motifnick Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 φιλε μου Soi_3 η σκονη θα αφαιρεθει..αλλα παλι μαζευει,2η φορα (απο χθες) μολις τωρα το ανοιξα και το καθαρισα..και μαλιστα με νεα πατεντα ωστε να ειναι λιγο στεγανο(με ταινιες και μονοτικο τεφλονακι) να δουμε παλι αν δω κοκους να μπαινουν..κριμα ομως που τοσο αγαπητο τηλεφωνο να μην εχει σωστη κατασκευη.. τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα ουτε εμενα μου παιζει ο Flash Player 10,3 .. μια χαρα πηρε την αναβαθμηση 2.3.3, αλλα οι διαφορες ποιες ειναι για να ξερω? τι καλυτερο εχει η 2,3 απο την 2,2? κατι εικονακια μονο αλλαξαν..οπως μπαταριας..και tool bar και μερικα στις ρυθμησεις,παιζει κατι καλυτερο στον πυρηνα? ειναι λιγο πιο γρηγορο?η απλα το νομιζω σαν ψυχολογικο μεσα μου κατι να αλλαξε? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ας τρέξει κάποιος ένα Antutu benchmark να μας πει πόσο πάει. Στην 2.2.2 πήγαινε γύρω στα 1300. Δουλεύει το gingerbreak στην 2.3.3? Αλλιώς πως γίνεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 παιδια δεν εχασα το root απο οτι βλεπω! μαλιστα τρεχει το setcpu...με νεα εικονακια και γραφικο περιβαλλον.. χαχαχαχαχα τι κουλα ειναι αυτα???? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 οχι συγνωμη.... ψευτοετρεχε το setcpu.. παγωμενο ηταν.. εχασα το root Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 παιδια η νεα εκδοση μαλλον εχει ενσωματομενο flash player ARMv6.... δεν ξερω τι ειναι αυτο..... γιατι ειχα το mobo player και μου ζητησε να κανω download ενα codec για ARMv6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 σαν να ψιλο ζεσταινεται παραπανω το κινητο ή ειναι ιδεα μου?.... χαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitKai88 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Παιδιά θα ξεκινήσω κι εγώ την αναβάθμιση!Εύχομαι να μην χάσω εφαρμογές και παιχνίδια!Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη! Update 1: Κίτρινη οθόνη...Με φοβίζει Update 2: Τώρα δείχνει να φορτίζει Update 3: Από το 55% πήγε κατευθείαν στο 100%...Έβγαλα το καλώδιο και τώρα το ανοίγω!Δείχνει πολύ ώρα το λογότυπο του Android Update 4: Άνοιξε!Ζητάει γλώσσα! (Πολύ cool η μαύρη notification bar! Update 5: Όλα οκ!Πολύ ωραίο είναι!!!(Πολύ λίγη ώρα κράτησε η αναβάθμιση!)Μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μου βρήκε καμία απ τις εφαρμογές που είχα στην SD αλλά θα κάνω ένα restart μήπως τις βρει! Update 6: Έκανα restart και το άφησα κανένα 5λεπτο χωρίς να το πειράξω για να ανοίξει πλήρως και τώρα όλα οκ!!!!Δεν έχασα καμία εφαρμογή!!!! Edited July 6, 2011 by PitKai88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 παιδια η νεα εκδοση μαλλον εχει ενσωματομενο flash player ARMv6.... δεν ξερω τι ειναι αυτο..... γιατι ειχα το mobo player και μου ζητησε να κανω download ενα codec για ARMv6 Όχι δεν έιναι για το flash είναι codec για να παίζει τα βίντεο στο mobo. Για το flash player δοκιμάστε και αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1147092 Υπόψιν ότι η gingerbread 2.3.3 δέν γίνεται root ακόμα, αυτό σημαίνει ότι δέν μπορέιτε να απεγκαταστήσετε διαφορά άχρηστα προγράμματα ( ΠΧ LAYER ΚΤΛ) Το facebook και το twiter δεν περιλαμβάνονται στην rom γιαυτό σας τα έχει χάσει. Κατεβάστε τα αππο το μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ουτε layer εχει η νεα rom το μονο πραγματικα αχρηστο πλεον ειναι το app advisor Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitKai88 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Έχω μια ερώτηση!Αφού έκανα την αναβάθμιση σε Gingerbread μετά κατέβασα απ το market το adobe flash player!Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω για να παίξει στον internet explorer flash βίντεο ή παιχνίδια ή απλώς ακόμα δεν είναι συμβατό και έκανα βλακεία που το κατέβασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alec69 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπέρα σ'ολους. Ζητώ συγνωμη αν κάνω κάτι λάθος, είναι το πρώτο μου μήνυμα. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν δοκιμάσει τη νέα αναβάθμιση, υπάρχει στις επαφές κατηγορία ομάδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitKai88 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Όχι!Έχεις τις 4 ίδιες κατηγορίες! ΤΗΛΕΦΩΝΟ_ΑΡΧΕΙΟ_ΕΠΑΦΕΣ_ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plateia Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γειά χαρά, απο το μεσημέρι προσπθώ να κάνω αναβάθμηση και οταν πατάω "Έλεγχος για ενημερώσεις τηλεφώνου" μου πετάει το γνωστό μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με το διακομιστή ενημέρωσης κτλ. Δεν βλέπω να σημβαίνει σε άλλους οπότε έχω αρχίσει να απελπίζομαι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PitKai88 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Γειά χαρά, απο το μεσημέρι προσπθώ να κάνω αναβάθμηση και οταν πατάω "Έλεγχος για ενημερώσεις τηλεφώνου" μου πετάει το γνωστό μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με το διακομιστή ενημέρωσης κτλ. Δεν βλέπω να σημβαίνει σε άλλους οπότε έχω αρχίσει να απελπίζομαι. :( To συνέδεσες με το PC?Μόνο έτσι μπορεί να γίνει η αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alec69 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Όχι!Έχεις τις 4 ίδιες κατηγορίες! ΤΗΛΕΦΩΝΟ_ΑΡΧΕΙΟ_ΕΠΑΦΕΣ_ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 κατεβασα τον fl.player arm6, εκανα εγκατασταση αλλα μαλλον δεν δουλευει.υπαρχει τελικα λυση για το θεμα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποιος έχει ενημερωθεί, ας πούμε, μια ρωσική γλώσσα στο firmware. Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) κατεβασα τον fl.player arm6, εκανα εγκατασταση αλλα μαλλον δεν δουλευει.υπαρχει τελικα λυση για το θεμα? Δοκίμασες αυτό; http://androidcampus.blogspot.com/2011/07/app-working-adobe-flash-player-for.html Edited July 6, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Τώρα προβληματιστηκα με το root. Μήπως να μείνω τελικά στην 2.2.2 με root? Σίγουρα δεν κάνει το gingerbreak 1.20 γιατί δουλεύει στη 2.3.1 Sent from my Herotab C8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ετοιμος κι εγω...και ολα ανεπαφα, σε 10 λεπτακια Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) :cry::cry::cry: Edited July 6, 2011 by pepe1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Όλα ο.κ. και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Παλικάρια , έμεινα και εγώ με ένα κινητό με κίτρινη οθόνη !!!!!! Στο 4% μου έβγαλε το κλασσικό που έβγαλέ και σε άλλους. Ότι δεν είναι συνδεδεμένο, βγάλε μπαταρία, ξανασύνδεσε ,κτλ. και απο τότε μείναμε με το κίτρινο. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως το γλυτώνουμε ή απλά δεν το γλυτώνουμε??? Edited July 6, 2011 by jobous Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Εμενα επανηλθε απο το 4% παντως.. Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Εμένα πλέον δεν το βλέπει το πρόγραμμα..... Τίποτα , ούτε updating , ούτε τίποτα. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts