Jump to content

Larrythe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Larrythe

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Larrythe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μήπως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να έχει stock rom? Έκανα μια πατάτα και έχω μείνει με μια αμφιλεγόμενη rom...
  2. Μερικές φορές, όταν ανάβω την οθόνη από αναμονή, τρέμει ο φωτισμός. Σβήνω ξανανάβω και στρώνει. Το έχει παρατηρήσει κανείς;
  3. Φυσικά και έχει και είναι αρκετά γρήγορο από μόνο του. Κατεβάζεις την μπάρα με δυο δάχτυλα και ενεργοποιείς την επιλογή "τοποθεσία". Κατέβασε από το playstore ένα δωρεάν offline πρόγραμμα πλοήγησης όπως αυτό offline maps & navigation .
  4. Ναι, όντως. Ζεσταίνεται αρκετά εύκολα. Γενικά με φουλ οθόνη (που και πιο πολύ τέρμα τραβάει άρα ζεσταίνεται η μπαταρία και η οθόνη παράγει πιο πολλή θερμότητα) και Wi-Fi είναι εντός ορίων. Μόλις άνοιξα και το GPS όμως, άρχισε να βγάζει μηνύματα. Με το που έκλεισα το Wi-Fi έστρωσε. Η κάμερα σε κανονικό φωτισμό είναι καλή. Σε έντονο φως όμως τα ασπρίζει. Για να βγάλω κάτι παραλίες έβαζα τα γυαλιά ηλίου μπροστά. Μετά χάνει αρκετά από τη συμπίεση, αλλά αυτό είναι θέμα λειτουργικού. Σε raw μορφή, αν εξαιρέσουμε τους εντελώς λάθος χρωματισμούς (που μπορεί και να φταίει το πρόγραμμα αποκωδικοποίησης), είχε αρκετά καλή λεπτομέρεια. Η μπαταρία, με την πολλή χρήση που κάνω, με βγάζει άνετα τη μέρα.
  5. ZTE Blade L3 Plus Είναι παρόμοιο εμφανισιακά με το V5 αλλά έχει άλλη εμφάνιση λειτουργικού.
  6. Larrythe

    ZTE Blade L3 Plus

    Καλησπέρα! Πριν από 2 εβδομάδες απέκτησα το ZTE BLADE L3 PLUS. Πρόκειται για ένα μια συσκευή παρόμοια με τα Red Bull V5 και HN με κωδικό v993w. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά είναι: Τεχνικά χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.2 KitKat Vanilla Επεξεργαστής: Quad-Core MTK 6582 1.3 GHz Συχνότητα ρολογιού: 1.3 GHz Χωρητικότητα μνήμης: 8 GB Υποδοχή επέκτασης για κάρτες μνήμης: Ναι συμβατές κάρτες αποθήκευσης: MicroSD έως 32GB Μέγεθος RAM: 1 GB Αισθητήρες: Accelerometer/Proximity/Light Οθόνη Μέγεθος οθόνης (cm): 12.7 Μέγεθος οθόνης (inch): 5 inch Πλάτος ανάλυσης: 720 pixels Ύψος ανάλυσης: 1280 pixels Έγχρωμη οθόνη: Ναι Οθόνη αφής: Ναι Κάμερα Ανάλυση κάμερας: 8 megapixel (software upscale to 13mp)Τεχνικά χαρακτηριστικά Ανάλυση μπροστινής κάμερας: 2 megapixel(software upscale to 5mp) Ενσωματωμένο φλας: Ναι Λειτουργίες GPS: Ναι Διπλή SIM: Ναι Δεδομένα + συνδέσεις Υποστήριξη 3G: Ναι GSM: 900/ 1800/ 1900 MHz 4G/LTE: Όχι Προφίλ Bluetooth: 4.0 WLAN: Ναι Μπαταρία Χωρητικότητα μπαταρίας: 2400 mAh http://picscdn.redblue.de/doi/pixelboxx-mss-67907898/fee_325_225_png/ZTE-Blade-L3-Plus-wei%C3%9F
  7. Γεια σας και χαρά σας! Πέρασε πολλής καιρός από την τελευταία μου επίσκεψη στο φόρουμ! Στο ζουμί λοιπόν: ψάχνω για framework-res.apk με μόνη αλλαγή το 1% battery mod(να γράφει το ποσοστό μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας). Έχω ένα αλλά τα γράμματα στα αναδυόμενα μενού έχουν ίδιο χρώμα με το φόντο(ασπρο-γκρι) και είναι μη λειτουργικό. Τουλάχιστον κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει να ενσωματώσω στο stock τα αρχεία του mod ή να αλλάξω το χρώμα των γραμμάτων ή του φόντου. EDIT:Τελικά τα κατάφερα. Αντικατέστησα τα αρχεία .png του αναδυόμενου μενού με άλλου θέματος.
  8. Μπράβο! Πάρα πολύ καλό! Αν και είμαι κάτοχος Samsung Galaxy3 θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Χ8 ενός φίλου. Από XDA δεν έβγαλα και πολύ άκρη γιατί θεωρούν αρκετά πράγματα δεδομένα. Με αυτόν τον οδηγό μου λύθηκαν αρκετές απορίες. Το μόνο που λείπει είναι το πως γίνεται η αναβάθμιση του baseband.
  9. Ακόμα δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το κλασικό data2sd... Θέλω να βλέπω ενιαίο αποθηκευτικό χώρο στη διαχείριση εργασιών πχ 1GB. Έχω το G3mod, δοκίμασα και το Astrum πως το λένε και πάλι τίποτα. Βάζω το fs.data2sd στον αντίστοιχο φάκελο και όταν κάνω reboot το /data partition δεν υπάρχει πουθενά. Πρέπει μετά να σβήσω το fs.data2sd για να επανέλθει.
  10. Γιατί να βάλω το andromedae? Το g3mod δεν υποστηρίζει data2sd? Υποστηρίζει. Απλά δεν μπορώ να βρω οδηγίες για την πατέντα... Έκανα παρτίσιον και πλέον δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ο μόνος τρόπος που δούλεψε ήταν με το link2sd. Αλλά εγώ θέλω να φαίνεται ενιαίος ο αποθηκευτικός χώρος.
  11. Παίδες, έχω μήνες να μπω στο φόρουμ λόγω εργασίας. Έχω δυο μέρες τώρα που παιδεύομαι να ενεργοποιήσω το data2sd, όχι το hybrid, το οποίο δείχνει το συνολικό χώρο(internal+sdext). Έχω jps+g3mod 2.3, έκανα παρτίσιον 256mb ext2, προσπάθησα να ενεργοποιήσω μέσω kmapp αλλά τζίφος. Κάνει restart και είναι εξαφανισμένος ο χώρος εφαρμογών(0mb internal). Αν σβήσω το fs.data2sd και κάνω reset επανέρχονται όλα αλλά δεν έχω επέκταση μνήμης... Παρακαλώ όπως βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημα...
  12. Υπάρχει ένα προγραμματάκι που τα κάνει όλα. TLC Kitchen 2.0 είναι αυτό που χρησιμοποιώ. Μπορείς να το βρεις στο xda και έχει οδηγίες. Αλλά θα χρειαστείς τα έτοιμα deodexed αρχεία. Υπάρχει και ένα εργαλείο που κάνει οποιαδήποτε ρομ deodex, αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται...
  13. Ε, ΟΧΙ!!! Σε περίμενα εχθές και σήμερα για να σου πω αυτό! Αλλά εσύ :ninja: Αν θυμάσαι ήταν το πρώτο που σου είπα, αλλά το βλακοSOC σου τα έβγαλε όλα καλά:shifty: :lol: Μπράβο φίλε! Τώρα φεύγεις για τα σκληρά! Deodexing, Power Menu Mod κτλ!
  14. Ρυθμίσεις->Κλήσεων->Όλες οι κλήσεις->Αυτόματη απόρριψη Από εκεί διαχειρίζεσαι ποιοι αριθμοί θα μπλοκάρονται όταν σε παίρνουν τηλ. Η κλήση θα απορρίπτεται και θα σου βγάζει μήνυμα "απορρίφθηκε 69*******". Υπάρχουν όμως και εφαρμογές στο μάρκετ που λογικά μπλοκάρουν και μηνύματα.
×
×
  • Create New...