a_christoforos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Γεια σας. Είδα αυτό το κινητό και μου άρεσε πολύ στην εμφάνιση. Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Με τον κατάλογο μπορώ να κάνω αναζήτηση στα Ελληνικά? Με τα μηνύματα είναι στα ελληνικά και έχει τ9 ή κάποιον ορθογραφικό έλεγχο? Μουσική μπορώ να έχω φακέλους και να τα παίζω τα τραγούδια με media player όπως στον υπολογιστή μου? Τα μπλου τουθ λειτουργούν με άλλα απλά κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Γεια σας. Είδα αυτό το κινητό και μου άρεσε πολύ στην εμφάνιση. Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια. Με τον κατάλογο μπορώ να κάνω αναζήτηση στα Ελληνικά? Με τα μηνύματα είναι στα ελληνικά και έχει τ9 ή κάποιον ορθογραφικό έλεγχο? Μουσική μπορώ να έχω φακέλους και να τα παίζω τα τραγούδια με media player όπως στον υπολογιστή μου? Τα μπλου τουθ λειτουργούν με άλλα απλά κινητά? καλησπερα! προς το παρον ελληνικα δεν θα εχεις πουθενα ουτε σε επαφες ουτε μηνυματα που τιποτα.... με το νεο update ελληνικα θα υποστιριζει! αν θες ελληνικο πληκτρολογιο θα πρεπει να ξεκλειδωσεις την συσκευη και να περασεις το native keyboard! το bluetooth ειναι κλειδωμενο προς το παρον! μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο για hands free! με το νεο update ισως το ξεκλειδωσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 παιδια το κινητο δεν υπαρχει πλεον στη vodafone? ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnd_dynamite Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημέρα σε όλους! έχω το HD7 εδώ και 5 μέρες αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς (απο κει στέλνω και τώρα;)) δεν το έχω ψάξει πολύ, ούτε αυτό αλλά ούτε και το forum που βλέπω ότι έχει πολλά και καλά tips και links. Μια απορία αν μπορείτε ρε παιδιά...χθές βράδυ είπα να περάσω μερικές free εφαρμογές. Έκανα λοιπόν καινούργιο Account windows live, εκανα log in στο pc στο zune, σύνδεσα και το κινητό, έκανα log in και στο κινητό στο account, και στο pc διάλεξα πχ. το youtube για install στο κινητό, πάτηση οκ κτλ κτλ. μου είπε ότι το app θα εμφανιστεί στην 2η οθόνη που είναι η λίστα με τα apps ΑΛΛΑ πουθενά δεν το βρήκα. Όταν έκανα την ίδια διαδικασία μου έλεγε ότι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη στο κινητό!!!Το ίδιο έγινε και με άλλα free apps που δοκίμασα. Μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω τα apps απ'ευθείας από το κινητό. Μπήκα στο marketplace αλλά όταν πατούσα install μου έβγαζε πάντα το ίδιο error ασχέτως με την εφαρμογή που διάλεγα. Τι κάνω λάθος;;; υ.γ. προφανώς και η απάντηση υπάρχει κάπου στο forum αλλά κάπου χάθηκα ψάχνοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 υ.γ. προφανώς και η απάντηση υπάρχει κάπου στο forum αλλά κάπου χάθηκα ψάχνοντας. Διάβασε τους οδηγούς εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410 Ότι αναφέρεται ισχύει και για τη δική σου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnd_dynamite Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Αφου έκλεισα το pc μου εκνευρισμένος, έκανα ένα restart το κινητο και... "ω του θαυματος!" υπήρχαν εγκατεστημενες οι εφαρμογές που πριν δε μου τις εμφάνιζε αλλά και μπήκα κανονικότατα στο marketplace μέσω του κινητού. Επίσης από τότε, όλα τα apps εγκαθίστανται σφαίρα μέσω κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 παιδιά καλησπέρα έλεγα να πάρω ένα hd7, και ήθελα να σας ρωτήσω με την mango αναβάθμιση θα μπορεί το κινητό να παιζει τα stream μεσω διαδικτύου, πχ megavideo κλπ??ναι η όχι, αν ναι μάλλον το αγοράζω:) κάτι για html5 ακούω αλλά δεν τα ξέρω εγώ αυτά..:blink: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igoutas Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 παιδιά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι στο people έχουν περαστεί όλες οι επαφές τουhotmail μου και οταν κάνω αναζήτηση ουσιαστικά ανατρέχει αυτές και όχι τις τηλεφωνικές μου επαφές !!