ του Κυριλλου της υπογραφης μου.. ΑΚΥΡΟ.. Τελικα πηρα μεσω SMS απο την VODAFONE τις ρυθμισεις και τις εκανα εγκατασταση και το προβλημα λυθηκε!!! :) Edited June 13, 2011 by Aeriko Λυθηκε το προβλημα!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Σήμερα βγήκα έξω για να δοκιμάσω του kyrillou την 5.7. Το gps τελικά λοκάρει. Όχι τόσο γρήγορα όσο είχα συνηθίσει στην 2.1 με το gpsboost, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν χρειάζεται να ενεργοποιώ με το χέρι το gpsboost όταν το χρειάζομαι για να λοκάρει. Είναι όμως αρκετά γρήγορο το lockαρισμα. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το gps ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα στην 2.1. Κάποιο bug για την ώρα δεν έχω βρει στην 5.7. Αν δεν κάνει και το τρελό με την μπαταρία που κλείνει από το 50% στο 15% , που ήταν τα πιο ενοχλητικά bug στην 2.1 για μένα, τότε τι να πω. Μπράβο στον kyrillo για την rom. Δεν ξέρω αν έχω λάθος εντύπωση αλλά το κινητό δεν πετάει όπως λένε αρκετοί. Στο Quadrant μου βγάζει 381. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Πρώτη φορά το μετράω και δεν ξέρω τι έβγαζε στην 2.1. Αν είναι καλή η μέτρηση ας μου πει κάποιος να ησυχάσω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον kyrillo για την βοήθεια και τον astronayti για τις οδηγίες. Τα κατάφερα χωρίς "εκπλήξεις". :) Edited June 13, 2011 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevediol Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας παιδες, Πολυ χρησιμο site και πλ καλη βοηθεια το tut του αστροναυτη.Θα ηθελα να ρωτησω, εχω βαλει το ρομ του κυριλλου 5,5 χωρις κανενα προβλημα και προσφατα εβαλα το setcpu νομιζω 2,1,4 εκδοση και το overclock παει περιπου 600 ΜHz μεγιστο εχοντας επιλεξει auto detect στην αρχη.Εχω δει οτι το i5800 μπορει να κανει overclock μεχρι 1,3 GHz τι δεν εχω κανει σωστα? Επισης καποια απο τα παιχνιδια ψιλολαγκαρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας παιδες, Πολυ χρησιμο site και πλ καλη βοηθεια το tut του αστροναυτη.Θα ηθελα να ρωτησω, εχω βαλει το ρομ του κυριλλου 5,5 χωρις κανενα προβλημα και προσφατα εβαλα το setcpu νομιζω 2,1,4 εκδοση και το overclock παει περιπου 600 ΜHz μεγιστο εχοντας επιλεξει auto detect στην αρχη.Εχω δει οτι το i5800 μπορει να κανει overclock μεχρι 1,3 GHz τι δεν εχω κανει σωστα? Επισης καποια απο τα παιχνιδια ψιλολαγκαρουν! Η 5.5 ΔΕΝ είναι overclock, πολύ απλά... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας παιδες, Πολυ χρησιμο site και πλ καλη βοηθεια το tut του αστροναυτη.Θα ηθελα να ρωτησω, εχω βαλει το ρομ του κυριλλου 5,5 χωρις κανενα προβλημα και προσφατα εβαλα το setcpu νομιζω 2,1,4 εκδοση και το overclock παει περιπου 600 ΜHz μεγιστο εχοντας επιλεξει auto detect στην αρχη.Εχω δει οτι το i5800 μπορει να κανει overclock μεχρι 1,3 GHz τι δεν εχω κανει σωστα? Επισης καποια απο τα παιχνιδια ψιλολαγκαρουν! Όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος amkokos δεν υποστηρίζει oc αλλά αν θες μπορείς να αλλάξεις kernel ο οποίος θα υποστηρίζει.Η ρομ θα παραμείνει όπως έχει :) Βέβαια για kernel θα πρέπει να πάρεις την γνώμη του Κυρίλλου ο οποίος το κατέχει καλύτερα από μένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clozer Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω στο root explorer την επιλογή R/W σε R/O?? Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω στο root explorer την επιλογή R/W σε R/O?? Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ποια εκδοση root εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπέρα, Ακουλουθώντας τον οδηγό του Astronaytis σχετικά με "Update Rom μεσω ClockWorkMod Recovery" , αφού επιλέξω το αρχείο zip ( Kyrillos_rom_v5.7_update-signed.zip ), ξεκινάει να τρέχει και μου δίνει το παρακάτω μήνυμα : " E: signature verification failed. Installation aborted. " Μήπως κάποιος μπορεί να επισημάνει εάν κάνω κάποιο λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπέρα, Ακουλουθώντας τον οδηγό του Astronaytis σχετικά με "Update Rom μεσω ClockWorkMod Recovery" , αφού επιλέξω το αρχείο zip ( Kyrillos_rom_v5.7_update-signed.zip ), ξεκινάει να τρέχει και μου δίνει το παρακάτω μήνυμα : " E: signature verification failed. Installation aborted. " Μήπως κάποιος μπορεί να επισημάνει εάν κάνω κάποιο λάθος ; ακούγεται σαν να ειναι corrupted το αρχείο. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις από το Internet Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Καλησπέρα, Ακουλουθώντας τον οδηγό του Astronaytis σχετικά με "Update Rom μεσω ClockWorkMod Recovery" , αφού επιλέξω το αρχείο zip ( Kyrillos_rom_v5.7_update-signed.zip ), ξεκινάει να τρέχει και μου δίνει το παρακάτω μήνυμα : " E: signature verification failed. Installation aborted. " Μήπως κάποιος μπορεί να επισημάνει εάν κάνω κάποιο λάθος ; To έλυσα με πατώντας το " toggle signature verification " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clozer Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ποια εκδοση root εχεις? Την 2.8.1, πρεπει να βαλω αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Την 2.8.1, πρεπει να βαλω αλλη? Δοκιμασε μια επανεκινηση στο κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts