georgepip Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 AVG 2011 σε όλα τα pc...Κανένα πρόβλημα με AVG εδώ και τρια χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 εγω χρησιμοποιω nod32 αν και του χρονου θα βαλω avira premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Avast μεχρι στιγμης ολα οκ...σε συνδιασμο με windows defender ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εγώ πήρα το Kaspersky IS 2011 και μέχρι στιγμής είμαι υπερευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnz Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Panda, πολύ ευχαριστημένος είμαι. Κατα καιρούς Avast αλλά πάντα Panda Παράθεση Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση καθίσταται καθήκον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonhonda Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Microsoft Security Essentials.Μια χαρα ειναι και ελαφρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 πρεπει να βγαλεις ομως το ενα γιατι το ενα ακυρωνει το αλλο καποιες φορες και μπορει να την πατησεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 όταν χρειαστεί να δουλέψω στο lenovo του έχω περασμένο το avira σε συνδιασμο με malwarebytes anti-malware και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 εγω ειμαι με eset nod32 4 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα! :) το συστηνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasel Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 avira free εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Microsoft Security Essentials.Μια χαρα ειναι και ελαφρυ Συμφωνώ και επαυξάνω, πλέον στην έκδοση 2.0 είναι ακόμα καλύτερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Norton Internet Security 2011. αν και το Kaspersky έχω ακούσει είναι εξαιρετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Της Microsoft είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Της Microsoft είναι δωρεάν; Βεβαίως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Το εγκατέστησα. Ας έχω όσο λιγότερα παράνομα γίνεται. Πλέον μόνο το Office είναι παράνομο, και θα έβαζα Open Office αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Στην δουλειά έχω το clamwin & στο σπίτι έχω nod32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Το εγκατέστησα και στο netbook και ετοιμάζομαι να το εγκαταστήσω και στο φροντιστήριο. Ελπίζω να το σηκώνουν υπολογιστές με 512 MB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 εγω εχω περασει το avast free edition ειναι καλο; . ειχα το avg αλλα δεν μου φαινοτανε καθολου αξιοπιστο. και παλιοτερα ειχα ο νορτον 2009 πολυ καλο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deskon Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπερα παιδια! εγω εχω πολυ καλες εντυπωσεις και απο avast free αλλα και απο kaspersky! Δε βρισκω κανενα λογο να ψαξω αλλου,παροτι καποιοι φιλοι συνιστουν AVG. Για καποιο λογο απλα δεν το συμπαθησα ομως ποτε. Παράθεση Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου παρά μόνο εσύ! Σε κάθε αποκαλούμενη "καταστροφή" σκέψου: "Σε 5 χρόνια, αυτό θα έχει καμία σημασία;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπερα παιδια! εγω εχω πολυ καλες εντυπωσεις και απο avast free αλλα και απο kaspersky! Δε βρισκω κανενα λογο να ψαξω αλλου,παροτι καποιοι φιλοι συνιστουν AVG. Για καποιο λογο απλα δεν το συμπαθησα ομως ποτε. Απο τοτε που ειχε γινει μια φαση με το AVG και τα Win XP PRO πριν κανα χρονο+ με καποιο update τους και ρημαξανε πολυ κοσμο .. μονο AVAST Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Avira, free, αποτελεσματικότατο και με κάποια προσεχτική χρήση δεν είχα πρόβλημα με ιούς τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Στην δουλειά έχω το clamwin & στο σπίτι έχω nod32 Τελικά έβγαλα το nod 32 και έβαλα το Microsoft Security Essentials , που είναι και δωρεάν και δεν θα μου ζητάει κωδικούς συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 +1 Ms security essentials Άμα δεν υποστηρίξουμε τον συνονόματο (bil gates) τι κάνουμε? :lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τωρα χρησιμοποιω το Eset Nod32 4. Παντως και με το δωρεαν Microsoft Security Essentials ειμουν ικανοποιημενος ;) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Microsoft Security Essentials χρησιμοποιώ εδώ και 9 μήνες (το εγκατέστησα μαζί με τα windows 7) και έχω ξενοιάσει από ιούς και συναφή. Όσο καιρό είχα ΧΡ, δοκίμασα πάρα πολλά antivirus και πάντα για κάποιο λόγο μέσα σε 2 μήνες τιγκάριζα στο spyware. Και για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως είναι τόοοοοοοοσο φοβερό antivirus το security essentials. Έχω την εντύπωση πως το λειτουργικό κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο θέμα. (Έχω ρωτήσει κι άλλους χρήστες windows 7 και όλοι μου το έχουν επιβεβαιώσει). Κοντολογίς: Security Essentials + Windows 7 = No problems! Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts