mariosx Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 πραγματικα σημερα επαθα πλακα απο την καινουργια οθονη που φοραει το κινητο δειτε engadget και mobile-review.com καλή πλάκα, ή κακή πλάκα; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) καλή πλάκα, ή κακή πλάκα; ΕΣΥ όπως το διαβάζεις τι έχεις καταλάβει καλή η κακή!!!!!!!!! Edited October 19, 2010 by irovoudou Λάθος διατυπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ΕΣΥ όπως το διαβάζεις τι έχεις καταλάβει καλή η κακή!!!!!!!!! δηλαδησ ρε φιλε , εμεινες εφχαριστιμενοσ η οχι ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ΕΣΥ όπως το διαβάζεις τι έχεις καταλάβει καλή η κακή!!!!!!!!! Θα μπορούσε να εννοείς έπαθες πλάκα με το πόσο πιο καλή είναι η super AMOLED του 8500 συγκριτικά με την S-LCD, ή με το πόσο καλή είναι η S-LCD. αν καταλάβαινα δεν θα ρώταγα... (εκτός αν εννοείς κεραμική πλάκα ;) ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μα είναι ολαφανερο ότι η οθόνη είναι απίστευτη και δεν είναι slcd αλλά super clear TFT και φαίνεται ότι είναι πιο καλύτερη και από την super amoled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μα είναι ολαφανερο ότι η οθόνη είναι απίστευτη και δεν είναι slcd αλλά super clear TFT και φαίνεται ότι είναι πιο καλύτερη και από την super amoled Αν είδες αυτό: http://www.engadget.com/2010/10/19/samsung-wave-ii-has-its-super-clear-lcd-tested-against-galaxy-s/ είναι πολύ πιθανόν να είναι ρυθμισμένη στο χαμηλό η φωτεινότητα του Galaxy S. Επίσης, αυτά τα πράγματα τα καταλαβαίνουμε μόνο όταν τα δούμε από κοντά :) και τέλος, μακάρι να είναι τέλεια η Super Clear TFT (sorry για το λάθος πριν) ! Σημαίνει κάνουμε ένα βήμα μπροστά, και όχι πίσω :up: Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αντε το galaxy είναι σε χαμηλό φωτισμό το νοκια ν8 αλλά και το SAMSUNG WAVE που έχει και εκείνo την ίδια οθόνη με το galaxy η διάφορα είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Μακάρι! Έτσι θα πρέπει λογικά. Ο διάδοχος να είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς. Να μην φαίνεται ότι τα απαξιώνει η ίδια, αλλά ότι στηρίζει το λειτουργικό της φορόντας το σε κορυφαίες συσκευές. Γιατί ας μην γελιώμαστε, το galaxy ΔΕΝ είναι η κορυφαία συσκευή της Samsung αυτή την στιγμή. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ πολύ χειρότερη από του wave. Απλά σε αυτό επέλεξε να φορέσει το Adroid. Edited October 20, 2010 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Απο μια φωτο δεν μπορεις να κρινεις τιποτα, περιμενουμε αναλυτικοτερα preview. Παντως δυσκολο να ειναι καλυτερη απο την S.Amoled, αλλα Samsung ειναι αυτη, οποτε το μονο σιγουρο οτι θα ειναι εξισου καλη η νεα αυτη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Λογικά θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εφάμιλη.:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αντε το galaxy είναι σε χαμηλό φωτισμό το νοκια ν8 αλλά και το SAMSUNG WAVE που έχει και εκείνo την ίδια οθόνη με το galaxy η διάφορα είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμου Συγγνώμη, αλλά με προβληματίζεις. Το είδες κάπου ζωντανά; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Ειναι δυνατον να το εχω δει ζωντανο αφου δεν κυκλοφορησε αλλα η φωτογραφιες που εχουν ανεβει στο mobile-review δειχνουν οτι η οθονη ειναι super και ταυτοχρονα η παρουσιασε ανεβηκε σε χιλιαδες σελιδες λετε να το εχει κανει επιτηδες το mobile-review και μαλιστα το ιδιο το site σε καθε review που παρουσιαζει για καινουργια συσκευη κανει συγκρισεις για την ευκρινεια της οθονης με αλλα κινητα δεν μπορει να λεει μπαρουφες Edited October 20, 2010 by irovoudou λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Ειναι δυνατον να το εχω δει ζωντανο αφου δεν κυκλοφορησε αλλα η φωτογραφιες που εχουν ανεβει στο mobile-review δειχνουν οτι η οθονη ειναι super και ταυτοχρονα η παρουσιασε ανεβηκε σε χιλιαδες σελιδες λετε να το εχει κανει επιτηδες το mobile-review και μαλιστα το ιδιο το site σε καθε review που παρουσιαζει για καινουργια συσκευη κανει συγκρισεις για την ευκρινεια της οθονης με αλλα κινητα δεν μπορει να λεει μπαρουφες Μάλιστα. Οπότε από το PC τα είδες κι εσύ. Στα υπόλοιπα που λες δεν βάζω και πολλή νόημα, αλλά άμα το πιστεύεις δεν έχω λόγο να έχω αντίρρηση. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εχει ανεβει και βιντεο με το samsung wave 2 στο youtube απο το mobile-review και γινεται συγκριση με το wave 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Eιναι πρόσφατα τα review η ειναι κατα την αρχική παρουσίαση που αναφέρουν ότι η οθόνη είναι τύπου SLCD γιατί αυτή είναι η διάφορα άλλο slcd (τέτοια έχει το νέο htc desire hd)και άλλο η super clear TFT όπως διαφορετικές είναι η οθόνες που φοράει το ν8 από ότι τα c7 και e7 που έχουν την νέα clear black amoled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Δηλαδή άλλο Super Clear LCD και άλλο Super LCD? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Αυτήν την απορία την έχω και εγώ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EternalX10 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Eιναι πρόσφατα τα review η ειναι κατα την αρχική παρουσίαση που αναφέρουν ότι η οθόνη είναι τύπου SLCD γιατί αυτή είναι η διάφορα άλλο slcd (τέτοια έχει το νέο htc desire hd)και άλλο η super clear TFT όπως διαφορετικές είναι η οθόνες που φοράει το ν8 από ότι τα c7 και e7 που έχουν την νέα clear black amoled Δεν υπάρχουν οθόνες TFT και οθόνες LCD. Υπάρχουν οθόνες TFT LCD. Είτε πεις TFT είτε πεις LCD αναφέρεσαι στον ίδιο τύπο οθόνης γιατί πολύ απλά όλες οι LCD οθόνες χρησιμοποιούν την τεχνολογία TFT. Οι S-LCD λέγονται και Super Clear TFT, είναι το ίδιο πράγμα. Όσο για την σύγκριση Super Amoled με S-LCD μου φαίνεται περίεργο μια LCD να μπορεί να έχει καλύτερη απεικόνιση από μια AMOLED. Πάντως από μια φωτογραφία δεν μπορείς να κρίνεις ειδικά όταν αυτή η φωτό έρχεται από τον ίδιο άνθρωπο που πριν λίγο καιρό έλεγε ότι σταμάτησε η παραγωγή του Galaxy S και του Wave, κάτι που αποδείχθηκε ότι είναι μύθος τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Ρε παιδια εσείς που εχετε το wave i τι νομίζεται αξιζει η αγορά του wave ii ή όχι . Απο 'αποψη λειτουργικού - καμερας - μπαταρίας ? Τρόμαξα διαβάζοντας το forum του wave i ειδικά με την μπαταρία του . Το έχει πάρει κανένας το 8530 ?? για όσους πάντως έχουν απορία για το ποιά οθόνη είναι η καλύτερη ορίστε .......... http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541.php Edited February 2, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Βλέπω πως έχεις το lg arena....επειδή το είχα κ εγώ για 2 μήνες το κινητό καμία σχέση το arena με το wave σε θέμα μπαταρίας...το wave θα σε καλύψει 2-3 μέρες stand by με λογική χρήση... Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή και σε θέμα φωτογραφίας και σε θέμα βίντεο και ήχου... Από θέμα λειτουργικού είναι πολύ εύκολο στην χρήση αν και είναι smartphone...υπάρχουν ήδη 1000 και εφαρμγές στο store του bada,αν βάλεις και τις επί πληρωμή εφαρμογές πάμε ακομα παραπάνω όμως στην ελλάδα όπως και στο android δεν υποστηρίζονται τα paid apps...Βέβαια υπάρχουν τρόπου να περάσεις και paid apps από αλλού... Εγώ θα σου έλεγα αν δεν σε καίει το θέμα του μεγέθους της οθόνης πάρε το πρώτο wave που είναι πιο ματζόβολο,έχει καλύτερη απεικόνηση σε σχέση με το δεύτερο και έχει καλύτερη τιμή πάλι σε σύγκριση με το δεύτερο... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ρε παιδια εσείς που εχετε το wave i τι νομίζεται αξιζει η αγορά του wave ii ή όχι . Απο 'αποψη λειτουργικού - καμερας - μπαταρίας ? Τρόμαξα διαβάζοντας το forum του wave i ειδικά με την μπαταρία του . Το έχει πάρει κανένας το 8530 ?? Η πραγματική αυτονομία του S8500 είναι (αν όχι η καλύτερη) από τις καλύτερες που υπάρχουν...Λεπτομέρειες στο LINK Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω τα πρόβληματα μπαταρίας που έχουν αναφερθεί (κυρίως μετά το update σε BADA 1.2) μιας και έχω ακόμα την 1.0.2, αλλά στα ξένα forums αναφέρεται ότι το πρόβλημα λύνεται με ένα hard reset... Τα S8500 και S8530 είναι πανομοιότυπα εκτός από το μέγεθος και την τεχνολογία της οθόνης τους. Συγκριτικά η μπαταρία του S8530 είναι λίγο χειρότερη από του S8500 όπως ανακοινώνει στα specs και η ίδια η SAMSUNG. Λεπτομέρειες στο LINK Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Βλέπω πως έχεις το lg arena....επειδή το είχα κ εγώ για 2 μήνες το κινητό καμία σχέση το arena με το wave σε θέμα μπαταρίας...το wave θα σε καλύψει 2-3 μέρες stand by με λογική χρήση... Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή και σε θέμα φωτογραφίας και σε θέμα βίντεο και ήχου... Από θέμα λειτουργικού είναι πολύ εύκολο στην χρήση αν και είναι smartphone...υπάρχουν ήδη 1000 και εφαρμγές στο store του bada,αν βάλεις και τις επί πληρωμή εφαρμογές πάμε ακομα παραπάνω όμως στην ελλάδα όπως και στο android δεν υποστηρίζονται τα paid apps...Βέβαια υπάρχουν τρόπου να περάσεις και paid apps από αλλού... Εγώ θα σου έλεγα αν δεν σε καίει το θέμα του μεγέθους της οθόνης πάρε το πρώτο wave που είναι πιο ματζόβολο,έχει καλύτερη απεικόνηση σε σχέση με το δεύτερο και έχει καλύτερη τιμή πάλι σε σύγκριση με το δεύτερο... Να σου πω , οθόνη θα ήθελα μεγαλύτερη και γιαυτό θα έπαιρνα με τα μπούνια το Galaxy s , αλλά μόλις είδα ότι δεν έχει φλάς :cry: 'επεσα απο τα σύνεφα ........ ένα λεντάκι χάθηκε ρε παιδιά ???? Τώρα και εγώ κλείνω πιό πολύ στο 8500 λόγω amoled , ενώ ήθελα πιό πολύ το 8530 λόγω 3,7" αλλά και αυτοί σε αυτό βρήκαν να βάλουν tft:mad: Οσο για την τιμή στην Wind τα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή και τα δύο :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Η πραγματική αυτονομία του S8500 είναι (αν όχι η καλύτερη) από τις καλύτερες που υπάρχουν...Λεπτομέρειες στο LINK Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω τα πρόβληματα μπαταρίας που έχουν αναφερθεί (κυρίως μετά το update σε BADA 1.2) μιας και έχω ακόμα την 1.0.2, αλλά στα ξένα forums αναφέρεται ότι το πρόβλημα λύνεται με ένα hard reset... Τα S8500 και S8530 είναι πανομοιότυπα εκτός από το μέγεθος και την τεχνολογία της οθόνης τους. Συγκριτικά η μπαταρία του S8530 είναι λίγο χειρότερη από του S8500 όπως ανακοινώνει στα specs και η ίδια η SAMSUNG. Λεπτομέρειες στο LINK Θα το πάρω το κορίτσι θα το πάρω Παιδιά εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε αν έχει την δυνατότητα να πάρει στο ημερολόγιο πολλές υπενθυμίσεις την ίδια ακριβώς ώρα και μετά να τις βγάζει την ώρα αυτή μία - μία με δυνατότητα αναβολής σε κάποια αν θές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Βλέπω πως έχεις το lg arena....επειδή το είχα κ εγώ για 2 μήνες το κινητό καμία σχέση το arena με το wave σε θέμα μπαταρίας...το wave θα σε καλύψει 2-3 μέρες stand by με λογική χρήση... Η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή και σε θέμα φωτογραφίας και σε θέμα βίντεο και ήχου... Από θέμα λειτουργικού είναι πολύ εύκολο στην χρήση αν και είναι smartphone...υπάρχουν ήδη 1000 και εφαρμγές στο store του bada,αν βάλεις και τις επί πληρωμή εφαρμογές πάμε ακομα παραπάνω όμως στην ελλάδα όπως και στο android δεν υποστηρίζονται τα paid apps...Βέβαια υπάρχουν τρόπου να περάσεις και paid apps από αλλού... Εγώ θα σου έλεγα αν δεν σε καίει το θέμα του μεγέθους της οθόνης πάρε το πρώτο wave που είναι πιο ματζόβολο,έχει καλύτερη απεικόνηση σε σχέση με το δεύτερο και έχει καλύτερη τιμή πάλι σε σύγκριση με το δεύτερο... Το παρήγγειλα φιλε μου , μαλλον δευτερα το παιρνω απο Γερμανο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Το παρήγγειλα φιλε μου , μαλλον δευτερα το παιρνω απο Γερμανο :p Φιλε δεν θελω να σε στεναχορισω αλλα τα multirama το εχουν σε εκπτωση 100€ φτινοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts