Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Το θεωρώ πιο εύχρηστο από το iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ρωτάω γιατί στο value for money που ανέφερες μίλησες μόνο για την τιμή και όχι για το τι προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο που έχει πέσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν στη μισή τιμή! Δεν είναι αυτός ο ορισμός του value for money. Ετοιμάζει η HTC καινούργια συσκευή με DualCore επεξεργαστή; :confused: Αποκλείεται να προσφέρει συσκευές με DualCore επεξεργαστή μόνο με Android. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markezos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Οταν εκανα συνδεση το κιν. με το PC με USB ειχα internet στο κιν. και μπορουσα και ανοιγα σελιδες κανονικα...sync τα ε-μαιλ κ.λ.π!!! 2 μερες τωρα δεν κανει τιποτα απο τα παραπανω ? Αλλαξα καταλαθος κατι,γνωριζει κανεις τιποτα περι του θεματος ? Παράθεση Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ετοιμάζει η HTC καινούργια συσκευή με DualCore επεξεργαστή; :confused: Αποκλείεται να προσφέρει συσκευές με DualCore επεξεργαστή μόνο με Android. Μιλάς για συσκευή dual core με WP7; Όχι στο άμεσο μέλλον πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ετοιμάζει η HTC καινούργια συσκευή με DualCore επεξεργαστή; :confused: Αποκλείεται να προσφέρει συσκευές με DualCore επεξεργαστή μόνο με Android. Τα Windows Phone δεν έχουν ανάγκη DualCore επεξεργαστών. Τρέχουν σφαίρα και απροβλημάτιστα με τους ήδη τοποθετημένους στις συσκευές που φοράνε αυτό το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Διαβάσατε τις νέες εξελίξεις? http://techblog.gr/mobile/windows-phone-7-mango-9434/ Πιστεύω πως η microsoft, με τις αναβαθμίσεις τις οποίες κάνει και που ετοιμάζει, καθώς θα πλησιάζουμε προς τον νοέμβριο - δεκέμβριο, θα έχει βελτιώσει το λειτουργικό της σε αρκετά σημεία και θα είναι και τα windows phone 7 μέσα στις επιλογές μας για αγορά. Ελληνικά στο menu, ελληνική γραφή, αντιγραφή - επικόλληση, multitask, paid εφαρμογές στο market το φθινόπωρο για εμάς στην Ελλάδα και τακτές αναβαθμίσεις (ελπίζω τουλάχιστον). ... Όλα αυτά σε συνδιασμό με ένα ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, το οποίο πραγματικά πηγαίνει σαν "σφαίρα" σε ταχύτητα και είναι ίσως το πιο smooth σε απόκριση, κατά την γνώμη μου μπαίνει και αυτό δυνατά στην λίστα με τα υποψήφια τηλέφωνα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Διαβάσατε τις νέες εξελίξεις? http://techblog.gr/mobile/windows-phone-7-mango-9434/ Πιστεύω πως η microsoft, με τις αναβαθμίσεις τις οποίες κάνει και που ετοιμάζει, καθώς θα πλησιάζουμε προς τον νοέμβριο - δεκέμβριο, θα έχει βελτιώσει το λειτουργικό της σε αρκετά σημεία και θα είναι και τα windows phone 7 μέσα στις επιλογές μας για αγορά. Ελληνικά στο menu, ελληνική γραφή, αντιγραφή - επικόλληση, multitask, paid εφαρμογές στο market το φθινόπωρο για εμάς στην Ελλάδα και τακτές αναβαθμίσεις (ελπίζω τουλάχιστον). ... Όλα αυτά σε συνδιασμό με ένα ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, το οποίο πραγματικά πηγαίνει σαν "σφαίρα" σε ταχύτητα και είναι ίσως το πιο smooth σε απόκριση, κατά την γνώμη μου μπαίνει και αυτό δυνατά στην λίστα με τα υποψήφια τηλέφωνα μας. Με συγχωρείς αλλά ότι προσφέρουν αυτήν την στιγμή άλλα λειτουργικά, θα μου τα προσφέρει τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο η Microsoft και θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Με συγχωρείς αλλά ότι προσφέρουν αυτήν την στιγμή άλλα λειτουργικά, θα μου τα προσφέρει τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο η Microsoft και θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ? Δεν είπα πουθενά ότι χρείαζεται να χαρείς για μία άψυχη συσκευή. ... :) Λέω ότι η microsoft φαίνεται να έχει μάθει σε έναν βαθμό από τα μέχρι στιγμής λάθη της και μέσω των αναβαθμίσεων, δείχνει ότι θέλει να μπει δυνατά στην μάχη για ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς τα επόμενα χρόνια. Αν θα τα καταφέρει, ή όχι, αυτό ο χρόνος θα το δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Δεν είπα πουθενά ότι χρείαζεται να χαρείς για μία άψυχη συσκευή. ... :) Σε αυτό θα διαφωνήσω... ξέρεις πόσες άψυχες συσκευές με έχουν κάνει χαρούμενο ? ..... Ουυυυυυυυυ.....:lol: πάρα πολλές.... Gadget freak.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα!μολις πηρα στα χερια το κινητο και ανοιξα wifi..το NoDo εχει κυκλοφορησει?αν ναι γινεται over the air?γιατι δεν μου βρισκει απο wifi updates.πρεπει να το κανω με zune στον υπολογιστη?επίσης το locale πρεπει να το βαλω ελλαδα??γιατι απο προεπιλογη ειναι αγγλια...ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλησπερα!μολις πηρα στα χερια το κινητο και ανοιξα wifi..το NoDo εχει κυκλοφορησει?αν ναι γινεται over the air?γιατι δεν μου βρισκει απο wifi updates.πρεπει να το κανω με zune στον υπολογιστη?επίσης το locale πρεπει να το βαλω ελλαδα??γιατι απο προεπιλογη ειναι αγγλια...ευχαριστω προκαταβολικα. το update το εφτιαξα..οσο αφορα το locale που πρεπει να το βαλω ωστε να κατεβαζω τις δωρεαν εφαρμογες που μας παρεχονται απο το marketplace..επισης το windows live ID πρεπει να ειναι αμερικη η χωρα που εχω κατοχυρωσει το account μου ή μπορω να το αφησω και ελλάδα? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δωρεάν εφαρμογές κατεβάζεις και με τις τοπικές ρυθμίσεις. (Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Σε αυτό θα διαφωνήσω... ξέρεις πόσες άψυχες συσκευές με έχουν κάνει χαρούμενο ? ..... Ουυυυυυυυυ.....:lol: πάρα πολλές.... Gadget freak.... Σωστοοοοός...χα χα το update το εφτιαξα..οσο αφορα το locale που πρεπει να το βαλω ωστε να κατεβαζω τις δωρεαν εφαρμογες που μας παρεχονται απο το marketplace..επισης το windows live ID πρεπει να ειναι αμερικη η χωρα που εχω κατοχυρωσει το account μου ή μπορω να το αφησω και ελλάδα? Καλορίζικο το εργαλειο... πόσο το πήρες και απο που ?.. Για να μπορεις να συγχρονίσεις με Windows live (hotmail κλπ) πρέπει να παρεις τηλ. την MS Hellas για να σου δώσουν ενα κωδικό που χρειάζεται... Μολις καταχωρήσεις αυτον τον κωδικό θα μπορείς να δεις και το MarketPlace και να κατεβάσεις οτι ειναι δωρεάν ανεξάρτητα απο τι εχεις στο Locale... ΕΙναι λίγο μπερδεμένοι στην MS γιαυτο να επιμένεις να σου δώσουν τον κωδικό. Αν δεν μπορέσεις να βγάλεις ακρη με τον πρώτο που θα βγει ξαναπάρε να βρεις αλλον. Αν χρειαστεί βοήθεια εδώ είμαστε πάλι colossus Edited April 15, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Με συγχωρείς αλλά ότι προσφέρουν αυτήν την στιγμή άλλα λειτουργικά, θα μου τα προσφέρει τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο η Microsoft και θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ? Φίλε μου αυτα που θα προσφέρει η MS για WP7 τον Νοέμβριο θα είναι πολυ πολυ καλυτερα απο αυτα που σου προσφέρουν οι αλλοι τώρα ...(αν επαληθευτούν οι ανακοινώσεις τους). Εγώ πάντως βλέποντας τα βιντεο απο την MIX (συνέδριο της MS για προγραμματιστές) ειμαι ενθουσιασμένος για τα πράγματα που θα μπορώ να κάνω με το κινητό μου. Εδω έχει πολλα ποστ για το θέμα http://wmpoweruser.com/ Αλλα νομίζω οτι χάνουμε το νοημα εδώ.. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατι αυτο προσφέρει μια επιπλέον ισότιμη αν οχι καλυτερη επιλογή για τον χρήστη. Μην ξεχνάμε οτι προκειται για πολυ μεγάλη εταιρία, που εδωσε μορφή στα Smartphones για να γίνουν οπως ειναι σήμερα.. Οι πρακτικές της Apple και της Google ειναι γνωστές (τις έκανε η MS sta PC που επαιζε μόνη της).. Ειναι πολυ καλο για μας που υπάρχει και αλλη επιλογή. Καλυτερη η χειρότερη αυτο ειναι προσωπική προτίμηση του καθένα μας colossus EDIT. Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ... το είδα μόλις το καταχώρησα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το πηρα απο easy buy world στα 315 ευρω..η τιμη για αυτα που δινει το κινητο ειναι απιστευτη!!η συσκευη ειναι κορυφαια!λοιπον αν απενεργοποιησω το data connection και το 3g connection απο τις ρυθμισεις κλεινουν απο παντου οι επικινδυνες χρεωσεις data?η μπορει να ενεργοποιηθουν ξανα αθελα μου..αν κλεισω αυτα τα δυο που προανεφερα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο??να μην φοβαμαι δηλαδη να βαλω το νουμερο μου? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Εγγύηση έχει εδώ στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το καταστημα μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη και κατα συνεπεια ελληνικη..μου ειπε οτι το δεχονται..τωρα αν τυχει να παω στην htc (ω μη γενειτο) και μου πουν αλλα αλλουνου παπα ευαγγελιο...παντως μου την σφραγισε την αποδειξη και μου εγραψε και το imei kai product number.. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Το θέμα είναι τι λέει η HTC για αυτό και όχι το κατάστημα αγοράς. Ξέρω τι λέει δηλαδή αλλά καλό είναι να το μάθεις και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το πηρα απο easy buy world στα 315 ευρω..η τιμη για αυτα που δινει το κινητο ειναι απιστευτη!!η συσκευη ειναι κορυφαια!λοιπον αν απενεργοποιησω το data connection και το 3g connection απο τις ρυθμισεις κλεινουν απο παντου οι επικινδυνες χρεωσεις data?η μπορει να ενεργοποιηθουν ξανα αθελα μου..αν κλεισω αυτα τα δυο που προανεφερα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο??να μην φοβαμαι δηλαδη να βαλω το νουμερο μου? Μια χαρά τιμή ειναι για την συσκευή που ειναι οντως πολύ καλή... Ερχεται βλέπεις η δευτερη γενια συσκευών και οι πρώτες εχουν απίθανες τιμές... (κατι σαν το ipad kai to ipad2) Και μην ακους τον κακο λύκο για εγγυησεις κλπ...Θα τιμωρηθείς που παρακουσες και πήρες συσκευή WP7 που δεν κάνει για τιποτα !!!! ...χα χα xa xa χα. Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. (πλάκα κάνω ...για την τιμωρία) Για τα data τώρα .... Αν πας Settings/cellural και απενεργοποιήσεις το Data conenection kai 3g connection εισαι ΟΚ.. colossus Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_x Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Χαιρετω την παρεα.Νεος κατοχος ΗD7 και μπορω να πω οτι τα windows mobile με εχουν εκπληξει ευχαριστα!!!Αντιμετωπιζω ομως το εξης προβλημα...ενω χθες κατεβασα κανονικα καποιες εφαρμογουλες σημερα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα (free εννοειται)...συνεχεια λεει error και οτι πρεπει να δοκιμασω παλι αργοτερα...γνωριζετε τιποτα περι του θεματος? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Νεος κατοχος ΗD7 και μπορω να πω οτι τα windows mobile με εχουν εκπληξει ευχαριστα!!! Windows Phone, καμία σχέση με τα windows mobile. Όσον αφορά το πρόβλημά σου... είσαι σίγουρος ότι είσαι κανονικά συνδεδεμένος στο net; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) παιδια βοηθεια!ενω με ενα νουμερο που εβαζα στο tile του phone εγραφε wind gr τωρα με ενα αλλο αριθμο γραφει wind gryyyyyy!!τι φταιει??help... το βρηκα παιδια!!με αγγλια στο locale το προβλημα λυθηκε! Edited April 15, 2011 by vagosnet Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) παιδια επειδη κ εγω ψηνομαι να παρω κινητο με 7αρια ειδικα τωρα που εμαθα τι θα εχει το mango και που εχουν πεσει κατακορυφα οι τιμες μπορει να μου πει καποιος 1. ποσο κραταει η μπαταρια? 2. (δεν ειναι σημαντικο αλλα το εχω απορια) υποτιτλους υποστηριζει κανονικα το hd7 ? 3. ειχα διαβασει οτι η καμερα εχει ενα θεμα με το ασπρο.εχει διορθωθει? Edited April 15, 2011 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adriano7 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Καλησπερα παιδια. Σημερα αγορασα το κινητο απο EBW και δε ξερω απο που να πρωτοξεκινησω.. κατ αρχην πρεπει να γινει unlock h συσκευη? Πρεπει ακομα να δωσω ξένη διευθυνση για εγγραφη στο marketplace? Eφαρμογες που μπορω να βρω και να κατεβάσω? Υπαρχει καποια εφαρμογη GPS με ελληνικους χαρτες? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Αν την ξεκλειδώσεις θα είσαι εκτός εγγύησης, δεν ξέρω αν το θέλεις αυτό. Για εφαρμογές στο marketplace της συσκευής σου. Τις free τις κατεβάζεις και με τοπικό e-mail. Για GPS εφαρμογή... θα χρειαστεί να περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts