Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω ενα κουλο προβλημα. Εχω τη ρομ LOL 1.4.2 και εχω κατεβασει το S2 calendar widget και το winamp και τα εχω βαλει στην αρχικη οθονη (widgetακια). Το κουλο ειναι οτι αν κλεισω το κινητο ή κανω επανεκιννηση δεν τα ξαναφορτωνει!!!! Στη θεση τους εχει ενα μυνημα που λεει οτι υπαρχει προβλημα με τη φορτωση του widget. Ο μονος τροπος για να τα ξαναδω ειναι να τα ξανακατεβασω απο το μαρκετ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια αγορασα και εγω το κινητο!

μπορει καποιος να μου προτεινει καποιες καρτες μνημης?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569729

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730

καλησπέρα,

αγόρασα κ εγώ το εν λόγω κινητό κ έχω το εξής πρόβλημα,όταν πάω να κάνω συγχρωνισμό αφού περάσει καμιά 50-60 επαφές μετά λέει δεν υπάρχει απόκριση απο την συσκευή κ δε μπορώ και να κάνω αναβάθμιση την συσκευή

Ρε παιδια εχω ενα κουλο προβλημα. Εχω τη ρομ LOL 1.4.2 και εχω κατεβασει το S2 calendar widget και το winamp και τα εχω βαλει στην αρχικη οθονη (widgetακια). Το κουλο ειναι οτι αν κλεισω το κινητο ή κανω επανεκιννηση δεν τα ξαναφορτωνει!!!! Στη θεση τους εχει ενα μυνημα που λεει οτι υπαρχει προβλημα με τη φορτωση του widget. Ο μονος τροπος για να τα ξαναδω ειναι να τα ξανακατεβασω απο το μαρκετ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Αυτό στο κάνει επειδή έχεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.

Σβήσε μία τα widgets,μετέφερε τις εφαρμογές στο τηλέφωνο,κάνε reboot και ξαναβάλε τα widgets.Θα είσαι κομπλέ λογικά ....;)

ενδιαφερομε να αγορασω αυτο το κινητο.ειμαι πρωην κατοχος του lg arena km900 και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γι αυτο κιολας δεν εχω παρει το κινητο ακομα και ψαχνω και αλλες εταιριες.Εχω σκεφτει και το samsung galaxy 3(i5800).Τα εχω βρει στην ιδια πανω κατω τιμη.Τα εχει συγκρινει καποιος?με ενδιαφερουν μονο ταχυτητα στο browsing(πολλες ωρες στην σχολη) και κανα παιχνιδακι(ατελειωτη βαραμαρα στην σχολη).ευχαριστω εκ τον πρωτερων.

Το εχει ο πατερας μου το galaxy 3 και ειναι πολυ κατωτερο απο το lg , πρωτα απο ολα η χαμηλοτερη του αναλυση σε σχεση με το optimus το κανει πολυ πιο ενοχλητικο στην αναγνωση και το 2.1 το κανει γενικα πιο αργο

Επισης απο αποψη ποιοτητας ειναι πλαστικουρια του κερατα.. γενικα ουτε αυτο ,ουτε το wildifire αξιζουν σε σχεση με το lg , εκτος αν σε χαλαει το λογοτυπο

Το μονο μεγαλο αρνητικο που ειχε το lg ηταν το θεμα με την sd , το οποιο εμενα προσωπικα με ενοχλουσε αρκετα, αλλα με το προσφατο update απο οτι φαινεται λυθηκε , δε μου το χει παρουσιασει ουτε μια φορα απο τοτε που το κανα

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αυτό στο κάνει επειδή έχεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.

Σβήσε μία τα widgets,μετέφερε τις εφαρμογές στο τηλέφωνο,κάνε reboot και ξαναβάλε τα widgets.Θα είσαι κομπλέ λογικά ....;)

Φιλε μου ειχες απολυτο δικιο!!!! Αυτο ηταν!!! Τωρα δουλευουν μια χαρα. Χιλια ευχαριστω.:happy:

Με την ευκαιρια, ποιον launcher χρησιμοποιειτε?

Δε γνωρίζω αν αυτό που θα γράψω απαντήθηκε σε μια από τις 137 προηγούμενες σελίδες... αν ναι, συγνώμη προκαταβολικά!

Ερώτηση: κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κλειδώνει η οθόνη του όπτιμους ή είναι ενεργή και πατάς διάφορες ενέργειες με το αυτί σου;;; (όπως γίνεται σε ένα htc που έχω στο μυαλό μου)

Δε γνωρίζω αν αυτό που θα γράψω απαντήθηκε σε μια από τις 137 προηγούμενες σελίδες... αν ναι, συγνώμη προκαταβολικά!

Ερώτηση: κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κλειδώνει η οθόνη του όπτιμους ή είναι ενεργή και πατάς διάφορες ενέργειες με το αυτί σου;;; (όπως γίνεται σε ένα htc που έχω στο μυαλό μου)

Μολις το βαζεις στο αυτι σου η οθονη σβηνει και μολις το απομακρυνεις απο το αυτι σου αναβει!!

Ρε παιδια κανενα προγραμμα για να γραφουμε απο το ραδιο υπαρχει και αν ναι ποιο?

Αυτο αλλα πρεπει να το αγορασεις http://market.android.com/details?id=audis.mobile.VRadioRecorder.views

εχει αισθητηρα η οθονη,οποτε no problem

Μολις το βαζεις στο αυτι σου η οθονη σβηνει και μολις το απομακρυνεις απο το αυτι σου αναβει!!

σας ευχαριστώ. τέτοιες μικρολεπτομέρειες με ενδιαφέρουν πριν το ψωνίσω...

Παρτο ανετα θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος,εγω να φανταστεις μολις επερνα ενα smartphone μετα το μετανιωνα γιατι κατι του ελειπε..το lg optimus one ειναι η καλητερη αγορα κινητου τηλεφωνου που εχω κανει ειναι πολυ καλητερο απο αυτο που περιμενα!!παρτο με χιλια!!!!

Αν το βαλεις σε πολυ ηλιο θα δεις οτι προκειται για 2 μπιρμπιλονια πανω αριστερα

Αν ακουμπησεις απλα το δαχτυλο σου πανω τους κατα τη διαρκεια μιας κλησης θα δεις οτι η οθονη θα σβησει

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αυτο αλλα πρεπει να το αγορασεις http://market.android.com/details?id=audis.mobile.VRadioRecorder.views

ευχαριστω!!

Μανώλης

Παιδιά παρατήρησα ότι κάθε φορα που κάνω uninstall και install την εφαρμογή του gps (δοκίμασα μονο με την Sygic) το gps κλειδώνει άμεσα, αλλα μετά από μια μέρα (max) ξανά κάνει τα ίδια.. το ξανά έκανα uninstall και install πάλι δουλεύει καλά (και μετά από μια μέρα τα ίδια) λέτε να υπάρχει software πρόβλημα? δεν μπορώ να καταλάβω :S

Θα δοκιμάσω το ίδιο και με IGO όταν επιστρέψω σπίτι και θα ενημερώσω.

Καλο είναι να δοκιμάσει και κανένας άλλος που έχει το ίδιο problem και να ποστάρει για να ξέρουμε που βαδίζουμε! (όχι τίποτα άλλο αλλα φεύγω εκτος Eλλάδος για δουλειά και θα λείπω 6 μήνες και δεν θέλω να έχω μαζί ένα προβληματικό κινητό) :S

εχω το ιδιο προβλημα και εγω ****το....βρηκαμε καμια λυση;;;

pame gera!!!Dennis

μπορεί κανένας κάτοχος να μου πει τί τιμή sar EU δίνει το manual???

παρακαλώ, sar EU, not sar US.

εχω το ιδιο προβλημα και εγω ****το....βρηκαμε καμια λυση;;;

Δεν έχω βρεί κάτι απο Δευτέρα αν δεν έχει βρεθεί λύση θα πάρω τηλ. την lg

μπορεί κανένας κάτοχος να μου πει τί τιμή sar EU δίνει το manual???

παρακαλώ, sar EU, not sar US.

Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να αναφέρει κάτι στο manual..

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι το έχετε όλοι.

Όταν πάω να κάνω zoom με τα δύο δάχτυλα σε μια φώτο ή στον browser δεν κεντράρει στο σημείο

που του υποδεικνύω αλλά σε ένα άλλο άκυρο σημείο της οθόνης. Αυτό είναι το multitouch bug?