τι μπορώ να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παιδιά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι στο people έχουν περαστεί όλες οι επαφές τουhotmail μου και οταν κάνω αναζήτηση ουσιαστικά ανατρέχει αυτές και όχι τις τηλεφωνικές μου επαφές !!τι μπορώ να κάνω?? Hard reset και να βάλεις έναν λογαριασμό hotmail χωρίς επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) Έχω το HD7 εδώ και δυο μήνες. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλα διαπίστωσα ότι ήδη είναι στην 7392. Καταλαβα ότι έπρεπε να το φλασάρω. Έκανα προσπάθειες πάρα πολλές. Και μου έβγαζε σφάλμα 262 που σημαίνει ότι προσπαθώ να περάσω λάθος ROM. Και επειδή δεν ήμουν σίγουρος για την προέλευση της συσκευής μίλησα με την εταιρία που το αγόρασα και μου είπε ότι είναι ευρωπαικό. Έκανα την ανακαταξη των αριθμών σύμφωνα με το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=924333 και μου βγαίνει 16901.401=1.69.401.01=1.09.401.01 δηλαδή η 2.1 BR: RUU_Spark_HTC_Europe_1.09.401.08_Radio_5.51.09.06_ 22.23.50.09U_by_ansar . Πάλι αρνείτε πεισματικά ότι είναι σωστή. Προσπάθησα να περάσω και τις 3. Vodafone_ELL operator, CV 168 with CIDs VODAP006, VODAP026, VODAPD18, VODAP033, VODAP405, VODAP031, VODAP032, VODAPP25: μήπως , λέω μήπως, αλλά μάταια... Το παράτησα 2-3 μέρες αλλα με εχει πεισμώσει τόσο πολύ που θα το πάω μέχρι τέλους. Που μπορεί να έχω κάνει λάθος. Να σημειώσω εδώ ότι και reset έκανα απο την συσκευη πριν το προσπαθήσω. δίνω όλα τα στοιχεία που μου δίδει η συσκευή μου: OS version: 7.0.7392.0 Firmware version nº: 2250.09.16901.401 Hardware version nº: 0002 Radio Soft: 5.54.09.21_22.23b.50.10U Radio Hardware: A.102.0.D4 Bootloader: 1.69.2250.0(117833) Chip SOC version: 2.2.5.0 Φιλικά, Πέτρος Edited May 25, 2011 by petpapoy Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδιά για το ποστ μου πιο πανω μηπως ξέρει κανείς τπτ??:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas25 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδια καλισπερα σας....σε λιγο καιρο θα γινω κατοχος αυτου του τρομερου κινητου και θα ηθελα να μου απαντησουν οι ειδικοι (αμα θελουν :P) καποιες αποριες μου....λοιπον πρωτο....ξεκλειδωνει/σπαει η πιο τελευταια εκδοση των wp7 ? μου εχουν πει οτι αμα γινει κατι τετοιο τοτε δεν θα μπορω να αναβαθμισω σε επομενη εκδοση (πχ. θα χασω το mango) και τελος θα ηθελα να μαθω (αμα γινεται τλκ το σπασιμο) πως παιρναω homebrew και τετοιες σχετικα tweaks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex295 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 παιδια help..υποτιτλους σε βιντεο εχει καταφερει κανεις να δει απο το κινητο?αν ναι πως γινεται?τους εχω βαλει σε μια ταινια αλλα δεν βρισκω κατι για να τους ενεργοποιησω στο zune και να τους δω... Δυστυχώς φίλε μου ο μόνος τρόπος για να δεις υπότιτλους στο HD7 είναι οι υπότιτλοι να είναι ενσωματωμένοι.Ξεχωριστά αρχειάκια υποτίτλων τύπου .srt , .txt δεν παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί τα WP7 προσπαθούν να με τρελλάνουν. Ας το πάρω από την αρχή.... Όλες μου οι επαφές είχαν μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου τον τηλεφωνικό κώδικα της Κύπρου(από τότε που σπούδαζα Αθήνα) π.χ Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ Τώρα που ειμαι στη Κύπρο όταν με καλεί ο Παναγιώτης απλά εμφανίζεται στην οθόνη +35799ΧΧΧΧΧΧ. Όταν μου στείλει μήνυμα ο Παναγιώτης μου γρλαφει το όνομά του. Αφαίρεσα από όλες τις επαφές τον κωδικό +357 και έτσι ο Παναγιώτης τώρα είναι Παναγιώτης 99ΧΧΧΧΧΧ Όπως θα καταλάβατε οταν με καλεί ο Παναγιώτης τώρα εμφανίζεται το όνομά του αλλά όταν μου στείλει μήνυμα μου βγάζει +35799ΧΧΧΧΧΧ :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Καμιά ιδέα τι να κάνω?(εκτός από το να προσθέσω και τους δυο αριθμούς στην κάθε επαφή [Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ 99ΧΧΧΧΧΧ]):worry::worry: Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ξέρουμε πότε θα γίνει εκείνη η αναβάθμιση βαρέθηκα να περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Ξέρουμε πότε θα γίνει εκείνη η αναβάθμιση βαρέθηκα να περιμένω Ξέρουμε αυτό που έχει ανακοινώσει η ίδια η Microsoft... το φθινόπωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω μια μικρή βοήθεια γιατί τα WP7 προσπαθούν να με τρελλάνουν. Ας το πάρω από την αρχή.... Όλες μου οι επαφές είχαν μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου τον τηλεφωνικό κώδικα της Κύπρου(από τότε που σπούδαζα Αθήνα) π.χ Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ Τώρα που ειμαι στη Κύπρο όταν με καλεί ο Παναγιώτης απλά εμφανίζεται στην οθόνη +35799ΧΧΧΧΧΧ. Όταν μου στείλει μήνυμα ο Παναγιώτης μου γρλαφει το όνομά του. Αφαίρεσα από όλες τις επαφές τον κωδικό +357 και έτσι ο Παναγιώτης τώρα είναι Παναγιώτης 99ΧΧΧΧΧΧ Όπως θα καταλάβατε οταν με καλεί ο Παναγιώτης τώρα εμφανίζεται το όνομά του αλλά όταν μου στείλει μήνυμα μου βγάζει +35799ΧΧΧΧΧΧ :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Καμιά ιδέα τι να κάνω?(εκτός από το να προσθέσω και τους δυο αριθμούς στην κάθε επαφή [Παναγιώτης +35799ΧΧΧΧΧΧ 99ΧΧΧΧΧΧ]):worry::worry: χωρις να ξερω την λυση εχει μεσα στις ρυθμισεις στο phone το international assist, αυτο πρενει την τιμη on η off! παιξε λιγο μ αυτο μηπως και σε βοηθησει! σου ξαναλεω δεν ξερω την λυση στο προβλημα σου απλα να το δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTC HD7 και θα ήθελα να ρωτήσω αν, το φθινόπωρο που θα βγει επίσημα η έκδοση Windows Phone 7.1, το HD 7 θα μπορεί να αναβαθμιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 χωρις να ξερω την λυση εχει μεσα στις ρυθμισεις στο phone το international assist, αυτο πρενει την τιμη on η off! παιξε λιγο μ αυτο μηπως και σε βοηθησει! σου ξαναλεω δεν ξερω την λυση στο προβλημα σου απλα να το δοκιμασεις Φίλε μου το δοκίμασα αλλά είτε στο on είναι, είτε στο off δεν κάνει διαφορά στο πρόβλημά μου... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κανείς άλλος καμιά ιδέα?:worry: Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_one Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Σκεφτομαι να αγορασω το hd7..θα ηθελα να ρωτησω αν ειστε ικανοποιημενοι απο το κινητο,απτα wp7 αλλα και αν αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Αρχες Ωκτωβριου αν εννοεις το mango. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Σκεφτομαι να αγορασω το hd7..θα ηθελα να ρωτησω αν ειστε ικανοποιημενοι απο το κινητο,απτα wp7 αλλα και αν αξιζει τα λεφτα του? Διάβασε σε αυτό το θέμα για εντυπώσεις κατόχων και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_one Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Φιλε athanaso77 μηπως θα μπορουσες να μου πεις τη δικη σου γνωμη??αν βεβαια εχεις το κινητο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Φιλε athanaso77 μηπως θα μπορουσες να μου πεις τη δικη σου γνωμη??αν βεβαια εχεις το κινητο:p Eγω παλι σε αυτη τη φαση θεωρω μεγαλη ευκαιρια το trophy και το LG που και τα δυο ειναι στα 199 ευρω.. Απ οτι ξερω το HD7 ακομη ειναι στα 300+ευρω και για αυτο πηρα το Trophy Eδω εχει μια συγκριση των 2 τηλεφωνων Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Ας μην ξεχνάμε ότι για συγκρίσεις συσκευών υπάρχει ξεχωριστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Φίλε special_one αν έχεις δίλημμα, απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts