vagelis_h Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ρε παιδια εχω ενα κουλο προβλημα. Εχω τη ρομ LOL 1.4.2 και εχω κατεβασει το S2 calendar widget και το winamp και τα εχω βαλει στην αρχικη οθονη (widgetακια). Το κουλο ειναι οτι αν κλεισω το κινητο ή κανω επανεκιννηση δεν τα ξαναφορτωνει!!!! Στη θεση τους εχει ενα μυνημα που λεει οτι υπαρχει προβλημα με τη φορτωση του widget. Ο μονος τροπος για να τα ξαναδω ειναι να τα ξανακατεβασω απο το μαρκετ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια αγορασα και εγω το κινητο! μπορει καποιος να μου προτεινει καποιες καρτες μνημης? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569729 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569730 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπέρα, αγόρασα κ εγώ το εν λόγω κινητό κ έχω το εξής πρόβλημα,όταν πάω να κάνω συγχρωνισμό αφού περάσει καμιά 50-60 επαφές μετά λέει δεν υπάρχει απόκριση απο την συσκευή κ δε μπορώ και να κάνω αναβάθμιση την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορει καποιος να ανεβασει το 10b fw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ρε παιδια εχω ενα κουλο προβλημα. Εχω τη ρομ LOL 1.4.2 και εχω κατεβασει το S2 calendar widget και το winamp και τα εχω βαλει στην αρχικη οθονη (widgetακια). Το κουλο ειναι οτι αν κλεισω το κινητο ή κανω επανεκιννηση δεν τα ξαναφορτωνει!!!! Στη θεση τους εχει ενα μυνημα που λεει οτι υπαρχει προβλημα με τη φορτωση του widget. Ο μονος τροπος για να τα ξαναδω ειναι να τα ξανακατεβασω απο το μαρκετ. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Αυτό στο κάνει επειδή έχεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Σβήσε μία τα widgets,μετέφερε τις εφαρμογές στο τηλέφωνο,κάνε reboot και ξαναβάλε τα widgets.Θα είσαι κομπλέ λογικά ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ενδιαφερομε να αγορασω αυτο το κινητο.ειμαι πρωην κατοχος του lg arena km900 και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γι αυτο κιολας δεν εχω παρει το κινητο ακομα και ψαχνω και αλλες εταιριες.Εχω σκεφτει και το samsung galaxy 3(i5800).Τα εχω βρει στην ιδια πανω κατω τιμη.Τα εχει συγκρινει καποιος?με ενδιαφερουν μονο ταχυτητα στο browsing(πολλες ωρες στην σχολη) και κανα παιχνιδακι(ατελειωτη βαραμαρα στην σχολη).ευχαριστω εκ τον πρωτερων. Το εχει ο πατερας μου το galaxy 3 και ειναι πολυ κατωτερο απο το lg , πρωτα απο ολα η χαμηλοτερη του αναλυση σε σχεση με το optimus το κανει πολυ πιο ενοχλητικο στην αναγνωση και το 2.1 το κανει γενικα πιο αργο Επισης απο αποψη ποιοτητας ειναι πλαστικουρια του κερατα.. γενικα ουτε αυτο ,ουτε το wildifire αξιζουν σε σχεση με το lg , εκτος αν σε χαλαει το λογοτυπο Το μονο μεγαλο αρνητικο που ειχε το lg ηταν το θεμα με την sd , το οποιο εμενα προσωπικα με ενοχλουσε αρκετα, αλλα με το προσφατο update απο οτι φαινεται λυθηκε , δε μου το χει παρουσιασει ουτε μια φορα απο τοτε που το κανα Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αυτό στο κάνει επειδή έχεις τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Σβήσε μία τα widgets,μετέφερε τις εφαρμογές στο τηλέφωνο,κάνε reboot και ξαναβάλε τα widgets.Θα είσαι κομπλέ λογικά ....;) Φιλε μου ειχες απολυτο δικιο!!!! Αυτο ηταν!!! Τωρα δουλευουν μια χαρα. Χιλια ευχαριστω.:happy: Με την ευκαιρια, ποιον launcher χρησιμοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εγω τον default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Με την ευκαιρια, ποιον launcher χρησιμοποιειτε? LauncherPro η πλειοψηφία και ακολουθεί ο ADW Launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Adw ex Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δε γνωρίζω αν αυτό που θα γράψω απαντήθηκε σε μια από τις 137 προηγούμενες σελίδες... αν ναι, συγνώμη προκαταβολικά! Ερώτηση: κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κλειδώνει η οθόνη του όπτιμους ή είναι ενεργή και πατάς διάφορες ενέργειες με το αυτί σου;;; (όπως γίνεται σε ένα htc που έχω στο μυαλό μου) Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εχει αισθητηρα η οθονη,οποτε no problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ρε παιδια κανενα προγραμμα για να γραφουμε απο το ραδιο υπαρχει και αν ναι ποιο? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δε γνωρίζω αν αυτό που θα γράψω απαντήθηκε σε μια από τις 137 προηγούμενες σελίδες... αν ναι, συγνώμη προκαταβολικά! Ερώτηση: κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, κλειδώνει η οθόνη του όπτιμους ή είναι ενεργή και πατάς διάφορες ενέργειες με το αυτί σου;;; (όπως γίνεται σε ένα htc που έχω στο μυαλό μου) Μολις το βαζεις στο αυτι σου η οθονη σβηνει και μολις το απομακρυνεις απο το αυτι σου αναβει!! Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ρε παιδια κανενα προγραμμα για να γραφουμε απο το ραδιο υπαρχει και αν ναι ποιο? Αυτο αλλα πρεπει να το αγορασεις http://market.android.com/details?id=audis.mobile.VRadioRecorder.views Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εχει αισθητηρα η οθονη,οποτε no problem Μολις το βαζεις στο αυτι σου η οθονη σβηνει και μολις το απομακρυνεις απο το αυτι σου αναβει!! σας ευχαριστώ. τέτοιες μικρολεπτομέρειες με ενδιαφέρουν πριν το ψωνίσω... Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 σας ευχαριστώ. τέτοιες μικρολεπτομέρειες με ενδιαφέρουν πριν το ψωνίσω... Παρτο ανετα θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος,εγω να φανταστεις μολις επερνα ενα smartphone μετα το μετανιωνα γιατι κατι του ελειπε..το lg optimus one ειναι η καλητερη αγορα κινητου τηλεφωνου που εχω κανει ειναι πολυ καλητερο απο αυτο που περιμενα!!παρτο με χιλια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 σας ευχαριστώ. τέτοιες μικρολεπτομέρειες με ενδιαφέρουν πριν το ψωνίσω... Αν το βαλεις σε πολυ ηλιο θα δεις οτι προκειται για 2 μπιρμπιλονια πανω αριστερα Αν ακουμπησεις απλα το δαχτυλο σου πανω τους κατα τη διαρκεια μιας κλησης θα δεις οτι η οθονη θα σβησει Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αυτο αλλα πρεπει να το αγορασεις http://market.android.com/details?id=audis.mobile.VRadioRecorder.views ευχαριστω!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis82 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παιδιά παρατήρησα ότι κάθε φορα που κάνω uninstall και install την εφαρμογή του gps (δοκίμασα μονο με την Sygic) το gps κλειδώνει άμεσα, αλλα μετά από μια μέρα (max) ξανά κάνει τα ίδια.. το ξανά έκανα uninstall και install πάλι δουλεύει καλά (και μετά από μια μέρα τα ίδια) λέτε να υπάρχει software πρόβλημα? δεν μπορώ να καταλάβω :S Θα δοκιμάσω το ίδιο και με IGO όταν επιστρέψω σπίτι και θα ενημερώσω. Καλο είναι να δοκιμάσει και κανένας άλλος που έχει το ίδιο problem και να ποστάρει για να ξέρουμε που βαδίζουμε! (όχι τίποτα άλλο αλλα φεύγω εκτος Eλλάδος για δουλειά και θα λείπω 6 μήνες και δεν θέλω να έχω μαζί ένα προβληματικό κινητό) :S εχω το ιδιο προβλημα και εγω ****το....βρηκαμε καμια λυση;;; Παράθεση pame gera!!!Dennis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 μπορεί κανένας κάτοχος να μου πει τί τιμή sar EU δίνει το manual??? παρακαλώ, sar EU, not sar US. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jcage Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εχω το ιδιο προβλημα και εγω ****το....βρηκαμε καμια λυση;;; Δεν έχω βρεί κάτι απο Δευτέρα αν δεν έχει βρεθεί λύση θα πάρω τηλ. την lg μπορεί κανένας κάτοχος να μου πει τί τιμή sar EU δίνει το manual??? παρακαλώ, sar EU, not sar US. Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να αναφέρει κάτι στο manual.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καπου στο 0.9 θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plateia Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι το έχετε όλοι. Όταν πάω να κάνω zoom με τα δύο δάχτυλα σε μια φώτο ή στον browser δεν κεντράρει στο σημείο που του υποδεικνύω αλλά σε ένα άλλο άκυρο σημείο της οθόνης. Αυτό είναι το multitouch bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καπου στο 0.9 θυμαμαι... 0.93 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts