Jump to content

dennis82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dennis82

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dennis82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια... επειδη τωρα πηρα το κινητο και δεν ειμαι για να διαβαζω τοσες σελιδες...ποιο προγραμμα πλοηγησης προτεινετε; εβαλα το navigon και δεν μου αρεσε καθολου...επισης ποιο προγραμμα ασφαλειας για κλοπη κτλ μου προτεινετε;; αυτα τα ολιγα...ευχαριστω :p
  2. Καλησπερα παιδια....υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το skype αλλα να μην ειμαι αναγκασμενος να μιλησω με ανοιχτη ακροαση οπως συμβαινει στο skype;να ακουω δηλαδη τον συνομιλιτη απ το ακουστικο και οχι με ανοιχτη ακροαση...
  3. ειναι απλο...στις ρυθμισεις πας "ρυθμισεις τοποθεσιας και ασφαλειας" και click στο "Να χρησιμοποιουνται ασυρματα δικτυα" και μετα ειναι ετοιμο το GPS σου :) ειναι απλο...στις ρυθμισεις πας "ρυθμισεις τοποθεσιας και ασφαλειας" και click στο "Να χρησιμοποιουνται ασυρματα δικτυα" και μετα ειναι ετοιμο το GPS σου --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. χαχαχααα ενταξει λοιπον....let's beerdroid party :p εγω για τις ανωνυμες δεν εχω βρει παντως κατι χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησω software. Αν εχει βρει καποιος κατι ας βοηθησει :)
  5. δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευεστε τσαμπα...αν ανοιξεις οποιαδηποτε επαφη,πατησεις το κουμπάκι του menu και μετα πατήσεις το "επιλογες", κλικάροντας το "Εισερχόμενες κλήσεις-Αποστολή κλήσεων απευθείας στον αυτοματο τηλεφωνητή" τοτε blockαρει την κλήση και δεν χτυπάει και καθόλου το κινητό....γιατι να βαζετε ολο εφαρμογες αφου την δυνατοτητα μας την δίνει ήδη το λογισμικο;;;Οσο για τα μυνήματα μπορείς να τα blockαρεις παλι απο το "Handset sms" χωρίς πάλι να ακούγεται κανένας ήχος απο τις ρυθμίσεις --> ασφαλεια & ιδιωτικο απόρρητο --> Manage blacklist .... και εκει βάζεις οποιον θες να blockαρεις και να βλέπεις τα μυνήματα του μόνο όταν τον ξεblockαρεις... :) ....πιστευω να σας εδωσα λυση στον προβλημα που σας απασχολει :)
  6. εχω το ιδιο προβλημα και εγω ****το....βρηκαμε καμια λυση;;;
  7. εγω παντως που εβαλα πριν λιγες μερες cosmote παλι 160 χαρακτηρες εχω...
  8. το ιδιο λειτουργικο εχω και εγω στον υπολογιστη μου και την εκανε κανονικα την αναβαθμιση...προσπαθησε να την ξανακανεις ισως να εφαγε καποιο κολημα δεν νομιζο να ειναι κατι...παντως αμα ολοκληρωθει το κινητο και πιο γρηγορο ειναι και δεν εχει πια προβλημα με την sd και δεν στελνει μυνηματα αλλου...απορω γιατι θελουν πολλοι να ξαναγυρισουν στην παλια εκδοση...
  9. καλησπερα παιδια...η εκδοση 2.2.2 που βγηκε ειναι ελληνικη ή οχι; και με ποιο τροπο γίνεται η εγκατασταση;
  10. μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βαζουμε δικη μας rom ή τελος παντων να μου πει ενα site με οδηγιες περι αυτου γιατι σας ακουω να μιλατε γι αυτα και δεν καταλαβαινω και τοσα πολλα!
  11. βοηθηστε καποιος ρε παιδια δεν βρισκω πως θα βαλω ηχο κλησης mp3 σε μια επαφη
  12. με καλυψες φιλε μου ευχαριστω να λειπει το βυσσινο δεν χρειαζετια να σας καταστρεψω ;P
  13. καλησπερα παιδια...μια ερωτηση που την εχω απορια καιρο και ειπα να ψαχτω λιγο...τι ειναι τελικα αθτο το SDK android ...τι ακριβως κανει...και τι θα μου χρησιμευσει εμενα στην froyo 2.2 ...και τελος αν οντως το χρειαστω απο που να το κατεβασω;;;ευχαριστω εκ των προτερων!
  14. καλησπερα παιδια...μια ερωτηση που την εχω απορια καιρο και ειπα να ψαχτω λιγο...τι ειναι τελικα αθτο το SDK android ...τι ακριβως κανει...και τι θα μου χρησιμευσει εμενα στην froyo 2.2 ...και τελος αν οντως το χρειαστω απο που να το κατεβασω;;;ευχαριστω εκ τοων προτερων!
×
×
  • Create New...